Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χώροι που διοργανώνουν παιδικά πάρτυ - απο γονείς για γονείς!

Recommended Posts

να σας κανω εγω μια ερωτηση για πάρτυ στο σπιτι?

να μου πειτε τη γνωμη σας...

Λεμε με τον αντρα μου να πάρουμε μια κοπελα να απασχολει τα παιδια. Δεν θα εχουμε πολλα... 10-12...

Ο αντρας μου λεει να βάλουμε την κοπελα με τα μικρα στο δωματιο της Μαριελας και οι μεγαλοι να καθονται ανετα στο σαλονι...

εσας πως σας φαινεται αυτο? θα ειχατε προβλημα να μην εχετε οπτικη επαφη με το παιδι σας?

Αναλόγως την ηλικία του παιδιού. Από 2μιση - 3 χρονων και πάνω, όχι δεν θα είχα πρόβλημα, μικρότερο όμως θα ήθελα να βλέπω το παιδί μου, περισσότερο επειδή κάνει επικίνδυνα πράγματα (βάζει μικροαντικείμενα στο στόμα ακόμα π.χ.) και μία μόνο κοπέλα με 10 παιδιά δεν μπορεί να τα προσέχει όλα.

Εκτός όμως αυτού, σε πάρτυ που ήταν μαζεμένα τρίχρονα, η κοπέλα αναγκάστηκε να έρθει στο σαλόνι μιας και τα περισσότερα παιδάκια δεν πήγαιναν στο δωμάτιο του παιδιού που είχε γενέθλια.

Μην αγχώνεσαι, θα σε καθοδηγήσουν τα παιδιά...

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 149
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οκ κλείσαμε την κοπέλα που θα τα απασχολήσει στο πάρτυ για 1,5 ώρα. ώρα προσέλευσης θα πούμε 7 για να μαζευτούν μέχρι τις 7,30 που θα ξεκινήσει η "Ιπποτίνα" που λέει και ο ιππότης μου. Το ερώτημά μου είνια πότε θα κόψουμε τηντούρτα και πότε θα φάνε τα μικρά? Στη βάφτιση που η ίδια κοπέλα είχε μέινει 2 ώρες τους έκανε ένα 15λεπτο διάλεμμα για φαγητό και τα ξανάζεψε μετά. Τώρα όμως? Να περάσουμε στο φαγητό στις 9 και μέχρι ΄τοτε οι γονείς με πότό, ξηρους καρπόυς και τσιπς, μήπως το παρατραβάμε? Από την άλλη αν σταματήσουμ για διάλειμμά από τη 1,5 ώρα δε θα μείνει και πολύ μετά για παιχνίδι, άσε που κανένα δε θα σταματήσει για φαγητό. Έχω μπερδευτει!

Εσεις που έχετε εμπειρία τι λέτε?

Είναι παιδότοπος, στην περιοχή της Γλυφάδας για μικρά παιδάκια (1-4 ετών) και έχει ξεχωριστό χώρο για τα μεγαλύτερα.

Ο χώρος είναι όμορφος, καινούργιος και καθαρός.

Περιορισμένος για να μην κυνηγάμε τα μικρά γυρω γυρω.

Ειδικά διαμορφωμένος για μικρά παιδάκια ηλικίας 1-4 ετών. Τα μεγαλύτερα παιδάκια τα στέλνουν στον άλλο χώρο - λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά.

Εχει ένα μικρό φουσκωτό, μια τσουλίθρα που καταλήγει σε πισίνα με μπαλάκια, μια φισούνα που σκαρφαλώνουν και πέφτουν απο άλλη τσουλίθρα πάλι σε μπαλάκια, μια μπασκέτα, αυτοκινητάκια, σπιτάκι πλαστικό κτλ...

Το μενού των γονιών και των παιδιών είναι ικανοποιητικό ενω ο ιδιοκτήτης μου επιτρέπει να φέρω και δικά μου τρόφημα.

Η τιμή περιλαμβάνει πιατάκια, ποτηράκια, φαγητό, αναψυκτικά, χυμούς και ένα μικρό αριθμό ποτών, στολισμό αίθουσας με μπαλόνια.

Για 19 ενήλικες και 9 παιδάκια το ποσό φτάνει τα 380 -400 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Υπάρχουν τραπεζάκια στο μπαλκόνι για τους καπνιστές

Ούτε λόγος για ελάχιστο αριθμό παιδιών!

Ούτε λόγος για ενοικίαση της αίθουσας!

Προκαταβολή για κράτηση ημερομηνίας 50 ευρώ (και οχι 150 όπως ζητούν οι περισσότεροι!)

Το μόνο κακό είναι πως μόλις το έχουν φτιάξει και δεν έχουν προλάβει να τελειώσουν τον εξωτερικό χώρο, δηλαδή την είσοδο της πολυκατοικίας ... λίγο με απασχολεί όμως αυτό...

Α! Θα υπάρχει και φωτογράφος, και αν θέλω θα αγοράσω στο τέλος όσες φωτογραφίες μου αρέσουν.

Οποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες, μπορώ να του στείλω πμ. σχετικά. :-)

.

Για 19 ενήλικες και 9 παιδάκια το ποσό φτάνει τα 380 -400 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). :-)

Πολλά δεν είναι; ;

Εγώ ρώτησα σε παιδότοπο στο εμπορικό κέντρο ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ πολύ μεγάλος για ηλικίες 1 -10 χρονών (κάθε χώρος βέβαια έχει την ηλικία του) με πρωτοτύπα φουσκωτά και παιχνίδια, μέχρι μεγάλα αμαξάκια με πετάλια, γηπεδάκι ποδοσφαίρου, σκοποβολή έχει και μου είπαν για 30 ενήλικες και 24 παιδιά 320 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου και το γεύμα των παιδιών μόνο- για τους ενήλικες μόνο το ποτό τους.)

O5X4p2.png 

Διαφημίσεις

Κορίτσια δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πιο πάνω αλλά μια ωραία ιδέα για παιδάκια δημοτικού είναι μια αίθουσα Bowling. Νοικιάζεις έναν διάδρομο και παίζουν τα παιδιά. Δεν γνωρίζω δυστυχώς τιμές. Το αφεντικό μου έκανε τα γεννέθλια του γιού του σε τέτοιο χώρο.

Πολλά δεν είναι; ;

Εγώ ρώτησα σε παιδότοπο στο εμπορικό κέντρο ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ πολύ μεγάλος για ηλικίες 1 -10 χρονών (κάθε χώρος βέβαια έχει την ηλικία του) με πρωτοτύπα φουσκωτά και παιχνίδια, μέχρι μεγάλα αμαξάκια με πετάλια, γηπεδάκι ποδοσφαίρου, σκοποβολή έχει και μου είπαν για 30 ενήλικες και 24 παιδιά 320 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου και το γεύμα των παιδιών μόνο- για τους ενήλικες μόνο το ποτό τους.)

Σε σχέση με αυτά που μου ζητούσαν οι υπόλοιποι ειναι τσάμπα!

Το φαγητό είναι στις τιμές που το έχουν όλοι, αλλά τα χρήματα βγαίνουν λίγα στο σύνολο γιατί δεν μου χρεώνουν το χώρο.

καλησπερα. θα κανω τα γενεθλια του γιου μου το Νοεμβριο και θελω να φερω καποιον ντυμενο κο Απιθανο. εχω ρωτησει σε τρεις εταιρειες (μπουρμπουληθρες, so easy και triki-fun) και οι τιμες κυμαινονται απο 55 εως 90 ευρω την ωρα. ξερει καποιος αλλος καμμια αλλη εταιρεια που να εχει αυτη τη στολη για να παρω προσφορα;

XI64p2.pngtk60p2.png

Πολλά δεν είναι; ;

super Τιμή!

Κρίμα που μου πέφτει τόοοοσο μακριά.

Εγώ ρώτησα στο (μικρό) λούνα παρκ της περιοχής μου και μου είπε 20 ευρώ για κάθε παιδί (χα χα καλό ε?)

Χωρίς φαγητό, ποτό κτλ, μόνο ότι τα παιδιά μπορούν να παίξουν όσο θέλουν και σε ότι παιχνίδι θέλουν.

Τους είπα να κλείσω μόνο το χώρο με τα φουσκωτά, αλλά δε γίνεται.

Διαφημίσεις

Κι εγώ ψάχνω για χωρο για το παρτυ της μικρης μου, ακουσα οτι διοργανωνουν στο Αττιkο Παρκο, αλλα ειναι πανακριβα! Θελουν 400ε μονο για την ενοικιαση του χωρου, συν τα εισητηρια εισοδου, συν τον μπουφε, και η τουρτα δικια σου.

Μιλωντας για τουρτα, βρηκα μια κοπελια που φτιαχνει για γενεθλια, γαμους κλπ. Ειναι σπιτικες, δοκιμασε μια φιλη μου για τα γενεθλια της κορης της και ξετρελαθηκαν ολοι, ιδιαιτερα τα παιδια. Μαλλον θα παρω απο αυτην, μπορεις να παραγγειλεις και τρισδιαστατες! Εχει ενα site http://artisticake.blogspot.com

• 1 month later...

Μετά από όλα αυτά που διάβασα να δώσω και εγώ μια καλή ιδέα...... Είναι ένας παιδότοπος edit admin (δεν δίνω περισσότερα στοιχεία για να μην θεωρηθεί διαφήμηση-όποια θέλει ας το ψάξει στο google) όπου πραγματικά είναι κάτι διαφορετικό. Όλος είναι χτισμένος σαν κάστρο και το όλο σκηνικό καταπληκτικό. Και από τιμές μάλλον είναι σε λάθος εποχή αφού Σάββατο απόγευμα για 20 παιδιά και 20 μεγάλους όλα μαζί (είσοδοι, καφέδες και catering για μικρούς και μεγάλους) 400 ευρώ.

Μετά από όλα αυτά που διάβασα να δώσω και εγώ μια καλή ιδέα...... Είναι ένας παιδότοπος edit admin (δεν δίνω περισσότερα στοιχεία για να μην θεωρηθεί διαφήμηση-όποια θέλει ας το ψάξει στο google) όπου πραγματικά είναι κάτι διαφορετικό. Όλος είναι χτισμένος σαν κάστρο και το όλο σκηνικό καταπληκτικό. Και από τιμές μάλλον είναι σε λάθος εποχή αφού Σάββατο απόγευμα για 20 παιδιά και 20 μεγάλους όλα μαζί (είσοδοι, καφέδες και catering για μικρούς και μεγάλους) 400 ευρώ.

Αντε μας πάλι...

Ρε παιδιά, πόσο τελικά κοστίζει μια διαφήμιση?????

Παντως ψαξε-ψαξε βρηκα εναν πολυ ωραιο χωρο, αν και μακρυα.. ειναι στην ραφηνα, εκει οπου στεγαζεται και το δημοτικο κολυμβητηριο, ειναι ενα μεγαλο παρκο, εχει και παιδικη χαρα και διοργανωνουν καθε ειδους εκδηλωσεις. η αληθεια ειναι πως δεν ρωτησα τιμες, μιας κ εμεις εχουμε χειμωνιατικα γενεθλια, αλλα ηταν πολυ ωραιος ο χωρος.

τιποτα ωραιο και για εμας τους "χειμερινους τυπους";;;;;;;;; σε πηγαδι κατ****με;;

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες

Μπήκα αρχικά για να δω καμιά ιδέα απο χώρους και απο τιμές και απογοητεύτηκα....:(

Εχουμε την γιορτή μας στο τέλος του Νοέμβρη κι επειδή τα γενέθλια είναι κατακαλόκαιρο και δεν έρχεται κανείς κάνουμε μεγάλο event την γιορτή!

Λοιπόν μετά απο λίγο διάβασμα εδω μέσα αποφάσισα να την κάνω στο σπίτι!!!

Θα πάρω μπαλόνια να στολίσω το χώρο και θα μαγειρέψω για όλους και πάπαλα!

Περισυ έφερε και μια κοπέλα να απασχολήσει τα παιδάκια (3 ήρθαν μόνο τελικά) αλλά δεν ήταν της προκοπής (η κοπέλα) και βαρέθηκαν πολύ γρήγορα τα παιδάκια μαζί της.

Φετος αναρωτιέμαι να ξανακάνω προσπάθεια με καμιά ή όχι?

Τελοσπάντων, με τις τιμές που είδα πάντως όποια μαμα θέλει τις μαγειρευω εγώ για το πάρτυ της με τα μισα λεφτα :)))

Αν έχετε καμιά ιδέα για event που θα τους αρέσει πέιτε μου κι εμένα

Θελω τη γνωμη σας!!!! Η κορη μου που εχει γενεθλια ειναι 3 και εχω και αλλη μια που ειναι 4.

Σκεφτηκα αντι για παιδοτοπους κτλ.(λογω κρισης) να τα κανουμε στο σπιτι μας(κλασικα πραγματα)!!!!!

Αλλα επειδη δεν θελουν κλοουν, ειπα να βγαλω το τραπεζακι απο το σαλονι, θα αφησω μονο τον καναπε, θα αφησω μερικα παιχνιδια (οχι ψιλολοιδια), θα βαλω κατι φωτορυθμικα που εχω απο το δικο μου παρτυ (βλεπε π.Χ.-αλλα λειτουργουν ακομα) και θα βαλω μουσικη για να χορεψουν μαζι με εμας!!!!! Μπαλονια, χορο, φιγουρες κτλ.

Πως σας φαινεται? Θα το καταφερουμε ή θα χορευουμε μονο οι μεγαλοι?

Ξεχασα να γραψω, θα ειμαστε περιπου 30 μεγαλοι και 15 παιδια.

Fivi ωραία η ιδέα σου αλλά νομίζω ότι καλύτερα να βρεις μια κοπέλα - όχι κλόουν - να τα απασχολήσει όχι μόνο με χορό αλλά και με άλλα παιχνίδια! Εσύ θα έχεις να φροντίσεις και τον κόσμο σου και πιστεύω δύσκολα θα μπορείς να ανταποκριθείς και στα δύο! Και εμένα η μεγάλη μου κόρη τα έει τέλη Νοέμβρη και έχω αρχίσει να τα σκέφτομαι και να ετοιμάζομαι - γιατί όχι; Στο σπίτι θα τα κάνουμε και εμείς κυρίως γιατί σε παιδότοπο δεν μου αρέσουν!

Η δική μου συμβουλή ειναι να βρείτε κάποιον με εμπειρία σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Αν υπάρχει κήπος λίγο μεγάλος μπορεί να οργανωθεί εκεί ένα πολύ ωραίο πάρτυ. Υπάρχουν εταιρίες και ιδιώτες που έρχονται στοπ χωρο σας και αναλαμβάνουν τα πάντα εκτός του φαγητού. Μπορεί ακόμη πάρτυ να γίνει σε κάποιο παρκάκι κοντα στο σπίτι και μετά να επιστρέψουν εκεί για φαγητό.

Επαναλαμβάνω όμως είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει εμπειρία σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις ώστε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Για το λόγο αυτό θεωρώ ότι οι καταλληλότεροι για μια τέτοια δουλειά είναι γυμναστές.

και εγω πρωτη φορα το ακουω!

Εντωμεταξυ αυτο με τους κλοουν, το θεωρω λιγο κοροϊδια γιατι 1.δεν καθονται ολα τα παιδακια, 2. καποια τον φοβουνται 3. ειναι μονο για καμια ωρα. Σε αυτες τις ηλικιες νομιζω πως ειναι δικοπο μαχαιρι αν αξιζει ναι η οχι.

Η δική μου συμβουλή ειναι να βρείτε κάποιον με εμπειρία σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Αν υπάρχει κήπος λίγο μεγάλος μπορεί να οργανωθεί εκεί ένα πολύ ωραίο πάρτυ. Υπάρχουν εταιρίες και ιδιώτες που έρχονται στοπ χωρο σας και αναλαμβάνουν τα πάντα εκτός του φαγητού. Μπορεί ακόμη πάρτυ να γίνει σε κάποιο παρκάκι κοντα στο σπίτι και μετά να επιστρέψουν εκεί για φαγητό.

Επαναλαμβάνω όμως είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει εμπειρία σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις ώστε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Για το λόγο αυτό θεωρώ ότι οι καταλληλότεροι για μια τέτοια δουλειά είναι γυμναστές.

Μήπως εσύ είσαι γυμναστής;;;; ;) ;)

Γυμναστής είμαι , αλλά ουτε εταιρία έχω ούτε πάρτυ κάνω. 10 χρόνια όμως έκανα αυτή τη δουλειά ( αλλά τέρμα πια , είναι πολύ κουραστική γιαυτό και σταμάτησα 2 χρόνια τώρα ) . Για το λόγο αυτό σας λέω αυτά που λέω. Έχω αρκετά μεγάλη εμπειρία στο θέμα αυτό. Από ηλικίες 5 ετών και πάνω ο καταλληλότερος είναι ένας γυμναστής που έχει εμπειρία με παιδιά. Ο κλόουν θα κάνει μερικά παιχνίδια αλλά στο τέλος τα παιδιά βαριούνται ενώ με το μάγο τα παιδιά δε συμμετέχουν απλά παρακολουθούν.

Mάλιστα αν κάποιος θέλει να κάνει μόνος του τα παιχνίδια πολύ ευχαρίστως να του πώ αρκετά παιχνίδια ώστε να γεμίσει 1.5 - 2 ώρες.

με την ανεργια που υπαρχει... μη σου πω και οι μαθηματικοι!!! :lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...