Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από σπερματέγχυση πόση ώρα καθιστή - και μετά;

Recommended Posts

πρωτη χοριακη 6,4 την 14 μετα την ωορηξια,3 μερες μετα 11,5,μου ειπε να παρω ουτροτζεσταν ..θα το κανω αλλα εχει νοημα ?

Κοριτσι κατι παει να γινει! Κ βεβαια εχει νοημα ισως εγινε καθηστερημενη συλληψη! Για παλεψε το λιγο! Δεν κανουν κακο τα ουτρο! Να εισαι αισιοδοξη γιατι διπλασιαζεται μια χαρα!

Διαφημίσεις

γεια σου νινακι ,σκεψου οτι ειμαι με 5 μερες καθυστερηση και ξερω ακριβως ποτε εγινε η ωορηξια

Ναι αλλα ακομα κ τοτε δεν ξερεις ποτε εγινε η εμφυτευση μπορει να αργησε λιγο. Κανε υπομονη το θετικο ειναι οτι κατι πετυχες κ οτι η μεθοδος της σπερματεχυσης σου παει. Κανε υπομονη ελπιζω ολα να πανε καλα!

Τελικα κατέβηκε η χορισκη και σήμερα αδιαθετησα.καιμου έχει καρφωθεί το εξής στο μυαλό,αν ξέρει κάποια να απαντήσει,μου είχε πει ο γιατρός να παίρνω για 12μερες τα ουτροτζεσταν και μετά να κάνω χορισκη.Τα χάπια τα σταμάτησα και στη επόμενη χοριακή λέον μου είπε δεν έπρεπε να τα σταματήσω αλλά να τα συνεχίσω.(δυστυχώς μίλησα με μία νοσοκόμα και μου είπε να τα σταματήσω).Τον ρώτησα αμέσως αν επηρεάζει αυτό και μου είπε όχι,αλλά μήπως τελικά ηθελε να καλύψει τηβοηθο του.ή ψάχνω κάποιον να ρίξω το φταίξιμο?

Διαφημίσεις

Τελικα κατέβηκε η χορισκη και σήμερα αδιαθετησα.καιμου έχει καρφωθεί το εξής στο μυαλό,αν ξέρει κάποια να απαντήσει,μου είχε πει ο γιατρός να παίρνω για 12μερες τα ουτροτζεσταν και μετά να κάνω χορισκη.Τα χάπια τα σταμάτησα και στη επόμενη χοριακή λέον μου είπε δεν έπρεπε να τα σταματήσω αλλά να τα συνεχίσω.(δυστυχώς μίλησα με μία νοσοκόμα και μου είπε να τα σταματήσω).Τον ρώτησα αμέσως αν επηρεάζει αυτό και μου είπε όχι,αλλά μήπως τελικά ηθελε να καλύψει τηβοηθο του.ή ψάχνω κάποιον να ρίξω το φταίξιμο?

Σου εχω στειλει πμ

Καλη χρονιά σε όλες!! Ειμαι καινούργια στο φορουμ και δεν γνωρίζω πολλά, θελω να ρωτήσω τα εξής: ειμαι 42 ετών, πήρα κλομιφαίνη (2χαπια την ημερα των 50mg) 2-6 μερα περιόδου, σήμερα 12η μέρα είδαμε ένα και μοναδικό ωοθηλάκιο, πριν 2 ωρες έκανα την ένεση pregnyl και αύριο στις 17:30 παω για σπερματέγχυση. Υπάρχει άλλη κοπέλα στη ηλικία μου που προσπάθησε με τον ίδιο τρόπο? Και αν πέτυχε!! Απορώ γιατι μόνο ένα........

Καλη χρονιά σε όλες!! Ειμαι καινούργια στο φορουμ και δεν γνωρίζω πολλά, θελω να ρωτήσω τα εξής: ειμαι 42 ετών, πήρα κλομιφαίνη (2χαπια την ημερα των 50mg) 2-6 μερα περιόδου, σήμερα 12η μέρα είδαμε ένα και μοναδικό ωοθηλάκιο, πριν 2 ωρες έκανα την ένεση pregnyl και αύριο στις 17:30 παω για σπερματέγχυση. Υπάρχει άλλη κοπέλα στη ηλικία μου που προσπάθησε με τον ίδιο τρόπο? Απορώ γιατι μόνο ένα........

Ορμονικες εχεις κανει? Δεν ειναι καθε κυκλος ιδιος ισως σε αλλο κυκλο κανεις ενα δυο παραπανω αλλα περισσοτερα λιγο δυσκολο μονο με κλομιφαινη παιζει ρολο κ η ηλικια βεβαια κ ο κυκλος κ το ορμονικο σου προφιλ. Αλλα ενα σου φτανει για να πετυχεις ευχομαι να ειναι το τυχερο σου!!

Ορμονικες εχεις κανει? Δεν ειναι καθε κυκλος ιδιος ισως σε αλλο κυκλο κανεις ενα δυο παραπανω αλλα περισσοτερα λιγο δυσκολο μονο με κλομιφαινη παιζει ρολο κ η ηλικια βεβαια κ ο κυκλος κ το ορμονικο σου προφιλ. Αλλα ενα σου φτανει για να πετυχεις ευχομαι να ειναι το τυχερο σου!!

Ναι έκανα και είναι πολύ καλές για την ηλικία μου!!! Η αντιμυλεριαν ηταν 0,98 πριν 10 . μηνες. Και όλες οι υπόλοιπες πολύ φυσιολογικές!!!! Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που έχω υποθυρεοειδισμό χάσιμοτο, ο οποίος είναι ρυθμισμένος τώρα.

Τις ορμονικές τις έκανα πριν ένα μήνα. Φοβάμαι ότι στην ηλικία μου μάλλον η εξωσωματική είναι μονόδρομος........Αλλά ήθελα να δοκιμάσω και την σπερματεγχυση. Ο σύντροφός μου έχει καλό αριθμό σπερματοζωαρίων, αλλά μόλις 3% κινητικότητα....

Ναι έκανα και είναι πολύ καλές για την ηλικία μου!!! Η αντιμυλεριαν ηταν 0,98 πριν 10 . μηνες. Και όλες οι υπόλοιπες πολύ φυσιολογικές!!!! Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που έχω υποθυρεοειδισμό χάσιμοτο, ο οποίος είναι ρυθμισμένος τώρα.

Τις ορμονικές τις έκανα πριν ένα μήνα. Φοβάμαι ότι στην ηλικία μου μάλλον η εξωσωματική είναι μονόδρομος........Αλλά ήθελα να δοκιμάσω και την σπερματεγχυση. Ο σύντροφός μου έχει καλό αριθμό σπερματοζωαρίων, αλλά μόλις 3% κινητικότητα....

Ε μην ανησυχεις τυχαινει κ ο κυκλος να μην ειναι καλος παντως αν δεν υπαρχει καποιο αλλο προβλημα κ η σπερματεχυση μπορει να πετυχει! Μην το περνεις ως δεδομενο οτι δεν θα κατσει!! Αν το μονο προβλημα ειναι η κινητηκοτητα πιστευω θα ξεπεραστει με την σπερματενχυση!!

Διαφημίσεις

Ε μην ανησυχεις τυχαινει κ ο κυκλος να μην ειναι καλος παντως αν δεν υπαρχει καποιο αλλο προβλημα κ η σπερματεχυση μπορει να πετυχει! Μην το περνεις ως δεδομενο οτι δεν θα κατσει!! Αν το μονο προβλημα ειναι η κινητηκοτητα πιστευω θα ξεπεραστει με την σπερματενχυση!!

Μακάρι, οι μέχρι τώρα εξετάσεις που έχω κάνει είναι πολύ καλές!!! Ορμόνες, γενικές αιματολογικές, σαλπιγγογραφια. Απλά θα ήθελα να μάθω αν κάποια στην ηλικία μου έκανε σπερματεγχυση και πέτυχε. Μου είπανε ότι με τόσο χαμηλή κινητικότητα, και τζουφια αυγουλάκια, (λόγο ηλικίας) μόνο η εξωσωματική θα βοηθούσε.

Μακάρι, οι μέχρι τώρα εξετάσεις που έχω κάνει είναι πολύ καλές!!! Ορμόνες, γενικές αιματολογικές, σαλπιγγογραφια. Απλά θα ήθελα να μάθω αν κάποια στην ηλικία μου έκανε σπερματεγχυση και πέτυχε. Μου είπανε ότι με τόσο χαμηλή κινητικότητα, και τζουφια αυγουλάκια, (λόγο ηλικίας) μόνο η εξωσωματική θα βοηθούσε.

Κοιτα στην ηλικια σου μενουν κ φυσιολογικα εγκυος αν ειναι καλες οι ορμονικες σου δεν θα ειναι τζουφια κ ολα τα αυγουλακια σου. Απλα αν δεν πετυχεις μην χασεις αλλο χρονο με σπερματεχυση.

Κοιτα στην ηλικια σου μενουν κ φυσιολογικα εγκυος αν ειναι καλες οι ορμονικες σου δεν θα ειναι τζουφια κ ολα τα αυγουλακια σου. Απλα αν δεν πετυχεις μην χασεις αλλο χρονο με σπερματεχυση.

Το ξέρω, έχω φίλες άνω των 40 που έμειναν φυσιολογικά, αλλά δεν είχαν πρόβλημα με το σπέρμα. Τα δικά μας σπερματοζωάρια είναι τεμπέλικα. Που θα πάει.... Ένα θέλουμε δεν θα το πετύχουμε!!! ;)

Ήδη έχω κλείσει για να περάσω από επιτροπή τον Φεβρουάριο, από αιματολογο την Δευτέρα, και περιμένω τον Παντο να έρθει Θεσσαλονίκη να μιλήσουμε για την εξωσωματική. Αλλά μέχρι να κάνω την εξωσωματική είπα να δοκιμάσω με κάτι πιο ελαφρύ μήπως και μας κάτσει!!!!

Το ξέρω, έχω φίλες άνω των 40 που έμειναν φυσιολογικά, αλλά δεν είχαν πρόβλημα με το σπέρμα. Τα δικά μας σπερματοζωάρια είναι τεμπέλικα. Που θα πάει.... Ένα θέλουμε δεν θα το πετύχουμε!!! ;)

Ετσι ακριβως ειναι κ θεμα τυχης κ αν σου κατσει που λενε!!! Γιαυτο κανε την προσπαθεια σου κ μη σκεφτεσε τιποτα μονο ο θεος τα ξερει αυτα τι θα γινει!! Απλα στην περιπτωση που δεν κατσει μη χασεις αλλο χρονο με σπερματεχυση πας δυναμικα αλλιως!!

Ήδη έχω κλείσει για να περάσω από επιτροπή τον Φεβρουάριο, από αιματολογο την Δευτέρα, και περιμένω τον Παντο να έρθει Θεσσαλονίκη να μιλήσουμε για την εξωσωματική. Αλλά μέχρι να κάνω την εξωσωματική είπα να δοκιμάσω με κάτι πιο ελαφρύ ���� μήπως και μας κάτσει!!!!

Μπραβο βλεπω εχεις οργανωθει τελεια οποτε μην ανχωνεσε καθολου εισαι σε πολυ καλο δρομο!!

Διαφημίσεις

Ετσι ακριβως ειναι κ θεμα τυχης κ αν σου κατσει που λενε!!! Γιαυτο κανε την προσπαθεια σου κ μη σκεφτεσε τιποτα μονο ο θεος τα ξερει αυτα τι θα γινει!! Απλα στην περιπτωση που δεν κατσει μη χασεις αλλο χρονο με σπερματεχυση πας δυναμικα αλλιως!!

Ευχαριστώ πολύ γλυκό μου Νινακι!!!!! Μακάρι να βάλει η Μεγαλόχαρη το χεράκι της και να κάτσει!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ γλυκό μου Νινακι!!!!! Μακάρι να βάλει η Μεγαλόχαρη το χεράκι της και να κάτσει!!!!!!

Μακαρι στο ευχομαι ολοψυχα γιατι δεν υπαρχει μεγαλητερο βασανο απο το να προσπαθεις κ να μην σου καθετε!! Ξερω καλα πως νιωθεις!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...