Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χώροι που διοργανώνουν παιδικά πάρτυ - απο γονείς για γονείς!

Recommended Posts

σε παιδοτοπο στου Ζωγραφου... 350 ευρώ "προσφορά" 15 παιδια και 15 μεγαλοι +40 ευρω τα ποτα/αναψυκτικα (τι ποτα..;) + 2μιση κιλα τουρτα.. συγνωμη ρε παιδια, 2μιση κιλα φτανουν για 30 ατομα? κι αντε λεει να σας παει 400 ευρω.. γιατι να μου παει τοσα δηλαδη? οχι, 500 να σου δωσω και τα ρεστα παγωτα :eek:

Ακου τώρα...

Το σκέφτομαι - το σκέφτομαι και με βλέπω σπίτι.

Ας κουραστώ παραπάνω.

Θα δώσω 500 ευρώ και θα κάνω παπάδες! Μέχρι και φουσκωτά θα τους νοικιάσω!

Θα τηλεφωνήσω τώρα στο catering για προσφορά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 149
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Την βοηθειά σας... σημερα εχει γενεθλια το κοριτσακι μου. Λογω πενθους -και ψυχολογικης πιεσης απο την μανα μου να μην κανουμε τιποτα- δεν θα κανουμε παρτι, θα περιμενουμε να χρονισει ο πατερας μου και μετα... ειχα παραγγειλει super τουρτα σταχτοπουτα την οποια ακυρωσα...

σημερα ομως θελω να της κανω κατι γιατι το πρωι που ξυπνησε θυμηθηκε οτι εχει γενεθλια κι εχω σκασει τωρα...:?:-(:sad::-(

σκεφτηκα παιδοτοπο, βρηκα σε site τον "Παραμυθι" στην Ν. Ιωνια.. ?

καμια αλλη ιδεα..?

εχω την εντυπωση οτι οταν λενε αποκλειστικοτητα του χωρο εννοουν το μερος των μεγαλων. Οχι τα παιχνιδια κ εκει που κινουνται τα παιδακια. δηλ στο δικο μας παιδοτοπο που το εκανα αυτο σημαινε.για το min 20 παιδια κ σε μας ετσι ηταν. τα πληρωνεις θες δεν θες. οπως επισης κ για το catering των μεγαλων υπαρχει αποκλειστικοτητα. σε εμας με το πολυ μπιρι μπιρι τον πεισαμε τον υπευθυνο να φερουμε δικο μας catering για μεγαλους αλλα μας ειπε να το φερουμε συγκεκριμενη ωρα ωστε να μην τα δουν απ το δικο τους catering.

το παιδικο menou ειναι για γελια αλλα σ αυτες τις περιπτωσεις μαλλον κοιταμε πιο πολυ να χορτασει το ματι απ την ποσοτητα.γιατι γενικα τα παιδακια δεν τρωνε σχεδον καθολου

Ακριβώς έτσι είναι. Τα μωρά τώρα τί να φάνε ρε παιδιά. Καλά το δικό μου, τίποτα το υπογράφω. Για το μάτι όπως λες.

Αλλά οι γονείς, απο το να τους βγάλεις ένα πιάτο με 2 τυροπιτάκια, καλύτερα να μη τους βγάλεις τίποτα.

Δεν ξέρω, έτσι το βλέπω.

Για το χώρο, συμφωνώ οτι πληρώνεις για το χώρο των γονιών. Δε μπορεί να σου κλείσει έτσι τα τραπέζια. Φυσικά και να το πληρώσω. Και τα παιδάκια να πληρώσω. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πληρώσω 20 παιδάκια αφου θα έχω 10.

εμένα ρε κορίτσια γιατί μου φαίνεται πολύ κλειστοφοβικός ο χώρος στα χαρούμενα όνειρα??

τι να πω ίσως να είμαι εγώ η περίεργη....

και αποθηλασε επιτελους!

εμένα ρε κορίτσια γιατί μου φαίνεται πολύ κλειστοφοβικός ο χώρος στα χαρούμενα όνειρα??

τι να πω ίσως να είμαι εγώ η περίεργη....

Οχι ρε, δεν είναι κλειστοφοβικός. Ισα ίσα, είναι μεγάλος χώρος, μπαίνει φως.

Σα χώρος ήταν άψογος.

Βέβαια αυτά είναι υποκειμενικά πράγματα. Σε άλλους αρέσει, σε άλλους όχι.

Εγω με χαρά το έκλεινα για το παιδί μου, αλλά αν μπορούσα να κανονίσω δικό μου catering. Στην τελική αν ενδιαφέρονται οι υπεύθυνοι να ξέρουν την ποιότητα του φαγητού του catering που θα επιλέξω, ας το ψάξουν. Είμαι διατεθημένη να τους δώσω όλα τα στοιχεία.

Θα δω και το triki fun και θα διαπραγματευτώ ανάλογα.

Δεν έχω σκοπό πάντως να συμβιβαστώ με αυτό.

Διαφημίσεις

τα εσωτερικά τραπεζάκια δεν είναι λίγα??

μπορούν να κάτσουν 40 άτομα άνετα δλδ??

Μου φάνηκε πως ναι.

Δε μου έδωσε την αίσθηση του στριμωγματός...

Για δείτε αυτό μπας και το ξέρει κανείς:

http://www.carousel.com.gr

Διαβάζω όλα αυτά που γράφετε και προσπαθώ να καταλάβω αν μιλάμε για τον ίδιο παιδότοπο! Πριν κλείσει ο συγκεκριμένος παιδότοπος για καλοκαίρι πήρα κι εγώ προσφορά για παιδικό πάρτι που θα το κάνουμε τελικά τον Οκτώβριο στο συγκεκριμένο χώρο. Η προσφορά ήταν μακράν καλύτερη από κάθε άλλο παιδότοπο που ρωτήσαμε και σαν χώρος είναι από τους λίγους που μπορούν να χρησιμοποιούν την λέξη ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ σαν επάγγελμα. Θα αναφερθώ μόνο σε δύο τρία σημεία που αναφέρατε τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα γιατί η παραπληροφόρηση είναι πολύ άσχημο πράγμα και με εκνευρίζει! Το κλείσιμο της αίθουσας μας κοστίζει 110,00? και το σημαντικό είναι ότι συμπεριλαμβάνει όλη την κατανάλωση του μπάρ, καφέδες και αναψυκτικά ανεξάρτητα από τον αριθμό των γονέων, είτε είναι 10 γονείς είτε είναι 40 με 110,00? ξεμπερδέψαμε! J

Όσο αναφορά το minimum αριθμό των παιδιών, ναι μεν χρεωνόμαστε παραπάνω όσοι κάνουμε πάρτι με κάτω από 20 παιδιά, όμως να μην ξεχνάμε ότι τα παιδικά μενού ανεξάρτητα από το αν θα έχουμε 20 παιδιά, θα είναι 20 παιδικά μενού, που σημαίνει ότι αν κάποιο παιδάκι ή ακόμα και μεγάλος θέλει να φάει κάτι παραπάνω είμαστε κομπλέ και δεν θα τους αφήσουμε νηστικούς.

Υπολογίζοντάς τις τελικές τιμές , με ένα μενού και για τους γονείς, το οικονομικότερο που επιλέξαμε εμείς και το οποίο περιλαμβάνει, 1 σφηνακοσουβλακι, 1 πίτα burger, 1 λουκανικοπιττάκι, 1 μπόμπα και 1 σαλάτα, τα οποία προσωπικά δεν πιστεύω ότι είναι λίγα, το κόστος μας θα είναι 420,00?

Επίσης με το κλείσιμο του πάρτι κερδίζουμε και δωρεάν είσοδο για ένα μήνα για το παιδί.

Δηλαδή αν υπολογίσουμε ότι θα πάμε και 10 φορές μέσα στο μήνα Χ 7,00? που κερδίζουμε από τις δωρεάν εισόδους είμαστε 420-70= 350,00?

Με εκτίμηση σε όλους τους γονείς!!!

Διαβάζω όλα αυτά που γράφετε και προσπαθώ να καταλάβω αν μιλάμε για τον ίδιο παιδότοπο! Πριν κλείσει ο συγκεκριμένος παιδότοπος για καλοκαίρι πήρα κι εγώ προσφορά για παιδικό πάρτι που θα το κάνουμε τελικά τον Οκτώβριο στο συγκεκριμένο χώρο. Η προσφορά ήταν μακράν καλύτερη από κάθε άλλο παιδότοπο που ρωτήσαμε και σαν χώρος είναι από τους λίγους που μπορούν να χρησιμοποιούν την λέξη ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ σαν επάγγελμα. Θα αναφερθώ μόνο σε δύο τρία σημεία που αναφέρατε τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα γιατί η παραπληροφόρηση είναι πολύ άσχημο πράγμα και με εκνευρίζει! Το κλείσιμο της αίθουσας μας κοστίζει 110,00 και το σημαντικό είναι ότι συμπεριλαμβάνει όλη την κατανάλωση του μπάρ, καφέδες και αναψυκτικά ανεξάρτητα από τον αριθμό των γονέων, είτε είναι 10 γονείς είτε είναι 40 με 110,00 ξεμπερδέψαμε! J

Όσο αναφορά το minimum αριθμό των παιδιών, ναι μεν χρεωνόμαστε παραπάνω όσοι κάνουμε πάρτι με κάτω από 20 παιδιά, όμως να μην ξεχνάμε ότι τα παιδικά μενού ανεξάρτητα από το αν θα έχουμε 20 παιδιά, θα είναι 20 παιδικά μενού, που σημαίνει ότι αν κάποιο παιδάκι ή ακόμα και μεγάλος θέλει να φάει κάτι παραπάνω είμαστε κομπλέ και δεν θα τους αφήσουμε νηστικούς.

Υπολογίζοντάς τις τελικές τιμές , με ένα μενού και για τους γονείς, το οικονομικότερο που επιλέξαμε εμείς και το οποίο περιλαμβάνει, 1 σφηνακοσουβλακι, 1 πίτα burger, 1 λουκανικοπιττάκι, 1 μπόμπα και 1 σαλάτα, τα οποία προσωπικά δεν πιστεύω ότι είναι λίγα, το κόστος μας θα είναι 420,00

Επίσης με το κλείσιμο του πάρτι κερδίζουμε και δωρεάν είσοδο για ένα μήνα για το παιδί.

Δηλαδή αν υπολογίσουμε ότι θα πάμε και 10 φορές μέσα στο μήνα Χ 7,00 που κερδίζουμε από τις δωρεάν εισόδους είμαστε 420-70= 350,00

Με εκτίμηση σε όλους τους γονείς!!!

Αγαπητέ μου φίλε,

Ο εκνευρισμός σου μου επιβεβαιώνει τις σκέψεις μου.

Θα ήταν σωστότερο αν μιλούσες σε αυτό το φόρουμ με την πραγματική σου ιδιότητα και οχι απλώς σαν ο ευτυχής γονιός που κανόνισε πάρτυ στα "χαρουμενα όνειρα" για το παιδάκι του.

Οχι για να ξέρουμε τί λέμε...

Διαφημίσεις

Η πραγματική μου ιδιότητα είναι αυτή του ευτυχή γονέα και δεν έχω να κερδίσω τίποτα παραπάνω από την αναφορά μου στο χώρο για τον οποίο μιλάμε! πολύ απλά και όμορφα στην τελική όσοι ρωτήσουν θα μάθουν και θα καταλάβουν! ο τίτλος του συγκεκριμένου θέματος νομιζω είναι "Χώροι που διοργανώνουν παιδικά πάρτυ - απο γονείς για γονείς!" μια πόταση δεν εβλαψε ποτέ κανένα και ο καθένας μπορεί να κρίνει!

!!

όλα θυμηθηκες να τα αλλάξεις....

αυτο σου ξεφυγε.....

μακαρι να εβγαιναν με τη πραγματικη τους ιδιοτητα, ειναι σπαστικο αυτο... κακο κανουν στην επιχειρηση τους ετσι, οχι καλο... αλλα, που να καταλαβουν..

Οχι δε λέω για τα 150 που πληρώνεις για το χώρο. Επιπλέον αυτού, ο τύπος ζητάει ελαχιστο αριθμό παιδιών (τι παιδιών δηλ. στην περίπτωσή μας μωρών...) 20 που τα χρεώνει με 10 ευρώ το καθένα. Δηλαδή τους πληρώνω 150 ευρώ για το χώρο - χωρίς αποκλειστικότητα- και 200 ευρώ είσοδο για τα μωρά. Γιατί μη μου πεις τώρα οτι για τα μωρά το γεύμα δεν είναι για γέλια... 2 τμχ τυροκροκέτες, 1 τμχ λουκάνικο, 1 πιτσάκι και 1 κεφτεδάκι...

Βρε κορίτσια, έχω φρικάρει λίγο! Αυτά ισχύουν μόνο για τα νότια προάστια? Πληρώνεις 150 ευρώ για τον χώρο των μεγάλων??? Όχι για αίθουσα με παιχνίδια?

Ψάχνοντας για παιδότοπο για το πάρτυ των παιδιών μου, πλήρωσα 100 ευρώ για την αποκλειστικότητα αίθουσας με τραπέζια μεγάλων, παιδιών και φουσκωτά. Αν δεν ήθελα αποκλειστικότητα θα ήμασταν στον κάτω χώρο που είναι κοινός για όλους (με ξεχωριστό μέρος όπου υπάρχουν τραπέζια για τους μεγάλους αλλά τα παιδιά θα έπαιζαν στον κεντρικό παιδότοπο) χωρίς να έχω έξτρα χρέωση...

Επίσης, σε κανέναν παιδότοπο δεν μου έθεσαν ελάχιστο πλαφόν. Οι συζητήσεις ήταν για χρεώσεις ατόμων άσχετα από το αν ήταν 1 ή 101 παιδιά ή ενήλικες...

Loukomamy μήπως να σκεφτείς να έρθετε... δυτικά?

(συγγνώμη αλλά αυτά είναι κοροϊδίστικα λεφτά!!!)

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Με την ευκαιρία να πω ότι εμείς εδώ κάνουμε τα πάρτυ μας και είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι...

(συνήθως στην αίθουσα Α του πρώτου ορόφου)

http://www.paidotopoi.com/aegaleo-playground-gr.html

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια, έχω φρικάρει λίγο! Αυτά ισχύουν μόνο για τα νότια προάστια? Πληρώνεις 150 ευρώ για τον χώρο των μεγάλων??? Όχι για αίθουσα με παιχνίδια?

Ψάχνοντας για παιδότοπο για το πάρτυ των παιδιών μου, πλήρωσα 100 ευρώ για την αποκλειστικότητα αίθουσας με τραπέζια μεγάλων, παιδιών και φουσκωτά. Αν δεν ήθελα αποκλειστικότητα θα ήμασταν στον κάτω χώρο που είναι κοινός για όλους (με ξεχωριστό μέρος όπου υπάρχουν τραπέζια για τους μεγάλους αλλά τα παιδιά θα έπαιζαν στον κεντρικό παιδότοπο) χωρίς να έχω έξτρα χρέωση...

Επίσης, σε κανέναν παιδότοπο δεν μου έθεσαν ελάχιστο πλαφόν. Οι συζητήσεις ήταν για χρεώσεις ατόμων άσχετα από το αν ήταν 1 ή 101 παιδιά ή ενήλικες...

Loukomamy μήπως να σκεφτείς να έρθετε... δυτικά?

(συγγνώμη αλλά αυτά είναι κοροϊδίστικα λεφτά!!!)

Ελενη,

110-150 ευρώ είναι η ενοικίαση της αίθουσας χωρίς αποκλειστικότητα αίθουσας σε όσους παιδότοπους έχω ρωτήσει έως σήμερα. Σε αυτό το ποσό προσθέτεις το ΦΠΑ που είναι αν δεν κάνω λάθος 23%. Για την αποκλειστικότητα στην αίθουσα το κόστος ανέρχεται στα 200 - 300 ευρώ (απαράδεκτο!)

Στο ποσό αυτό προσθέτεις το μενού των παιδιών και των μεγάλων.

Αυτό με τον ελάχιστο αριθμό παιδιών δε μου το ζήτησε κανείς παρα μόνο στα Χαρούμενα Ονειρα. Κατά τη γνώμη μου δεν έχει καμία λογική.

Εγω είχα εκ των προτέρων αποφασίσει να διαθέσω για τα γενέθλια του μικρού 500-600 ευρώ. Αλλά να δώσεις τόσα λεφτά και προσφέρεις ελάχιστο φαγητό, να ποδοπατούν τα μωρά τα μεγαλύτερα παιδάκια αφου αποκλειστικότητα δε θα έχω αυτό δεν το καταλαβαίνω, και στην τελική δε με εξυπηρετεί.

Τελικά αποφάσισα τα γενέθλια να τα κάνω στον κήπο του σπιτιού. Περιμένω σήμερα προσφορές απο Catering για τους γονείς και τα παιδιά και θα φτιάξω και εγω δικά μου πράγματα, σπιτικά, κυρίως για τα μωράκια.

Θα σας ενημερώσω για τις τιμές των catering μέσα στην ημέρα.

Ελενη,

110-150 ευρώ είναι η ενοικίαση της αίθουσας χωρίς αποκλειστικότητα αίθουσας σε όσους παιδότοπους έχω ρωτήσει έως σήμερα. Σε αυτό το ποσό προσθέτεις το ΦΠΑ που είναι αν δεν κάνω λάθος 23%. Για την αποκλειστικότητα στην αίθουσα το κόστος ανέρχεται στα 200 - 300 ευρώ (απαράδεκτο!)

Στο ποσό αυτό προσθέτεις το μενού των παιδιών και των μεγάλων.

Αυτό με τον ελάχιστο αριθμό παιδιών δε μου το ζήτησε κανείς παρα μόνο στα Χαρούμενα Ονειρα. Κατά τη γνώμη μου δεν έχει καμία λογική.

Εγω είχα εκ των προτέρων αποφασίσει να διαθέσω για τα γενέθλια του μικρού 500-600 ευρώ. Αλλά να δώσεις τόσα λεφτά και προσφέρεις ελάχιστο φαγητό, να ποδοπατούν τα μωρά τα μεγαλύτερα παιδάκια αφου αποκλειστικότητα δε θα έχω αυτό δεν το καταλαβαίνω, και στην τελική δε με εξυπηρετεί.

Τελικά αποφάσισα τα γενέθλια να τα κάνω στον κήπο του σπιτιού. Περιμένω σήμερα προσφορές απο Catering για τους γονείς και τα παιδιά και θα φτιάξω και εγω δικά μου πράγματα, σπιτικά, κυρίως για τα μωράκια.

Θα σας ενημερώσω για τις τιμές των catering μέσα στην ημέρα.

εγω δεν εχω κηπο... κλαψ...:cry: καμια καλη προταση να κανω παρτι γενεθλιων για τα παιδακια μου..????:roll:

εγω δεν εχω κηπο... κλαψ...:cry: καμια καλη προταση να κανω παρτι γενεθλιων για τα παιδακια μου..????:roll:

Σπίτι μου - σπιτάκι μου και σπιτοκαλυβάκι μου!!!!!

Λίγη ταλαιπωρία θα έχεις, αλλά χαλάλι...

χμμμ...., το σπίτι με το μπαλκόνι σου μαζί δε τη σώζει την κατάσταση? Πόσα άτομα έχεις?

15-20 ατομα. το μπαλκονι δεν ειναι μεγαλο. μπαλκονι - σαλονι αντε να χωρανε 10-12 ατομα το πολυ... ισως να μειωσω τα ατομα, αλλα η κορη μου θελει παιδακια, κ για να ερθουν τα παιδακια πρεπει να ερθουν κι οι γονεις! :roll:

να σας κανω εγω μια ερωτηση για πάρτυ στο σπιτι?

να μου πειτε τη γνωμη σας...

Λεμε με τον αντρα μου να πάρουμε μια κοπελα να απασχολει τα παιδια. Δεν θα εχουμε πολλα... 10-12...

Ο αντρας μου λεει να βάλουμε την κοπελα με τα μικρα στο δωματιο της Μαριελας και οι μεγαλοι να καθονται ανετα στο σαλονι...

εσας πως σας φαινεται αυτο? θα ειχατε προβλημα να μην εχετε οπτικη επαφη με το παιδι σας?

Και μεις αποφασίσαμε να κάνουμε το πάρτυ του μικρού. τέλος του μήνα, στην ταράτσα μας. Ελπίζω ο αντρούλης μου να ολοκληρώσει όλα τα μερεμέτια πουθ πρέπει να γίνουν. Φοβάμαι βέβαια ότυι θα τρελαθώ στο πάνω-κάτω αλλά τι να κάνουμε, κήπος δεν υπάρχει. Ευτυχώς΄βάλαμε ένα μικρό ψυγειάκι στο πλατύσκαλο πριν βγεις έξω ΄το οποίο θα γεμίσω με μπύρες και αναψυκτικά και παγάκια ώστε να υπάρχει έυκολη πρόσβαση. Κλείσαμε και διασκεδαστή να τα απασχολήσει μιας και θα είναι 16 παιδάκια και οι μεγάλοι εις διπλούν! Μένει : καθάρισμα, μαγείρεμα και διακόσμιση για το πάρτυ των ιπποτών! Ξέρω ότι θα κουραστώ αλλά στη γιορτή του είχαμε τρεξίματα και δεν κάναμε πολλά πολλά. Όλες οι ιδέες δεκτές!

Συμφωνώ με το δωμάτιο. και μεις εάν ο καιρός δεν μας επιτρέψει για την ταράτσα αυτό θα κάνουμε. Θα μεταφέρω την κούνια της μικρής στη κρεβατοκάμαρά μου και έτσι στο παιδικό θα μείνει μόνο ένα κρεββάτι και τα παιχνίδια. Είναι πιο ωραίο να έχουν το χώρο τους για να το ευχαριστηθούν,οι μεγάλοι θα χαλαρώνουν και όσοι θέλουν θα πηγαίνουν να ρίξουν βλέφαρο.

να σας κανω εγω μια ερωτηση για πάρτυ στο σπιτι?

να μου πειτε τη γνωμη σας...

Λεμε με τον αντρα μου να πάρουμε μια κοπελα να απασχολει τα παιδια. Δεν θα εχουμε πολλα... 10-12...

Ο αντρας μου λεει να βάλουμε την κοπελα με τα μικρα στο δωματιο της Μαριελας και οι μεγαλοι να καθονται ανετα στο σαλονι...

εσας πως σας φαινεται αυτο? θα ειχατε προβλημα να μην εχετε οπτικη επαφη με το παιδι σας?

όχι, αν υπάρχει μια κοπέλα να τα προσέχει...

και αποθηλασε επιτελους!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...