Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Inglesina η peg perego?

Recommended Posts

Καλησπερα,ειμαι στην αναζητηση για καροτσακι!!μου ειπα για 2 ιταλικες εταιριες...inglesina και peg perego.κ τα 2 ειναι τα 3 σε 1 που εχουν κ πορτ μπεμπε κ καθισμα αυτοκινητου.νομιζω μου αρεσε πιο πολυ το inglesina.εσεις τι λετε?ποιο ειναι καλυτερο?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!Εγώ θα πάρω της peg perego! Ειδαμε πάρα πολλά κ δοκιμάσαμε ακόμη περισσότερα...Το inglesina το απορρίψαμε απτην αρχή γιατί ο σκελετός του δεν είναι καθόλου καλός κ δεν απορροφά τους κραδασμούς..Το peg έχει πολύ καλύτερο σκελετό ειδικά για εμάς στο νησί που έχουμε όλο πλακόστρωτα..Κ σου δίνει κ δώρο βάση κ στρώμα για το πορτ μπεμπέ..Ελπίζω να βοήθησα...Με το καλό το μωράκι σας!

Καλησπερα,ειμαι στην αναζητηση για καροτσακι!!μου ειπα για 2 ιταλικες εταιριες...inglesina και peg perego.κ τα 2 ειναι τα 3 σε 1 που εχουν κ πορτ μπεμπε κ καθισμα αυτοκινητου.νομιζω μου αρεσε πιο πολυ το inglesina.εσεις τι λετε?ποιο ειναι καλυτερο?

Καλημέρα.

Εγώ ήμουν ανάμεσα στα δύο και τελικά πήραμε το peg perego γιατί είναι ελαφρώς μεγαλύτερο το κάθισμα του καροτσιού. Επίσης έχω την ίδια αίσθηση με αυτό που περιγράφει η fkdim.

Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη από την επιλογή μας!!

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!!:Dμε το καλο κ τα δικα σας το μωρακια!!οποτε αν ειναι θα επιλεξω το perego;)

Εγώ το έχω ήδη το μωράκι... σχεδόν δύο χρόνια τώρα! Οπότε είναι πολύ δοκιμασμένο το καρότσι!!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...