Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προσκλητήρια - Ιδέες ''Home made''

Phani

Recommended Posts

θελω και εγω να ρωτησω κατι οσες γνωριζουν. σκεφτηκα να κανω προσκλητηριο αστερουλη κιτρινο σε σχημα αστερι η τελος παντων να εινια το φοντο αστερουλης και μεσα να ειναι το κειμενο. αλλα δεν εχω εκτυπωτη στο σπιτι γιατι χαλασε. που μπορω να παω για εκτυπωση και ποσοσ θα κοστισει; και πως θα κοψω μετα το προσκλητηριο;

μηπως εινια ταλαιπωρια μεγαλη και να παρω ετοιμο που βρηκα με 90 λεπτα και μεσα την εκτυπωση; δηλδη δεν θελει για την εκτυπωση επιπελον χρηματα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 143
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εντελως εντελως οπως το θελω δεν εινια. αλλα εινια απλο, κομψο και χαριτωμενο. εινια τετραγωνο και εχει γυρω γυρω ενα περιγραμμα κεφε χρωματος, εχει και σχεδιακια εναν ηλιο, ενα αρκουδακι, ενα καροτσακι.

θα την ρωτησω αμα μπορουμε να υλοποιησουμε την ιδεα μου αλλιως θα υποκυψω στο ετοιμο.

θα κανω εγω μπομπο και κερασματα για τα παιδακια και στολισμο και θελω να απαλλαγω απο καποιες δουλειες.

mariazerta, τα σακουλάκια απο οικολογικό χαρτί θα τα πάρω απο ένα μαγαζί με είδη συσκευασίας.

Πάντως συμφέρει πολύ οικονομικά, γιατί μπορεί να υπάρχουν οικονομικά προσκλητήρια, αλλά με τα έξοδα εκτύπωσης η τιμή εκτοξεύεται. Πχ εγώ είχα βρει με 0,60 αλλά ήθελαν +50? την εκτύπωση (δηλ. συνολικά 80?). Ενώ τώρα θα μου βγει συνολικά σχεδόν 20? και νομίζω οτι είναι και πρωτότυπο.

όσο για νεραϊδούλες, θα μπορούσες να βρεις απ' το ιντρνετ ενα ωραίο και απλό σχεδιάκι με νεράιδα, να το χρησιμοποιήσεις ως μήτρα και να φτιάξεις το σχήμα σε ένα ροζ χαρτονάκι. Μετά μπορείς να το κολλήσεις πάνω στο σακουλάκι ή όπου αλλού επιθυμείς. Επίσης, μπορείς να το στολίσεις με στρασάκια ή οτι άλλο θες που υπάρχουν σε αφθονία στα τζάμπο και αλλού. Αν και εγώ θα προτιμούσα πιο απλό χωρίς πολλά πολλά.

Στη θέση σου σε λευκή επιφάνεια (χαρτονάκι, σακουλάκι κλπ), θα κολλούσα μια νεράιδα ροζ και απο το ραμβάκι θα έβαζα να ξεκινούν ροζ αστεράκια επίσης απο χαρτόνι, τα οποία στην αρχή θα είναι πιο μεγάλα και όλο θα μικραίνουν. Το έγραψα λίγο μπερδεμένα αλλά όπως το έχω στο μυαλό μου φαίνεται τέλειο και κομψό.

Διαφημίσεις

σ'ευχαριστω πολυ η ιδεα σου ειναι πολυ ωραια!!! σε καποιο συγκεκριμενο μαγαζι?? επισης τι θα βαλεις μεσα περα απο γλυκακια,καραμελακια??

ζαχαρωτά και το καρτελάκι με το κείμενο της βάφτισης. τίποτα άλλο

κοριτσια θα ηθελα τις ιδεες σας.... θελω να κανω μονη τις μπομπονιερες και την προσκληση για την βαπτιση των διδυμων αγοριων μου βασικα και για οικονομικους λογους.εχετε να μου προτεινεται κατι? σκεφτικα μηπως επερνα κατι απο τζαμπο ας πουμε για την μπομπονιερα τι λετε?

καλο ειναι να βρεις πρωτα θεμα! δηλαδη κανε μια βολτα σε τζαμπο ή καταστηματα με ειδη συσκευασιας (π.χ. μπαρκας-αθηνα) και δες κατι που σου κανει κλικ... αυτο μπορει να ναι κορνιζουλα(μπορεις να βαλεις και φωτο τους), κουκλακι, αγαλματακια-φιγουρες (εννοω αυτα τα πλαστικα-π.χ. στρουμφακια!), κουτακια με ζωγραφια πανω, ψευτικα λουλουδια,γλειφιτζουρια, καραβακια, γλαστρουλες, κλπ... οποτε διαλεγεις κατι απαυτα, παιρνεις κουφετα, καραμελες, μασ μαλοους, τουλια και κορδελες και ετοιμες οι μπομπονιερες... για τις προσκλησεις μετα απλα διαλεξε αντιστοιχα χρωματα για χαρτι, μαρκαδορους και κορδελες και φτιαξε παπυρους ή κοψε καραβακια,παπακια,ανθρωπακια,μανιταρια (με στρουφακια ταιριαζουν τελεια),... κλπ. βοηθησα λιγο?

καλο ειναι να βρεις πρωτα θεμα! δηλαδη κανε μια βολτα σε τζαμπο ή καταστηματα με ειδη συσκευασιας (π.χ. μπαρκας-αθηνα) και δες κατι που σου κανει κλικ... αυτο μπορει να ναι κορνιζουλα(μπορεις να βαλεις και φωτο τους), κουκλακι, αγαλματακια-φιγουρες (εννοω αυτα τα πλαστικα-π.χ. στρουμφακια!), κουτακια με ζωγραφια πανω, ψευτικα λουλουδια,γλειφιτζουρια, καραβακια, γλαστρουλες, κλπ... οποτε διαλεγεις κατι απαυτα, παιρνεις κουφετα, καραμελες, μασ μαλοους, τουλια και κορδελες και ετοιμες οι μπομπονιερες... για τις προσκλησεις μετα απλα διαλεξε αντιστοιχα χρωματα για χαρτι, μαρκαδορους και κορδελες και φτιαξε παπυρους ή κοψε καραβακια,παπακια,ανθρωπακια,μανιταρια (με στρουφακια ταιριαζουν τελεια),... κλπ. βοηθησα λιγο?

ναι και σε ευχαριστω πολυ.να ρωτησω κατι ακομα ξερεις καμια διευθυνση στο ιντερνετ που θα μπορουσα να παραγγειλω κουφετα, κορδελες , και τουλια που να εχει καλες τιμες?

πολλεςκοπελες απο εδω πηραν αποτο ναρλη διαφορα πραγματα

http://www.narlis.gr

http://www.123-mpomponieres.gr

http://www.mpomponieradiko.gr

εγω εχω συνεργαστει με το 123 αλλα οχι απο το ιντερνετ, απο κοντα.

το αλλο το βρηκα παλι τυχαια.

βρηκα φθηνες οργαντινες συννεφακι 2 λεπτα η μια (50 κομματια 1 ευρω) στα τζαμπο.

Διαφημίσεις

• 1 month later...
  • 2 εβδομάδες μετά...

κοριτσια μου γεια σας!!!!!!

αρχιζουμε να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα για τη βαφτιση και θα τα κανω ολα εγω!! Ξερετε να μου προτεινετε ηλεκτρονικα καταστηματα με υφασματα και διαφορα υλικα για να φτιαξω τα προσκλητηρια???? Αν δεν επιτρεπεται να μου τα γραψετε δημοσια, παρακαλω πολυ οποια κοπελα ξερει sites ας μου τα στειλει σε πμ!!! Ευχαριστω πολυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!! :P

Διαφημίσεις

Θέλω να φτιάξω μόνη μου τα προσκλητήρια της βάπτισης αλλά έχουν πολύ λεπτομέρεια και δε μπορώ να τα κόψω καλά, μπορεί κάποια να με βοηθήσει? Υπάρχει κάποιο τυπογραφείο?

Θέλω να φτιάξω μόνη μου τα προσκλητήρια της βάπτισης αλλά έχουν πολύ λεπτομέρεια και δε μπορώ να τα κόψω καλά, μπορεί κάποια να με βοηθήσει? Υπάρχει κάποιο τυπογραφείο?

τι εννοείς να τα κόψεις;

Τα έχεις εκτυπώσει και να τα πας να τα κόψουνε; Λίγο δύσκολο! Υπάρχουν κοπτες μεγάλοι έχουμε στο σχολείο που τραβας μια και σου κόβει ευθεία σε βοηθάει αυτό;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...