Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

2η φορά διακοπή κύησης σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

gkmpl

Recommended Posts

43 minutes ago, gkmpl said:

Ήρθα σπίτι με γεμάτη αγκαλιά, ψυχή και καρδιά αυτή τη φορά! Ήρθαμε σπίτι μας με το κοριτσάκι μας! Ευλογημενες όλες οι γυναίκες που επιθυμούν ένα παιδάκι. Ευλογημένα όλα τα παιδάκια! Μακάρι από δω και πέρα να είναι όλα καλά! :wub:

Να σας ζήσει το παιδάκι σας!!!!

Να το δείτε όπως επιθυμείτε!!!

Άντε τα καλύτερα ήρθαν!!!:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 126
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

10 ώρες πρίν, gkmpl είπε:

Ήρθα σπίτι με γεμάτη αγκαλιά, ψυχή και καρδιά αυτή τη φορά! Ήρθαμε σπίτι μας με το κοριτσάκι μας! Ευλογημενες όλες οι γυναίκες που επιθυμούν ένα παιδάκι. Ευλογημένα όλα τα παιδάκια! Μακάρι από δω και πέρα να είναι όλα καλά! :wub:

Να σασ ζησει η μπουμπου!!!

Μονο χαρεσ απο δω κ περα...

21 ώρες πρίν, gkmpl είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!!!!!!!!!!Να τη χαίρεσαι τη μπεμπουλα σου!!!!!γερή τυχερή και ολ α τα Καλά στη ζωή της!!!!!!!

Nv4ip3.pngZt1x.png

21 ώρες πρίν, gkmpl είπε:

Να σας ζησει υγεια αγαπη 

Μπηκα για αλλο θεμα και τυχαια διαβασα την ιστορια σου (τελικά ισως οχι τυχαια).Αρχικα ευχομαι να σου ζησει το κοριτσακι και ολα να πανε κατ' ευχην απο εδω και περα.Εχω ενα κοριτσακι 1,5 χρονων (το τεταρτο παιδακι μας) που μαθαμε στη β επιπεδου οτι εχει ολικη αγενεσια μεσοοβιου,δε γραφω για να κρινω την αποφαση σου ,γραφω γιατι μας διαβαζουν και αλλες μαμαδες και μπορει να εχουν ξανα μια τετοια διαγνωση ,θελω να πω οτι η κορη μου παει καταπληκτικα ,ειναι ασυμπτωματικη μεχρι στιγμης εκατσε,μπουσουλησε,περπατησε 11 μηνων ,μιλαει, ειναι πανεξυπνη ,τα  παιδια με αγενεσια ειναι υπεροχα !Υπαρχουν ανθρωποι με αγενεσια που μπορει να εχουν θεματα κινητικά ή νοητικα αλλά υπαρχουν και ανθρωποι που περπαταν γυρω μας και δεν το γνωριζουν ή ειχαν εναν πονοκέφαλο και με μια μαγνητική εντοπισαν το προβλημα ,ανθρωποι που ειναι υψηλής λειτουργικοτητας ολη τους τη ζωη.Δεν υποφερουν ,δεν εχουν θεμα τα οργανα τους ειναι πληρως βιωσιμα προς τη ζωη.Αυτα σε περιπτωση μεμονωμενης αγενεσιας και οχι συνδυαζομενη με καποιο συνδρομο.Αυτα.Να χαιρεστε τα παιδακια σας!

Διαφημίσεις

On 9/25/2018 at 12:23 PM, gkmpl said:

να σας ζησει το μικρο σας !!!να το χαιρεστε ..παντα υγεια και χαρες ευχομαι για το μωρακι σας και εσας!!!

On 26/9/2018 at 11:21 ΠΜ, zeta1990 είπε:

Μπηκα για αλλο θεμα και τυχαια διαβασα την ιστορια σου (τελικά ισως οχι τυχαια).Αρχικα ευχομαι να σου ζησει το κοριτσακι και ολα να πανε κατ' ευχην απο εδω και περα.Εχω ενα κοριτσακι 1,5 χρονων (το τεταρτο παιδακι μας) που μαθαμε στη β επιπεδου οτι εχει ολικη αγενεσια μεσοοβιου,δε γραφω για να κρινω την αποφαση σου ,γραφω γιατι μας διαβαζουν και αλλες μαμαδες και μπορει να εχουν ξανα μια τετοια διαγνωση ,θελω να πω οτι η κορη μου παει καταπληκτικα ,ειναι ασυμπτωματικη μεχρι στιγμης εκατσε,μπουσουλησε,περπατησε 11 μηνων ,μιλαει, ειναι πανεξυπνη ,τα  παιδια με αγενεσια ειναι υπεροχα !Υπαρχουν ανθρωποι με αγενεσια που μπορει να εχουν θεματα κινητικά ή νοητικα αλλά υπαρχουν και ανθρωποι που περπαταν γυρω μας και δεν το γνωριζουν ή ειχαν εναν πονοκέφαλο και με μια μαγνητική εντοπισαν το προβλημα ,ανθρωποι που ειναι υψηλής λειτουργικοτητας ολη τους τη ζωη.Δεν υποφερουν ,δεν εχουν θεμα τα οργανα τους ειναι πληρως βιωσιμα προς τη ζωη.Αυτα σε περιπτωση μεμονωμενης αγενεσιας και οχι συνδυαζομενη με καποιο συνδρομο.Αυτα.Να χαιρεστε τα παιδακια σας!

Πολυ καλα κανεισ κ μασ τα γραφεισ ολα αυτα....

Να σου ζησει!!! Να τη χαιρεσαι!!

Περίμενα την μέρα που θα σου έγραφα ευχές! Να σου ζήσει λοιπόν το κοριτσάκι σου! Καλότυχο να είναι στην ζωή του! Μόνο χαρές από εδώ και πέρα!

1/4/13...3/7/17...my 2 angel girls in the sky...XSZ4p3.png

• 2 εβδομάδες μετά...
On Sun Sep 30 2018 at 10:23 ΜΜ, Pleiad είπε:

Περίμενα την μέρα που θα σου έγραφα ευχές! Να σου ζήσει λοιπόν το κοριτσάκι σου! Καλότυχο να είναι στην ζωή του! Μόνο χαρές από εδώ και πέρα!

Κοριτσάκι μου ... Ευχαριστώ πολύ! Μέσα από τη καρδιά μου....ο,τι ποθείς!!!

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Καλησπερα σε ολες και Χρονια Πολλα.Διαβαζω τις ιστοριες σας και βλεπω τι περναμε εμεις οι υποψηφιες μανουλες.Εμεινα εγκυος τον Αυγουστο φυσιολογικα και αναπαντεχα αφου ειχαμε ελευθερες επαφες χωρις απαραιτητα να προσεχουμε γονιμες ημερες αν και το ηθελα πολυ.Απλα εβλεοα ποσο βασανιζονται φιλες μου με εξωσωματικες και εεν ηθελα να μπω σε τετοια διαδικασια .Ολες οι εξετασεις μου ηταν καλες,αυχενικη καλη για την ηλικια μου ,ειμαι 44 ετων,και αμνιο τα πρωτα αποτελεσματα πολυ καλα.Και εκει που περιμενω τα επομενα, για τα οποια ολοι λενε οτι εφοσον τα πρωτα ειναι καλα εφοσον απαντουν για τα πιο σοβαρα συνδρομα,μου ζητουν εκτος απο τον μοριακο καρυοτυπο του εμβρυου να αναλυσουν τον δικο μου και του δυντροφου γιατι βρισκουν μια χρωμοσωμικη μεταλλαξη.Περιμενουμε αλλες 10 ημερες και μας απαντουν οτι  δεν ειναι κατι κληρονομησιμο απο τους γονεις αλλα de novo μεταλλαξη ενος γονιδιου του εμβρυου και μου λενε να μιλησουμε με γενετιστη. Παραμονη Χριστουγεννων η γενετιστρια μου αναφερει οτι το εμβρυο θα νοσησει αλλα δεν γνωριζουν απο ποια ακριβως νοσο απο αυτες που καταγραφονται στα αποτελεσματα.Μετα τις γιορτες μπορουμε να κανουμε επαληθευση με αλλη μεθοδο για να επιβεβαιωσουμε η οχι τα αποτελεσματα.Οπως καταλαβαινετε κλαιω συνεχεια και ειμαστε απαρηγορητοι.Ειμαι 20 μηνων και 6 ημερων με μια εξαιρετη εως τωρα εγκυμοσυνη.Ολοι μου λενε να ειμαι ψυχραιμη να κανω την επαληθευση και να παω και σε δευτερο γενετιστη για δευτερη γνωμη.Ειμαι χαλια γιατι καταλαβαινω τι ειναι διακοπη εγκυμοσυνης σε προχωρημενο σταδιο και αναρωτιεμαι εαν θα μπορεσω πλεον να ξαναμεινω εγκυος

19 ώρες πρίν, Sankar είπε:

Καλησπερα σε ολες και Χρονια Πολλα.Διαβαζω τις ιστοριες σας και βλεπω τι περναμε εμεις οι υποψηφιες μανουλες.Εμεινα εγκυος τον Αυγουστο φυσιολογικα και αναπαντεχα αφου ειχαμε ελευθερες επαφες χωρις απαραιτητα να προσεχουμε γονιμες ημερες αν και το ηθελα πολυ.Απλα εβλεοα ποσο βασανιζονται φιλες μου με εξωσωματικες και εεν ηθελα να μπω σε τετοια διαδικασια .Ολες οι εξετασεις μου ηταν καλες,αυχενικη καλη για την ηλικια μου ,ειμαι 44 ετων,και αμνιο τα πρωτα αποτελεσματα πολυ καλα.Και εκει που περιμενω τα επομενα, για τα οποια ολοι λενε οτι εφοσον τα πρωτα ειναι καλα εφοσον απαντουν για τα πιο σοβαρα συνδρομα,μου ζητουν εκτος απο τον μοριακο καρυοτυπο του εμβρυου να αναλυσουν τον δικο μου και του δυντροφου γιατι βρισκουν μια χρωμοσωμικη μεταλλαξη.Περιμενουμε αλλες 10 ημερες και μας απαντουν οτι  δεν ειναι κατι κληρονομησιμο απο τους γονεις αλλα de novo μεταλλαξη ενος γονιδιου του εμβρυου και μου λενε να μιλησουμε με γενετιστη. Παραμονη Χριστουγεννων η γενετιστρια μου αναφερει οτι το εμβρυο θα νοσησει αλλα δεν γνωριζουν απο ποια ακριβως νοσο απο αυτες που καταγραφονται στα αποτελεσματα.Μετα τις γιορτες μπορουμε να κανουμε επαληθευση με αλλη μεθοδο για να επιβεβαιωσουμε η οχι τα αποτελεσματα.Οπως καταλαβαινετε κλαιω συνεχεια και ειμαστε απαρηγορητοι.Ειμαι 20 μηνων και 6 ημερων με μια εξαιρετη εως τωρα εγκυμοσυνη.Ολοι μου λενε να ειμαι ψυχραιμη να κανω την επαληθευση και να παω και σε δευτερο γενετιστη για δευτερη γνωμη.Ειμαι χαλια γιατι καταλαβαινω τι ειναι διακοπη εγκυμοσυνης σε προχωρημενο σταδιο και αναρωτιεμαι εαν θα μπορεσω πλεον να ξαναμεινω εγκυος

Τι ακριβώς είναι η de novo μετάλλαξη; Κ το συνέπειες θα έχει; Σας είπαν;

On 25/12/2018 at 10:12 ΜΜ, Sankar είπε:

Ευχομαι να ειναι ολα ενα κακο ονειρο..καταλαβαινω την αγωνια σου...ευχομαι μονο οι επομενεσ εξετασεισ να ειναι φυσιολογικεσ..

οι γιατροξ δεν ειναι θεοι..να πασ για 2η γνωμη...να εισαι αισιοδοξη..

@gkmpl από ότι είδα σε έρευνες το συνδέουν με σημαντικές αναπτυξιακές διαταραχές και αυτισμό...   @Sankar σου εύχομαι να είναι απλώς ένα κακό όνειρο.

Ας μείνουμε σε αυτό.  Μέχρι τότε θα έχεις χρόνο να σκεφτείς και να αναζητήσεις πληροφορίες κλπ.  Να είσαι δυνατή, σίγουρα τώρα έχεις σοκαριστεί, χρειάζεσαι ησυχία και λίγο να είσαι έξω στην φύση.. πηγαινε σε καποιο πάρκο, μια βόλτα.. . Εάν υπαρχει άλλη πιο γρήγορη εξέταση καντην! ποσο χρόνο πρεπει τωρα να περιμενεις πάλι? 

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, belleblue είπε:

@gkmpl από ότι είδα σε έρευνες το συνδέουν με σημαντικές αναπτυξιακές διαταραχές και αυτισμό...   @Sankar σου εύχομαι να είναι απλώς ένα κακό όνειρο.

Ας μείνουμε σε αυτό.  Μέχρι τότε θα έχεις χρόνο να σκεφτείς και να αναζητήσεις πληροφορίες κλπ.  Να είσαι δυνατή, σίγουρα τώρα έχεις σοκαριστεί, χρειάζεσαι ησυχία και λίγο να είσαι έξω στην φύση.. πηγαινε σε καποιο πάρκο, μια βόλτα.. . Εάν υπαρχει άλλη πιο γρήγορη εξέταση καντην! ποσο χρόνο πρεπει τωρα να περιμενεις πάλι? 

Ευχαριστω πολυ..προσπαθω..απο τις 2/01 που θα δωσουμε το αμνιακο για επαληθευση σε 2-3 ημερες αποτελεσματα.Μετα εκ νεου κουβεντα με γενετιστρια και σκεφτομαι να μιλησω και με αλλον γενετιστη.

16 ώρες πρίν, gkmpl είπε:

Δημιουργειται στο εμβρυο και δεν εξαρταται απο τους γονεις γιατι εκαναν ελεγχο και στον δικο μας καρυοτυπο.περισσοτερες λεπτομερειες θα μας δωσει η γενετιστρια απο κοντα μετα την επαλήθευση.Με τα πρωτα αποτελεσματα μου ειπε οτι θα νοσησει σε μια απο τις ασθενειες που αναφερονται.Γι υτο θελουμε να κανουμε την επαληθευση. Θα μιλησω ομως και με αλλον γενετιστη.

16 ώρες πρίν, gkmpl είπε:

10 ώρες πρίν, tzenaki1982 είπε:

Ευχομαι να ειναι ολα ενα κακο ονειρο..καταλαβαινω την αγωνια σου...ευχομαι μονο οι επομενεσ εξετασεισ να ειναι φυσιολογικεσ..

οι γιατροξ δεν ειναι θεοι..να πασ για 2η γνωμη...να εισαι αισιοδοξη..

Σ ευχαριστω πολυ!!πραγματικα παιρνω κουραγιο απο τις απαντησεις σας.

9 ώρες πρίν, Sankar είπε:

Σ ευχαριστω πολυ!!πραγματικα παιρνω κουραγιο απο τις απαντησεις σας.

Κράτα την ψυχραιμία σου όσο γίνεται κορίτσι μου. Κάντε την επαλήθευση κ εύχομαι τα πρώτα αποτελέσματα να μην είναι ίδια με τα δεύτερα. Τι να πω; Κάνε κουράγιο κ υπομονή μέχρι τα επόμενα αποτελέσματα. Αγκαλιά τον άντρα σου...ειναι φάρμακο η αγκαλιά. Ενημέρωσε μας, ε; 

Σου εύχομαι κι εγω καλα αποτελέσματα . Αν και δεν έχω περάσει την αγωνία σου,  εχοντας γίνει μητέρα κατανοώ απόλυτα το άγχος που έχεις. Να είσαι αισιόδοξη.  

1 ώρα πρίν, Sunshine8 είπε:

Σου εύχομαι κι εγω καλα αποτελέσματα . Αν και δεν έχω περάσει την αγωνία σου,  εχοντας γίνει μητέρα κατανοώ απόλυτα το άγχος που έχεις. Να είσαι αισιόδοξη.  

Τι να πω βρε κοριτσια κ οι γιατροι δεν ειναι θεοι..ευχομαι οι εκτιμησεισ τουσ να ναι λαθοσ..ξερω μητςρα που οι εξετασεισ υησ δειχναν συνδρομο νταουν με μεγαλεσ πιθανοτητεσ..κ παρολα αυτα το κρατησε κ το μωρο ειναι υγιεστατο..

Ξερω δςν μπορω να συγκρινω..αλλα γινονται κ λαθη..κ ευχομαι οι εξετασεισ..κ οι εκτιμησεισ τουσ να ναι λαθοσ..

On 25/12/2018 at 10:12 ΜΜ, Sankar είπε:

Για ποιες πιθανές νόσους σας μίλησαν; Παίζει τεράστιο ρόλο στο να προετοιμαστείς.

7 ώρες πρίν, ΑΡΓΚ είπε:

Για ποιες πιθανές νόσους σας μίλησαν; Παίζει τεράστιο ρόλο στο να προετοιμαστείς.

Για νοσους που αφορουν σκελετικες δυσπλασιες και αναστημα.Θα ακλουθησει επαληθευση και συζητηση με γενετιστες

Καλημερα και Καλη Χρονια. Σημερα δωσαμε δειγμα του αμνιακου υγρου στο Χωρεμειο στο παιδων για επαληθευση με δυο μεθοδολογιες ,οπως μας ειπαν, και πηραν αιμα και απο εμας.Αυριο εχω β επιπεδου.Ευχηθειτε μου να πανε ολα καλα!

On 26/12/2018 at 5:48 ΜΜ, gkmpl είπε:

De novo ειναι μια μεταλλαξη που γινεται στο dna του εμβρυου και δεν κληρονομειται αφορα οποιαδηποτε ασθενεια αναλογως σε ποιο γονιδιο γινεται

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...