Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΝΕΟΥ ΚΑΙ ΚΟΛΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ

Recommended Posts

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα καθώς είμαι νέο μέλος αλλά διαβάζω χρόνια θέματα εδώ και είναι πραγματικά πολύ χρήσιμα!

Τον περασμένο Μάιο όσο απίστευτο κι αν φαίνεται τραυματίστηκα στο περίνεο κατά τη διάρκεια ενός thin prep (του πρώτου μου τρομάρα μου). Δεν ενημερώθηκα, δεν πονούσα κι έτσι δεν πρόσεξα με αποτέλεσμα το πρόβλημα να αρχίσει να φαίνεται αργότερα. Στην αρχή δεν καθόμουν άνετα αλλά με τον καιρό άρχισαν οι λοιμώξεις, πρόβλημα στην ουρήθρα, πόνος, τσούξιμο και πολύ κακό σεξ. Δυστυχώς τίποτα δεν είναι περαστικό ακόμα.

Πάσχω από χρόνιο απλό λειχήνα η νευροδερματίτιδα αν το έχετε ακουστά και σκέφτομαι πλέον πολύ σοβαρά την πλαστική περινεου και ίσως και πλαστική κόλπου. Εδώ πρέπει να πω πως δεν έχω γίνει μητέρα. Τα οικονομικά μου όμως δεν είναι καλά καθώς είμαι χρόνια άνεργη. Στο δημόσιο ασχολούνται με αυτά; Έχει καμία σας παρόμοια εμπειρία; :confused:

Ευχαριστώ πολύ και ζητώ συγνώμη για το μεγάλο κείμενο!:D

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα καθώς είμαι νέο μέλος αλλά διαβάζω χρόνια θέματα εδώ και είναι πραγματικά πολύ χρήσιμα!

Τον περασμένο Μάιο όσο απίστευτο κι αν φαίνεται τραυματίστηκα στο περίνεο κατά τη διάρκεια ενός thin prep (του πρώτου μου τρομάρα μου). Δεν ενημερώθηκα, δεν πονούσα κι έτσι δεν πρόσεξα με αποτέλεσμα το πρόβλημα να αρχίσει να φαίνεται αργότερα. Στην αρχή δεν καθόμουν άνετα αλλά με τον καιρό άρχισαν οι λοιμώξεις, πρόβλημα στην ουρήθρα, πόνος, τσούξιμο και πολύ κακό σεξ. Δυστυχώς τίποτα δεν είναι περαστικό ακόμα.

Πάσχω από χρόνιο απλό λειχήνα η νευροδερματίτιδα αν το έχετε ακουστά και σκέφτομαι πλέον πολύ σοβαρά την πλαστική περινεου και ίσως και πλαστική κόλπου. Εδώ πρέπει να πω πως δεν έχω γίνει μητέρα. Τα οικονομικά μου όμως δεν είναι καλά καθώς είμαι χρόνια άνεργη. Στο δημόσιο ασχολούνται με αυτά; Έχει καμία σας παρόμοια εμπειρία; :confused:

Ευχαριστώ πολύ και ζητώ συγνώμη για το μεγάλο κείμενο!:D

ηθελα να σε ρωτησω εαν εχεις ομαλο λειχηνα στα γεννητικα οργανα ή εννοεις γενικα στο σωμα σου.γιατι εγω εχω ατροφικο λειχηνα γεννητικων οργανων(εκανα βιοψια)και ολα αυτα που περιγραφεις ειναι συμπτωματα του ατροφικου λειχηνα οταν ειναι σε εξαρση.ισως να τραυματιστηκες και να εδωσε εναυσμα στον λειχηνα.το στουξιμο,προβλημα κατα την ουρηση και το σεξ εχουν να κανουν με τον λειχηνα.επαναλαμβανω εαν εχεις στα γεννητικα οργανα γι αυτο ρωταω

ηθελα να σε ρωτησω εαν εχεις ομαλο λειχηνα στα γεννητικα οργανα ή εννοεις γενικα στο σωμα σου.γιατι εγω εχω ατροφικο λειχηνα γεννητικων οργανων(εκανα βιοψια)και ολα αυτα που περιγραφεις ειναι συμπτωματα του ατροφικου λειχηνα οταν ειναι σε εξαρση.ισως να τραυματιστηκες και να εδωσε εναυσμα στον λειχηνα.το στουξιμο,προβλημα κατα την ουρηση και το σεξ εχουν να κανουν με τον λειχηνα.επαναλαμβανω εαν εχεις στα γεννητικα οργανα γι αυτο ρωταω

Γεια σου! Έχω χρόνιο απλό λειχήνα στα γεννητικά όργανα (χωρίς βιοψία γιατί δεν ήθελε η δερματολόγος - τέταρτη και τελευταία κατά σειρά) και είναι πράγματι πολύ ενοχλητικός αλλά τον φέρνω σε μια μικρή ισορροπία συνήθως. Η τελευταία φορά που ήταν τόσο συμπτωματικός συνέχεια ήταν όταν πρωτοεμφανίστηκε πριν 5 χρόνια περίπου που είχα πάλι κολπίτιδα. Τότε ταλαιπωρήθηκα με μύκητες και αδιάγνωστο (για έναν χρόνο!!!!) e coli που φαινόταν μετά από την πρώτη θεραπεία για τους μύκητες με βάση αυτό που έβλεπα κι ένιωθα όπως και τώρα που τελικά φάνηκε σε μια καλλιέργεια.

Είχα πάει σε δυο γυναικολόγους και τέσσερις δερματολόγους και πέρασα από αντιμυκητισιακές θεραπείες, άκουσα και για G. vaginalis ενώ δεν είχα σχέσεις αλλά ούτε και παρόμοια συμπτώματα, ακόμα και για ψωρίαση!!! Τώρα είμαι χειρότερα αφού τα συμπτώματα που είναι πιο ενοχλητικά δεν υποχωρούν με κιτρινοπράσινα κολπικά υγρά, κόκκινη κλειτορίδα και περισσότερο κοκκίνισμα στο δέρμα (πέρα από το μόνιμο) τσούξιμο σε κόλπο και ουρήθρα και ενίοτε πόνο χαμηλά και ακράτεια κυρίως σε βήχα πριν και μετά την περίοδο.

Εννοείται βέβαια πως με όλα αυτά ο λειχήνας είναι σε μόνιμη έξαρση. Και με τόσα αντιβιοτικά χωρίς αποτέλεσμα πλέον κουράστηκα και δε βάζω τίποτα στην περιοχή προς το παρόν. Πριν χρόνια έβαζα flixotide cream και τα τελευταία χρόνια μελισσοκέρι με cocoa butter, βιταμίνη Ε και αιθέρια έλαια tea tree (εξαιρετικό αντιμυκητισιακό) και γεράνι. Μέσα σε όλα αυτά έχω και πρόβλημα με κάκωση να το πω, σκίσιμο, ρήξη; Δεν ξέρω πως να το ονομάσω... με αποτέλεσμα μα πονάω και να υπάρχει κι άλλη εξάπλωση του λειχήνα ανάμεσα στα δέρμα που χωρίστηκε στα δυο κι όλα τα κολπικά υγρά φεύγουν.

Συγνώμη για το τόσο μεγάλο ποστ!:o:(

Γεια σου! Έχω χρόνιο απλό λειχήνα στα γεννητικά όργανα (χωρίς βιοψία γιατί δεν ήθελε η δερματολόγος - τέταρτη και τελευταία κατά σειρά) και είναι πράγματι πολύ ενοχλητικός αλλά τον φέρνω σε μια μικρή ισορροπία συνήθως. Η τελευταία φορά που ήταν τόσο συμπτωματικός συνέχεια ήταν όταν πρωτοεμφανίστηκε πριν 5 χρόνια περίπου που είχα πάλι κολπίτιδα. Τότε ταλαιπωρήθηκα με μύκητες και αδιάγνωστο (για έναν χρόνο!!!! e coli που φαινόταν μετά από την πρώτη θεραπεία για τους μύκητες με βάση αυτό που έβλεπα κι ένιωθα όπως και τώρα).

Είχα πάει σε δυο γυναικολόγους και τέσσερις δερματολόγους και πέρασα από αντιμυκητισιακές θεραπείες, άκουσα και για G. vaginalis ενώ δεν είχα σχέσεις αλλά ούτε και παρόμοια συμπτώματα, ακόμα και για ψωρίαση!!! Τώρα είμαι χειρότερα αφού τα συμπτώματα που είναι πιο ενοχλητικά δεν υποχωρούν με κιτρινοπράσινα κολπικά υγρά, κόκκινη κλειτορίδα και περισσότερο κοκκίνισμα στο δέρμα (πέρα από το μόνιμο) τσούξιμο σε κόλπο και ουρήθρα και ενίοτε πόνο χαμηλά και ακράτεια κυρίως σε βήχα πριν και μετά την περίοδο.

Εννοείται βέβαια πως με όλα αυτά ο λειχήνας είναι σε μόνιμη έξαρση. Και με τόσα αντιβιοτικά χωρίς αποτέλεσμα πλέον κουράστηκα και δε βάζω τίποτα στην περιοχή προς το παρόν. Πριν χρόνια έβαζα flixotide cream και τα τελευταία χρόνια μελισσοκέρι με cocoa butter, βιταμίνη Ε και αιθέρια έλαια tea tree (εξαιρετικό αντιμυκητισιακό) και γεράνι. Μέσα σε όλα αυτά έχω και πρόβλημα με κάκωση να το πω, σκίσιμο, ρήξη στο περίνεο; Δεν ξέρω πως να το ονομάσω... με αποτέλεσμα να πονάω και να υπάρχει κι άλλη εξάπλωση του λειχήνα ανάμεσα στα δέρμα που χωρίστηκε στα δυο κι όλα τα κολπικά υγρά φεύγουν.

Γεια σου! Έχω χρόνιο απλό λειχήνα στα γεννητικά όργανα (χωρίς βιοψία γιατί δεν ήθελε η δερματολόγος - τέταρτη και τελευταία κατά σειρά) και είναι πράγματι πολύ ενοχλητικός αλλά τον φέρνω σε μια μικρή ισορροπία συνήθως. Η τελευταία φορά που ήταν τόσο συμπτωματικός συνέχεια ήταν όταν πρωτοεμφανίστηκε πριν 5 χρόνια περίπου που είχα πάλι κολπίτιδα. Τότε ταλαιπωρήθηκα με μύκητες και αδιάγνωστο (για έναν χρόνο!!!! e coli που φαινόταν μετά από την πρώτη θεραπεία για τους μύκητες με βάση αυτό που έβλεπα κι ένιωθα όπως και τώρα).

Εννοείται βέβαια πως με όλα αυτά ο λειχήνας είναι σε μόνιμη έξαρση. Και με τόσα αντιβιοτικά χωρίς αποτέλεσμα πλέον κουράστηκα και δε βάζω τίποτα στην περιοχή προς το παρόν. Πριν χρόνια έβαζα flixotide cream και τα τελευταία χρόνια μελισσοκέρι με cocoa butter, βιταμίνη Ε και αιθέρια έλαια tea tree (εξαιρετικό αντιμυκητισιακό) και γεράνι. Μέσα σε όλα αυτά έχω και πρόβλημα με κάκωση να το πω, σκίσιμο, ρήξη στο περίνεο; Δεν ξέρω πως να το ονομάσω... με αποτέλεσμα να πονάω και να υπάρχει κι άλλη εξάπλωση του λειχήνα ανάμεσα στα δέρμα που χωρίστηκε στα δυο κι όλα τα κολπικά υγρά φεύγουν.

πως ειναι σιγουροι χωρις βιοψια για τον λειχηνα?εμενα ηταν καθετος ο γυναικολογος μου οτι επρεπε να σιγουρευτουμε τι ακριβως ειναι για να κανουμε την αντιστοιχη θεραπεια.καταρχας πρεπει να λυσεις το θεμα με τα πρασινα υγρα κτλ.εχεις κανει αντιβιογραμμα για να μαθεις ποια αντιβιωση ακριβως πρεπει να παρεις ή πατε στα τυφλα και οποια πιασει?για το σκισιμο ισως ευθυνεται ο λειχηνας.τουλαχιστον σε μενα αυτο δημιουργουσε ο λειχηνας.σαν ραγαδα στο δερμα διπλα στην κλειτοριδα και στη συνεχεια σκισιμο.εκανα την κλασσικη θεραπεια με κορτιζονη και με την elidel και εφυγαν ολα.αλλα εχω την εντυπωση οτι επεστρεψε παλι ο λειχηνας γιατι αρχισε παλι το δερμα να γινεται ετσι.το μειγμα που κανεις πως το φτιαχνεις αν επιτρεπεται?κ το βαζεις καθε μερα?κ πως σε βοηθαει?πρεπει να λυσεις οπωσδηποτε αυτα τα θεματα γιατι για το σκισιμο μπορει να ειναι αλλη η αιτια και το να κανεις πλαστικη στο περινεο μπορει ειναι ασκοπο

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...