Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πως θα καταλαβω αν είμαι έγκυος;

mantoulina

Recommended Posts

Καλημέρα!!αντε να δούμε! Και γω τίποτ. Το μόνο ότι σηκώθηκα τρεις φορές τη νύχτα για να κατουρησω δε μου χει ξανά τύχει μιλάμε για τρελη συχνοουρια!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 72
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κορίτσια! Αντε ελπίζω ολα καλα να πανε! 😊😊 Την επόμενη φορα σίγουρα κοριτσαρες μου. Είμαι οκ ευτυχώς! Με κρατάτε ενήμερη ε.. good luck ❤❤❤

Alechim καλημερα!τι εγινε πως εισαι;;;;ειχαμε τιποτα;;;εγω ακομα τιποτα....
Καλημερααααααα. Οχι τίποτα.κραταμε γερά.χαχαχαχαχαχα.Μακαρι Θεέ μου!!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🍼🍼🙏🏻

Αααααντε παναγια μου!!!!εμενα το στηθος ξεκινησε πρηζεται.αν αυριο το πρωι που θα ξυπνησω δεν εχουμε τιποτα θα κανω το τεστ...θα το κανεις αυριο εσυ;;;

Διαφημίσεις

Αααααντε παναγια μου!!!!εμενα το στηθος ξεκινησε πρηζεται.αν αυριο το πρωι που θα ξυπνησω δεν εχουμε τιποτα θα κανω το τεστ...θα το κανεις αυριο εσυ;;;

Όχι θα το κάνω Τρίτη γιατί τελικα αυριο είναι η μέρα οχι σήμερα.ενημερωσε μας!!!!

Σας στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια κορίτσια!!!!:D:D:D:D:D:D

Ευχαριστούμε γλυκιά μου.κοριτσια τι γίνεται;εγω σημερα περιμένω...δεν εχει η ερθει...ξου ξου ξου

Ξου ξου κι από μένα!! Εύχομαι να μη τη ξανά δούμε τους επόμενους μήνες! Έχω κορίτσια από χθες και σερνομαι... Ατονία και ζαλάδα. Εύχομαι να μην είναι ψυχολογικό αλλά τα πρώτα συμπώματα!!

Ξου ξου κι από μένα!! Εύχομαι να μη τη ξανά δούμε τους επόμενους μήνες! Έχω κορίτσια από χθες και σερνομαι... Ατονία και ζαλάδα. Εύχομαι να μην είναι ψυχολογικό αλλά τα πρώτα συμπώματα!!

Ξου ξου ξου.εγω δεν εχω τιποτα.χαχαχαχα.ποτε θα κανεις τεστ;εγω Τετάρτη τελικα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! 34η μέρα του κύκλου σήμερα και τίποτα!! Νομίζω ήρθε ή ώρα για τεστ... Θα πάρω ένα μόλις σχολασω. Και ο θεός βοηθός!!! Εσύ όλα καλά; Καμία αλλαγή σήμερα;;

Καλημέρα!!! 34η μέρα του κύκλου σήμερα και τίποτα!! Νομίζω ήρθε ή ώρα για τεστ... Θα πάρω ένα μόλις σχολασω. Και ο θεός βοηθός!!! Εσύ όλα καλά; Καμία αλλαγή σήμερα;;

Καλημέρα!!

Καλα αποτελεσματα!!!

Καλυτερα με πρωινά ουρά η να εχεις να ουρησεις 3-4 ώρες.

Καλημέρα.ακι εγώ τα ίδια.καμια αλλαγή.1η μέρα καθυστέρησης.το απόγευμα παίρνω τεστ κ το κάνω αυριο το πρωι!!!!!μακαρι να μας πάνε ολα καλα Παναγία μου!!,🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Διαφημίσεις

Κοριτσακι γυρισαμε απτη δουλεια,φαγαμε και ξαπλωσαμε.εννοειται δεν κοιμηθηκα.ειμαι με το ενα ποδι στη πορτα να παρω το ατιμο!γιαατι ετσι και το παρω δε θα κρατηθω θα το κανω κιολας.και στο φιναλε οτι δειξει.ελεος.η μανα μου πριν τοσα χρονια απογευμα το ειχε κανει και ειχε δειξει.απτο να ζησω κι αλλες ωρες τετοιο αγχος!εχεις κανενα στο σπιτι;αγορασσες;

• 2 εβδομάδες μετά...

Από τις 8 περιμένω πλέον (συνήθως έχω κύκλο 30 ημερών), το περίεργο είναι ότι από τις 6/3 έχω συμπτώματα περιόδου και σήμερα πάνω στο χαρτί είδα μια σταγόνα αίμα. Λέω να περιμένω πριν το τεστ λίγο ακόμα

Από τις 8 περιμένω πλέον (συνήθως έχω κύκλο 30 ημερών), το περίεργο είναι ότι από τις 6/3 έχω συμπτώματα περιόδου και σήμερα πάνω στο χαρτί είδα μια σταγόνα αίμα. Λέω να περιμένω πριν το τεστ λίγο ακόμα

Viastiki πες μου λίγο τι συμπτώματα έχεις..

Νομίζω ότι μια βδομάδα είναι αρκετή για το τεστ. Γιατί δεν το κάνεις?

• 3 εβδομάδες μετά...

Στις 8 κάθε μήνα μου έρχεται, το είχα γράψει σαν να έχω ήδη καθυστέρηση. Τελικά έκανα τεστ στις 11 και στις 12 μου ήρθε και με αιμορραγία :( 'Εχω κανονίσει αυτό το μήνα γυναικολόγο μετά την αναμενομένη ημερομηνία να δούμε.

Viastiki πες μου λίγο τι συμπτώματα έχεις..

Νομίζω ότι μια βδομάδα είναι αρκετή για το τεστ. Γιατί δεν το κάνεις?

Καλησπερα !!ειμαι καινουργια στο forum αν και σας παρακολουθω αρκετο καιρο....Ειχα στειλει πριν καποιες μερες αλλα επειδη ειμαι ασχετη εγραψα σε λαθος στειλει..Ηθελα να ξεκινησω την ιστορια μου κ να την μοιραστω με εσας!!Ειμαι 27 χρονων κ με τον συζηγο μου εχουμε μεταναστευσει στην Αυστραλια εδω και ενα μιση χρονο...ενω στην Ελλαδα ,μαλλον επειδη ηταν ετσι η κατασταση,δεν σκεφτομασταν για παιδακι,εδω αρχισαμε να το σκεφτομασταν εντονα και εδω και 3 μηνες ειπαμε να βαλουμε μπρος....τους δυο προηγουμενους δεν το ειχαμε παρει πολυ ζεστα γιατι ειχα κατι πονους στην κοιλια κ επειδη απο μικρη ,μου ειχε κολλησει η ιδεα οτι δεν θα μπορεσω να κανω παιδια πηγα στο νοσοκομειο για να διελευκανω απο που προερχονται οι πονοι..η πρωτη υποψια του γιατρου μετα την κουβεντα που ειχαμε ηταν η ενδομητριωση..εκλεισα ραντεβου ,εκανα εσωτερικο υπερηχο κ ολα ηταν καθαρα..τωρα περιμενω αυριο περιοδο ,που ευχομαι να μην ερθει!!με το μονο συμπτωμα που εχω ειναι οι πονοι περιοδου..ουτε πρησμενο στηθος ουτε τιποτα!η αληθεια ειναι οτι εχω την υποψια οτι θα μου ερθει .Χαρηκα που το μοιραστηκα μαζι σας ...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...