Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΜΑΝ ΑΥΤΗ Η ΜΥΤΗ

Recommended Posts

ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΟΥΛΑ 4 ΜΗΝΩΝ.ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΟΥΡΧΟΥΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΜΥΤΗΣ ΤΗΣ.ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΟΡΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ(ΠΡΙΝ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ...ΤΗ ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ).ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ OTRISALIN,ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΕ ΣΥΡΙΓΓΑ,ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ FYSIOMER ΑΛΛΑ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΛΑ...ΕΜΕΝΑ ΟΜΩς ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙ.....ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΕΙΝΑΙ ΘΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ?ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑς?

Διαφημίσεις

Σε ολα τα μωρα συμβαινει μεχρι 6 μηνων,απ'οτι μου εχει πει ο παιδιατρος.Συνεχισε να κανεις οτι κανεις μεχρι τωρα και σιγα σιγα θα φτιαξει απο μονο του!!

n10D.jpg.png

Η ζωη δε μετριεται με τον αριθμο των στιγμων που περνουμε αναπνοη,αλλα με τον αριθμο των στιγμων που μας κοβεται η αναπνοη!!!

σε ευχαριστω πολυ που μπου απαντησες...ειναι πολυ γλυκο το μωρακι σου να σου ζησει μοιαζει με το δικο μου σε αυτη την γκριματσα.οσον αφορα τη μυτη θα περιμενω αλλους 2 μηνες για να κλεισουμε τον 6ο.απλα γιατι δεν συμβαινει με ολα τα μωρακια?μηπως ξερεις αν επιδεινωνω την κατασταση με το να της βαζω συνεχεια ορο?

• 2 months later...
ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΟΥΛΑ 4 ΜΗΝΩΝ.ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΟΥΡΧΟΥΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΜΥΤΗΣ ΤΗΣ.ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΟΡΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ(ΠΡΙΝ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ...ΤΗ ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ).ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ OTRISALIN,ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΕ ΣΥΡΙΓΓΑ,ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ FYSIOMER ΑΛΛΑ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΛΑ...ΕΜΕΝΑ ΟΜΩς ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙ.....ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΕΙΝΑΙ ΘΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ?ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑς?

Και εγώ ακούω αυτό το χουρχούρισμα απ' όταν γυρίσαμε σπίτι. Ανησυχώ λιγάκι... Ο παιδίατρος αρχικά μου είπε ότι είναι από τα αμνιακά υγρά που έχει καταπιεί. Μετά το μήνα όμως αυτό το σενάριο μάλλον δεν ισχύει. Σήμερα εμφάνισε και λίγο συνάχι και μερικές φορές νομίζω ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει... άλλες φορές πάλι δεν ακούω τίποτα. Επίσης πραγματικά μερικές φορές νομίζω ότι ο όρος τον επιδεινώνει (όταν δεν είναι συναχωμένος).

Στην κόρη μου δεν θυμάμαι τίποτα τέτοιο... :?:

Διαφημίσεις

συμφωνω με την SAN. αμα βαζεις συνεχεια ορο κατι παθαινει η μυτουλα κ συνεχεια θα ακουγεται συναχωμενο.το βραδυ πριν τον υπνο αρκει

:shock::shock: τι παθαίνει η μυτούλα με τον ορό???????

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

δεν ξερω να στο εξηγησω ιατρικα αλλα π.χ.ο αντρας μου πριν κοιμηθει χωρις να ειναι βουλωμενη η μυτη του βαζει dexarinaspray με αποτελεσμα το ρινικο συστημα να εχει παθει.

βεβαια αυτο ειναι φαρμακο αλλα απο οτι μου ειπε κ η παιδιατρος σαν να συνηθηζει η μυτη.

μπορει να λεω κ βλακειες

άμα δεν ξέρουμε να το εξηγήσουμε ιατρικά και επειδή διαβάζουν μανούλες για τα νεογέννητά τους, είναι καλύτερα να μην γράφουμε ανακρίβειες... άλλο ο άντρας σου με τις κορτιζόνες κι άλλο ο φυσιολογικός ορός στα βρέφη... η μέρα με τη νύχτα!

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

• 3 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια γεια σας!

Και εγώ γέννησα πριν λίγο καιρό και η κορούλα μου είναι σχεδόν 2 μηνών.

Εδώ και 1 εβδομάδα ακούω βουλωμένη την μυτούλα της.

Της βάζω ορό και έχω και την συσκευή που τραβάει τα υγρά της μύτης, αλλά δεν έχει περάσει ακόμη...Πυρετό ή βήχα δόξα το θεό δεν έχει. Δεν την έχω πάει και πουθενά και ανησυχώ μήπως κρύωσε...Τι να κάνω για να την βοηθήσω δεν ξέρω. Είναι και το πρώτο μου μωρό και έχω τρελαθεί. Στο γιατρό της που πήρα τηλέφωνο μου είπε να μην ανησυχώ, αλλά..ξέρω και γω. Βρέφος είναι, εμβόλια δεν έχει κάνει...

Βοήθεια λοιπόν καμιά;

Το ιδιο ειχαμε παθει μολις σαραντησε. Δεν μπορεις να κανεις κατι περα απο ορους. Εμεις δεν καναμε καθολου πυρετο δεν ειμε βηχα. Ειχαμε κοκκινο λαιμο και συναχι. Η μυτουλα μας περασε μετα απο 3εβδομαδες. Ολο αυτο το διαστημα η παιδιατρος μου ειπε να της κανω ενεση (νομιζω 2.5ml) πριν απο καθε γευμα.

Διαφημίσεις

δεν ξερω να στο εξηγησω ιατρικα αλλα π.χ.ο αντρας μου πριν κοιμηθει χωρις να ειναι βουλωμενη η μυτη του βαζει dexarinaspray με αποτελεσμα το ρινικο συστημα να εχει παθει.

βεβαια αυτο ειναι φαρμακο αλλα απο οτι μου ειπε κ η παιδιατρος σαν να συνηθηζει η μυτη.

μπορει να λεω κ βλακειες

Το συγκεκριμένο που λες είναι κορτιζονούχο και ναι αν το χρησιμοποιήσεις πολλές φορές ΠΕΣ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! Ο φυσιολογικός ορός από την άλλη δεν έχει καμία σχέση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα και αυτό συμβουλεύουν και οι παιδίατροι. Δεν αφήνεις το παιδί να ταλαιπωρείται με βουλωμένη την μυτούλα του. Άρα συμβαίνει το τελευταίο που λες :)

βοηθεια.!!!! Σημερα η μυτουλα μας ηταν χαλια. Το θεμα ομως ειναι οτι κανουμε ενεσουλες των 5 και δεν μπορουν να φυγουν οι μιξουλες. Της κανω 3με 4 φορες στο καθε ρουθουνι αλλα τιποτα. Την γυρναω αναποδα και η αληθεια ειναι οτι καποιες της βγαινουν απο το στωμα. Πηρα και αυτο της chicco και προσπαθησα να τις τραβιξω και το παιδι σπαραξε στο κλαμα. Δεν ξερω αν το κανω καλα. Τι αλλο να κανω για να σταματησει αυτοπ το μπρικακι.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...