Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συνελευση εν ώρα διδασκαλίας;

Recommended Posts

Καλησπέρα. Στο νηπιαγωγείο μας είπαν πως λόγω συνέλευσης θα μείνει κλειστό .

Είναι νόμιμο αυτό; Η συνέλευση των διδασκόντων δεν πρέπει να γίνεται εκτός ωραρίου;

Επίσης 27/10 θα κάνουν εορτή 8.30-9.30 και μετά πρέπει να τα πάρουμε ;

Και όσοι δουλεύουμε( και όχι στο δημόσιο ...)

Διαφημίσεις

Είναι νόμιμο αυτό; Η συνέλευση των διδασκόντων δεν πρέπει να γίνεται εκτός ωραρίου;

Προφανώς σας είπαν για τη συνέλευση στις 2 Νοεμβρίου που συνοδεύεται ακι από εκλογές. Ο νόμος καθορίζει συνέλευση την πρώτη Τετάρτη του Νοεμβρίου, το πρωί και εν συνεχεία τις εκλογές.

Απόψη προσωπική μου, ότι κάλλιστα θα μπορούσαμε να κάνουμε τη συνέλευση το απόπγευμα και τις εκλογές την ίδα μέρα αργότερα, ή το απόγευμα της επόμενη μέρας.

Τώρα για τις γιορτές.... Έτσι είναι, δυστυχώς για τους εργαζόμενους που δεν έχουν τι να κάνουν με τα παιδια΄τους.

Εαν δεν κάνω λάθος, η συγκεκριμένη συνέλευση γίνεται μία φορά το χρόνο (εννοώ ότι δεν θα σε ξαναπασχολήσει κάτι ανάλογο για φέτος τουλάχιστον:confused:) σε ότι αφορά τις γιορτές εμάς γινόντουσαν απόγευμα απλώς παίρναμε τα παιδιά κατά τις 12.00 για να ξεκουραστούν. Είμασταν δηλαδή από τους τυχερούς:cool:

LAAFp2.png

JRM4p2.png

Προφανώς σας είπαν για τη συνέλευση στις 2 Νοεμβρίου που συνοδεύεται ακι από εκλογές. Ο νόμος καθορίζει συνέλευση την πρώτη Τετάρτη του Νοεμβρίου, το πρωί και εν συνεχεία τις εκλογές.

Ο νόμος καθορίζει ότι γίνεται πρωί ;;

Αν ειναι έτσι οφείλουμε να υπακούσουμε στο νόμο.

Διαφημίσεις

Ο νόμος καθορίζει ότι γίνεται πρωί ;;

Αν ειναι έτσι οφείλουμε να υπακούσουμε στο νόμο.

"Σύμφωνα με το Π.Δ. 1/2003, άρθρο 19 οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών, στα Υπηρεσιακά Συμβούλια (ΠΥΣΠΕ - ΑΠΥΣΠΕ - ΚΥΣΠΕ) διεξάγονται την πρώτη εργάσιμη Τετάρτη του μηνός Νοεμβρίου, κάθε δεύτερου έτους."

Συγγενείς, baby sitter, "φόρτωμα" στους γείτονες, ή μισή άδεια το καλοκαίρι ώστε να σου μένουν καμια δεκαριά μέρες μεσα στη χρονιά για γιορτές, συνελεύσεις και απεργίες.

Συγγενείς, baby sitter, "φόρτωμα" στους γείτονες, ή μισή άδεια το καλοκαίρι ώστε να σου μένουν καμια δεκαριά μέρες μεσα στη χρονιά για γιορτές, συνελεύσεις και απεργίες.

Βάλε και τις ιώσεις:roll: Τίποτα το καλοκαιρί γλυκιά μου, ρώτα και εμάς.

LAAFp2.png

JRM4p2.png

Διαφημίσεις

Βάλε και τις ιώσεις:roll: Τίποτα το καλοκαιρί γλυκιά μου, ρώτα και εμάς.

Για τις ιώσεις μέχρι στιγμής ειμαι στο άνευ αποδοχών: 6 μέρες το χρόνο λόγω ασθενείας παιδιού, 14 για τα τρία που έχω εγω, και ευτυχώς δε μας έχει χρειαστεί παραπάνω μέχρι στιγμής.

Ή παιδιά στο γραφείο, αν τύχει και δεν γίνεται κάτι από τα παραπάνω. Αρκετοί γονείς έχουν πιάσει φιλίες στη δευτέρα δημοτικού και τα παιδιά πηγαίνουν σε σπίτια και παίζουν. Επίσης, από αυτή την ηλικία και πέρα, τα παιδιά δεν "πήζουν" και τόσο στο γραφείο, έχουν προσαρμοστεί στο να κάθονται σε μια καρέκλα για ώρες. :roll: Ε, όταν πάνε γυμνάσιο, μένουν και μόνα τους. Εμένα δεν μου φάνηκε και τόσο ζόρι το δημοτικό, με δεδομένο ότι αυτές οι μέρες ήταν λίγο πολυ προγραμματισμένες και κανόνιζα τριήμερα ή βόλτες στην Αθήνα με τα παιδιά, γιατί μου αρέσει να κάνω πού και πού τουρισμό καθημερινές όσο οι άλλοι δουλεύουν. Από την 1η δημοτικού δικαιούσαι και γονική;

Όταν τα πρωτοβρίσκεις μπροστά σου, προσγειώνεσαι κάπως, γιατί μόλις έχεις ξεμπερδέψει από τις ιώσεις του παιδικού, που εμάς μας γονάτισαν, δηλαδή εμένα πιο πολύ που τις περνούσα πιο βαριά από τα παιδιά. Αλλά σε σχέση με τις ιώσεις, δεν μου φάνηκε και τίποτα αυτό με τις αργίες, ξεκουράζονται και τα παιδιά έτσι, που τα παιδιά της εργαζόμενης είναι μπαλάκι από μωρά έτσι και αλλιώς.

Ναιάς... πέρα από αυτό που σας συνέβη τώρα με τη συνέλευση, λάβε υπόψην σου ότι στα δημόσια νηπιαγωγεία-σχολεία θα έχετε και απεργίες και στάσεις εργασίας, κλπ...

Το παιδί σου, μου, κλπ δε νοιάζεται κανένας τι θα το κάνεις, κάνω κλπ. Τόσο απλά.

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

-10/11:σεμινάριο των νηπιαγωγών - ΚΛΕΙΣΤΟ

-17/11:γιορτη 8.30-9.30-μετά ΚΛΕΙΣΤΟ

-23/11:συνελευση νηπιαγωγών σύλλογος Περικλής ( όποιος κι αν ειναι αυτός !): ΚΛΕΙΣΤΟ

Και αυτά μόνο για τον μήνα Nοέμβριο...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...