Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τεστ εγκυμοσυνης self clear - ξερει καμμια ?

Recommended Posts

Καλημέρα σας κορίτσια!

Ειχα καθυστερηση μια ημερα, αλλα επειδή είχαμε ένα "ατύχημα" με τον αντρα μου την 13 ημερα του κυκλου (με κυκλο 26 ημερων), και επειδή ο κυκλος μου είναι "ρολοι" και πριν την περιοδο εχω 2 - 3 μερες καφε ενώ τωρα δεν ειδα τιποτα, δεν κρατηθηκα και πηγα στο φαρμακειο να παρω τεστ. Αρχικα ηθελα να παρω το clearblue, αλλα δεν το ειχε και μου εδωσε το self clear. Μου ειπε ότι είναι το καλυτερο που υπαρχει σε ευαισθησια (αν και το ότι ανιχνευει την χοριακη γοναδοτροπινη στα ουρα από την 5η ημερα μετα τη συλληψη κατά τη γνωμη μου δεν στεκει με τιποτα, αλλα τελος παντων).

Το εκανα σημερα τα ξημερώματα και βγηκε αρνητικο (14 ημερες μετα την επαφη). Οκ λεω δεν είμαι.

Όλη νυχτα ειχα πονακια χαμηλα αλλα σημερα το πρωι που σηκωθηκα πονουσα πολύ, όπως όταν εχω περιοδο μερικες φορες (δεν ποναω συνηθως). Τοσο μαλιστα που αναγκαστηκα να παρω παυσιπονο μιας κ ο πονος με ανακατευε..Ωστοσο ακομα δεν εχω δει ιχνος αιματος..

Υπαρχει περιπτωση να εχει βγει το τεστ λαθος? Είναι αξιοπιστο αυτό το τεστ? Εχει καμμια σας εμπειρια να μου πει? Ευχαριστω

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας κορίτσια!

Ειχα καθυστερηση μια ημερα, αλλα επειδή είχαμε ένα "ατύχημα" με τον αντρα μου την 13 ημερα του κυκλου (με κυκλο 26 ημερων), και επειδή ο κυκλος μου είναι "ρολοι" και πριν την περιοδο εχω 2 - 3 μερες καφε ενώ τωρα δεν ειδα τιποτα, δεν κρατηθηκα και πηγα στο φαρμακειο να παρω τεστ. Αρχικα ηθελα να παρω το clearblue, αλλα δεν το ειχε και μου εδωσε το self clear. Μου ειπε ότι είναι το καλυτερο που υπαρχει σε ευαισθησια (αν και το ότι ανιχνευει την χοριακη γοναδοτροπινη στα ουρα από την 5η ημερα μετα τη συλληψη κατά τη γνωμη μου δεν στεκει με τιποτα, αλλα τελος παντων).

Το εκανα σημερα τα ξημερώματα και βγηκε αρνητικο (14 ημερες μετα την επαφη). Οκ λεω δεν είμαι.

Όλη νυχτα ειχα πονακια χαμηλα αλλα σημερα το πρωι που σηκωθηκα πονουσα πολύ, όπως όταν εχω περιοδο μερικες φορες (δεν ποναω συνηθως). Τοσο μαλιστα που αναγκαστηκα να παρω παυσιπονο μιας κ ο πονος με ανακατευε..Ωστοσο ακομα δεν εχω δει ιχνος αιματος..

Υπαρχει περιπτωση να εχει βγει το τεστ λαθος? Είναι αξιοπιστο αυτό το τεστ? Εχει καμμια σας εμπειρια να μου πει? Ευχαριστω

καλημερα! περημενε λιγο ακομα. εγω εμπιστευομαι το clear blue. αν δεις οτι δεν κατεβαινει η περιοδος σε λιγες μερες να ξανακανεις τεστ.

Καλημέρα σας κορίτσια!

Είναι νωρίς ακόμα. Περίμενε ακόμα μερικές μέρες κ μετα πήγαινε σε ένα μικροβιολογικό κ δώσε λιγο αιματάκι. Τα χρήματα ειναι τα ίδια καμία φορά ίσως κ λιγότερα κ το αποτέλεσμα 100% αξιόπιστο!!!

jTRQp2.png KPxIp3.png

Riako πηγαινε να κανεις μια εξεταση χοριακης που ειναι το πιο αξιοπιστο "τεστ"

Δειχνει και πριν τη καθυστερηση οποτε μπορεις και σημερα να πας.

Μεχρι να πας ομως μη παιρνεις χαπια.

Καλησπέρα, και τα δύο τεστ που αναφέρεις τα έχω χρησιμοποιήσει και από την εμπειρία μου είναι αξιόπιστα. Πιστεύω ότι 14 μέρες μετά την επαφή οποιοδήποτε τεστ θα έπρεπε να είναι θετικό.

Η δική μου σκέψη είναι ότι εφ' όσον πονάς, καλύτερα να κάνεις κάποια χοριακή ή να επικοινωνήσεις με τον γιατρό γιατί τα πράγματα μπορεί και να μην είναι τόσο αθώα. Ο πόνος πάντα κάτι σημαίνει. Στην θέση σου, που δεν μου πέφτει και λόγος βέβαια, δεν θα περίμενα, ειδικά αφού πονάς.

xhHtp2.pngkSQIp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγω πιστευω ότι αν ημουνα εγκυος θα ειχε δειξει κατι εστω αχνο...Ο πονος συνεχιζεται κ σημερα αλλα ηπιος κ κατά διαστήματα...Ελπιζω να είναι μια απλη καθυστερηση (ισως απ' τα μπανια κλπ). Σιγουρα αν συνεχιστεί αυτό το πραγμα μεχρι τη Δευτερα θα παρω τη γυναικολογο μου τηλεφωνο. Απλα εκανα την ερωτηση για το self clear γιατι δεν το ειχα ξανακουσει (εχω και πολλα χρονια να κανω τεστ!!). Η χοριακη είναι οντως η σιγουρη λυση (στην κορη μου ηταν 2863, τοτε το πηρα χαμπαρι...) αλλα εχω ένα θεμα με τις βελονες:oops:...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...