Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μαρσιπος baby k’tan

Recommended Posts

Καλησπέρα θα σε όλους!!

παρακαλώ οποίος έχει εμπειρία από αυτόν το μαρσιπο ας γράψει μια κριτική εδώ.

σκεφτομαι να τον αγοράσω καθώς μου φάνηκε εύκολος στη χρήση και μαλακός σε σχέση με τους κλασικούς.

εχω διαβάσει καλές κριτικές αλλά θα εκτιμούσα και τη δίκη σας γνώμη!

ευχαριστω πολύ !!

Διαφημίσεις

Πρέπει να ψάξεις καλά το νούμερο, όσο βαραίνει το μωρο ξεχειλωνει. Με ένα ελαστικό ραπ θα εχεις την ίδια φωλιτσα, αλλα αντέχει καλύτερα σε βάθος χρόνου. Είναι λίγο ζεστο για καλοκαίρι λόγω ελαστικοτητας

Το υφαντο ραπ είναι κτ που από νεογεννητο έως όσο θέλεις εσύ θα σε βγάλει, θελει εκπαίδευση στα δεσίματα. Αλλιώς τα μαι ται που έχουν έτοιμη την θέση. Υπάρχουν όλο δετά, κυρίως ραπ ται για την άνεση. Με κλιπ στη μέση κ πάνω ραντες η όλο κλιπ αλλα απο μαλακά υφάσματα υφαντά που προσαρμοζονται από νεογεννητο ως 3χρ περιπου

15 ώρες πρίν, vicky86 είπε:

Πρέπει να ψάξεις καλά το νούμερο, όσο βαραίνει το μωρο ξεχειλωνει. Με ένα ελαστικό ραπ θα εχεις την ίδια φωλιτσα, αλλα αντέχει καλύτερα σε βάθος χρόνου. Είναι λίγο ζεστο για καλοκαίρι λόγω ελαστικοτητας

Το υφαντο ραπ είναι κτ που από νεογεννητο έως όσο θέλεις εσύ θα σε βγάλει, θελει εκπαίδευση στα δεσίματα. Αλλιώς τα μαι ται που έχουν έτοιμη την θέση. Υπάρχουν όλο δετά, κυρίως ραπ ται για την άνεση. Με κλιπ στη μέση κ πάνω ραντες η όλο κλιπ αλλα απο μαλακά υφάσματα υφαντά που προσαρμοζονται από νεογεννητο ως 3χρ περιπου

Γεια σου!!!!

τι είναι το ελαστικό ραπ;

Just now, Mummyof2 είπε:

Γεια σου!!!!

τι είναι το ελαστικό ραπ;

Ειναι ένα μεγάλο ελαστικό πανί, αλλα δημιουργεί την τέλεια φωλιά για νεογεννητο. Κ δ ειναι ιδιαίτερα δύσκολα τα δεσίματα, γτ το δενεις πάνω σου, κ βαζεις-βγαζεις το μωρο. Εχει 2-3βασικα δεσίματα. Είναι ζεστό οποτε αναλογα ποτέ γέννας. Κ θα σε πάει ισως κ μεχρι το έτος, αναλογα την μαρκα. Εχει κ στα λητω. Love radious(παλιά je port mon bebe) μια καλή μάρκα. Είναι οικονομικα. Από κει πηρε τη φιλοσοφία το baby k tan. Αν είσαι Αθήνα έχει κ αλλα καταστήματα να δοκιμασεις

4 ώρες πρίν, vicky86 είπε:

Ειναι ένα μεγάλο ελαστικό πανί, αλλα δημιουργεί την τέλεια φωλιά για νεογεννητο. Κ δ ειναι ιδιαίτερα δύσκολα τα δεσίματα, γτ το δενεις πάνω σου, κ βαζεις-βγαζεις το μωρο. Εχει 2-3βασικα δεσίματα. Είναι ζεστό οποτε αναλογα ποτέ γέννας. Κ θα σε πάει ισως κ μεχρι το έτος, αναλογα την μαρκα. Εχει κ στα λητω. Love radious(παλιά je port mon bebe) μια καλή μάρκα. Είναι οικονομικα. Από κει πηρε τη φιλοσοφία το baby k tan. Αν είσαι Αθήνα έχει κ αλλα καταστήματα να δοκιμασεις

Για το μαι ται ποια η γνώμη σου;

τα είδα τα ελαστικά ραπς και βίντεο για το πως δένονται!

το μωρό είναι τώρα 3 μηνών και βαρύ!!

νομιζω ότι αρχίζει να μ αρέσει η ιδέα μαι ται..

έχω και ένα 4 χρόνο κοριτσάκι και ήθελα τα χέρια μου ελεύθερα στο σπίτι κάποιες ώρες πχ για μεσημεριανό φαγητό αν δεν κοιμάται το μωρό αλλά και για παιδική χαρα ή σούπερ μάρκετ όταν έχω κ τα δυο!

Διαφημίσεις

Just now, Mummyof2 είπε:

Για το μαι ται ποια η γνώμη σου;

τα είδα τα ελαστικά ραπς και βίντεο για το πως δένονται!

το μωρό είναι τώρα 3 μηνών και βαρύ!!

νομιζω ότι αρχίζει να μ αρέσει η ιδέα μαι ται..

έχω και ένα 4 χρόνο κοριτσάκι και ήθελα τα χέρια μου ελεύθερα στο σπίτι κάποιες ώρες πχ για μεσημεριανό φαγητό αν δεν κοιμάται το μωρό αλλά και για παιδική χαρα ή σούπερ μάρκετ όταν έχω κ τα δυο!

Το μαι ται είναι εύκολο θα σου λύσει τα χέρια. Ανάλογα το ύφασμα ισως ειναι λιγο ζεστο για καλοκαίρι. Εγω θα σου πρότεινα ραπ ται, που στην ουσία είναι το ίδιο, αλλά έχει φαρδιές τιραντες, κ ρυθμίζεται πλήρως σε ύψος κ πλάτος εκεί που βάζεις το μωρο. Κ έχουν κ κουκουλα συνηθως. Μπορείς να δεις κ με κλιπ στη μέση για ευκολια

Λόγω black friday κάποιες εταιρίες βγάζουν προσφορές, εννοώ από το επίσημο ξενο σαιτ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...