Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ξανά έγκυος

Pegodou

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια ήθελα να πάρω μια γνώμη και από εσάς... Πριν ένα μήνα στης αρχές 1/5 έμαθα ότι είμαι 8 εβδομάδων έγκυος αλλά μετά από εξετάσεις έμαθα ότι το μωράκι δεν χτυπούσε η καρδούλα του είχα μια παλινδρομη κύηση  και απεβαλα  στης 7/5 έκανα κάποιες εξετάσεις αίματος κ η χωριακη μου φαίνεται αυξημένη και έτσι μετά από εξετάσεις και ένα μήνα από την αποβολή είμαι ξανά έγκυος... Εγώ όμως φοβάμαι δεν θέλω να χάσω και αυτό το μωράκι μου , άνθρωποι της οικογένειας μου είπαν πως ίσως το μωράκι μου βγει με προβλήματα υγείας και πώς καλό ήταν να το ρίξω, φυσικά και δεν το σκέφτομαι αυτό αλλά με φοβησαν πιο πολύ προς το παρόν βλέπουμε μόνο ο σάκος γιατί είναι νωρίς τη τρίτη έχω εξέταση...

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Γεωργία Π. είπε:

Γεια σας κορίτσια ήθελα να πάρω μια γνώμη και από εσάς... Πριν ένα μήνα στης αρχές 1/5 έμαθα ότι είμαι 8 εβδομάδων έγκυος αλλά μετά από εξετάσεις έμαθα ότι το μωράκι δεν χτυπούσε η καρδούλα του είχα μια παλινδρομη κύηση  και απεβαλα  στης 7/5 έκανα κάποιες εξετάσεις αίματος κ η χωριακη μου φαίνεται αυξημένη και έτσι μετά από εξετάσεις και ένα μήνα από την αποβολή είμαι ξανά έγκυος... Εγώ όμως φοβάμαι δεν θέλω να χάσω και αυτό το μωράκι μου , άνθρωποι της οικογένειας μου είπαν πως ίσως το μωράκι μου βγει με προβλήματα υγείας και πώς καλό ήταν να το ρίξω, φυσικά και δεν το σκέφτομαι αυτό αλλά με φοβησαν πιο πολύ προς το παρόν βλέπουμε μόνο ο σάκος γιατί είναι νωρίς τη τρίτη έχω εξέταση...

Καλησπέρα κορίτσι μου!με το καλό το μωράκι σου!δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να έχει προβλήματα υγείας το μωρό σου;επειδή είναι πολύ σύντομα μετα την αποβολή;Δεν έχει σημασία και άλλες κοπέλες έμειναν γρήγορα έγκυες μετα απο αποβολή και είχαν υγιέστατα μωράκια.παντως μόνο ο γιατρός και οι εξετάσεις μπορούν να δώσουν απαντήσεις και κανενας άλλος..Εσύ να σκέφτεσαι θετικά,αυτή είναι μια νέα εγκυμοσύνη που δεν έχει σχεση με την προηγούμενη!σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχεις ένα υγιέστατο μωράκι σε λίγους μήνες!!

Επεξεργάστηκαν by Nansy29

On 30/6/2018 at 11:46 ΠΜ, Γεωργία Π. είπε:

άνθρωποι της οικογένειας μου είπαν πως ίσως το μωράκι μου βγει με προβλήματα υγείας και πώς καλό ήταν να το ρίξω, φυσικά και δεν το σκέφτομαι αυτό αλλά με φοβησαν πιο πολύ

Αν κατάλαβα καλά θεωρούν πως θα έχει προβλήματα επειδή απεβαλες πριν ένα μήνα? Χωρίς ενδείξεις έβγαλαν συμπέρασμα? 

Εγώ θα σου δώσω και την αλλη οπτικη: Εμεινες ξανά έγκυος γιατί ή φύση προεβλεψε πως το σώμα σου μπορεί να κυοφορησει ξανά μία νεα  ζωή.  Ας αφήσουμε, λοιπον, την φύση να κάνει το εργο της κ να μην την προδικαζουμε αβάσιμα. 

On 6/30/2018 at 11:46 AM, Γεωργία Π. said:

Δηλαδή αν έμενες έγκυος μετά απο 6 μήνες, θα ήταν οκ το μωρό. Ένα μήνα μετά όχι.. Δεν ξέρω , δυσκολεύομαι λίγο να πιστέψω οτι στην οικογένεια σου σου λένε έτσι απλά να το ρίξεις.Αν όντως ισχύει, αυτοί οι άνθρωποι για κάποιο λόγο δεν θέλουν να κάνεις παιδί μάλλον.

Διαφημίσεις

Κορίτσια χαλαρώστε λίγο γίνατε όλοι δικαστές. Δε νομίζω ότι οι ξένοι θέλουν το καλύτερο ενώ η οικογένεια όχι. Ας πούμε απλά ότι δεν γνωρίζουν κ το φρονιμοτερο είναι η κοπέλα να απευθυνθεί αποκλειστικά στο γιατρό της. 

Πάντως σε περιπτώσεις απόξεσης μετά από παλινδρομη κάποιοι γιατροί συστήνουν αναμονή γιατί το ενδομήτριο δεν είναι ακόμη έτοιμο για νέα εγκυμοσύνη κ υπάρχει κίνδυνος νέας αποβολής. Δεν έχω ακούσει όμως για πρόβλημα στο μωρό 

Κορίτσι λυπάμαι για την απώλεια σου και ταυτόχρονα χαίρομαι με την εγκυμοσύνη σου!! Εύχομαι μια καλή εγκυμοσύνη και ένα υγιές μωρό!!

Δεν μπορώ να σου απαντήσω στο ερώτημα σου γιατί δεν είμαι γιατρός. Ο γιατρός σου θα σε κατευθύνει κατάλληλα και σωματικά και ψυχολογικά! Άκου μόνο εκεινον και κλείσε τα αυτιά σε μη ειδικούς!

Εύχομαι το καλύτερο!

2 hours ago, Lenia16 said:

Κορίτσια χαλαρώστε λίγο γίνατε όλοι δικαστές. Δε νομίζω ότι οι ξένοι θέλουν το καλύτερο ενώ η οικογένεια όχι. Ας πούμε απλά ότι δεν γνωρίζουν κ το φρονιμοτερο είναι η κοπέλα να απευθυνθεί αποκλειστικά στο γιατρό της. 

Πάντως σε περιπτώσεις απόξεσης μετά από παλινδρομη κάποιοι γιατροί συστήνουν αναμονή γιατί το ενδομήτριο δεν είναι ακόμη έτοιμο για νέα εγκυμοσύνη κ υπάρχει κίνδυνος νέας αποβολής. Δεν έχω ακούσει όμως για πρόβλημα στο μωρό 

Συγνώμη, αλλά όταν δεν γνωρίζουμε, δεν δίνουμε τέτοιου είδους συμβουλές. Πόσο μάλιστα όταν δεν υπάρχει καν κοινή λογική. 

On 30/6/2018 at 11:46 ΠΜ, Γεωργία Π. είπε:

Έλεος!!!!!!!!!!!!!! Κι εγώ ένα μήνα μετά την αποβολή έμεινα έγκυος!!!! Τι σημαίνει αυτό; μήπως να απομάκρινες αυτούς τους "καλούς" ανθρώπους από τη ζωή σου;; λέω εγώ τώρα...

5 ώρες πρίν, Lenia16 είπε:

Μπορεί να θεωρούν καλό της κάτι που δεν την κάνει ευτυχισμένη. Από τη στιγμή όμως που μπαίνει σε διαδικασία να κάνει μωρό, γνωρίζει η ίδια το τι είναι καλό για εκείνη καλύτερα από τον καθένα 

Γεια σας κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες μια προς μία ( επειδή είναι καινούργια στο σαιτ δεν ξέρω πως να απαντήσω στη κάθε μία ξεχωριστά) .

Το θέμα με το να ρίξω το μωράκι μου το έθεσε η πεθερά μου , αυτές της μέρες είχαμε και κάποια θέματα και είχα αρκετά νεύρα και κλάματα είχα λίγα καφέ υγρά και χθες λίγο καφε-ροζ αλλά λίγο, σήμερα είμαι καθαρή.. 

Αύριο θα πάω στον γιατρό μου για να δούμε πως πάω και να κάνουμε και μια χοριακή ακόμα... 

Διαφημίσεις

On 2/7/2018 at 4:18 ΜΜ, Γεωργία Π. είπε:

Γεια σας κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες μια προς μία ( επειδή είναι καινούργια στο σαιτ δεν ξέρω πως να απαντήσω στη κάθε μία ξεχωριστά) .

Το θέμα με το να ρίξω το μωράκι μου το έθεσε η πεθερά μου , αυτές της μέρες είχαμε και κάποια θέματα και είχα αρκετά νεύρα και κλάματα είχα λίγα καφέ υγρά και χθες λίγο καφε-ροζ αλλά λίγο, σήμερα είμαι καθαρή.. 

Αύριο θα πάω στον γιατρό μου για να δούμε πως πάω και να κάνουμε και μια χοριακή ακόμα... 

Μην την ακούς καλέ...μπορεί να το κανει για να σε τσιτωσει... Μην ασχολείσαι. Αραίωσε την αν έχεις την δυνατότητα.  

Όλα καλά με το μωρό σου,ησύχασε και απολαύσε την εγκυμοσύνη σου! 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...