Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χώροι που διοργανώνουν παιδικά πάρτυ - απο γονείς για γονείς!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 149
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια χθές το απόγευμα πήγα Balouxaki.

Ειναι όντως πολύ όμορφα, αλλά νομίζω οτι γονείς με παιδάκια της ηλικίας των 2-3 ετών θα λαλήσουν!! Κανένα παιδάκι δεν πρόκειται να καθίσει στον περιφραγμένο παιδότοπο, όλα θα γυρίζουν σε φουσκωτά - παιχνίδια - παιδική χαρά- καρουσέλ, με αποτέλεσμα οι γονείς να τρέχουν απο πίσω τους. Συζητούσαμε μάλιστα με τον άντρα μου οτι θα πάνε και στράφι τα 600 ευρώ για το φαγητό αφού δε θα καταφέρει κανένας γονιός να φάει.

Φυσικά το ποσό για τα παιχνίδια είναι 15 ευρώ για το κάθε παιδί, που ανεβάζει το κόστος κατά πολύ, τόσο που πραγματικά δεν ξέρω αν αξίζει. Υποχρεώνει δε και τους γονείς - καλεσμένους να "βάλουν το χέρι στην τσέπη" αφου τα παιδάκια λίγο εως πολύ θα ζητούν διάφορα...

Θα έλεγα οτι θα επέλεγα ευκολότερα τη λύση αυτή αν ο γιος μου ήταν γύρω στα 4-5 χρονών.

λουκομαμά καλημέρα! συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...

εγώ όταν είχα πάει είχε γενέθλια ένα κοριτσάκι 5-6 μου φάνηκε..είχαν λοιπόν μια κοπέλα παιδαγωγό εκεί μπροστά στην είσοδο, με μαξιλάρες κάτω τα παιδάκια και αυτή είχε άπειρα παιχνίδια και μαγικά και τα απασχολούσε...

οι γονείς κάθονταν στα διπλανά τραπέζια και έπιναν καφεδάκι και μετά θα σερβίροταν το φαγητό...

τα παιδάκια όμως ήταν μεγάλα και πολύ ευχαριστημένα που έπαιζαν ομαδικά παιχνίδια με την παιδαγωγό...

τα δικά μας τα δαιμονάρια είναι δυνατόν να τα περιορίσειςνα κάτσουν κάτω σε μαξιλάρες και να παίξουν???

αχαχαχαχαχα....

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

Αυτός ο χώρος στην Ανάβυσσο δεν σου άρεσε?? ή σου πέφτει μακρυά??

γιατί σου λέω εσένα σε βολεύει και το βόλτα φαν παρκ δίπλα στο κολυμβητήριο...

είναι ωραίο όπως αυτό στην Ανάβυσσο, αλλά λίγο πιο ακριβό

κανά 800 να υπολογίζεις ...

και αποθηλασε επιτελους!

το Σάββατο θα πάμε και σε αυτόν τον παίδότοπο στο Κορωπί...

αν θέλετε ελάτε...μπορεί να μην είναι χάι σαν περιοχή, αλλά σου λέω είναι ότι καλύτερο για τα παιδιά και οικονομικό...

και από Βάρης κορωπίου η γλυφάδα δεν είναι μακρυά...

και αποθηλασε επιτελους!

Γεγονός είναι οτι αν βρω κατί κοντά στην περιοχή μου θα το προτιμήσω. Φυσικά δε με απασχολεί αν η περιοχή είναι χάι ή όχι... Ε! Δε θα τον αγοράσω κιολας τον παιδότοπο.

Να σου πω, για το Σάββατο -απογευματάκι- το βλέπω. Θα είμαστε άλλωστε Λαγονήσι, οπότε πέρνω και φυστίκι και πάμε να τα αμολήσουμε πάλι!!!

Η αλήθεια είναι οτι μετά τα φουσκωτά, σαν πουλάκι ξεράθηκε!! Κοίτα που θα αρχίσω να συμπαθώ τους παιδότοπους!

πλακα πλακα, στην αναζητηση για παιδοτοπο, εχουν ξεσαλλωσει τα μικρα.. καθε απογευμα και σε αλλον.... σημερα θα παμε σαρωνιδα, μετα κορωπι, και δευετρα θελω να παμε σ αυτον στο ΑΒ διπλα, στη βουλιαγμενης....

καλομαθε η γρια στα συκα.........................

Διαφημίσεις

πλακα πλακα, στην αναζητηση για παιδοτοπο, εχουν ξεσαλλωσει τα μικρα.. καθε απογευμα και σε αλλον.... σημερα θα παμε σαρωνιδα, μετα κορωπι, και δευετρα θελω να παμε σ αυτον στο ΑΒ διπλα, στη βουλιαγμενης....

καλομαθε η γρια στα συκα.........................

Πλάκα-πλάκα στην αναζήτηση για παιδότοπο και στα σούρτα - φέρτα όσα λεφτά έχουμε φάει θα τους κάναμε πάρτυ στη Μεγάλη Βρετανία!!!!

μπραβο loukomamy μου! ειναι αλλιως να το βλεπεις τελικα... να σαι καλα...

δεν θα ηθελα να πληρωσει κανεις κατι οποτε θα εμπαιναν και τα φουσκωτα στην τιμη κι ανεβαινουμε πολυ και πραγματικα να ανεβεις τοσο πολυ και να αξιζει εχει καλως αλλα τρεχεις κι απο πισω δεν λεει...

να το παμε εκει να ξεσαλωσει αλλα για το παρτυ παμε για αλλα...

με βλεπω να καταληγω στον παιδοτοπο που πηγαινουμε...

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

καλησπερα στην παρεα σας και να χαιρεστε τα παιδακια σας ολες,παρακολουθω τισ συζητησεις σας και παρολο που η culte εχει αντιθετη αποψη με εμενα θα ηθελα να σας ρωτησω αν εχετε παει στα χαρουμενα ονειρα που ειναι στην βαρη.νομιζω και να με συγχωρεσει η culte πωσ ειναι απο τουσ καλυτερους στα νοτια προαστεια και μιας που μενετε γλυφαδα ειναι αρκετα κοντα σας.εμεις μειναμε πολυ ευχαριστημενοι και οι τιμες ηταν πολυ λογικες και ο χωρος πολυ μεγαλος και καθαρος αν δεν εχετε παει αξιζει μια βολτα απο κει για μια κατ ιδιαν ματια.culte νομιζω πως κακως εισαι καθετη για κατι που ισως και να μην ειναι ετσι οπως νομιζεις λαθη γινονται παντου και δεν νομιζω πως το οτι σου χρεωσαν την μικρη εγινε με σκοπο.σαν χωρος δηλ. δεν σου αρεσε καθολου?τι να πω...εγω παντως σου προτηνω να πας ξανα και να ζητησεις διευκρινησεις γιατι εγινε αυτο και ισως αλλαξεις γνωμη εκτος και αν θεωρεις πως ο χωρος ηταν χαλια και δεν αξιζει τον κοπο αφου δεν σου αρεσει ουτος η αλλιως.οπως και να εχει για τις αλλες κοπελες εγω το προτηνω ανεπιφυλακτα και σαν χωρο και απο οικονομικης αποψης,ο γιος μου εχει τα γενεθλια του τον σεπτεμβριο και ηδη εχουμε κλησει εκει και με καλυτερες τιμες απο περσι(εχουν κανει μειωσεις στα παρτυ).ελπιζω να μην σας κουρασα και εδω ημαστε για να ανταλλαζουμε αποψεις και γνωμες και να συμβουλευομαστε ο ενας τον αλλο για το καλο των παιδιων μας.αν εχετε νεα θα χαρω να τα πουμε ξανα

γεια σου φίλιππε!

σαν χώρος δεν ήταν άσχημος, θα τον προτιμούσα απλά να μην είναι σε όροφο...

τώρα που μεγάλωσε η Ζωίτσα θα ξαναπάμε σίγουρα, ίσως είμαι κακώς προκατειλειμμένη...

και αποθηλασε επιτελους!

Σκεφτομαι για ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ, ειχα παει τα παιδια μια Κυριακη κι επεσα πανω σε γενεθλια, τα παιδακια εκαναν βολτα τα μικρα πανω στο πονι και τρεχανε στο γκαζον, θελω κι εγω να κανω μαζι τα γενεθλια των παιδιων αλλα νομιζω θα μου παει ο κουκος αηδονι εκει..

Επεξεργάστηκαν by Agkalia
διορθωση

Διαφημίσεις

Μπήκα στο site τους και να τι αναφέρει για τα παρτυ:

Παιδικά πάρτυ

Θέλετε να διοργανώσετε ένα αξέχαστο πάρτυ για το παιδί σας;

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο αποτελεί τον ιδανικό χώρο για παιδικά πάρτυ που ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα και μαγνητίζουν μικρούς αλλά και μεγάλους. Στο χώρο της καφετέριας με θέα την Αφρικανική Σαβάνα τα παιδιά γνωρίζουν τα ζώα, παίζουν στο χώρο του πάρτυ ή παρακολουθούν κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ενώ οι γονείς μπορούν να απολαύσουν ξένοιαστα τον καφέ τους

Δραστηριότητες που θα μπορούσατε να συμπεριλάβετε στο πάρτυ σας :

1. Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά από 5 ετών και άνω.Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με διάφορα ζώα και αποκτούν περισσότερες γνώσεις για αυτά ενώ ταυτόχρονα διασκεδάζουν.

Διάρκεια: 90ʼ

Κόστος προγράμματος : 150 ευρώ

Ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων: 30 παιδιά

2. Ξενάγηση στα περισσότερα τμήματα του πάρκου. Οι γονείς είναι ευπρόσδεκτοι!

Διάρκεια: 90ʼ

Κόστος ξενάγησης : 50 ευρώ

3. Βόλτα με το Pony Απολαύστε μια μαγευτική διαδρομή μέσα στο πάρκο παρέα με ένα pony

Κόστος: 3 ευρώ

Επιπλέον, για όσους επιθυμούν κάτι ξεχωριστό, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο προσφέρεται για τη διοργάνωση της δεξίωσης της βάπτισης του παιδιού σας!

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να προγραμματίσουμε όλες τις λεπτομέρειες, στο 2106634724

Είπα να γράψω τις εντυπώσεις μου απο τον παιδότοπο Χαρούμενα Ονειρα, έτσι για να τα ξεδιαλύνω και εγω λίγο στο μυαλό μου.

Τα Υπερ:

1. Ο χώρος είναι ομορφα διαμορφωμένος και καθαρός

2. Δε θα χρειαστεί οι γονείς να τρέχουν πίσω απο τα παιδιά τους, αφού είναι περιοσμένα στον παιδότοπο

3. Παρέχεται η μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια στα παιδάκια

4. Υπάρχει το μπαλκόνι που είναι διαμορφωμένο με τραπεζάκια και καρέκλες για όσους καπνίζουν (που είναι αρκετοί...)

Τα Κατά:

1. Το φαγητό που προσφέρεται για τους γονείς (το μενού δηλ) είναι πάρα πολύ λίγο. Ακόμα και το ακριβότερο μενού είναι σε ποσότητα πάααααρα πολύ λίγο...

2. Με υποχρεώνουν με min αριθμό παιδιών τα 20 ενω εγω έχω 10 μωράκια (ηλικίας 2 ετών). Κοινώς πρέπει να πληρώσω κερατιάτικα 200 ευρώ.

3. Δεν επιτρέπεται να συμπληρώσω το φαγητό του παιδότοπου με δικό μου ώστε να αυξηθεί σε ποσότητα.

4. Πρέπει να πληρώσω 300 ευρώ για αποκλειστικότητα της αίθουσας. Εγω όμως που έχω 2 χρονα παιδιά, αν το Σάββατο που θα κάνω το πάρτυ έχω άλλα 5-10 παιδάκια ηλικίας 4-8 ετών θα έχω πρόβλημα αφου εύκολα θα ποδοπατηθούν τα μωρά...

5. Υποχρεώνομαι κλείνοντας την αίθουσα να κανονίσω το φαγητό με το catering που συνεργάζεται ο ιδιοκτήτης. Δεν εχω λόγο να αμφισβητώ την ποιότητά του, αλλά δε μπορώ να την εμπιστευθώ κι όλας. Εγω ας πούμε, σε όσες εκδηλώσεις έχω κάνει μέχρι τώρα εμπιστεύομαι δικό μου catering, το οποίο δε μπορώ να χρησιμοποιήσω.

Πάνω - κάτω, οσα τα υπέρ --- τόσα και τα κατά....

Το βασικότερο θέμα είναι το μενού των γονιών. Το είδε ο άντρας μου και φρίκαρε. Και των παιδιών είναι πολύ λίγο, αλλά 2 χρονών παιδάκια, είναι εντάξει με λίγο χημό και κανένα τυροπιτάκι, οπότε σώζεται...

Τέλος να πω, οτι οι τελικές τιμές, δε μου φάνηκαν ιδιαίτερα χαμηλές όπως έγραψε παραπάνω ο Φίλιππος. Τα ίδια με χρεώνει το Balouxaki που θεωρείται ακριβό (70 ευρώ παραπάνω συγκεκριμένα) αλλά μου προσφέρει μπουφέ με απεριόριστη ποσότητα στο φαγητό που είναι πολύ σημαντικό...

Ευτυχώς, έχω το χρόνο να το ψάξω.

συμφωνω μιας και το ειδαμε μαζι το μερος...

αψογος χωρος, ο καλυτερος που εχουμε δει μεχρι στιγμης...

αλλα το φαγητο ελαχιστο, ακριβο, και δεν εχουμε τη δυνατοτητα να παμε κατι εμεις για να συμπληρωθει το μενου.. ο ανθρωπος που μιλησαμε μας ειπε, οτι δεν παιρνει το ρισκο να παμε εμεις φαγητο επειδη μπορει να ειναι κακο και να βγει ασχημη φημη στον παιδοτοπο...

οκ.. απο τη μια δεν εχει αδικο, απο την αλλη ομως, δεν μπορω εγω να δωσω 450 ευρω για 15 παιδακια και 20 γονεις και να τους σερβιρω ενα τεταρτο κλαμπ σαντουιτς και 2 τυροκροκετες.... α, ναι.. και σαλατα μαρουλι ανιθο...

Αυριο θα παω στο triki fun που διοργανώνει πάρτυ, να δω τί εχουν να μου προτείνουν και αυτοί.

Σκέφτομαι να χαλάσω γύρω στα 500 ευρώ, max 600. Είναι αρκετά τα χρήματα και θα κοιτάξω να κλείσω κάπου που θα ικανοποιήσω και τους γονείς και τα παιδιά.

Να κάνω μια κουτή ερώτηση να μου απαντήσετε?

Αφού δεν κανονίζω αποκλειστικότητα χώρου, γιατί μου ζητάνε να πληρώσω min 20 παιδάκια? Δε το πιάνω... παρότι δεν είμαι ξανθιά...

μα σε ολους τους παιδοτοπους αυτο???!!!!!!!!!!!!!!!!!

αν πχ, δεν κλειναμε.. και σκαγαμε μυτη με 10 παιδακια... θα μας ζηταγανε τοσα λεφτα?? ας πληρωναμε την κανονικη εισοδο.. ποσο ειναι 6,7 ευρω? και οι γονεις οτι πιουν...

Οχι δε λέω για τα 150 που πληρώνεις για το χώρο. Επιπλέον αυτού, ο τύπος ζητάει ελαχιστο αριθμό παιδιών (τι παιδιών δηλ. στην περίπτωσή μας μωρών...) 20 που τα χρεώνει με 10 ευρώ το καθένα. Δηλαδή τους πληρώνω 150 ευρώ για το χώρο - χωρίς αποκλειστικότητα- και 200 ευρώ είσοδο για τα μωρά. Γιατί μη μου πεις τώρα οτι για τα μωρά το γεύμα δεν είναι για γέλια... 2 τμχ τυροκροκέτες, 1 τμχ λουκάνικο, 1 πιτσάκι και 1 κεφτεδάκι...

Πολύ ωραία ιδέα! Έχεις άλλες πληροφορίες? Τα γενέθλια γίνονταν στο καφέ του πάρκου ή σε άλλο χωρο?

δεν ρωτησα τοτε γιατι ηταν Μαιος και ειχα χρονο μπροστα μου..(τοτε :roll:) ειχε μια κοπελα ντυμενη νεραιδα που απασχολουσε τα παιδια (παιχνιδια ομαδικα στο γκαζον, κηνυγι θησαυρου κλπ) και μπουφε με φαγητο. ναι, στο χωρο της καφετεριας ηταν γιατι πηγαμε για καφε και η μιση εξωτερικη αιθουσα ηταν κλειστη λογω του παρτι

Οχι δε λέω για τα 150 που πληρώνεις για το χώρο. Επιπλέον αυτού, ο τύπος ζητάει ελαχιστο αριθμό παιδιών (τι παιδιών δηλ. στην περίπτωσή μας μωρών...) 20 που τα χρεώνει με 10 ευρώ το καθένα. Δηλαδή τους πληρώνω 150 ευρώ για το χώρο - χωρίς αποκλειστικότητα- και 200 ευρώ είσοδο για τα μωρά. Γιατί μη μου πεις τώρα οτι για τα μωρά το γεύμα δεν είναι για γέλια... 2 τμχ τυροκροκέτες, 1 τμχ λουκάνικο, 1 πιτσάκι και 1 κεφτεδάκι...

σε παιδοτοπο στου Ζωγραφου... 350 ευρώ "προσφορά" 15 παιδια και 15 μεγαλοι +40 ευρω τα ποτα/αναψυκτικα (τι ποτα..;) + 2μιση κιλα τουρτα.. συγνωμη ρε παιδια, 2μιση κιλα φτανουν για 30 ατομα? κι αντε λεει να σας παει 400 ευρω.. γιατι να μου παει τοσα δηλαδη? οχι, 500 να σου δωσω και τα ρεστα παγωτα :eek:

εχω την εντυπωση οτι οταν λενε αποκλειστικοτητα του χωρο εννοουν το μερος των μεγαλων. Οχι τα παιχνιδια κ εκει που κινουνται τα παιδακια. δηλ στο δικο μας παιδοτοπο που το εκανα αυτο σημαινε.για το min 20 παιδια κ σε μας ετσι ηταν. τα πληρωνεις θες δεν θες. οπως επισης κ για το catering των μεγαλων υπαρχει αποκλειστικοτητα. σε εμας με το πολυ μπιρι μπιρι τον πεισαμε τον υπευθυνο να φερουμε δικο μας catering για μεγαλους αλλα μας ειπε να το φερουμε συγκεκριμενη ωρα ωστε να μην τα δουν απ το δικο τους catering.

το παιδικο menou ειναι για γελια αλλα σ αυτες τις περιπτωσεις μαλλον κοιταμε πιο πολυ να χορτασει το ματι απ την ποσοτητα.γιατι γενικα τα παιδακια δεν τρωνε σχεδον καθολου

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...