Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πρώτο μου ποστ και έπρεπε να τα βγάλω από μέσα μου....

rozanna

Recommended Posts

Αγαπητή rozanna νομίζω ότι αυτό που λείπει από τη ζωή σου είναι οι φίλες και εδώ σίγουρα θα βρεις πολλές να σε στηρίξουν όταν θα χεις πρόβλημα και θα το πείς!Αλλά το θέμα είναι ότι αποκλέιεται να μην υπάρχουν γυναίκες στον κύκλο σου ώστε να βγεις να πιείς έναν καφέ...ΟΙ φιλίες χτίζονται σιγά σιγά και λογικό είναι να μην ανοίγεσε από νωρίς αλλά κάνε μια προσπάθεια να μιλάς με τον κόσμο γύρω σου...σε κόβω και λίγο αντικοινωνική...δηλαδή ότι πχ ντρέπεσε λίγο μιλήσεις σε ανθρώπους και πόσο μάλον να προτείνεις να πάτε για καφέ και ίσος νοιώθεις και άβολα ανάμεσά τους(το συμπερένω από το ότι ενδιαφέρεσε να βγαίνεις με τον άντρα σου και λες ότι δεν έχεις φίλες αλλά δεν διάβασα για καμμία προσπάθεια να κάνεις φίλες νοιώθω σαν να το έχεις δεδομένο ότι ποτέ ξανά δεν θα έχεις φίλες)...αλλά είναι μια λεπτομέρεια που θα αλλάξει όλη σου τη ζωή και θα αναπτερώσει το πεσμένο σου ηθικό....προσπάθησε να πιάνεις κουβέντα με όποιον άνθρωπο έχεις την ευκαιρία και θα δεις ότι σύντομα θα αλλάξει η ζωή σου....γιατί αρχίζοντας να έχεις μια φίλη που θα βγαίνεται για έναν καφέ θα ξεμουροχαυλιάσει και ο άντρας σου και θα θέλει κ αυτός να βγαίνεται!

sjCrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 76
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rozanna

rozanna 20 δημοσιεύσεις

• xrysalis

xrysalis 6 δημοσιεύσεις

• Jean

Jean 4 δημοσιεύσεις

• mata

mata 4 δημοσιεύσεις

rozana νομίζω βλέπεις πολύ λάθος τα πράγματα...

Τι θα πει περηφάνια στο να κανονίζεις εσύ συνέχεια κάτι???Δεν μπορώ να το καταλάβω..

Και γω συνέχεια κανονίζω για μένα και τον άντρα μου, αλλά δεν το βλέπω έτσι...

Απλά μου αφήνει εκείνος να παίρνω αυτή την πρωτοβουλία..κάποιες φορές βέβαια κάνει και αυτός τις προτάσεις του..

Δεν το βρίσκω κακό..και από τη στιγμή που σου είπε να πάτε κάπου..κανόνισέ το εσύ από κει και πέρα..

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο..

Ας πούμε, εμένα οι φίλες μου..μου λένε..παντρεύτηκες και χάσαμε τον πιο οργανωτικό άνθρωπο της παρέας...έλα να μας συντονίσεις!!!

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί ο άντρας σου να θέλει να κάνει πράγματα μαζί σου, αλλά να μην είναι στο στυλ του να τα οργανώνει ..αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλει και να τα κάνει....

Δες το και από αυτή την πλευρά...

Όσο για ότι δεν βρίσκεις κάτι στον εαυτό σου για να τον αγαπήσεις..αυτό είναι κάτι που μου ακούγεται κάπως...και σίγουρα δεν ισχύει...

Βγάλε ότι νιώθεις από μέσα σου...ΜΙΛΑ στον άντρα σου...Πες να σου πει εκείνος τι αγάπησε σε σένα και σιγά σιγά θα το δεις και εσύ...

Πρέπει να βελτιώσεις την εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου, γιατί σίγουρα είναι λανθασμένη..ΣΙΓΟΥΡΑ...Από εκεί πρέπει να αρχίσεις κοριτσάκι...

anna_ath έχεις πολύ δίκιο και εσύ :oops: είμαι πολύ μαζεμένη και δεν εμπιστεύομαι εύκολα.. το κακό είναι ότι δεν έχω κάποια γνωστή στην ίδια οικογενειακή κατάσταση με μένα δηλ. παιδιά-σύζυγος 2 "φίλες" που έχω από το σχολείο είναι στην ηλικία μου και ανύπαντρες, δηλαδή άλλα ενδιαφέροντα άλλες ασχολίες άλλη ζωή.... θα μου πεις πήγαινε για ένα καφέ μαζί τους..θέλω αλλά τα παιδιά? βρε παιδί μου κολλάω να πω στην πεθερα μου " ξέρεις θα αργήσω γιατί μετά τη δουλειά θα πάω για καφέ" δεν είναι στρίγγλα -καμμία σχέση- απλά εμένα δεν μου κάθεται καλά και δεν θέλω να δίνω δικαιώματα σε κανέναν να μου την πει μελλοντικά..

μακάρι κάθε μέρα που ξυπνάω να γίνομαι και καλύτερος άνθρωπος..

fotinip μου ίσως να θέλει να το οργανώσω εγώ (πράγμα που μια ζωή έκανα και κάνω), αλλά κάποιες φορές θέλω να μου έρθει με τα εισιτήρια στο χέρι και να μου πει "έκλεισα να πάμε εκεί" ...έχω απογοητευτεί γιατί εκτός με το να ασχολειται με τα παιδιά δεν ασχολείται με τίπτα άλλο πέρα της δουλειάς του. πχ στάζει η βρύση στο μπάνιο 3 εβδομάδες τώρα και δεν έχει κάνει τίποτα, αν του το πω και τον τσιγκλίσω θα κάνει , αλλά έλεος! έχω όλη την οργάνωση του σπιτιού στο κεφάλι μου -και το παραδέχεται- ... είναι αυτό που του λέω εγώ ότι δηλαδή έχει επιλεκτική όραση στις ανάγκες του σπιτιού... προφανώς και στις δικές μου...

και τώρα θα μου πεις γέρικο γαιδούρι περπατησιά δεν αλλάζει..οπότε πάλι θα πρέπει εγώ να κάνω κάτι προκειμένου να ηρεμήσω εγώ τουλάχιστον..

(και δεν τον λέω ...γάιδαρο, η παροιμία το λέει , μην με παρεξηγήσετε :oops: )

Όχι να μην ντραπείς καθόλου να της πεις να σου κρατήσει τα παιδιά γιατί είναι μάνα και θα σε καταλάβει αν της εξηγήσεις πόσο ανάγκη έχεις να βγεις λίγο από το σπίτι!!!Εμένα η πεθερά μου(παρόλο που είναι κακιασμένη με μένα) ένα διάστημα που μας έβλεπε να μουχλίαζουμε σπίτι μας την είπε του τύπου και καλά ένα χρόνο παντρεμένοι και αυτό ήταν κλειστήκατε σπίτι σας???ΟΙ φίλοι σας τι κάνουν??? και κάπως έτσι ξεμπλοκάραμε!!! Εξήγησέ της πως νοιώθεις και σίγουρα θα στα κρατήσει τα παιδιά! Επίσης το ότι δεν είναι παντρεμένες οι φίλες σου δεν λεεί κάτι ...κ εμένα έτυχε και όλες οι φίλες μου παντρέυτηκαν πριν απο μένα αλλά πάλι είχαμε πράγματα να πούμε....η μία έχει και παιδί εδώ και ένα χρόνο και βλεπόμαστε περισσότερο από πριν γιατί ίσα ίσα έχουμε κ πιο πολλά θέματα συζήτησης....έχεσε το παιδί...έκλασε το παιδί...τρώει κρέμα....τώρα τρώει και κρέας???? :P

sjCrp3.png

Διαφημίσεις

Όχι να μην ντραπείς καθόλου να της πεις να σου κρατήσει τα παιδιά γιατί είναι μάνα και θα σε καταλάβει αν της εξηγήσεις πόσο ανάγκη έχεις να βγεις λίγο από το σπίτι!!!Εμένα η πεθερά μου(παρόλο που είναι κακιασμένη με μένα) ένα διάστημα που μας έβλεπε να μουχλίαζουμε σπίτι μας την είπε του τύπου και καλά ένα χρόνο παντρεμένοι και αυτό ήταν κλειστήκατε σπίτι σας???ΟΙ φίλοι σας τι κάνουν??? και κάπως έτσι ξεμπλοκάραμε!!! Εξήγησέ της πως νοιώθεις και σίγουρα θα στα κρατήσει τα παιδιά! Επίσης το ότι δεν είναι παντρεμένες οι φίλες σου δεν λεεί κάτι ...κ εμένα έτυχε και όλες οι φίλες μου παντρέυτηκαν πριν απο μένα αλλά πάλι είχαμε πράγματα να πούμε....η μία έχει και παιδί εδώ και ένα χρόνο και βλεπόμαστε περισσότερο από πριν γιατί ίσα ίσα έχουμε κ πιο πολλά θέματα συζήτησης....έχεσε το παιδί...έκλασε το παιδί...τρώει κρέμα....τώρα τρώει και κρέας???? :P

με έκανες και χαμογέλασα ειλικρινά και αυθόρμητα και σε ευχαριστώ πολύ :D

έχεις πολύ δίκιο και αλήθεια θα προσπαθήσω να "εκμεταλλευτώ" την πεθερά μου, θα βάλω τα δυνατά μου να βάλω στην άκρη την υπερηφάνια μου και να της ζητήσω λίγο χρόνο για μένα (βουνό μου φαίνεται, ουφ :? )

- με το καλό το μωράκι σου!!

Ευχαριστώ για την ευχή σου....Το ότι χαμογέλασες και αυθόρμητα μας δείχνει ότι είσαι σε καλό δρόμο!Και ξέχασε το θέμα περηφάνια εγώ πιστεύω απλά ότι ντρέπεσε και φοβάσαι μη σε κακοχαρακτηρίσουν που θες λίγο χρόνο για σένα αλλά δεν θα συμβεί να είσαι σίγουρη οι γονείς μας καταλαβαίνουν καλύτερα απ'οτι εμείς τον εαυτό μας! Καλή επιτυχία,κάνε σύντομα τη κινησή σου και περιμένουμε νεότερα :wink:

sjCrp3.png

.........φανάσου να κάνεις τραπέζι με καλεσμένους και την ώρα του γεύαμτος να λες "δεν είχα διάθεση, σίγουρα δεν το πέτυχα το φαί, το έκανα εντελώς ξεπέτα με λίγο αλάτι και πιπέρι μόνο!, ούτε στο σερβίρισμα είμαι καλή! και ποιός ο λόγος άραγε; αφού όπως και να έχει στο στομάχι θα καταληξει...' και άλλα τέτοια χαριτωμένα! ε, τι θα περίμενες;;; να παραγεμίσουν το πιάτο τους; να αρχίσουν τα παρηγόρια και τις κολακείες; ή να δοκιμάσουν και βλέπουν; και ΟΚ! η αλήθεια είναι πως τρώγεται, αλλά μη μας γίνει και συνήθεια :wink:

Το παράδειγμα της xrysalis είναι τέλειο! Περιγράφει με απλό τρόπο το πώς παρουσιάζεις στους υπόλοιπους τον εαυτό σου. Επειδή έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση και μεγάλη ανάγκη από την αναγνώριση και την αποδοχή των άλλων, τα παρουσιάζεις όλα μέτρια για να μην απογοητευτείς αν οι υπόλοιποι δεν σου πουν ένα "μπράβο". Με αποτέλεσμα να πιστέψεις κι εσύ τελικά ότι ό,τι κάνεις είναι μέτριο.

Και έχεις μπει σε ένα φαύλο κύκλο απογοήτευσης και δε μπορείς να βγεις. Περιμένεις κάποιος άλλος να σε βγάλει, γιατί έχεις τρομερή ανάγκη να αισθανθείς ότι σε νοιάζονται.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Έχω πέσει στην παγίδα αυτή κι εγώ αρκετές φορές, ιδίως το διάστημα που έμεινα σπίτι με τα παιδιά.

Τη μεγαλύτερη ανάγκη για προσοχή την έχεις απ'τον άντρα σου. Και το καταλαβαίνω γιατί είναι ο άνθρωπός σου.

Πάρτο απόφαση, όταν φτάνεις στον πάτο, πρέπει να δώσεις μια μεγάλη σπρωξιά για να ξανανέβεις στης επιφάνεια.

Έστω και με το ζόρι, μια μέρα κάνε κάτι για σένα να αισθανθείς όμορφη. Ό,τι και να'ναι αυτό. Μια επίσκεψη στο κομμωτήριο, μια αγορά ενός καλού ρούχου, μακιγιάζ, μανικιούρ, ακόμα και μια απλή βόλτα στα μαγαζιά μπορεί να σου ανεβάσει λίγο την αυτοπεποίθηση.

Και μετά, με αυτή την ψυχολογία, πιάσε τον άντρα σου και μίλα του. Αλλά μίλα του βαθιά. Άσε τις περηφάνειες στην άκρη. Είπες ότι είσασταν φίλοι. Δεν θα΄πρεπε με το γάμο να χάσετε αυτή την ιδιότητά σας.

Και κάνε τον να σε ακούσει. Αφού σ΄αγαπάει, θα σε ακούσει, θα σε καταλάβει. Αφού δεν έχει συμβεί κάτι μεταξύ σας, θα σε βοηθήσει. Μπορεί να μην κάνει όλα αυτά που θες, αλλά ακόμα και κάτι μικρό να αλλάξει, πιστεύω ότι αυτό θα σε αναζωογονήσει.

Όσο όμως απομακρύνεσαι από αυτόν, τόσο κι εκείνος θα αποτραβιέται. Οι άντρες δεν σκέφτονται τόσο πολύπλοκα όπως εμείς. Ευτυχώς για αυτούς, αλλά δυστυχώς για εμάς. Για αυτούς τα πράγματα είναι άσπρο-μαύρο. Ή θέλεις ή δεν θέλεις. Το "θέλω αλλά..." δεν το καταλαβαίνουν.

Μίλα του ειλικρινά και ελεύθερα και θα δεις που όλα θα πάνε καλά.

Όσο το κρατάς μέσα σου, θα σε τρώει...

Καλωσήρθες στην παρέα μας και θα δεις το πόσο θα σε βοηθήσει το forum. Εμείς είμαστε εδώ για ό,τι χρειαστείς.

Η ανωνυμία και η απροσωπία βοηθάει πολύ καμιά φορά....

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

xazomama μου είμαι ακριβώς έτσι ..θέλω την αποδοχή όλων και ποτέ δεν αιαθάνομαι ότι τελικά την αξίζω ....

πρέπει να λάβω δραστικά μέτρα και θα το κάνω , σας το υπόσχομαι και θα σας πω αποτελέσματα...

Είμαι σίγουρη ότι θα γίνω κουραστική, αλλά πραγματικά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣ που κάνατε τον κόπο να με στηρίξετε και να με βοηθήσετε, πραγματικά αισθάνομαι καλύτερα από εχτές

:)

Εσυ παλι εκει που δεν εχεις προβληματα θελεις να τα δημιουργησεις!! :cool: Ξεκινα με αυτα που λενε τα κοριτσια πρωτα απο τον εαυτο σου!Δεν ξερεις ποσο καλο φαρμακο ειναι αυτο!!Κανε κατι για σενα!Κατι που να σε ανεβασει ψυχολογικα εσενα και μολις θα παρεις τα πανω μπορει και χωρις να κανεις τιποτα ο αντρας σου να το πιασει το μηνυμα!Πολλες φορες καταλαβαινουν αλλα δεν παιρνουν θεση!Αν βλεπει οτι και εσυ τα παρατησες θα τα παρατησει και αυτος(δεν λεμε οτι ειναι σωστο)!

Ακινητοποιησου γιατι να σου πω καταθλιψαρα μου θυμιζεις ετσι οπως τα περιγραφεις και δεν μου αρεσει καθολου!!!Δεν μας παει εδω μεσα!Δεν μας χωραει!!Ετσι δεν ειναι κοριτσια?? :lol::lol:

Διαφημίσεις

th@lia μου επειδή άρχισα να τα βλέπω καλύτερα , λες να πήρα φόρα και να μπερδευτώ χειρότερα :roll: δεν θα το αντέξω :!: λες :?::?:

πάω αύριο για ψώνια και θα κάνω και εκκαθάριση στη ντουλάπα μου, είναι μια καλή αρχή δεν νομίζεις :D

άντε γιατί αλλιώς θα σας ξαναπρήξω και όχι τίποτα άλλο αλλά είμαι και καινούργια και στο τέλος "δεν θα με παίζετε" :(

Εμας μην μας φοβασαι!!Ημαστε και πολλες και κανουμε και καλη δουλεια :wink: Νομιζω εισαι σε καλο δρομο!!Αντε ελα απο εδω να παμε μαζι την βολτα στα μαγαζια!!Ειδικοτητα μου να ξοδευω λεφτα!!!! :D

δεν θα το πίστευα ότι θα έκανα την καλύτερη ψυχανάλυση μέσω ιντερνετ :D:D:wink:

ουου κι'εγω καινουρια ειμαι εδω,εχεις ν'ακουσεις......Παντα υπαρχει καποιος να ασχοληθει και να σου βρει μια λυση σε οτιδηποτε θελεις.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

rozanna καλημέρα!

χαίρομαι που είσαι εδώ και συνεχίζεις να μας μιλάς! :D

Καταρχήν να μην ντρέπεσαι να μιλήσεις! ειδικά εδώ! δε σε ξέρουμε, δε σε βλέπουμε κι όμως σε νοιώθουμε και σε καταλαβαίνουμε :wink:

θα σταθώ σε διάφορα σημεία σου για να σου απαντήσω! να σου πω τη γνώμη μου!

Λες "το ξέρω ότι δεν αγαπώ τον εαυτό μου...ίσως αυτό και να είναι η πηγή της ψυχολογικής μου κατάστασης" καλή η επίγνωση... αλλά δε βοηθά! πρέπει να προσπαθήσεις να το αλλάξεις αυτό! και μάλιστα άμεσα! Dεν ξέρεις τον τρόπο ε; για αρχή ξεκίνα με παραμύθι! ακριβώς όπως κάνουμε με τα μικρά παιδιά! πολλές φορές δεν τα παραμυθιάζουμε παρουσιάζοντας τα πάντα όμορφα; Αυτό κάνε! να κοροϊδέψεις το είναι σου και όταν βγείς από τη μέγγενη που έχεις πέσει, ήδη θα έχεις αγαπήσει στ' αλήθεια ΕΣΕΝΑ!

δεν θεωρώ ότι έχω κάτι για το οποίο να με θέλει ο άλλος για "φίλη" και κατ'επέκταση και ο άντρας μου για "παρέα του" όταν του παραπονιέμαι τον ρωτώ τί μου βρήκε..

αχ! θεούλη μου, ποτέ στη ζωή μου δεν αισθάνθηκα να έχω αυτό το "κάτι" που θα έκανε τους άλλους να με έχουν ψηλά στην εκτίμησή τους. αυτό το συναίσθημα "απαξίωσης" για το άτομό μου με κατατρώει συνεχώς

κοίτα πόσο άδικη γίνεσαι με τη rozanna... κοίτα πόσο στρεβλώνεις την εικόνα...

Ο άντρας σου σε διάλεξε ανάμεσα σε χιλιάδες άλλες γυναίκες και σε έκανε συντροφό του! μάνα των παιδιών σας! προφανώς... εκείνος βρήκε αυτό το κάτι που σε κάνει άξια να είσαι πλάι του! και μάλιστα συνεχίζει να το διακρύνει λέγοντας σου χθες ακόμη πως σε αγαπά πως είσαι ο άνθρωπός του, η αγάπη του και θα είσαι πάντα....

Μπορείς να φανταστείς πόσες γυναίκες ζήλεψαν με αυτά που άκουσες απο το στόμα του; μέσα στην αγκαλιά του; λες να μη σε θέλει θέλει; είναι δυνατόν;

Δεν κανονίζει να κάνετε πράγματα! so what?

το θέμα δεν είναι ποιός κανονίζει... αλλά το αποτέλεσμα! άραγε πόσα ΣΚ και αποδράσεις έχετε χάσει επειδή απλά και μόνο περίμενες μήπως και κανόνιζε κάτι εκείνος... ενώ θα μπορούσες πάλι μεν να το είχες οργανώσει εσύ... αλλά θα είχες κερδίσει τόσες όμορφες στιγμές... δεν είναι κρίμα;

Βαριέται να κάνει οτιδήποτε και πάντα εσύ κανονίζεις να πάτε κάπου και τότε το βλέπεις πως μάλλον αγγαρεία το κάνει για να μη σε βλέπει με μούτρα, για να μη σε ακούει να μουρμουράς.... αλήθεια, πως συμπεριφέρεται όμως; δε μιλά; δε γελά; δε συμμετέχει; απλά υπάρχει; καταλήγει αυτός με μούτρα; με γκρίνια; είναι απομακρυσμένος από σένα;;;

Λες πως πολλές φορές σου λέει πχ να πάτε ΣΚ κάπου... αλλά ξέρεις πως δεν το εννοεί κλπ... για μία και μόνο φορά δοκίμασε να του πεις "Ναι! αμέ!! κλείσε δωμάτιο και εγώ θα ετοιμάσω τα πράγματα! να δεις! τί θα γίνει τότε; κάνε το ίδιο για το μπαγκς μπάνυ. Σήμερα κιόλας ρώτα τον "τελικά μήπως έκανες κάτι για την παρασταση; θα είναι ωραία να πάμε!"

με τον άντρα μου επειδή αρχίσαμε και ως φίλοι, του έχω πει τα πάντα για τη ζωή μου και ειλικρινά πολλές φορές του μιλάω για το πώς νοιώθω, απλά πιστεύω πως οι άντρες κάποια πράγματα τα θεωρούν ή υπερβολικά ή δεν μπορούν να τα καταλάβουν, αφού δεν μπορούν να μπουν στο μυαλό μας
ΟΚ του μίλησες, κλασσικα εικονογραφημένα δεν τα "έπιασε" όλα... όμως, τα εβγαλες από μέσα σου! κάνατε μιά κουβέντα! και καλό είναι όταν νοιώθεις την ανάγκη να το κάνεις πάλι! μην τα κρατάς μέσα σου... αυτό μόνο κακό κάνει! καταλαβαίνω πως πχ χθες το βράδυ δεν είχες την όρεξη αν θες να κάνετε μιά τέτοια κουβέντα και τον απέφυγες με δικαιολογίες αλλά έτσι το πρόβλημα (όπως εσύ το βλέπεις) παραμένει εκεί!

και να σου πω κάτι; δε μπορούν να μας καταλάβουν όπως κι αν τους τα πούμε γιατί αυτοί είναι παιδιά! ποτέ δε μεγαλώνουν, τουλάχιστον όχι ταυτόχρονα με εμάς! και επίσης εγώ συνηθίζω να λέω πως είναι "πλαστοζυμαράκια"! έτσι καλώς ή κακώς στο χέρι μας είναι να τους πλάσουμε όπως τους θέλουμε! φυσικά... το γλυκό δεν πετυχαίνει πάντα... ε, χέρι είναι αυτό! πότε θα πέσει παραπάνω ζάχαρη... πότε λιγότερο αλέυρι... με πιάνεις;

έχω απογοητευτεί γιατί εκτός με το να ασχολειται με τα παιδιά δεν ασχολείται με τίπτα άλλο πέρα της δουλειάς του. πχ στάζει η βρύση στο μπάνιο 3 εβδομάδες τώρα και δεν έχει κάνει τίποτα, αν του το πω και τον τσιγκλίσω θα κάνει , αλλά έλεος! έχω όλη την οργάνωση του σπιτιού στο κεφάλι μου -και το παραδέχεται- ... είναι αυτό που του λέω εγώ ότι δηλαδή έχει επιλεκτική όραση στις ανάγκες του σπιτιού... προφανώς και στις δικές μου...

ασχολειται με τα παιδιά; μεγαααααλη υπόθεση!! άλλοι ούτε αυτό δεν κάνουν!! τα υπόλοιπα που περιγράφεις τα καταλαβαίνω, αλλά για την ώρα δεν είναι το βασικό πρόβλημα! ακόμη κι αυτό με κουβέντα λύνεται νομίζω!

Μέχρι να γραψω όλο αυτό τα κατεβατό είχαμε εξελίξεις!

χαίρομαι που αποφάσισες να "εκμεταλλευτείς" την πεθερά σου και να κάνεις κάτι για σένα! Ανανέωση γκαρνταρόμπας; χμμμ μιά χαρά μου ακούγεται!! και ποιός ψυχολόγος παιδί μου;;; εδώ! μόλις είχες τις πρώτες σου (on-line μάλιστα) συνεδρίες και με χαρά... βλέπουμε πως πιάνουν τόπο!!! (μαζί με σένα, όλες μας, λίγο πολύ έχουμε ανάγκη να ακούμε αυτά που λέμε!!! :wink: )

πολύ καλημέρα σου λοιπόν... και καλά ψώνια!!! :D

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

xrysalis μου βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο ενώ εγώ μισοάδειο και πραγματικά σε "ζηλεύω" :D το βουνό το κάνεις λοφάκι μη σου πω και πεδιάδα!! είσαι σοφή -ασχέτως ηλικίας-

μου φαίνεται ότι θα εκτυπώσω τις απαντήσεις όλων σας και θα τις κοιτώ κάθε φορά που θα με παίρνει από κάτω!! αντικαταθλιπτικό 100%

Το θέμα είναι rozanna οτι τελικά πραγματικά μέσα σου ξέρεις ότι εσύ είσαι λάθος και έχεις συνηδητοποιήσει οτι κάτι πρέπει να κάνεις γι'αυτό αλλιώς θα έβρισκες δικαιολογίες για να μην κάνεις τίποτα απ'οσα σου προτείναμε! Και αφού τα ξέρεις λοιπόν απλά εμείς στα επιβεβαιώσαμε ωστέ να τα κάνεις πράξη! :wink:

sjCrp3.png

Πολύ χαίρομαι που είδα χαμογελαστό emoticon στο κείμενό σου!

Ακόμα και τα 2 θαυμαστικά σου, δείχνουν αλλαγή διάθεσης!

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!!

Αυτή είναι μια καλή αρχή! :wink:

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Κοπελια μαλλον αυτες θα σε πονοκεφαλιασουν...μην μυριστουν προβλημα, αμεσως τρεχουν να ξετυλιξουν το κουβαρι...Μην τους δινεις πολυ αερα, ειναι πολυ γλωσσουδες...

Κοπελια μαλλον αυτες θα σε πονοκεφαλιασουν...μην μυριστουν προβλημα, αμεσως τρεχουν να ξετυλιξουν το κουβαρι...Μην τους δινεις πολυ αερα, ειναι πολυ γλωσσουδες...

καλέ λες να γίνω ...παρατράγουδο??? :roll::D

Καλη μου rozanna,

καταρχην καλως ηρθες στην παρεα μας. Οπως ειδες ηδη, ειμαστε εδω, εστω και διαδυκτιακα, για να σε ακουσουμε, να σε στηριξουμε, να σου δωσουμε καποιες συμβουλες (η καθε μια συμφωνα με τα πιστευω της, τις εμπειριες της), να σου τονωσουμε το ηθικο. Να ξερεις οτι λιγο πολυ ολες μας εχουμε περασει παρομοιες φασεις, μην αυταπατασαι δεν υπαρχουν οικογενειες που δεν αντιμετωπισαν κρισεις ειτε συλλογικα ειτε μεμωνομενα ως ατομα, στο χερι του καθενος ειναι ομως πως θα χειριστει την κατασταση, πως θα βγει απο το προβλημα. Σιγουρα εχει σημασια να εχεις εναν ανθρωπο διπλα σου να σε στηριξει σε αυτο, και απο οτι βλεπω εσυ εχεις, γιατι ο αντρας σου ειναι δεκτικος και προθυμος να σε ακουσει απλα πιστευω οτι και αυτος εχει κουραστει ψυχολογικα να σε βλεπει να παραιτεισαι καθε μερα πιο πολυ. Κανακεψε λοιπον τον εαυτο σου, αγαπησε τον οπως σου ειπανε ηδη τα υπολοιπα κοριτσια, και να δεις οτι και οι αλλοι θα σε δουνε διαφορετικα. Το τι νιωθουμε βγαινει στους αλλους χωρις καν να χρειαστει να πουμε τιποτα. Σταματα να "μειωνεσαι", ριξε λιγο την υπερηφανια σου (ειναι για καλο, δεν πειραζει), συνεχισε να μιλας στον αντρα σου για το πως νιωθεις (οχι ομως μοιρολατρικα).

Το αξιζεις εσυ και η οικογενεια σου να εισαι ευτυχισμενη.

0IBKp3.png JgEip3.png

nanaka όπως και όλες με καταλαβαίνεις και με νοιώθεις..

να είσαι καλά και χρόνια πολλά για το παιδάκι σου που απ'ότι βλέπω έχει γενέθλια

rozanna, σου παραθέτω ένα κομμάτι ενός άρθρου που πρόσφατα διάβασα:

Η μεγαλύτερη θεραπευτική δύναμη που έχει μέσα του ο άνθρωπος είναι η αγάπη.

Όταν έχουμε αγάπη στην καρδιά μας και την δίνουμε απλόχερα και σεβόμαστε την ζωή.

Να αγαπάς και να αποδέχεσαι τον εαυτό σου, για να σε αγαπούν και να σε αποδέχονται οι γύρω σου.

Να αγαπάς και να αποδέχεσαι τον εαυτό σου, για να μπορείς να αγαπάς και να αποδέχεσαι τους γύρω σου.

Ζήστε το παρόν, σαν να είναι η τελευταία σας στιγμή, έντονα, παθιασμένα και γεμάτοι αγάπη.

Η ζωή είναι σαν καθρέφτης, αφού ότι δείξεις θα σου δείξει και ότι δώσεις θα πάρεις.

Κοιτάξτε στο καθρέφτη τον εαυτό σας, χαμογελάστε του και θα σας χαμογελάσει, μιλήστε του με αγάπη και θα σας μιλήσει με αγάπη, αλλά αν τον βρίσετε θα σας βρίσει.

Μιλάτε πάντα στον εαυτό σας με αγάπη, μην του καταλογίζετε όλες τις ευθύνες για τα λάθη σας, αφού τα λάθη γίνονται για να πάρουμε τα μαθήματα μας στη ζωή.

Βάλτε στόχους στη ζωή σας και να τους σκέφτεστε και να τους ενεργοποιείτε κάθε μέρα με το έχω και το είμαι, σαν να είσαστε ήδη αυτό που θέλετε να είσαστε και σαν να έχετε ήδη αυτό που θέλετε να έχετε.

Υγεία σημαίνει να ακούμε αποκλειστικά τη φωνή της ψυχής μας.

Η ασθένεια του υλικού σώματος είναι αποτέλεσμα της αντίστασης της προσωπικότητας στις υποδείξεις της ψυχής.

Κλείνουμε τα αφτιά μας και δεν ακούμε την σιγανή και τρυφερή φωνή του εσωτερικού μας κόσμου και αγνοούμε τη θετική πνοή μέσα μας.

Όλοι μας έχουμε μέσα μας ένα μωρό, την ψυχή μας που δεν έχει ούτε ηλικία, ούτε φύλο και όπως το μωρό χρειάζεται την αγάπη της μάνας του, έτσι και η ψυχή μας θέλει την αγάπη μας.

Βρείτε αυτό το μωρό μέσα σας και δώστε του την αγάπη που θέλει και χρειάζεται και τότε θα έχετε αγάπη και ηρεμία στη ζωή σας.

Πιστεύω έστω και λίγο να σε βοηθήσει....

rosana μολις διαβασα το ποστ σου...

συμφωνω με τις κοπελες για ολα αυτα που σου ειπαν αλλα μηπως πρεπει να σκεφτεις σοβαρα να μιλησεις σε καποιον ειδικο;

Σε εναν ψυχολογο που σιγουρα θα σε βοηθησει να κατανοησεις τα συναισθηματα σου και θα σε βοηθησει να βρεις μονη σου τις λυσεις για να αισθανθεις καλυτερα. Ισως χρειαστει να πας μαζι με τον αντρα σου, ισως πρεπει να κανετε θεραπεια ζευγους...

σιγουρα τα παιδια μας εμας θελουν την δικη μας αγαπη και αγκαλια, αλλά για να τους την προσφερουμε πρεπει να ειμαστε καλα...

Αλλιως εισπρατουν ο,τι νοιωθουμε εμεις...

προσπαθησε να μιλησεις και στον αντρα σου για οτι νοιωθεις, για οτι σκεφτεσαι και οτι θελεις....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...