Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Άλλη μια απογοήτευση...Γιατί?

Recommended Posts

αναρωτιεμαι σαν αγχος μετραει και αυτων των ημερων πριν την αδιαθεσια.και τι εννοω με αυτο,εγω εχω αστατο κυκλο( απο 33 μερες εως οσο παει ευτυχως μεχριι 60 μερες παει πλεον),οταν λοιπον φτανω τις 33 αρχιζω κ αναρωτιεμαι ,λες μηπως?κτλ.γενικα ομως δεν το σκεφτομαι ..και αυτη τη φορα (χθες αδιαθετησα ευτυχως στις 34 μερες)οσο να ναι το σκεφτηκα παραπανω γιατι ειχα κανει και την υστεροσαλπιγγογραφια (λενε μετα εχεις περισσοτερες πιθανοτητες)ειχα παρει κ τα τεστ ωορηξιας απο ιντερνετ και μου εδειξε οτι εκανα ..οποτε το σκεφτηκα οσο να'ναι παραπανω αλλα κοντα στην αδιαθεσια .ευτυχως που πηρα κ φθηνοτεστ εγκυμοσυνης γιατι αλλιως δεν θα την βγαζαμε καθαρη

Διαφημίσεις

Bourboulithritsa, είμαι στην ίδια φάση. Πιο ίδια δεν γίνεται. Προσπαθώ να βρω τρόπους αντιμετώπισης του άγχους το οποίο εννοείται ότι κορυφώνεται κάθε μήνα. Κορίτσια που τα περάσατε δώστε τα φώτα σας! Τι σας βοήθησε για να το αποβάλλετε;

έχεις δίκιο έτσι όπως το θέτεις. είναι πολύ άσχημο να χάνεις αυτο που έχεις μέσα σου. ομώς ήξερες ότι υπάρχει η δυνατότητα να μείνεις έγκυος. εγώ ακόμα δεν το ξέρω.... και εκει απογοητεύομαι. και σκεφτομαι τι αλλο μπορει να συμβαινει εφοσον οι εξετάσεις ειναι οκ. τόσο πολυ μπορει να φταίει το αγχοσ?

γενικά η ψυχολογική κατάσταση μπορεί να επηρρεάσει πάρα πολύ....όταν μετα τον χαμό των παιδιών μου μας έδωσε το οκ ο γιατρός για προσπάθειες με έπιασε ίωση που είχα να αρρωστήσω χρόνια και νευρίασα τόσο πολύ γιατί έλεγα έλεος τόσο καιρό περίνα για να ξεκινήσουμε τις προσπάθεις και τώρα αρρώστησα. ο αντρας μου μου έλεγε ότι δε πειράζει τον επόμενο μήνα θα προσπαθήσουμε και νευριάζα και θύμωνα. τελικά δοκιμάσαμε με το να είμαστε σίγουροι ότι δε θα πιάσουμε....ούτε χοριακή ήθελα να κάνω διότι ήμουν σίγουρη ότι δεν ήμουν...τελικά πήγα να κάνω διότι δεν ερχόταν η περίοδος και πίστευα ότι είχα βγάλει πάλι κύστη....η χοριακή βγήκε μηδεν. περίμενα μια βδομάδα η περίοδος πουθενά τελικά ξαναεκανα χοριακή και τελικά ήμουν εγκυος....για να η σου αναφέρω πόσο επηρρέαζε ηψυχολογία μου στο μπεμπάκι μου κατα τη διαρκεια της εγκυμοσύνης. άρα ψάξε να βρεις κάτι για να απασχολείς τον εαυτό σου....εγω έμαθα να κατασκευάζω πολλά πολλά πράγματα....πχ μπομπονιέρες τζάντες ρούχα κλπ....υπομονή......όλα θα γίνουν

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...