Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προσκλητήρια - Ιδέες ''Home made''

Phani

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 143
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ πάντως σκέφτηκα το εξής:

Να αγοράσω μπουκαλάκια μικρά (σαν αυτά που βάζουν τη ρακι), να ζητήσω από τυπογράφο να μου τυπώσει ένα απλό κειμενάκι σε ριζόχαρτο με γαλάζια ή μπλέ γράμματα, να το κάνω ρολό και να το βάλω μέσα. Στη συνέχεια θα το κλείσω με φελό και στο χείλος του μπουκαλιού σκέφτομαι να κρεμμάσω 2 κορδέλες σε μπλε ηλεκτρικ και σε έντονο πορτοκαλί χρώμα που στην άκρη τους θα κρέμμετε στο το όνομα του καλεσμένου γραμμένο με περλέ στυλό από εμένα σε ριζόχαρτο μικρό κ μακρόστενο.

Για όσες κάνουν τη βάπτιση καλοκαίρι, μπορούν μέσα να ρίξουν λίγη άμμο και λίγα κοχύλια μικρά ή βότσαλα......

Και είναι πρωτότυπο και θα μείνει σίγουρα το μπουκαλάκι στους καλεσμένους σας!!!!!!!!

ΕΕΕΕ?????? Τι λέτε?

7adb2868d6.png

Ωραία η ιδέα, αλλά πρόσεξε: όταν κάνεις το χαρτάκι ρολό, βρες έναν ωραίο τρόπο, ώστε να μπορεί κανείς να το "ψαρέψει" εύκολα από κει μέσα γιατί μπορεί να παιδευτούν οι καλεσμένοι σου να το βγάλουν. Μπορείς, ας πούμε, να βρεις μπουκαλάκια με αρκετά μεγάλο στόμιο και να τυλίξεις σφιχτά το χαρτάκι και να το δέσεις κάπως, με κάποιο κορδελάκι π.χ. Κατάλαβες πώς το εννοώ;

fUvDp2.png

Διαφημίσεις

Ωραία η ιδέα' date=' αλλά [b']πρόσεξε[/b]: όταν κάνεις το χαρτάκι ρολό, βρες έναν ωραίο τρόπο, ώστε να μπορεί κανείς να το "ψαρέψει" εύκολα από κει μέσα γιατί μπορεί να παιδευτούν οι καλεσμένοι σου να το βγάλουν. Μπορείς, ας πούμε, να βρεις μπουκαλάκια με αρκετά μεγάλο στόμιο και να τυλίξεις σφιχτά το χαρτάκι και να το δέσεις κάπως, με κάποιο κορδελάκι π.χ. Κατάλαβες πώς το εννοώ;

Το έχω σκεφτεί. Θα προσπαθήσω να βρώ μπουκαλάκια με μεγάλο στόμιο, άλλως θα το δέσω με μια κορδελίτσα την οποία θα φροντίσω να βγαίνει έξω από το στόμιο.... Θα δώ... Θα δώ!!!!!

Ευχαριστώ πάντως!!!!

7adb2868d6.png

Artemis, είχα λάβει ένα προσκλητήριο για βάπτιση μέσα σε μπουκαλάκι. Το πρόβλημα ήταν πως όταν το διάβασα την 1η φορά και το έβαλα πάλι μέσα, μετά δεν μπορούσα να το ξαναβγάλω γιατί είχε ξεδιπλωθεί!!!

Μια φίλη μου είχε κάνει το ίδιο για το γάμο της αλλά το χαρτάκι το είχε βάλει έτσι ώστε να μπορείς να το διαβάσεις χωρίς να το βγάλεις, ανάποδα απο ότι συζητάτε οπότε ο κόσμος δεν ταλαιπωριόταν για να το βγάλει. Επίσης στο πάτο είχε βάλει τιρκουαζ άμμο... Δεν ξέρω αν βοήθησα καθόλου :wink:

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

Κορίτσια καλημέρα,

προσπάθησα και εγώ μεσω Corel Και έφτιαξα 4 πρόχειρα προσκλητήρια αφού πρώτα μελέτησα όλα τα θέματα στην ενότητα Βάφτιση, σχετικα΄με το προσκλητήριο. Θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας και αν έχετε καμία ιδέα στο πως να το τυπώσω εγώ ή κάποιο τυπογραφείο

4thdraft.jpg

3rddraft.jpg

2nddraft.jpg

1stdraft.jpg

KAT123 πολύ όμορφα όλα!!! :D

Ξετρελλάθηκα με το πρώτο (τη συνταγή)!!!

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! :D

Να το εκτυπώσεις μόνη σου λέω εγώ!

πραγματικα πολύ ωραίο, ρωτα εξω αλλα μονη σου λογικα δεν θα κοστισει ιδιαιτερα!

τελεια ολα

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

KAT123 κι εμένα μου άρεσε το πρώτο (ήθελα να το κάνω στην κόρη μου που θα βαφτιστεί 10 Μαΐου) αλλά να σε ρωτήσω κάτι, γιατί γράφεις 10 Μαΐου του 2008; μπερδεύτηκες;

Το ποστ σου είνα σημερινό και ζητάς και την γνώμη μας που σημαίνει ότι η βάφτιση δεν έγινε....

Μπερδεύτηκα... πάντως το πρώτο είναι ωραίο αλλά εγώ στην θέση που έχεις τα μπαλόνια θα έβαζα κάτι που έχει σχέση με το γλυκό, ίσως κάτι σε τρούφα, σοκολάτα ή κάτι άλλο δεν ξέρω...θα το σκεφτόμουν,

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως σκέφτηκα το εξής:

Να αγοράσω μπουκαλάκια μικρά (σαν αυτά που βάζουν τη ρακι), να ζητήσω από τυπογράφο να μου τυπώσει ένα απλό κειμενάκι σε ριζόχαρτο με γαλάζια ή μπλέ γράμματα, να το κάνω ρολό και να το βάλω μέσα. Στη συνέχεια θα το κλείσω με φελό και στο χείλος του μπουκαλιού σκέφτομαι να κρεμμάσω 2 κορδέλες σε μπλε ηλεκτρικ και σε έντονο πορτοκαλί χρώμα που στην άκρη τους θα κρέμμετε στο το όνομα του καλεσμένου γραμμένο με περλέ στυλό από εμένα σε ριζόχαρτο μικρό κ μακρόστενο.

Για όσες κάνουν τη βάπτιση καλοκαίρι, μπορούν μέσα να ρίξουν λίγη άμμο και λίγα κοχύλια μικρά ή βότσαλα......

Και είναι πρωτότυπο και θα μείνει σίγουρα το μπουκαλάκι στους καλεσμένους σας!!!!!!!!

ΕΕΕΕ?????? Τι λέτε?

ΚΙΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΛΙΚΕΡΑΚΙ.

Εμενα μου αρεσει πολυ το τριτο!!Δεν λεω, το πρωτο ειναι πολυ πολυ προτωτυπο αλλα το τριτο που φαινεται πιο συναισθηματικό και συγκινητικό..Ισως επειδη είμαι και εγω χαζομαμα αλλα μου εβγαλε κάτι! :D Και εγω προτεινω παντως να τα τυπωσεις μόνη σου..Γιατι δεν περνεις ενα ωραιο χαρτι να το δοκιμασεις?

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!

KAT123 κι εμένα μου άρεσε το πρώτο (ήθελα να το κάνω στην κόρη μου που θα βαφτιστεί 10 Μαΐου) αλλά να σε ρωτήσω κάτι, γιατί γράφεις 10 Μαΐου του 2008; μπερδεύτηκες;

Το ποστ σου είνα σημερινό και ζητάς και την γνώμη μας που σημαίνει ότι η βάφτιση δεν έγινε....

Μπερδεύτηκα... πάντως το πρώτο είναι ωραίο αλλά εγώ στην θέση που έχεις τα μπαλόνια θα έβαζα κάτι που έχει σχέση με το γλυκό, ίσως κάτι σε τρούφα, σοκολάτα ή κάτι άλλο δεν ξέρω...θα το σκεφτόμουν,

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Θα φτιάξω κιάλλα για να έχω περισσότερες επιλογές

:shock::shock::shock:

Τα είδαν όλοι μου οι συγγενείς, φίλοι κλπ και κανένας δεν το πρόσεξε! Καλά εγώ/..... πέρα βρέχει!

Thanks anthula θα τα διορθώσω όλα!

αν τα τυπώσω μόνη μου δεν πρέπει μετά να κολλήσω την φωτο σε κάποιο χαρτόνι ή κάτι άλλο?

Να ΄σου πω KAT123, εγώ δεν θα βάλω καν χρονολογία 2009 στο προσκλητήριο που θα κάνω γιατί εννοείται ότι η βάφτιση γίνεται το τρέχων έτος δλδ δεν θα μοίραζες τα προσκλητήρια για την επόμενη χρονιά, εκτός αν θέλεις να αναφέρεται έτσι για ενθύμιο.

το πρωτο ειναι πολυ ωραιο...

στο τελευταιο πρεπει να παιξεις λιγο με το κοντραστ και τα χρωματα του μωρού πάνω στο αεροστατο..

πολυ ασπρος μου φαινεται....

και επισης...

αν δεν εχεις πολλα να στειλεις και ΄σε παιρνει να χαλασεις κατι παραπάνω, αν φτιαξεις το πρωτο θα ηταν ωραιο να αγορασεις ξυλινες κουταλες (1 ευρω στα παζαρια, αν ψαξεις ισως βρεις και πιο φθηνές) και να το κρεμασεις ή δεσεις πάνω σε κουταλα....

υ.γ. ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ!!! (ΜΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ!!! ΧΙ ΧΙ ) :lol::lol:

anthula, σκεφτόμουν να βάλω χρονολογία μόνο και μόνο για ενθύμιο όχι για κανένα άλλο λόγο. Εχω δει σε πολλά προσκλητήρια που βάζουν έτος για αυτό το σκέφτηκα έτσι.

vickytsoch, η αλήθεια είναι πως αυτό το προσκλητήριο ήταν η πρώτη μου προσπάθεια που δεν γνώριζα καλά το Corel και η φωτο του μπέμπη δεν είναι και από τις καλύτερες. Θέλει βελτίωση σίγουρα.

και επισης...

αν δεν εχεις πολλα να στειλεις και ΄σε παιρνει να χαλασεις κατι παραπάνω, αν φτιαξεις το πρωτο θα ηταν ωραιο να αγορασεις ξυλινες κουταλες (1 ευρω στα παζαρια, αν ψαξεις ισως βρεις και πιο φθηνές) και να το κρεμασεις ή δεσεις πάνω σε κουταλα....

υ.γ. ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ!!! (ΜΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ!!! ΧΙ ΧΙ ) :lol::lol:

Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...