Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Aldemar στη σκαφιδια ή το Oasis στην Κυλλήνη?

Recommended Posts

αγαπητά μέλη του φόρουμ,

έχω διαβάσει κατά καιρούς κριτικές για τα δύο ξενοδοχεία και βρίσκομαι σε δίλημμα ποιο από τα δύο να προτιμήσουμε για family friendly διακοπές (τα δύο παιδιά θα είναι εκείνη την περίοδο 3 και 6 ετων).κριτήρια επιλογής είναι σίγουρα οι δραστηριοτητες για τα παιδιά , η ποιότητα της θάλασσας και της παραλίας και φυσικά να περάσουμε και μεις οι γονείς καλά και ξεκούραστα 1 βδομάδα. θα ήθελα να παρακαλεσω αν κάποιος φίλος η κάποια φίλη του φόρουμ έχει δοκιμάσει και τα 2 ξενοδοχεία η καποιο απο τα 2 στο οποιο θα ξαναπηγαινε χωρις δευτερη σκεψη να μου γράψει λίγα λόγια η ενδεχομένως να μας αποτρέψει από μια επιλογή. στο θέμα του φαγητού δεν είμαστε απαιτητικοί. αν περνάμε καλά δεν είναι από τα πράγματα στα οποία δίνουμε μεγάλη σημασία.

σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Με εκτιμηση

Διαφημίσεις

Παρούσα η φανατική του olympia oasis! Απο το 2010 πάμε εκεί εκτός απο το καλοκαίρι που μας πέρασε λόγω...ανωτέρας βίας.

Εκτός απο αυτά που θα σου γράψω, μπορείς να ανατρεξεις και σε πιο παλιά ποστ μου σε περιπτωση που κάτι ξέχασα.

Λοιπον η παραλία είναι μια μεγάλη αμμουδιά, όπως κ οι περισσότερες της Ηλείας. Το ξενοδοχείο έχει μια πολύ ξεβαθη πισίνα για μικρά παιδιά κ δίπλα μια με νεροτσουληθρες οπου γίνεται χαμός. Έχει κ αλλη μια μεγάλη σε άλλο επίπεδο.

Για τα παιδιά έχει κάτι σαν παιδότοπο με προσωπικό που τα απασχολεί κ μια μικρή παιδικη χαρά απ εξω

Στα εστιατόρια υπάρχει παιδικό μενού κ γενικά η ποικιλία είναι τόσο μεγάλη που σίγουρα θα βρεις κάτι να φας. Επίσης υπαρχουν πολλά καρεκλακια.

Στα αρνητικά έχω ακούσει να αναφέρουν πελάτες τα πολλά σκαλιά για να φτάσεις απο το ξενοδοχείο στην παραλία, το οποίο όμως οφείλεται στο ανάγλυφο της περιοχης. Εγω θα ανέφεραν την ποιότητα των σνακ που προσφέρουν ενδιάμεσα των γευμάτων. Επίσης ποτά κ καφέδες είναι άγνωστες μάρκες αλλά οκ.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...