Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σουτιέν για μένα;;

Corinaaa

Recommended Posts

Έχω πολύ μικρό στήθος... το μέγεθος μου είναι 70AA (CUP AA) που μπορώ να βρω σουτιέν; Ξέρω ότι στο εξωτερικό υπάρχουν τόσο μικρά μεγέθη αλλά στην Ελλάδα;; Νομίζω ότι το oysho έχει μικρά σχέδια αλλά τόσο μικρά;; Γιατί λόγο αυτού δεν έχω σχεδόν καθόλου αυτοπεποίθηση και αν καταφέρω να βρω σουτιέν, θα νιώθω καλύτερα και όχι σαν πεντάχρονο παιδάκι... :(

Διαφημίσεις

Έχω πολύ μικρό στήθος... το μέγεθος μου είναι 70AA (CUP AA) που μπορώ να βρω σουτιέν; Ξέρω ότι στο εξωτερικό υπάρχουν τόσο μικρά μεγέθη αλλά στην Ελλάδα;; Νομίζω ότι το oysho έχει μικρά σχέδια αλλά τόσο μικρά;; Γιατί λόγο αυτού δεν έχω σχεδόν καθόλου αυτοπεποίθηση και αν καταφέρω να βρω σουτιέν, θα νιώθω καλύτερα και όχι σαν πεντάχρονο παιδάκι... :(

Γεια σου!!!!! :) Να σε ρωτησω ποσο χρονων εισαι και σε εχει πιασει τετοιο αγχος με το στηθος σου; Το οτι εχεις μικρο στηθος δεν σημαινει πως ειναι σωστο να νιωθεις σαν 5χρονο... Αν εισαι γυμνασιο (12-14) θα δεις πως το στηθος σου θα μεγαλωσει και αλλο. Επισης εχεις δοκιμασει να ψαξεις σε μεγαλα καταστηματα να δεις; που εχουν μαρκες; Σε ρωταω επειδη οι μαρκες ειναι λιγο ακριβες αλλα για αυτον ακριβως τον λογο βγαζουν ολα μα ολα τα μεγεθη!!!! Εγω πχ που εχω μεγαλο στηθος δυσκολευομαι να βρω σουτιεν που να μου καθεται ωραια απο μαγαζια οπως αυτο που ανεφερες. Τα πληρωνω λιγο παραπανω αλλα ειναι το μεγεθος μου ακριβως! Τωρα αν οντως εισαι στην ηλικια που προανέφερα και ενα μπουστακι θα σου ηταν πολυ ανετο!!!!!!!!!!

M2gwp2.png

εκτός απο το quosho ρίξε μια ματιά και στα marks&spencers, H&M, yamamay και είμαι σίγουρη ότι θα βρεις περισσότερα από ένα! τα νούμερα είναι διαφορετικά, δοκίμασε τα 32Α, 32Β και 34Α να δεις ποιο σου ταιριάζει καλύτερα

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Ψάξε σε intimissimi, yamamay, med κ.α., ολο και κάτι θα βρεις. Από μάρκες έχει σίγουρα καλά και μικρά μεγέθη η triumph και η sloggi. Επίσης μην αισθάνεσαι άσχημα που έχεις μικρό στήθος, δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι, εγώ που δεν είμαι καν πλέον έφηβη και έχω επίσης πολύ μικρό στήθος νιώθω πολύ άνετα γι αυτό και πίστεψέ με το μικρό στήθος έχει πολλάααα πλεονεκτήματα που δεν είναι του παρόντος να αναλύσω :P

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...