Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

linakios

Recommended Posts

Καλημέρα σας. Θα ήθελα αν μπορεί κάποια/ος να με βοηθήσει σχετικά με την παρακάτω περίπτωση.

Γέννησα πρίν απο 1,5 μήνα (τρίτο παιδάκι) και βρίσκομαι σε άδεια λοχείας απο την εργασία μου όπου εργάζομαι με σύμβαση αορίστου χρόνου πλήρους απασχόλησης. Απο τα μέσα Σεπτεμβρίου, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα ενταχθώ στην ειδική παροχή προστασίας μητρότητας (6 μηνο) του ΟΑΕΔ.

Για προσωπικούς λόγους, στη φάση συτή επιθυμώ η σύμβασή μου να μετατραπεί από αορίστου χρόνου πλήρους απασχόλησης σε ορισμένου χρόνου (8 μήνες) πλήρους απασχόλησης.

Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής:

Μπορώ λίγο πριν απο την απόφαση ένταξης μου στο 6 μηνο του ΟΑΕΔ να υποβάλω παραίτηση και την ίδια ημέρα να ξαναγίνει πρόσληψη μου στον ίδιο εργοδότη με άλλη σύμβαση (ορισμένου χρόνου) , ή να περιμένω να βγει πρώτα η απόφαση για την ένταξη μου στο 6 μηνο με την παρούσα σύμβαση (αορίστου χρόνου) και κατά την διάρκεια του εξαμήνου να αλλάξει σε ορισμένου χρόνου, στον ίδιο πάντα εργοδότη;

Μήπως στην πρώτη περίπτωση δεν εγκριθεί τελικά η ένταξη μου στο 6 μηνο; Επίσης μήπως στη δεύτερη περίπτωση διακοπεί λόγο παραίτησης και επαναπρόσληψης το 6 μηνο στο οποίο θα έχω ήδη ενταχθεί;

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. :-):smile::-):smile:

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...