Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ψάχνουμε καλό παιδονευρολόγο

μαρια39

Recommended Posts

Κοιτα να δεις..απο τη στιγμη που πας σε γιατρο νευρολογικης κατεύθυνσης θα σου ζητησει εγκεφαλογράφημα.Υποθετω εννοεις ηλεκτροεγκεφαλογράφημα υπνου σωστα?και ο παιδονευρολογος θα στο ζητησει.Ο Ντινοπουλος κανει τα εγκεφαλογραφήματα στο αττικο.Εμεις στο γιο μου κανουμε στο μητερα.Ρωτα τον νευρογλωσσολογο σε ποιον νευρολογο θελει να πατε για το εγκεφαλογράφημα.Μπορει να σε στειλει σε καποιον καλο.Ετσι κι αλλιως...το εγκεφαλογράφημα θα το κανουν σε καποιο νοσοκομειο...ο νευρολόγος απλα θα το δει και θα βγαλει τη γνωματευση.Και βεβαια θα εξετασεινευρολογικα το παιδι ( κατι σαν παιχνίδια θα του κανει μη φοβάσαι).

Τωρα το ότι ο νευρογλωσσολογος συνεργάζεται με ένα συγκεκριμενο παιδονευρολογο δε σημαινει ότι σε αναγκαζει σωνει και ντε να πας σε αυτόν.Αλιμονο για το παιδι σου πρόκειται ...μπορεις να το πας οπου θελεις.Ο νευρογλωσσολογος το εγκεφαλογράφημα θελει.

Εγω αν ημουν στη θεση σου θα μαθαινα πρωτα σε ποιον νευρολογο θα με στειλει ο νευρογλωσσολογος και αναλογος αν είναι καποιος καλος η όχι θα αποφασιζα αν θα εκανα μαζι του το εγκεφαλογράφημα η αν θα πηγαινα σε αλλον.

Το εγκεφαλογράφημα δεν είναι κατι να σε αγχωνει...δεν είναι κατι επωδυνο για το παιδι.κατι ηλεκτρόδια του κολλανε στο κεφαλι και μετα πρεπει να κοιμηθεί.Το μονο κακο δλδ είναι ότι πρεπει να τον εχετε ξυπνησει πολύ νωρις ώστε να νυσταξει την ωρα της εξετασης και ν ακαταφερει να κοιμηθεί.Οκ για πρωτη φορα μπορει να αγχωθεί το παιδι.Εγω στο γιο μου αυτό που λεω είναι ότι παμε για να του μετρησει η γιατρος το κεφαλακι .Και εουμε κανει ηδη 5 και εχουμε και μελλον.Οταν θα τελειώσετε την εξεταση θα εχει μεινει κολα στο κεφαλακι του.να βαλετε καποια κρεμα της μαμα ς πανω στα σημεια για λιγη ωρα να μαλακωσει η κολλα για να καταφέρετε να τη βγαλετε χωρις να πονεσει.

Αν χρειαστείς κατι στη διαθεση σου.

Νικη γιατι κανετε εγκεφαλογραφημα συχνα? Τι εχετε, αν επιτρεπετε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 91
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαβασα στη θεσσαλονικη ο κυριος Παυλου κανει τα ηλεκτεοεγκεφαλογραφηματα στο ιατρειο του και βραδυ...Στη Αθηνα ο κυριος Ντινοπουλος η καποιος αλλος το κανει κανεις στο ιατρειο η στα νοσοκομεια τα κανουν ολοι?

Μηπως καποια μαμα η μπαμπας εχει συνεργαστει η ακουσει για τον κυριο καρπαθιου χρυσοστομο στον 'εγκεφαλο' στο χαλανδρι .Θελω γνωμες και αποψεις αν μπορειτε..Ευχαριστω πολυ!!

Διαβασα στη θεσσαλονικη ο κυριος Παυλου κανει τα ηλεκτεοεγκεφαλογραφηματα στο ιατρειο του και βραδυ...Στη Αθηνα ο κυριος Ντινοπουλος η καποιος αλλος το κανει κανεις στο ιατρειο η στα νοσοκομεια τα κανουν ολοι?

Δεν ξερω κανεναν εγω που να το κανει στο ιατρειο του.Συνηθως και στο νοσοκομειο δεν το κανει ο ιδιος ο παιδονευρολογος...υπαρχει άλλο ατομο που το κανει.Αλλα αυτό δεν είναι κατι να σε προβληματισει.Το εγκεφαλογράφημα γινεται από μηχανημα...εγκεφαλογραφο.Απλα καποιος βαζει τα ηλεκτρόδια στο κεφαλακι του παιδιου.Ουτε μενει το παιδι μεσα στο νοσοκομειο.Πατε κανετε την εξεταση,φευγετε.Ουτε μενει το παιδι μονο του.μαζι του θα εισαστε ολη την ωρα.

Επισης για μενα το να επρεπε να τραβολογαω το παιδι νυχτιάτικα στο γιατρο για να κοιμηθεί μιση ωρα και μετα να το ξυπναω να γυρναμε πισω μου κανει χειροτερη ταλαιπωρια.Εγω σνηθως βαζω ένα ραντεβού κατά τις 11 το πρωι.Τον ξυπναω κατά τις 4 το πρωι.Ο δικος μου είναι 6 χρονων και δυσκολος στον υπνο αλλα οκ τα καταφέρνουμε.φετος δεν κοιμηθηκε ολη την ωρα τις εξετασης αλλα δεν υπηρχε θεμα.Μη φανταστείς ότι κραταει και πολύ.ΚΑνενα 20λεπτο πρεπει να κοιμηθεί.Στα ιδιωτικα μπορουν να του δωσουν κι κατι να το βοηθησουν να κοιμηθεί αλλα εγω δε θελω.

Από Αθηνα εισαστε η Θεσσαλνικη?

Αθηνα μενουμε ..απο το forum εμαθα για τον κ.Παυλου.Σκεφτομαι να μην παμε ακομη γιατι την αλλη εβδομαδα θα μπουμε για κρεατακια και λεμε να παμε πιο μετα στον κ.Ντινοπουλο.Αλλο αγχος και αυτο...

Ποσο κοστιζει το απογευματινο στο αττικο ξερεις? και ποση αναμονη εχει?

Διαφημίσεις

Αθηνα μενουμε ..απο το forum εμαθα για τον κ.Παυλου.Σκεφτομαι να μην παμε ακομη γιατι την αλλη εβδομαδα θα μπουμε για κρεατακια και λεμε να παμε πιο μετα στον κ.Ντινοπουλο.Αλλο αγχος και αυτο...

Και η κρεμα της μαμας τι εννοεις?

Κοιτα στο παιδων στοιχιζει 60 ευρω...καπου εκει υποθετω θα είναι και στο αττικο.Αναμονη δε νομιζω να βρεις σε νευρολογο.Τα κρεατακια που θα τα κανετε?Το Ντινοπουλο μπορεις για αρχη να τον παρεις και ένα τηλεφωνο να μιλησετε να δεις κι αυτος τι θα σου πει.Βεβαια ενταξει χωρις να εχει δει το παιδι δε μπορει να πει και πολλα.

Προκειμενου να στερεωσουν τα ηλεκτρόδια στο κεφαλι του παιδιου χρησιμοποιουν μια κολλα.Σκεψου είναι καμια 20αρια χρωματιστα καλωδιακια τα οποια κολλανε πανω στα μαλλια του παιδιου σε συγκεκριμένες θεσεις.Οταν τελειωσει το εγκεφαλογράφημα θα βγαλουν τα ηλεκτρόδια αλλα θα μεινει η κολλα αυτή πανω στα μαλλια του,θα εχει γινει σκληρη και δε θα βγαινει.Οταν γυρισετε Σπιτι βαλτε πανω στην κολλα αυτή στα μαλλια του παιδιου μια μασκα μαλλιων η μια κρεμα ενυδατικη η καποιο λαδακι να μαλακωσει η κολλα και μετα σιγα σιγα να την βγαλετε από τα μαλλια του.

Θα τα κανουμε στο ιατρικο με τον κυριο καλτσο,ειναι αναπληρωτης διευθυντης εκει..Ευτυχως του εχω κανει ασφαλεια και δεν πληρωνω τιποτα...

Η κρεμα της μαμας ποια ειναι για τη κολλα στο κεφαλακι του παιδιου?

Θα τα κανουμε στο ιατρικο με τον κυριο καλτσο,ειναι αναπληρωτης διευθυντης εκει..Ευτυχως του εχω κανει ασφαλεια και δεν πληρωνω τιποτα...

Η κρεμα της μαμας ποια ειναι για τη κολλα στο κεφαλακι του παιδιου?

Το εγκεφαλογράφημα να ξερεις δεν γραφεται στον εοπυ.Στοιχιζει γυρω στα 160 ευρω και αν πας να το κανεις σε ιδιωτικο θα πρεπει να τα πληρωσεις.Εκτος βεβαια κι αν στο καλυψει η ιδιωτικη.Η δικη μας καλυπτει μονο για νοσηλεια οποτε δε μας το καλυπτει και το πληρωνουμε.

Αν είναι να νοσηλευτείτε στο ιατρικο για τα κρεατακια και αν το παιδι είναι καλα γιατι δεν κοιτας μηπως μπορέσετε να κανετε ένα εγκεφαλογράφημα οσο θα εισαστε μεσα στο ιατρικο. Αν μετα πας στον Ντινοπουλο εχοντας ηδη το εγκεφαλογράφημα στα χερια σου θ αμπορεσει σιγουρα να καταλαβει ακριβως τι συμβαινει με το παιδακι.

Η Γκικα Αρτεμις(αυτή παρακολουθεί το γιο μου) νομιζω ότι συνεργάζεται και με το ιατρικο κεντρο.

Η κρεμα μπορει να είναι οποιαδήποτε κρεμα.Και το λαδι καρυδας κανει πολύ καλη δουλεια.

Διαφημίσεις

Καλα που μου το ειπες...Το παιδι θα ειναι σε ναρκωση για 1 ωρα περιπου..Δεν ξςρω ομως αν η εξεταση θα βγει σωστη επειδη θα ειναι απο χειρουργειο..Ηλεκτροεγκεφαλογραφημα υπνου να το ζητησω?

Καλα που μου το ειπες...Το παιδι θα ειναι σε ναρκωση για 1 ωρα περιπου..Δεν ξςρω ομως αν η εξεταση θα βγει σωστη επειδη θα ειναι απο χειρουργειο..Ηλεκτροεγκεφαλογραφημα υπνου να το ζητησω?

Όχι βρε την ιδια μερα.Νομιζα ότι θα μεινει καποιες μερες μεσα στο ιατρικο το παιδι.Μετα τα κρεατακια και τη ναρκωση το παιδι θα είναι ταλαιπωρημενο...την ιδια μερα μη το βαλεις και για εγκεφαλογραφημα.

Ο νευρογλωσσολογος δε σου ειπε ακριβως τι εγκεφαλογράφημα θελει?Σε αυτό δε μπορω να βοηθησω.Εμεις εγκεφαλογράφημα υπνου κανουμε παντα αλλα εμεις εχουμε άλλο πρόβλημα.Δεν ξερω αν υπαρχει και καποιοα άλλο ειδος εγκεφαλογραφήματος.Θα πρεπει να ρωτήσεις το γιατρο τι ακριβως θελει.

Ασχετο..αλλα εχετε ελεγξει να υποθεσω την ακοη του παιδιου.Γιατι λες για κρεατακια.αρα μπορει λογω υγρου να μην ακουει καλα το παιδι και γι αυτό να μη μιλαει και καλα.

• 3 χρόνια μετά...

Καλημέρα

Η κορη μου εμφανιζει καποια τικ εδω και 1,5 χρονο που δεν φευγουν αλλα διαδεχονται το ενα το αλλο, σε συνδυασμο με ελαφρυ τραυλισμο. Καναμε λογοθεραπεια με τον Κο Μαρτινη που ειναι πολυ εμπειρος και καπως βελτιωθηκε με τον τραυλισμο. Τα τικ ομως παραμενουν. Ποιον παιδονευρολογο θα προτεινατε σημερα, δεδομενου και της καταστασης με τον κορονοιο; Πηρα ιατρειο Κου Ντινοπουλου αλλα δεν κανει πια ιδιωτικα και στο Αττικον που ειναι και νοσοκομειο αναφορας για τον ιο φοβαμαι να παω. Η Κα Σκουτελη επισης έχει κλειστο το ιατρειο αλλα ουτε στο Μητερα δεχεται. Γνωριζετε αν καποιος παιδονευρολογος λειτουργει το ιατρειο του αυτη την εποχη και να ειναι καλος; Ευχαριστω

Επεξεργάστηκαν by polakis

Just now, polakis είπε:

Καλημέρα

Η κορη μου εμφανιζει καποια τικ εδω και 1,5 χρονο που δεν φευγουν αλλα διαδεχονται το ενα το αλλο, σε συνδυασμο με ελαφρυ τραυλισμο. Καναμε λογοθεραπεια με τον Κο Μαρτινη που ειναι πολυ εμπειρος και καπως βελτιωθηκε με τον τραυλισμο. Τα τικ ομως παραμενουν. Ποιον παιδονευρολογο θα προτεινατε σημερα, δεδομενου και της καταστασης με τον κορονοιο; Πηρα ιατρειο Κου Ντινοπουλου αλλα δεν κανει πια ιδιωτικα και στο Αττικον που ειναι και νοσοκομειο αναφορας για τον ιο φοβαμαι να παω. Η Κα Σκουτελη επισης έχει κλειστο το ιατρειο αλλα ουτε στο Μητερα δεχεται. Γνωριζετε αν καποιος παιδονευρολογος λειτουργει το ιατρειο του αυτη την εποχη και να ειναι καλος; Ευχαριστω

Πολύ καλός είναι ο Γιουρουκος Σωτηριος, δεν ξέρω αν δουλεύει αυτή την περιοδο

Διαφημίσεις

Just now, polakis είπε:

Καλησπέρα

Η κορη μου εμφανιζει καποια τικ εδω και 1,5 χρονο που δεν φευγουν αλλα διαδεχονται το ενα το αλλο, σε συνδυασμο με ελαφρυ τραυλισμο. Ποιον παιδονευρολογο θα προτεινατε σημερα, δεδομενου και της καταστασης με τον κορονοιο; Πηρα ιατρειο Κου Ντινοπουλου αλλα δεν κανει πια ιδιωτικα και στο Αττικον που ειναι και νοσοκομειο αναφορας για τον ιο φοβαμαι να παω. Η Κα Σκουτελη επισης έχει κλειστο το ιατρειο αλλα ουτε στο Μητερα δεχεται. Γνωριζετε αν καποιος παιδονευρολογος λειτουργει το ιατρειο του αυτη την εποχη και να ειναι καλος; Ευχαριστω

Συμφωνώ με τη @Deena για το Γιουρουκο. Επίσης, εξαιρετικος είναι ο Βαρτζελης, στο Α. Κυριακου!!!

• 3 χρόνια μετά...

Καλημέρα σας,

Ψάχνω και παιδονευρολόγο ειδικευμένο στην παιδική ημικρανία . Έχω την κόρη μου 10 χρονών και υποφέρει από ημικρανίες που εμφανίζονται γύρω στις 3-4 φορές το μήνα. Ωστόσο αυτή την φορά την πονάει συνεχόμενα για 5 μέρες χωρίς να την πιάνουν τα παυσίπονα. Ο παιδίατρος σύστησε να την πάω σε παιδονευρόλο. Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...