Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πιστοφιδης καμία πρόσφατη ?

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα, τελικά διάλεξα τον Πιστοφιδη για εξωσωματική και είμαι πολύ ευχαριστημενη από την πρώτη επαφή θα κάνουμε μακρύ πρωτόκολλο και θα πάρω

Τα φάρμακα τέλος Ιουνίου καμία πρόσφατη να αναπτερωθω ?

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα, τελικά διάλεξα τον Πιστοφιδη για εξωσωματική και είμαι πολύ ευχαριστημενη από την πρώτη επαφή θα κάνουμε μακρύ πρωτόκολλο και θα πάρω

Τα φάρμακα τέλος Ιουλίου καμία πρόσφατη να αναπτερωθω ?

Είναι εξαίρετος άνθρωπος κ λαμπρός επιστήμονας με ειδίκευση στην εξωσωματική γονιμοποίηση κ τη λαπαροσκοπική χειρουργική. Είχα τη μεγάλη τύχη κ χαρά να με χειρουργήσει(ενδομητρίωση), να προχωρήσω σε IVF μαζί του κ να με ξεγεννήσει κ όλα αυτά μέσα σε μόλις ένα χρόνο. Απλός άνθρωπος, ευγενικός, φιλικός θα έλεγα κ σίγουρα δε χαϊδεύει αυτιά. Ωστόσο, θα σου έλεγα να έχεις στο μυαλό σου πως η επιτυχία είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων. Να είσαι αισιόδοξη κ να έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου. Ότι είναι καλός είναι καλός, αλλά δεν είναι κ Θεός...Καλή επιτυχία!

jTRQp2.png KPxIp3.png

Με την πρώτη εξωσωματική και η θεία μου πριν είκοσι χρόνια σε αυτό με την πρώτη και η μητρια μου σε αυτόν με την πρώτη στα σαράντα πέντε κ μετά τη γέννα της ήρθε η ΚΛΙΜΑΚΤΗΡΙΟ μακάρι να κάνει το θαύμα του και σε μένα εγώ έχω πολλές συμφυσεις και είναι κολλημένα τα όργανα μια σαλπιγγα κ μια ωοθηκη είναι πολύ αισιόδοξος όμως γιατί είμαι μικρή κ έχω πολλά αποθέματα

Πιστεύω να με βοηθήσει γιατί νιώθω ότι το σώμα μου είναι διαλλυμενο μου πε ανοιχτά ότι κινδυνευω από απόφραξη εντέρου αν μείνω έγκυος κ ότι πρέπει να αποφύγουμε δίδυμα θα είναι πολύ επικίνδυνο

elirene εγω ειμαι προσφατη, γεννησα τα διδυμα μου τον Νοεμβριο. Καναμε την εξωσωματικη με τον Πιστοφιδη αρχες ανοιξης περσυ και τα καταφεραμε με την πρωτη. Μειναμε απολυτα ικανοποιημενοι εξαρχης, και να μην τα καταφερναμε ξανα εκει θα πηγαιναμε. Και κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης που ειχαμε αρχικα ενα ζορι και νοσηλευτηκα με προσεξε παρα πολυ. Ειναι επιστημονας ο ανθρωπος το αντιλαμβανεσαι γρηγορα, καλη επιτυχια σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να παρετε τις σωστοτερες αποφασεις.

b5Zrp2.png

Να σε ρωτήσω κάτι μου δώσε ένα έντυπο παραμπομπης στην επιτροπή και η σφραγίδα του δεν λέει ότι είναι του εοππυ μήπως η επιτροπή το απορρίψει το ίδιο έδωσε κ εσένα ?

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...