Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ποτε πρεπει να κανουμε το τεστ εγκυμοσυνης?

Recommended Posts

Γεια σας απο μενα, προσπαθουμε για το 2ο μωρο μας...εχω κυκλο 27 ημερων και ηρθαμε σε επαφη 5η, 7η, 9η, 10η,11η, 12, 13η και 14η μερα. Δεν ξερω ποτε ακριβως ειχα ωορηξια. Τωρα ειμαι στη 18η μερα του κυκλου μου και περιμενω σε 10 μερες την ακατανομαστη. Εχω τσιμπηματα και χαμηλα στη κοιλια και στο στηθος. Να αρχισω να κανω τεστ ή είναι νωρις?

Ευχαριστω πολυ!!!

Διαφημίσεις

Εχω παρει predictor που λεει δειχνει 4 μερες πριν και κανει testakia one step. Να μην αρχισω να κανω καποια μηπως και δειξουν;;; το κακο ειναι οτι εχω αγχωθει πολυ και θελω πολυ να βγει θετικο!!!!!!

Εχω παρει predictor που λεει δειχνει 4 μερες πριν και κανει testakia one step. Να μην αρχισω να κανω καποια μηπως και δειξουν;;; το κακο ειναι οτι εχω αγχωθει πολυ και θελω πολυ να βγει θετικο!!!!!!

αφού περιμένεις σε 10 μέρες πώς θα δείξει το τεστ?

Γεια σας απο μενα, προσπαθουμε για το 2ο μωρο μας...εχω κυκλο 27 ημερων και ηρθαμε σε επαφη 5η, 7η, 9η, 10η,11η, 12, 13η και 14η μερα. Δεν ξερω ποτε ακριβως ειχα ωορηξια. Τωρα ειμαι στη 18η μερα του κυκλου μου και περιμενω σε 10 μερες την ακατανομαστη. Εχω τσιμπηματα και χαμηλα στη κοιλια και στο στηθος. Να αρχισω να κανω τεστ ή είναι νωρις?

Ευχαριστω πολυ!!!

Εγώ έκανα τέστ 6-7 μέρες νωρίτερα κλιαρ μπλου και μου έδειξαν με σταθερό κύκλο 28-30 και χοριακη 5 μέρες νωρίτερα 287..δείχνουν πιστεύω πριν την καθυστέρηση αλλά το καλύτερο είναι χοριακη ξεκαθαριζεις αμεσως αν είσαι ή οχι

8BQdp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ!!!

Καταρχήν σου εύχομαι να είσαι έγκυος! Κ να πάνε όλα καλά... Και για το τεστ θα σου πρότεινα να περιμένεις κ να κάνεις μια β χοριακη καλύτερα !!! Αλλά αν βιάζεσαι τόσο 2 μέρες τουλάχιστον πριν την καθυστέρηση με πρωινά ουρά κάνε το τεστ! Μονο με πρωινά ουρά προσοχή!!!! Καλα αποτελεσματα!!

Σας ευχαριστω πολυ ολες για την αμεση απαντηση! Ναι καταλαβαινω οτι πρεπει να περιμενω, και ειναι δυσκολες αυτες οι μερες της αναμονης! Απλα ελεγα μηπως να κανω καποιο ετσι μηπως δω τιποτα;;; ή ειναι σιγουρο ότι θαναι αρνητικο???????

Οτι καλυτερο ευχομαι και σε σας κοριτσια!!!

Σας ευχαριστω πολυ ολες για την αμεση απαντηση! Ναι καταλαβαινω οτι πρεπει να περιμενω, και ειναι δυσκολες αυτες οι μερες της αναμονης! Απλα ελεγα μηπως να κανω καποιο ετσι μηπως δω τιποτα;;; ή ειναι σιγουρο ότι θαναι αρνητικο???????

Οτι καλυτερο ευχομαι και σε σας κοριτσια!!!

Κοίτα εφόσον είναι σταθερός ο κύκλος σου κάνε σε 4με 5 μέρες πιστεύω θα σου δείξει αλλάμην πάρεις πρεντικτορ για μενα

8BQdp2.png

Κοίτα εφόσον είναι σταθερός ο κύκλος σου κάνε σε 4με 5 μέρες πιστεύω θα σου δείξει αλλάμην πάρεις πρεντικτορ για μενα

Ποιο μου προτινεις να παρω??????????

Διαφημίσεις

Δεν αντεξα σημερα και εκανα το τεστ....μια εβδομαδα ακριβως πριν την αναμενομενη περιοδο και βγηκε αρνητικο....:( Εχω ελπιδες????????

Πιο τεστ έκανες ?????το κλιαρ μπλου θα σου πρότεινα αύριο ή μεθαύριο με τα πρωινα

8BQdp2.png

Δεν αντεξα σημερα και εκανα το τεστ....μια εβδομαδα ακριβως πριν την αναμενομενη περιοδο και βγηκε αρνητικο....:( Εχω ελπιδες????????

Και βέβαια έχεις μπορεί να μην έχει ανέβει ακόμα ή ορμόνη στα ούρα ή πας για χοριακη που θα σίγουρα ή κάνε σ δύο μέρες το καλύτερο για μένα μην απογοητεύεται όμως έχεις ελπίδες να ξέρεις το εκανες μία βδομάδα νωρίτερα σου εύχομαι ένα τεράστιο ++++++++:-D

8BQdp2.png

Ευχαριστω παρα πολυ! μου δινεται πολυ κουραγιο! Ξερω πως το εκανα νωρις μα δεν αντεξα! Εκανα ενα που λεγεται One step που λεει δειχνουν πριν την καθυστερηση! απλα απογοητευομαι με τα αρνητικο αποτελεσμα!!!!!!!

το κακο ειναι οτι νοιωθω τοσο πολυ εγκυος,που ημουν σιγουρη οτι κατι θα εδειχνε, εστω μια αχνη γραμμη! αλλα μαλλον ειναι ψυχολογικα ολα!:(:(

Ευχαριστω παρα πολυ! μου δινεται πολυ κουραγιο! Ξερω πως το εκανα νωρις μα δεν αντεξα! Εκανα ενα που λεγεται One step που λεει δειχνουν πριν την καθυστερηση! απλα απογοητευομαι με τα αρνητικο αποτελεσμα!!!!!!!

το κακο ειναι οτι νοιωθω τοσο πολυ εγκυος,που ημουν σιγουρη οτι κατι θα εδειχνε, εστω μια αχνη γραμμη! αλλα μαλλον ειναι ψυχολογικα ολα!:(:(

Κοπέλα μου η κάθε κοπέλα ειναι διαφορετική. Εμενα για παράδειγμα η χοριακη μου ξεκίνησε να αυξάνεται 5 μερες πριν την ακατονόμαστη. Αυτο σημαίνει οτι το τεστ εγκυμοσύνης δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να το ανιχνεύσει. Ίσως μπορούσε να το ανίχνευςει το τεστ που δείχνει νωρίτερα αποτελέσματα τρεις μερες νωρίτερα και πάλι δυσκολα. Εσύ καλού κακού πρόσεχε. Κάνε υπομονή λίγες μερες. Και αν θες πήγαινε για χοριακη 1-2 μερες πριν αν δεν αντέχεις. Υπάρχουν και κοπέλες που έμαθαν οτι ειναι έγκυες ( όπως η Σονια μας) πολυ πριν την αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου, αλλα το μεγαλύτερο μέρος των κοριτσιών το μαθαίνει κοντά στις μερες. Υπομονή κοπέλα μου και οχι άγχος.

Κοπελα μου μην αγχωνεσαι και δεν εχεις κανενα λογο να πτόησε ακομα...αν θες περιμενε δυο μερουλες και ξανα καντο γιαμενα κλιαρ μπλου αλλα πολυ θετικα σχολια και οικονομικα τεστ ειναι και τα hometest απο το ιντερνετ και δεν λυπασαι να τα χαλας και αξιοπιστα...συμπτωματα εχεις???

8BQdp2.png

Διαφημίσεις

Γεωργια εσυ εισαι η γουρλου στειλε μπεμπεδοσκονη στο κοριτσι μας!!!!!

Μακάρι Σονια μου η μπεμπεδοσκονη μας να φτάσει σε όλες τις κοπέλες όλου του κόσμου που προσπαθούν για παιδάκι, και να γεμίσουμε φουσκωμένες κοιλίτσες.Φφφφφφφ στέλνουμε μπόλικη μπεμπεδοσκονη.

Κοριτσια ευχαριστω παρα πολυ για τη συμπαρασταση και το ενδιαφερον!

Η αληθεια ειναι οτι απογοητευτηκα αλλα ακομα ελπιζω..

Εχω καποια συμπτωματα τα οποια τα εχω απο τοτε που ειχα ωορυξια, πονοιυς περιοδους, τσιμπημτα χαμηλα, ανακατευομαι, και πρησμενο στηθος. το θεμα ειναι οτι τωρα ειμαι 6 μερες πριν την περιοδο και τα εχω ακομα, χωρις να εχουν σταματησει απο τοτε και απλα σιγα σιγα σκεφτομαι οτι ειναι της περιοδου. Επισης χθες με επιασε υποθερμια, που με πιανει οταν περιμενω περιοδο.

Κοριτσια ευχαριστω παρα πολυ για τη συμπαρασταση και το ενδιαφερον!

Η αληθεια ειναι οτι απογοητευτηκα αλλα ακομα ελπιζω..

Εχω καποια συμπτωματα τα οποια τα εχω απο τοτε που ειχα ωορυξια, πονοιυς περιοδους, τσιμπημτα χαμηλα, ανακατευομαι, και πρησμενο στηθος. το θεμα ειναι οτι τωρα ειμαι 6 μερες πριν την περιοδο και τα εχω ακομα, χωρις να εχουν σταματησει απο τοτε και απλα σιγα σιγα σκεφτομαι οτι ειναι της περιοδου. Επισης χθες με επιασε υποθερμια, που με πιανει οταν περιμενω περιοδο.

Εμένα τώρα αρχίζουν να περνάνε οι πόνοι περιόδου φαντασου οι οποίοι ήταν ίδιοι με τις προηγούμενες φορές γι αυτό ποτέ δεν ξέρεις επόμενος εσύ πρόσεχε όπως και να έχει...μην αγχωνεσαι προ πάντων και χαλάρωσε αν θες δεύτερα πρωί κάνε μία χοριακη θα δειξει σίγουρα αν δεν έχει έρθει ή αν δεν θες να τρέχεις κάνε ένα ακόμα τεστ εγώ αυτό θα έκανα... προσπαθείτε καιρό?

8BQdp2.png

Αυτο θα κανω σονια μου! με το καλο να ερθει και σενα το μπεμπε σου! Ο γιος μου ηρθε πολυ ευκολα χωρις να το προγραμματιζουμε και τωρα ειναι 2,5 χρονων. Γενικα αρκετο καιρο κανουμε ελευθερα χωρις να προσεχω μερες κτλ και ελεγα καποια στιγμη θα ερθει. Απλα επειδη δεν ηρθε αυτη τη φορα καναμε μεγαλη προσπαθεια τις συγκεκριμενες μερες πριν κατα τη διαρκεια και μετα την ωορυξια οποτε με αγχωνει παραπανω!!

Αυτο θα κανω σονια μου! με το καλο να ερθει και σενα το μπεμπε σου! Ο γιος μου ηρθε πολυ ευκολα χωρις να το προγραμματιζουμε και τωρα ειναι 2,5 χρονων. Γενικα αρκετο καιρο κανουμε ελευθερα χωρις να προσεχω μερες κτλ και ελεγα καποια στιγμη θα ερθει. Απλα επειδη δεν ηρθε αυτη τη φορα καναμε μεγαλη προσπαθεια τις συγκεκριμενες μερες πριν κατα τη διαρκεια και μετα την ωορυξια οποτε με αγχωνει παραπανω!!

Να σαι καλά ευχαριστώ πολύ !!!!αφού ήδη έχεις ένα παιδάκι μην σε αγχωθει τίποτα ειλικρινά στο λέω ξέρεις ήδη ότι έχει πετύχει μία φορά :D:D:D:D:D σίγουρα και δεύτερη ;)

8BQdp2.png

Να σαι καλά ευχαριστώ πολύ !!!!αφού ήδη έχεις ένα παιδάκι μην σε αγχωθει τίποτα ειλικρινά στο λέω ξέρεις ήδη ότι έχει πετύχει μία φορά :D:D:D:D:D σίγουρα και δεύτερη ;)

Με το καλο να κρατησεις και το δικο σου αγγελουδι στην αγκαλιτσα σου!!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...