Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

ε δεν το λες και πανφθηνο.... Ιδιως αυτο το 12αρι...

δεν ξερω και καλα, αλλα στα πιο συνοικακα νομιζω οτι ειναι 5-6 αντε 7 ευρω (με το χυμό και τπ κατι τις που δινουν... πατατακια , τοστ ή κεικ )

και τι εννοεις "πληρωνουν μονο τα παιδια" ? Υπαρχει παιδοτοπος που να πληρωνει και ο συνοδος? Οι συνοδοι πληρωνουν τους καφεδες τους πάντα...

Διαφημίσεις

πανάκριβο θα έλεγα!!! και αυτό είναι μόνο η "εισοδος" για να παίξουν με τα παιχνίδια; το χυμό/τοστ/κρουασάν τα πληρώνουν?

και αυτό το 12 ευρώ τα σαββατοκύριακα....

ο χυμός έχει 1euro όσο για τοστ εγώ προσωπικα φτιάχνω από το σπίτι.Νομίζετε οτι στο Blanosfunpark για π.χ. δεν μας χρεώνουν τον χυμό επιδή δεν το πληρώνουμε χωριστά και εκεί το εισητήριο έχει 9euro μόνο για τον παιδότοπο και γύρω γύρω σου έχουν και 10 αλλά παιχνίδια που στα χρεώνουν χωριστά και τα πιτσιρίκια φωνάζουν και τελικά παίζουν και με αυτά και εμείς πληρώνουμε.........οπότε στο σύνολο φεύγεις με κανα 20euro λιγότερα στην τσέπη μόνο για τα πιτσιρίκια.

Το σημαντικότερο όμως για μένα είναι ότι έχω οπτική επαφή όλη την ώρα με τον πιτσιρίκο και ότι απασχολείται και μόνος του χωρίς να είναι χωμένος σε κάποιο φουσκωτό κάστρο. Οι περισσότεροι παιδότοποι προσφέρουν κυρίως για να μην πω μόνο σωματική άσκηση.Στα playmobil αποκτά οπτική εικόνα και 3D διάσταση των αντικειμένων. Επιπλέων τον είδα ότι έφτιαχνε δικές του ιστορίες με τα παιχνίδια. Ο δινόσαυρος δεν πια μόνο μια εικόνα για αυτόν, έγινε μέσω μεταφοράς για τον ιππότη που κάθησε στην πλάτη του!!!!!!!!

Διαφημίσεις

δεν θα κουραστω να το λεω..η αθηνα εχει πολυ ωραια πραγματα για τα παιδια (παιδοτοπους ,θεατρα κλπ) αλλα ειναι παρα μα παρα πολυ ακριβη..με αυτα που διαβαζω εδω μεσα εχω ζαλιστει πραγματικα....(ιδιως για τις δεξιωσεις μετα την βαφτιση ανω των 35 ευρω το ατομο!!!!!!!!)

στην θεσσαλονικη εχουμε παιδοποπο με playmobil με εισοδο 6 ευρω τσουρεκακι απο τον ΤΕΡΚΕΝΛΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ και χυμο...

πολλοι παιδοτοποι και αναφερομαι στο ρετζικι τις καθημερινες εχουν 2,5 ευρω εισοδο και ειναι πολυ καλες οι εγκαταστασεις τους....

πρεπει να το διαβασα και 10 φορες το ποστ σου για να καταλαβω τι λες...

μα δεν ειπε κανεις οτι ο μπλάνος ειναι φθηνός... Και εκει φαρμακειο ειναι!!

Και μπορει και το playmoblie να ειναι πολυ καλο για αυτο που προσφερει..

απλά σου λεω οτι θεωρω οτι το παιδί (νομιζω) οτι μπορει να νοιωσει την ιδια χαρα και ικανοποιηση στον συνοικιακο παιδοτοπο με τα 6 ευρω...

ιδιως τωρα που ειναι 18 μηνων. Δηλαδη αμα παει 4-5 τι θα πρεπει να κανουμε ταξιδια στη eurodisney?

αναρωτηθηκατε αν με την κριση που περναμε εχει ο μεσος ελληνας να δινει αυτα τα 12 ευρω?καλυτερα να παει πολλες φορες σε αυτον με 5-6 παρα μια φορα το μηνα στα 12.φυσικα εννοειτε να ειναι ασφαλης..αλλα εγω ετσι και αλλιως δεν την αφηνω μονη.και δεν παω εκει να χαλαρωσω και να πιω καφε..ειμαι συνεχεια υπατμον!

Θεωρώ ότι όλοι οι γονείς έχουν ανάγκη από 30΄χαλάρωσης, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αναίσθητη ή ότι δεν ενδιαφέρονται για το παιδί τους. όπως ανέφερα υπάρχει η δυνατότητα συνεχούς οπτικής επαφής. Σαφώς και οι κλασικοί παιδότοποι είναι οκ για τα μικρά αλλά στα playmobil υπάρχει η δυνατότητα πιο δημιουργικής ενασχόλησης καθώς και οι δυνατότητα να παίξουμε (χωρίς να κάνουμε τούμπες και να κυλιόμαστε όλη την ώρα στα φουσκωτά),μαζί με τα μικρά και να τους μάθουμε πράγματα μέσα από το παιχνίδι. Εξάλλου υπάρχει πολύ μεγαλύτερη ποικιλία και αριθμός παιχνιδιών από αυτή που έχουμε σπίτια μας.

δεν θα κουραστω να το λεω..η αθηνα εχει πολυ ωραια πραγματα για τα παιδια (παιδοτοπους ,θεατρα κλπ) αλλα ειναι παρα μα παρα πολυ ακριβη..με αυτα που διαβαζω εδω μεσα εχω ζαλιστει πραγματικα....(ιδιως για τις δεξιωσεις μετα την βαφτιση ανω των 35 ευρω το ατομο!!!!!!!!)

στην θεσσαλονικη εχουμε παιδοποπο με playmobil με εισοδο 6 ευρω τσουρεκακι απο τον ΤΕΡΚΕΝΛΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ και χυμο...

πολλοι παιδοτοποι και αναφερομαι στο ρετζικι τις καθημερινες εχουν 2,5 ευρω εισοδο και ειναι πολυ καλες οι εγκαταστασεις τους....

Το ξέρουμε και ζηλευουμαι οχι μόνο τις τιμές..............

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Demi μου, πες μου σε παρακαλώ που είναι αυτός ο παιδότος με τα playmobil στη Θεσσαλονίκη. Έχω ακούσει ότι υπάρχει, ψάχνω στο internet αλλά δεν μπορώ να τον βρω. Ο γιος μου είναι τελείως τρελαμένος με τα playmobil και θέλουμε να πάμε εκδρομή στην Αθήνα μόνο και μόνο για το FUN PLAYMOBIL

Ευχαριστώ

Ενδιαφέρομαι κι εγω γι αυτον τον παιδοτοπο demi. Αν μπορεις δωσε μας λιγες περισσοτερες οδηγιες για το που ειναι κτλ. Αν ειναι διαφημηση(δεν νομιζω ομως..) στειλε αν θες πμ,ευχαριστω ! Εχουμε κι εμεις τρελα με τα playmobil!

Διαφημίσεις

λοιπόν κορίτσια από Θεσ/νικη κυρίως,

κανονίζουμε Χριστουγεννιάτικη συνάντηση με δωράκια για τα ζουζούνια μας (δλδ όλες οι μαμάδες θα πάρουν από ένα φθηνό δωράκι για τα παιδιά τους πχ πέρισυ είχαμε πάρει παραμύθια και βιβλία ,τα βάλαμε σε έναν μεγάλο Χριστουγεννιάτικο σάκο αφού είχαμε γράψει το όνομα του παιδιού μας και κάθε παιδάκι έπερνε το δώρο του από τον Αγιο Βασίλη-ναι! είχαμε και Αγιο Βασίλη,φέτος λέμε να το ξανακάνουμε)

Η συνάντηση θα γίνει στον παιδότο PLAYMOBIL στις 16/12/09 , για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή μπέιτε στο PARENTS CAFE - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ για να οργανωθούμε καλύτερα.Φιλάκια

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...