Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αναζήτηση babysitter 2ωρη απασχόληση - Χαλάνδρι

Recommended Posts

Καλησπέρα! Έχω δύο αγοράκια 2 & 4 και ψάχνουμε μία κοπέλα να μας βοηθάει τα απογεύματα, δηλαδή να παραλαμβάνει τα παιδιά από τον παιδικό και να τα προσέχει μέχρι να επιστρέψουμε.

Ευχαριστώ!

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Καλησπερα. Ενδιαφερομαι για την θεση. Ειμαι κατοικος χαλανδριου(πολυδροσο), Ελληνιδα, ετων 49, μη καπνιστρια, με εμπειρια στη φυλαξη παιδιων (συστασεις διαθεσιμες) και εργασια σε παιδικο σταθμο. Αν ενδιαφερεστε, παρακαλω αποστειλετε μου προσωπικο μηνυμα. Ευχαριστω! κα. Αρετη

ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜA;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Καλημέρα, συγνώμη τώρα είδα το μήνυμα. Περίπου 5-7 θα με ενδιέφερε, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...
Καλησπέρα! Έχω δύο αγοράκια 2 & 4 και ψάχνουμε μία κοπέλα να μας βοηθάει τα απογεύματα, δηλαδή να παραλαμβάνει τα παιδιά από τον παιδικό και να τα προσέχει μέχρι να επιστρέψουμε.

Ευχαριστώ!

Γεια σας, θα χαιρόμουν πολύ να αναλάβω την εργασία που προσφέρετε καθώς διαθέτω αντίστοιχη εμπειρία. Είμαι 25 ετών παντρεμένη, απόφοιτη Παιδαγωγικής Α.Π.Θ. και τώρα κάνω Μεταπτυχιακό πάλι στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Με βολεύουν πολύ και οι ώρες που σας ενδιαφέρουν. Για οποιαδήποτε πληροφορία θελήσετε στείλτε μου ένα μήνυμα να σας στείλω τον αριθμό του τηλεφώνου μου. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Ραφαηλία

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...