Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Recommended Posts

αγαπημένες νίκη, sofuka και ρίτα79 ... τι κάνατε τελικά με παιδικό σταθμό; πού έχετε καταλήξει;

εγώ πήγα πρώτο σκαλί, ροουζ μαρί και δελφινάκια (παγκράτι).

ismeni μου εχω διαβασει τοσα πολλα μηνυματα για τους παιδικους που εχω μπερδευτει...

πηρα τηλ. Λιλιαν Λυκου και μαλλον δεν δεχονται αλλα παιδακια για Σεπτ... να παω και Ροουζμαρι? και Happy Days??? Εσύ πού κατέληξες; πειτε καλε παιδια!!! :roll::roll::roll:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 62
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σ'ευχαριστώ ριτα79! Λιλιαν Λυκου :? θα παρω τηλ. απο Δευτ..αλλα μου ειπε η κοπελα που σηκωσε το τηλ. οτι μαλλον εχουν κλεισει οι εγγραφες Πώς σου φανηκαν Ροουζμαρι και Ηλιοχαμογελο?

ismeni μου εχω διαβασει τοσα πολλα μηνυματα για τους παιδικους που εχω μπερδευτει...

πηρα τηλ. Λιλιαν Λυκου και μαλλον δεν δεχονται αλλα παιδακια για Σεπτ... να παω και Ροουζμαρι? και Happy Days??? Εσύ πού κατέληξες; πειτε καλε παιδια!!! :roll::roll::roll:

πρώτο σκαλί οδός Σωκίων Βύρωνας από 18 μηνών

ροουζ μαρί οδός Αιγιαλείας Βύρωνας και Πασιτέλους στο Παγκράτι από 18 μηνών

ηλιοχαμόγελο οδός έρμου Βύρωνα από 6 μηνών

δελφινάκια όδος τελαμώνος Παγκρατι

μικρή κιβωτος οδός Ανδριανουπόλεως Καισαριανή

κουνιάκης καρέας (νομίζω οδός Αν. Πολέμου)

αλφαμπετ λ. καρέα (μόλις στρίψεις από τιον περιφερειακό προς Καρέα από μόλις βγάλουν την πάνα

σνούπυ, οδό Φιλεταίρου στο Παγκράτι

σεραφίνο, Παγκράτι

νατάσσα, βύρωνας- παγκράτι

γλυκά πειραχτήρια, πανόρμου- βύρωνας

λίλιαν λύκου, αγ. παρασκευής 11-13 βύρωνας από 8 μηνών

το σπίτι των νάνων, Πρατίνου 28 Παγκράτι (δεν ξέρω αν λειτουργεί ακόμη)

φωτεινοί ορίζοντες, Παν. Τσαλδάρη 48α βύρωνας

να πας ροουζμαρι στο βύρωνα. εκει πάμε κι εμείς!

η κοπέλα που εχει τα βρεφακια... τελεια! γλυκήτατη, ευγενέστατη!

αλλα και οι άλλες δασκάλες... πολύ καλές!

προτιμήστε τον!

age.png

Εμεις ξεκιναμε Λιλιαν λυκου.

Εχω δει,δελφινακια,ρουζμαρι,μικρη κιβωτο,φραουλιτσα,snoopy,ηλιοχαμογελο.Aν μπορω να βοηθησω καπου μου λες.

πού ειναι καλέ αυτη η φραουλίτσα;

ΡΟΟΥΖΜΑΡΙ βύρωνα με τα χίλια!!!!!!!!

age.png

Διαφημίσεις

Πήγα ΡΟΟΥΖΜΑΡΙ, σ’ευχαριστώ παρα πολυ Ismeni μου! Ξεκινάμε αύριο!!!:D

σε πιο ροουζμαρι;

εμεις πάμε στου βυρωνα και ειμαστε στο μεταβρεφικο τμήμα (ετ. γενν. 2007)

age.png

ααααααα ειμαστε συμμαθητές!

πώς τη λένε την κόρη σου;

Ειρηνη :) σε λιγο θα την ξυπνησω να ετοιμαστουμε -ασε εχω τρελο αγχος κ πρεπει να το παιξω κουλ!

Διαφημίσεις

καλη αρχή!

πώς πήγατε; πέσατε και στην ημέρα σήμερα. γιορτάζει η κόρη μου, η δασκάλα Σίσσυ, η συμμαθήτριες Διόνη και Αντιγόνη. πολλά γλυκά!

πες μου νέα σας...

πού μένετε; να κανονισουμε κουνιες, παιδότοπο, καφέ...

age.png

καλη αρχή!

πώς πήγατε; πέσατε και στην ημέρα σήμερα. γιορτάζει η κόρη μου, η δασκάλα Σίσσυ, η συμμαθήτριες Διόνη και Αντιγόνη. πολλά γλυκά!

πες μου νέα σας...

πού μένετε; να κανονισουμε κουνιες, παιδότοπο, καφέ...

την ειδα την κουκλα σου! Χιλιοχρονη να ειναι και να την χαιρεστε!!! Ειπα στην Μαρια οτι μετα απο δικη σου συσταση πηγα. :)

Πρωτη μερα σημερα (και με κακο ιστορικο σε προηγουμενο σταθμο :(), ηταν πολυ συγκρατημενη, εξερευνουσε τα δωματια και ρωτουσε μια μια τις δασκαλες πώς τις λενε. Κατσαμε 9-11.30 κι αυριο θα φυγω και θα γυρισω να την παρω.. η δασκαλα μας ειναι η Σπυριδουλα.. ελπιζω ολα να πανε καλα. ξερεις τι μου εκανε εντυπωση; ποσο γλυκες ειναι οι κοπελες αλλα και η Μαρια. Μ'αρεσε που ηταν ηδη μεσα καποια παιδια κι οταν ηρθαν 2 αγορακια ετρεξαν να τα αγκαλιασουν! Ζωγραφου μενουμε :wink:, εσείς;

την ειδα την κουκλα σου! Χιλιοχρονη να ειναι και να την χαιρεστε!!! Ειπα στην Μαρια οτι μετα απο δικη σου συσταση πηγα. :)

Πρωτη μερα σημερα (και με κακο ιστορικο σε προηγουμενο σταθμο :(), ηταν πολυ συγκρατημενη, εξερευνουσε τα δωματια και ρωτουσε μια μια τις δασκαλες πώς τις λενε. Κατσαμε 9-11.30 κι αυριο θα φυγω και θα γυρισω να την παρω.. η δασκαλα μας ειναι η Σπυριδουλα.. ελπιζω ολα να πανε καλα. ξερεις τι μου εκανε εντυπωση; ποσο γλυκες ειναι οι κοπελες αλλα και η Μαρια. Μ'αρεσε που ηταν ηδη μεσα καποια παιδια κι οταν ηρθαν 2 αγορακια ετρεξαν να τα αγκαλιασουν! Ζωγραφου μενουμε :wink:, εσείς;

ναι τη Σπυριδούλα εχουμε, ολοι εμείς!

μια χαρα θα παει, μη στεναχωριέσαι.

εμενα η δική μου δε λέει τιποτα... πόσα παιδιά ηταν; θυμάσαι ονόματα; τι έκαναν στην τάξη;

ειμαι περίεργη...το ξέρω.

εμεις μενουμε ορια παγκρατι- βυρωνα. κυκλοφορώ περισσότερο στον βυρωνα γιατι εχω σχολή μπαλέτου κοντα στον παιδικό.

ευχαριστω για τις ευχες σου!

θα τα λεμε... από 'δω και πέρα

age.png

ναι τη Σπυριδούλα εχουμε, ολοι εμείς!

μια χαρα θα παει, μη στεναχωριέσαι.

εμενα η δική μου δε λέει τιποτα... πόσα παιδιά ηταν; θυμάσαι ονόματα; τι έκαναν στην τάξη;

ειμαι περίεργη...το ξέρω.

εμεις μενουμε ορια παγκρατι- βυρωνα. κυκλοφορώ περισσότερο στον βυρωνα γιατι εχω σχολή μπαλέτου κοντα στον παιδικό.

ευχαριστω για τις ευχες σου!

θα τα λεμε... από 'δω και πέρα

οκ, λοιπον: ηταν περιπου 6-7 παιδακια στο τμημα των μεγαλων, 3 νομιζω στα μικρα και 2 στο δικο μας. θυμαμαι Αντιγονη, Παναγιωτη, Ασπασια:wink:, Βασιλη, πολύ ήρεμα, φιλικά μεταξύ τους, ουτε βρισιες ουτε τιποτα. η δικη σου πηγε και wc :)

οκ, λοιπον: ηταν περιπου 6-7 παιδακια στο τμημα των μεγαλων, 3 νομιζω στα μικρα και 2 στο δικο μας. θυμαμαι Αντιγονη, Παναγιωτη, Ασπασια:wink:, Βασιλη, πολύ ήρεμα, φιλικά μεταξύ τους, ουτε βρισιες ουτε τιποτα. η δικη σου πηγε και wc :)

οταν λες οχι βρισιες... τι εννοείς; η ασχημη εμεπιρία του αλλου παιδικού να υποθέσω;

ναι η αντιγόνη είανι φιλη της δικής μου. τον βασίλη δεν τον ξέρω, ίσως εάινι καινούριο παιδάκι.

ααααααααααα ζήτησε και πήγε τουαλέτα; αχ! μπράβο γιατι την πρώτη μερα κατουρήθηκε... ειμαστε στα κοψιματα της πάνας.

πώς πήγε η σημερινή δεύτερη μέρα;

age.png

Διαφημίσεις

Πως πατε παιδια?

Καλη αρχη στα μικρακια μας.

Ξεκινησαμε και εμεις .Καναμε μια μινι προσαρμογη τον Ιουλιο και τωρα απο εχθες για 2-3 μερες πηγαινουμε για λιγη ωρα (και εγω μαζι).

Καθομαι βεβαια πιο περα και ο μικρος δε δειχνει να με ψαχει καθολου.Ηρθε και η δασκαλα εχτες γνωριστηκαν και τα ειπαν για λιγο με τον μικρο.Νομιζω καλα θα παμε.

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

Πως πατε παιδια?

Καλη αρχη στα μικρακια μας.

Ξεκινησαμε και εμεις .Καναμε μια μινι προσαρμογη τον Ιουλιο και τωρα απο εχθες για 2-3 μερες πηγαινουμε για λιγη ωρα (και εγω μαζι).

Καθομαι βεβαια πιο περα και ο μικρος δε δειχνει να με ψαχει καθολου.Ηρθε και η δασκαλα εχτες γνωριστηκαν και τα ειπαν για λιγο με τον μικρο.Νομιζω καλα θα παμε.

καλως τη ριτα μας

θύμησέ μας, πού τον πήγες το μικρό;

καλή αρχή!

age.png

οταν λες οχι βρισιες... τι εννοείς; η ασχημη εμεπιρία του αλλου παιδικού να υποθέσω;

ναι η αντιγόνη είανι φιλη της δικής μου. τον βασίλη δεν τον ξέρω, ίσως εάινι καινούριο παιδάκι.

ααααααααααα ζήτησε και πήγε τουαλέτα; αχ! μπράβο γιατι την πρώτη μερα κατουρήθηκε... ειμαστε στα κοψιματα της πάνας.

πώς πήγε η σημερινή δεύτερη μέρα;

Ουτε βρισιες ουτε φωνες, πολύ καλα όλα τα παιδακια με το χαμογελο. Η δικια μου, πιο χαλαρη σημερα, την αφησα 1μιση ωρα μονη της και γυρισα να την παρω, ηθελε να καθησει κι άλλο αλλα της ειπα θα φυγουμε και θα ερθουμε αυριο. Εχει παθει τετοιο σοκ με τον προηγουμενο σταθμο που με ρωταει ΣΥΝΕΧΕΙΑ πώς λενε το σχολείο μας; Πώς λενε την δασκαλα μου; Φοβαται μην την ξαναπαω στον παλιο..

Την ειδα παλι την νεραιδα σου! Στην wc παλι!! :) Είναι μια σκετη γλυκα :wink:

Ουτε βρισιες ουτε φωνες, πολύ καλα όλα τα παιδακια με το χαμογελο. Η δικια μου, πιο χαλαρη σημερα, την αφησα 1μιση ωρα μονη της και γυρισα να την παρω, ηθελε να καθησει κι άλλο αλλα της ειπα θα φυγουμε και θα ερθουμε αυριο. Εχει παθει τετοιο σοκ με τον προηγουμενο σταθμο που με ρωταει ΣΥΝΕΧΕΙΑ πώς λενε το σχολείο μας; Πώς λενε την δασκαλα μου; Φοβαται μην την ξαναπαω στον παλιο..

Την ειδα παλι την νεραιδα σου! Στην wc παλι!! :) Είναι μια σκετη γλυκα :wink:

οποτε πηγαίνεις σχολείο, η κόρη μου κάνει τσίσα της; χαχαχαχαχαχχαχαχα

τι ειχε ο παλιός σταθμός;

σημερα ειχε πιο πολλά παιδιά;

age.png

οποτε πηγαίνεις σχολείο, η κόρη μου κάνει τσίσα της; χαχαχαχαχαχχαχαχα

τι ειχε ο παλιός σταθμός;

σημερα ειχε πιο πολλά παιδιά;

Ο παλιος σταθμος την εκανε πολύ επιθετικη, αποτομη, εκλαιγε καθημερινα από την ωρα που την ξυπνουσα μεχρι και τη στιγμη που εμπαινε στο σχολικο. Εγινε ΑΛΛΟ παιδι… Επι 2 εβδομαδες εκανε κάθε μερα εμετο στον σταθμο…:-(

Περα από καποια πραγματα που ακουσα η ιδια (και αναφερω σε άλλο θεμα) όταν τη ρωτουσα «γιατι καρδουλα μου δεν θες να πας;» «γιατι ειμαι ατακτη» :confused:

«μα σε αγαπαει η δασκαλα σου» «όχι δεν μ αγαπαει, εσυ με αγαπας..αυτη κουραστηκε…»

Ναι, σημερα ηταν περισσοτερα, μη ρωτησεις ποσα!!!!:lol: Ηταν κλειστη η πορτα και ακουγα φωνουλες μονο!!!

Ο παλιος σταθμος την εκανε πολύ επιθετικη, αποτομη, εκλαιγε καθημερινα από την ωρα που την ξυπνουσα μεχρι και τη στιγμη που εμπαινε στο σχολικο. Εγινε ΑΛΛΟ παιδι… Επι 2 εβδομαδες εκανε κάθε μερα εμετο στον σταθμο…:-(

Περα από καποια πραγματα που ακουσα η ιδια (και αναφερω σε άλλο θεμα) όταν τη ρωτουσα «γιατι καρδουλα μου δεν θες να πας;» «γιατι ειμαι ατακτη» :confused:

«μα σε αγαπαει η δασκαλα σου» «όχι δεν μ αγαπαει, εσυ με αγαπας..αυτη κουραστηκε…»

Ναι, σημερα ηταν περισσοτερα, μη ρωτησεις ποσα!!!!:lol: Ηταν κλειστη η πορτα και ακουγα φωνουλες μονο!!!

καλημέρα

ολα καλά με τον παιδικό; τι λεει το πρόγραμμα για σήμερα; θα κατσετε περισσότερο;

καλή εβδομάδα!

age.png

καλημέρα

ολα καλά με τον παιδικό; τι λεει το πρόγραμμα για σήμερα; θα κατσετε περισσότερο;

καλή εβδομάδα!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα Ισμήνη! Σήμερα την γυρίζει το σχολικό. Μέχρι κι εχθές την πήγα και την γύρισα εγώ. Είναι λίγο συγκρατημένη αλλά από ό,τι βλέπω το απόγευμα είναι χαρούμενη. Το πρωί λίγο έκλαψε αλλά μετά το πήρε απόφαση! :mrgreen:

Εσείς; Καλά;

Καλημέρα και καλή εβδομάδα Ισμήνη! Σήμερα την γυρίζει το σχολικό. Μέχρι κι εχθές την πήγα και την γύρισα εγώ. Είναι λίγο συγκρατημένη αλλά από ό,τι βλέπω το απόγευμα είναι χαρούμενη. Το πρωί λίγο έκλαψε αλλά μετά το πήρε απόφαση! :mrgreen:

Εσείς; Καλά;

χτες εκλαψε λιγο το πρωι και μου ζητούσε την περυσινη δασκάλα αλλα με την προσμονη του μπαλέτου το απόγευμα, ξεχάστηκε.

και σημερα καλύτερα. την ωρα που μπήκαμε στο αυτοκίνητο μου επε οτι ηθελε να παει με τον παπού στη λαϊκή και οχι σχολείο. χαχαχαχαχαχα το άκουσα κι αυτο.

νυσταζε ομως γιατι ξυπνησε στις 6 παρα για νερο και τσισα. ξανακοιμήθηκε κατα τις 6 και... αλλα το ξυπνητηρι χτυπησε 7 και... με τιποτα δεν ανοιγε τα ματια της. φυγαμε ομως χαρούμενες απο το σπίτι!

τι ωρα τη γυρναει το σχολικό;

age.png

χτες εκλαψε λιγο το πρωι και μου ζητούσε την περυσινη δασκάλα αλλα με την προσμονη του μπαλέτου το απόγευμα, ξεχάστηκε.

και σημερα καλύτερα. την ωρα που μπήκαμε στο αυτοκίνητο μου επε οτι ηθελε να παει με τον παπού στη λαϊκή και οχι σχολείο. χαχαχαχαχαχα το άκουσα κι αυτο.

νυσταζε ομως γιατι ξυπνησε στις 6 παρα για νερο και τσισα. ξανακοιμήθηκε κατα τις 6 και... αλλα το ξυπνητηρι χτυπησε 7 και... με τιποτα δεν ανοιγε τα ματια της. φυγαμε ομως χαρούμενες απο το σπίτι!

τι ωρα τη γυρναει το σχολικό;

Καλημερούδια :) Σήμερα ενώ το "παλεύαμε" μέχρι την ώρα που ήρθε το σχολικό, μόλις την πήρα αγκαλιά να την βάλω μέσα, με αρπάζει από την μπλούζα και να μην με αφηνει με τιποτα! :oops: Βρε καρδούλα μου πήγαινε, θα περασεις ομορφα! "Μαμαααααα.." και να το βούρκωμα... :-( Μολις αρχισε να τρεμει το χειλακι της εκανα μεταβολη και μην τον ειδατε τον Παναγη! Ενιωθα 2 ματακια στην πλατη μου καρφωμενα αλλα ΕΚΕΙ ΕΓΩ! ΒΡΑΧΟΣ! :mrgreen:

Γύρω στις 3 με 3:15 μου την φερνουν. Και το πρωι την παιρνουν στις 9. Ξερεις αν υπαρχει εκει καμια Κατερινα; Τη ρωτησα αν εχει κανει φιλες και μου ειπε για μια Κατερινα (αλλα μεταξυ μας.. νομιζω οτι ειναι "πλασματικη").

Η Άσπα τι λεει; Πώς τα πάει;

Καλημερούδια :) Σήμερα ενώ το "παλεύαμε" μέχρι την ώρα που ήρθε το σχολικό, μόλις την πήρα αγκαλιά να την βάλω μέσα, με αρπάζει από την μπλούζα και να μην με αφηνει με τιποτα! :oops: Βρε καρδούλα μου πήγαινε, θα περασεις ομορφα! "Μαμαααααα.." και να το βούρκωμα... :-( Μολις αρχισε να τρεμει το χειλακι της εκανα μεταβολη και μην τον ειδατε τον Παναγη! Ενιωθα 2 ματακια στην πλατη μου καρφωμενα αλλα ΕΚΕΙ ΕΓΩ! ΒΡΑΧΟΣ! :mrgreen:

Γύρω στις 3 με 3:15 μου την φερνουν. Και το πρωι την παιρνουν στις 9. Ξερεις αν υπαρχει εκει καμια Κατερινα; Τη ρωτησα αν εχει κανει φιλες και μου ειπε για μια Κατερινα (αλλα μεταξυ μας.. νομιζω οτι ειναι "πλασματικη").

Η Άσπα τι λεει; Πώς τα πάει;

κατερινα; οχι δεν ξερω. μπορει να είναι καινουριο παιδάκι.

εμενα γκρινιάζει. χτες μου την εφερε στη σχολή η μαρία (γιατι ειχε μπαλέτο) και ρωτησα πώς είνατι τα πράγματα και μου απάνταει... εεε καλύτερα με τη γκρινιάρα την κόρη σου!

χτες βεβαια νυσταζε πολύ γιατι την τριτη αργησε να κοιμηθει το βραδυ

σημερα με ζητουσε το πρωι, γιατι την πήγε ο μπαμπας της σχολειο κια εκλαιγε μολις φτασανε και ηθελε τη σίσσυ. τι να πω;

στη φερνει 3-3.15 ζωγραφου; σπίτι;

age.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...