Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ξαφνικά χαμηλή θερμοκρασία στην εγκυμοσύνη - σημαίνει αποβολή?

Recommended Posts

γιατι η καρδια πρεπει να ακουστει το πολυ εως το τελος της εκτης εβδομαδας.υπαρχουν καποια minimum κ maximum ορια σε ολα αυτα.το οτι ειδε παντως εμβρυικα στοιχεια ειναι καλο.

Διαφημίσεις

Δεν το ήξερα. Στην εγκυμοσύνη που πήγε καλά πήγα 6+1 πρώτο υπέρηχο και μετά 8 εβδομάδων δεύτερο υπέρηχο, όπου και ακούσαμε καρδιά (φαντάζομαι είχε ξεκινήσει να χτυπά πολύ νωρίτερα).

sLvDp3.png

Καλημερα. Ευχομαι να πανε ολα καλα. Θα γραψω δυο εμπειριες μου... Η πρωτη απο την δευτερη εγκυμοσυνη μου που πηγα 6+ και δεν φαινοταν καν εμβρυο καιμου ειχε πει να παω 15 μερες μετα . Ειδαμε διδυμα και καρδιακη λειτουργια.

Στην τριτη μου εγκυμοσυνη 6+ ειδαμε εμβρυο αλλα οχι καρδιακη λειτουργία . Φοβομουν παρα πολυ. Την επομενη εβδομαδα ειδαμε και καρδιακη λειτουργια. Τωρα δεν ξερω αν επειδη εγιναν ολα αυτα πριν πολλα χρονια το θεμα ηταν λογω μηχανηματων... Παντως στην τριτη εγκυμοσυνη με το ιδιο μηχανημα ο γιατρος μου ειχε μετρησει και την αυχενικη διαφάνεια.

Διαφημίσεις

zwi να χαιρεσαι τα παιδακια σου.αυτο που γραφω ειναι βεβαιο.εξαρταται απο τη βεβαιη ημερομηνια συλληψης ,απο το μηχανημα κ φυσικα απο την ικανοτητα του γιατρου.δεν ειναι λιγες οι περιπτωσεις οπου οι γυναικες πεφτουν θυματα κακης διαγνωσης.

zwi να χαιρεσαι τα παιδακια σου.αυτο που γραφω ειναι βεβαιο.εξαρταται απο τη βεβαιη ημερομηνια συλληψης ,απο το μηχανημα κ φυσικα απο την ικανοτητα του γιατρου.δεν ειναι λιγες οι περιπτωσεις οπου οι γυναικες πεφτουν θυματα κακης διαγνωσης.

Σε ευχαριστω πολυ. Απλα εγραψα αυτο που ετυχε σε εμενα. Οντως μπορει να συμβαινουν πολλα. Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ειναι μια απο τις περιπτωσεις που πρεπει να δοθει λιγος χρονος για να πανε ολα καλα.

Διαφημίσεις

tsarli αυτο δεν ισχυει.εισαι τωρα συναισθηματικα πολυ φορτισμενη γι αυτο το λες.μιλησαμε κ σεpm κ σου ειπα τη γνωμη μου.πρεπει να τα ψαξεις αυτα.μην εισαι ηττοπαθεις.τοσες γυναικες τα εχουν καταφερει.δεν σου λεω να παραμυθιαζεσαι κ να λες στον εαυτο σου ολα καλα,κ να πιστευεις σε χαμηλες χοριακες με κακιες επαναληψεις κ εμβρυα που δε συναδουν με τα standard αλλα οχι κ ετσι.φαινεσαι λογικη κ λογικα θα προχωρησεις κ θα τα καταφερεις.

tsarli ο γιατρός σου τι λέει. τι κάνεις τώρα περιμένεις?

κοπέλα μου μην απογοητεύεσαι.... όμως αντί να ταλαιπωρήσε έτσι μίλα με κάποιον πιο ειδικό... να βρεις τι φταίει... θυμάσαι κ εγώ πόσο καιρό έκανα εξετάσεις κ πάλι εξετάσεις κ τελειωμό δεν είχαν... ψάξτο όσο καλύτερα μπορείς...

Θα με δει τη Δευτέρα για να δούμε αν θα κάνουμε αποξεση. Μακάρι να μη χρειαστεί! Και την Τετάρτη θα πάω για εξετάσεις θρομβοφιλιας. Για αρχή τουλάχιστον. Έχω φτάσει να εύχομαι να βρεθεί κάτι στις εξετάσεις ώστε να ξέρουμε πώς να το αντιμετωπισουμε. Αν και κατά έναν περίεργο τρόπο έχω την αίσθηση ότι πρόκειται απλά για τυχαία γεγονότα.

sLvDp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...