Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πως θα καταλαβω αν είμαι έγκυος;

mantoulina

Recommended Posts

Γεια και απο μένα!

Ειμαι καινούργια εδω και θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας!

Ειμαι παντρεμένη εδω και 9 μήνες. Ειμαι 26 χρονών και σχεδόν 7 μήνες προσπαθούμε για μωράκι. :)

Η τελευταία μου περίοδος ήταν στις 31/01 και είχα επαφές με τον άντρα μους στις 6/7/9/13/16/20 Φεβρουαρίου. Σε 2 μέρες δηλαδή στις 27/02 περιμένω να αδιαθετήσω (και δεν θέλω!! :twisted:).

Δεν νομίζω να έχω κάποιο σύμπτωμα για να μπορώ να καταλάβω αν είναι περιόδου ή εγκυμοσύνης. Το μόνο που έχω είναι το φουσκωμένο στήθος μόλις απο προχθές και λίγα πονάκια περιόδου δεξιά και αριστερά.:confused: Νιώθω "βρεγμένη" και νομίζω πως είναι αίμα αλλα είναι κάποια υγρά ελαφρός λευκά προς κίτρινα. (Συγνώμη για τις περιγραφές :oops:)

Τι νομίζετε εσείς κορίτσια???

Ευχαριστώ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 72
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλώς ήρθες κοριτσάκι.ολες το ίδιο αναρωτιόμαστε.εγω Δεν περιμένω σε 4 μέρες.εχω πονάκια κ τραβήγματα δεξιά ελάχιστα πρησμένο στήθος κ πιο έντονη αναπνοή,σαν λαχάνιασμα απο σήμερα.ειχα κ εγω υγρά μέχρι χθες,σήμερα τίποτα(λευκά).ευχομαι να μην αδιαθέτησουμε για 9 μήνες.χαχαχαχα

Eυχαριστώ πολύ για την απάντηση σου alechim!

Σου εύχομαι ολόψυχα να μην αδιαθετήσεις και να αποκτήσεις το μωράκι σου σύντομα!

Τι λες για τις ημερομηνίες που ανέφερα? Υπάρχει πιθανότητα?

Επίσης ο πόνος στα αριστερά είναι έντονος και τον είχα πριν την τελευταία μου περίοδο...Γι'αυτό άρχισα να πιστέυω πως θα αδιαθετήσω... :(:(

Eυχαριστώ πολύ για την απάντηση σου alechim!

Σου εύχομαι ολόψυχα να μην αδιαθετήσεις και να αποκτήσεις το μωράκι σου σύντομα!

Τι λες για τις ημερομηνίες που ανέφερα? Υπάρχει πιθανότητα?

Επίσης ο πόνος στα αριστερά είναι έντονος και τον είχα πριν την τελευταία μου περίοδο...Γι'αυτό άρχισα να πιστέυω πως θα αδιαθετήσω... :(:(

Εγώ δεξιά εσύ αριστερά καλά πάμε.χαχαχαχαχ.οι ημερομηνίες είναι καλές.λογικα εχεις πέσει μέσα.εχεις σταθερό κύκλο;υπομονή 2 μέρες κ εγώ 4 .μην κανεις τεστ πριν την καθυστέρηση!!!!!

Εγώ δεξιά εσύ αριστερά καλά πάμε.χαχαχαχαχ.οι ημερομηνίες είναι καλές.λογικα εχεις πέσει μέσα.εχεις σταθερό κύκλο;υπομονή 2 μέρες κ εγώ 4 .μην κανεις τεστ πριν την καθυστέρηση!!!!!

Χα χα χα!! Ναι! Έχω σταθερό κύκλο ναι. 2 Μέρες μόνο... Υπομονή και στις 2 μας! Καλή τύχη!!! Τεστ όχι.. δεν θέλω να απογοητευτώ. .

Διαφημίσεις

Γεια και απο μένα!

Ειμαι καινούργια εδω και θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας!

Ειμαι παντρεμένη εδω και 9 μήνες. Ειμαι 26 χρονών και σχεδόν 7 μήνες προσπαθούμε για μωράκι. :)

Η τελευταία μου περίοδος ήταν στις 31/01 και είχα επαφές με τον άντρα μους στις 6/7/9/13/16/20 Φεβρουαρίου. Σε 2 μέρες δηλαδή στις 27/02 περιμένω να αδιαθετήσω (και δεν θέλω!! :twisted:).

Δεν νομίζω να έχω κάποιο σύμπτωμα για να μπορώ να καταλάβω αν είναι περιόδου ή εγκυμοσύνης. Το μόνο που έχω είναι το φουσκωμένο στήθος μόλις απο προχθές και λίγα πονάκια περιόδου δεξιά και αριστερά.:confused: Νιώθω "βρεγμένη" και νομίζω πως είναι αίμα αλλα είναι κάποια υγρά ελαφρός λευκά προς κίτρινα. (Συγνώμη για τις περιγραφές :oops:)

Τι νομίζετε εσείς κορίτσια???

Ευχαριστώ!!!

Μαντουλίνα καλό μεσημέρι,βάση των ημερομηνιών που έδωσες είχες επαφές στις γόνιμες,καλό θα ήταν να ήξερες και ακριβώς πότε έκανες ωορηξία για να είσαι απόλυτα σίγουρη.Έχεις πολλές πιθανότητες πάντως.

rhIYp3.png

Μαντουλίνα καλό μεσημέρι,βάση των ημερομηνιών που έδωσες είχες επαφές στις γόνιμες,καλό θα ήταν να ήξερες και ακριβώς πότε έκανες ωορηξία για να είσαι απόλυτα σίγουρη.Έχεις πολλές πιθανότητες πάντως.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Νομίζω πως ήταν γύρω στις 12 του μήνα αλλά δεν είμαι και σίγουρη.

Κάθε μήνα έχουμε επάφή στις γόνιμες μέρες αλλά η ακατανόμαστη έρχεται!

Πως γίνεται? Μήπως έχω πρόβλημα?

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Νομίζω πως ήταν γύρω στις 12 του μήνα αλλά δεν είμαι και σίγουρη.

Κάθε μήνα έχουμε επάφή στις γόνιμες μέρες αλλά η ακατανόμαστη έρχεται!

Πως γίνεται? Μήπως έχω πρόβλημα?

Νομίζεις άρα δεν είσαι και απόλυτα σίγουρη...

καταρχάς έχετε κάνει όλες τις εξετάσεις τις προγεννετικές και σαλπιγγογραφία για να είστε σίγουροι οτί όλα απο εκεί είναι οκ??

Αν ναι..τότε μπορεί η ωορηξία σου να πέφτει σε άλλη μέρα απο εκείνη που υπολογίζεις.Μόνο με παρακολούθηση του κύκλου σου απο τον γιατρό ή με τεστάκια ωορηξίας θα είσαι 100% σίγουρη.

Εγω έχασα πολλούς μήνες μέχρι να καταλάβω ότι η ωορηξία μου δεν είναι την 14η μέρα σώνει και ντε επειδή έχω 28ημερών κύκλο.

rhIYp3.png

Νομίζεις άρα δεν είσαι και απόλυτα σίγουρη...

καταρχάς έχετε κάνει όλες τις εξετάσεις τις προγεννετικές και σαλπιγγογραφία για να είστε σίγουροι οτί όλα απο εκεί είναι οκ??

Αν ναι..τότε μπορεί η ωορηξία σου να πέφτει σε άλλη μέρα απο εκείνη που υπολογίζεις.Μόνο με παρακολούθηση του κύκλου σου απο τον γιατρό ή με τεστάκια ωορηξίας θα είσαι 100% σίγουρη.

Εγω έχασα πολλούς μήνες μέχρι να καταλάβω ότι η ωορηξία μου δεν είναι την 14η μέρα σώνει και ντε επειδή έχω 28ημερών κύκλο.

Όχι δεν έχω κάνει κάποια εξέταση αλλά εχω κλείσει ραντεβού στις 5/3 με τον γυναικολόγο μου. Είπα αν αδιαθετήσω όταν τελειώσω να πάω. Νομίζω τότε θα ξέρω σίγουρα σωστά?

Καλησπερα και από μένα! Και εγώ αργησα να καταλάβω την ωορρηξία μου. Έχω μεγάλο κύκλο 33-35 μέρες και ωορρηξία 21η μέρα!!! Τους δύο τρεις τελευταίους μήνες κάνουμε ελεύθερα τις σωστές μέρες γιατί πριν μετά τη 15ημερα σταματούσα μήπως είχα μείνει και δεν έκανε να κάνω σεξακι! Κουλο τελείως! Όμως εφόσον έχεις ελεθερς επαφές πάντα υπάρχει πιθανότητα να μείνεις. Παρε ένα τεστακι να μη σε τρώει το άγχος!

Διαφημίσεις

Καλησπερα και από μένα! Και εγώ αργησα να καταλάβω την ωορρηξία μου. Έχω μεγάλο κύκλο 33-35 μέρες και ωορρηξία 21η μέρα!!! Τους δύο τρεις τελευταίους μήνες κάνουμε ελεύθερα τις σωστές μέρες γιατί πριν μετά τη 15ημερα σταματούσα μήπως είχα μείνει και δεν έκανε να κάνω σεξακι! Κουλο τελείως! Όμως εφόσον έχεις ελεθερς επαφές πάντα υπάρχει πιθανότητα να μείνεις. Παρε ένα τεστακι να μη σε τρώει το άγχος!

Καλησπέρα Rennaki! Πως κατάλαβες ότι ήταν την 21η? με τεστ?

Είμαι λίγο άσχετη.. :-P Όχι τεστ δεν θέλω ακόμα γιατί θα απογοητευτώ και δεν θέλω. Είναι και η κουνιάδα μου έγκυος τώρα 5 εβδομάδων ενώ όπως μας είπαν πρόσεχαν και με έχει ρίξει λίγο. Χαίρομαι γι'αυτούς αλήθεια αλλά ξέρεις πως είναι.. Θα ήθελα να συνέβαινε και σε μένα. Ο άντρας μου το θέλει πάρα πολύ.

Κοριτσακι μου δε το καταλαβα με τεστ.η γυνσικολογος μου ειπε να προσπαθησω να καταλαβω το σωμα μου πριν κανω τεστ ωορρηξιας και τετοια.συνειδητοποιησα λοιπον οτι 20-21η μερα εχω αυξημενα λευκα υγρα κ μερικες ενοχλησουλες χαμηλα.και αυξημενη ορεξη για κοκο!!!!!ξερει η φυση τι κανει.εμενα οοοολες μου φιλες εμειναν και επαθα πατατρακ.ξερω πως νιωθεις.αλλα θα ρθει δε γινεται να μην ερθει εδω ο ανθρωπος πατησε στο φεγγαρι παιδακι δε θα κανουμε;εγω περιμενω περιοδο σε κανα τριαρι μερες απλα αυτη τη φορα δεν εχει πρηστει το στηθος μου.παλαιοτερα ειχα μια ατυχη εγκυμοσυνη στην οποια το στηθος μου δεν ειχε πρηστει καθολου και ετσι ειχα υποπτευθει οτι κατι δε παει καλα.κανω τεστ τοτε θετικο.και λεω μπας και αυτη τη φορα γινει ετσι.συν οτι εχω τρεληηη συχνοοθρια.εσυ αναγνωριζεις κατι διαφορετικο απτις προηγουμενες φορες που αδιαθετουσες;μηπως ξεαγχωθεις λιγακι!

Κοριτσακι μου δε το καταλαβα με τεστ.η γυνσικολογος μου ειπε να προσπαθησω να καταλαβω το σωμα μου πριν κανω τεστ ωορρηξιας και τετοια.συνειδητοποιησα λοιπον οτι 20-21η μερα εχω αυξημενα λευκα υγρα κ μερικες ενοχλησουλες χαμηλα.και αυξημενη ορεξη για κοκο!!!!!ξερει η φυση τι κανει.εμενα οοοολες μου φιλες εμειναν και επαθα πατατρακ.ξερω πως νιωθεις.αλλα θα ρθει δε γινεται να μην ερθει εδω ο ανθρωπος πατησε στο φεγγαρι παιδακι δε θα κανουμε;εγω περιμενω περιοδο σε κανα τριαρι μερες απλα αυτη τη φορα δεν εχει πρηστει το στηθος μου.παλαιοτερα ειχα μια ατυχη εγκυμοσυνη στην οποια το στηθος μου δεν ειχε πρηστει καθολου και ετσι ειχα υποπτευθει οτι κατι δε παει καλα.κανω τεστ τοτε θετικο.και λεω μπας και αυτη τη φορα γινει ετσι.συν οτι εχω τρεληηη συχνοοθρια.εσυ αναγνωριζεις κατι διαφορετικο απτις προηγουμενες φορες που αδιαθετουσες;μηπως ξεαγχωθεις λιγακι!

Δεν περιμένουμε μαζί σχεδόν..εγω σε 4 μέρες.εχω κ εγω το ίδιο ακριβώς θέμα με το στήθος και πόνο χαμηλά δεξιά.συτα.

Διαφημίσεις

Μακαρι βρε κοπελα μου να ναι θετικα τα αποτελεσματα!εγω παντως δε κρατιεμαι με κοβω αυριο να παιρνω κανα τεστ.θυμαμαι τοτε εδειξε αμεσως.

Εγώ τους προηγούμενους μήνες χάλασα τουλάχιστον 50? σε τεστ κ χοριακη οποτε είπα τέλος.μονο αν εχω καθυστέρηση.ασε που μπορει να απογοητευτείς χωρις λόγο.λιγο έμεινε κρατήσου!

Πωπω..!!!!και γω το ιδιο!ασε που στο φαρμακειο εδω στη γειτονια με χουν παρει χαμπαρι.ολα ταχω παρει χαχαχα! Ειναι τρομερη η αγωνια.αλλα ειναι πραγματικα να σε ηρεμει γνωριζοντας οτι υπαρχουν και αλλες κοπελες στην ιδια φαση.παω συνεχεια στο καθρεπτη και πιανομαι σα χαζη!να δω αν ποναω!

Πωπω..!!!!και γω το ιδιο!ασε που στο φαρμακειο εδω στη γειτονια με χουν παρει χαμπαρι.ολα ταχω παρει χαχαχα! Ειναι τρομερη η αγωνια.αλλα ειναι πραγματικα να σε ηρεμει γνωριζοντας οτι υπαρχουν και αλλες κοπελες στην ιδια φαση.παω συνεχεια στο καθρεπτη και πιανομαι σα χαζη!να δω αν ποναω!

Εγώ είμαι πιο χαλαρή αυτο το μήνα.ποσο καιρό προσπαθείτε;εμάς είναι ο 3 μήνας.αλλα γενικά το εχω στο μυαλό μου.

Εγω 7-8 μηνες νομιζονταςοτι η 14η ειναι η γονιμη μετα δεν εκανα τιποτα!τωρα 3-4 μηνες κανω οοολο το !ηνα με εμφαση την 20η.

Εγω αν δεν ειμαι αυτόν τον μήνα θα δοκιμάσω τεστ ωορρηξιας γιατί μπορει να ειμαι λάθος.

Και εσύ 26 δεν εισαι;εγώ προτείνω να ηρεμισουμε και να μη το κυνηγαμε τόσο εφόσον δεν υπάρχει κάποιο παθολογικό πρόβλημα. Παλιά δηλαδή πως μένανε που δεν ήξεραν τη τύφλα τους; Εγώ γενικά χαλαρή είμαι τις τελευταίες μέρες πριν τη περίοδο με πιάνει.

Και εσύ 26 δεν εισαι;εγώ προτείνω να ηρεμισουμε και να μη το κυνηγαμε τόσο εφόσον δεν υπάρχει κάποιο παθολογικό πρόβλημα. Παλιά δηλαδή πως μένανε που δεν ήξεραν τη τύφλα τους; Εγώ γενικά χαλαρή είμαι τις τελευταίες μέρες πριν τη περίοδο με πιάνει.

29 ειμαι.συμφωνω.εξαλλου οτι να γίνει θα γίνει.😜😜😜✌🏻

Όχι δεν έχω κάνει κάποια εξέταση αλλά εχω κλείσει ραντεβού στις 5/3 με τον γυναικολόγο μου. Είπα αν αδιαθετήσω όταν τελειώσω να πάω. Νομίζω τότε θα ξέρω σίγουρα σωστά?

Αν σε παρακολουθεί ο γιατρός σου τότε ναι θα ξέρεις σίγουρα πότε είναι ακριβώς.

rhIYp3.png

Δεν νομιζω ότι υπάρχει κάτι διαφορετικό. Ίσως γιατί κάθε μήνα νόμιζα ότι ένιωθα διαφορετικά και τώρα λέω πως δεν υπάρχει κάτι. Το στήθος μου είναι πρησμένο και πονάει και σήμερα. Η θερμοκρασία το πρωί ήταν 36,8. Νορμαλ νομίζω και ίσως αύριο αδιαθετήσω...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...