Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μονηρης κοιλια

Recommended Posts

autos exei arostimenh sxesh me ta pedia tou ta prostateuei poli einai austiros kai den eine eutixismena alla katapiesmena.kalos tha tous kanei na ta afisei ligo anemela.

koritsia ego den tou apagoreusa na ta fernei spiti.ego tou eksigisa oti otan ta fernei na eine k autos mazi mas .autos ta ferne kai efeyge bolta gia kafedaki.

Μας έχεις μπερδέψει Katerinoulaaa! :confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 86
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μας έχεις μπερδέψει Katerinoulaaa! :confused:

se ti se perdepsa;

telos padon eime me thn koilia sto stoma me ena arosto malon moro ena soro ikonomika problimata den boro na analabo thn euthinh alon 2 pedion.kalh sinexia k euxarhstw gia tis simboules.:)

Yποχρεωμενη δεν εισαι ουτε να φροντιζεις τα παιδια του, ουτε να τα μεγαλωνεις ουτε καν να τα βλεπεις. Υποχρεωμενη ομως εισαι να δεχεσαι να τα βλεπει και να τον διευκολυνεις να τα βλεπει γιατι.. συγνωμη αλλα θα μεινεις ολομοναχη.

Κανενας αντρας που λατρευει τα παιδια του δεν θα ανεχτει τετοια συμπεριφορα.

Δεξου λοιπον καποια πραγματα, ειτε σου αρεσει ειτε οχι. Δεν ηταν κατι που σου ξεφουρνησε ξαφνικα, ηξερες οτι εχει και δυο παιδια και εγω προσωπικα του δινω πολλα συγχαρητηρια που τα βλεπει και τα φροντιζει.

Απο εκει και περα, συγκεντρωθειτε στον ερχομο του μωρου και πως θα αντιμετωπισετε την κατασταση..

Διαφημίσεις

Yποχρεωμενη δεν εισαι ουτε να φροντιζεις τα παιδια του, ουτε να τα μεγαλωνεις ουτε καν να τα βλεπεις. Υποχρεωμενη ομως εισαι να δεχεσαι να τα βλεπει και να τον διευκολυνεις να τα βλεπει γιατι.. συγνωμη αλλα θα μεινεις ολομοναχη.

Κανενας αντρας που λατρευει τα παιδια του δεν θα ανεχτει τετοια συμπεριφορα.

Δεξου λοιπον καποια πραγματα, ειτε σου αρεσει ειτε οχι. Δεν ηταν κατι που σου ξεφουρνησε ξαφνικα, ηξερες οτι εχει και δυο παιδια και εγω προσωπικα του δινω πολλα συγχαρητηρια που τα βλεπει και τα φροντιζει.

Απο εκει και περα, συγκεντρωθειτε στον ερχομο του μωρου και πως θα αντιμετωπισετε την κατασταση..

enoeite na ta blepei den eime h kakia mhtria ego.exoume poli kales sxeseis me ta pedia dorakia agalies klp.

to problima eine oti an tha menei perisotero me ta auta tha ton steroume ego kai h beba mas p ton exoume toso anagh.auta exoun thn bash tous to spiti tous kai mia mana p ta megalonei h beba tha exei mono emena k auton.euxarhstw oles sas makari olo aut me to moro na eine ena asxhmo oneiro kai na genithei kai na eine gerh h kardoula ths.to thelo auto to moraki san trelh!!

Συγνωμη αλλα σκεφτεσαι τελειως λαθος. Τα παιδια εχουν αναγκη και την μαμα και τον μπαμπα. Σε οποια κατασταση και να ειναι, ειτε εχουν θεμα υγειας ειτε οχι. Δικαιουται τον ιδιο χρονο. Δεν ειναι δικο τους λαθος που ο μπαμπας τους εφυγε απο το σπιτι και παντρευτηκε με μια αλλη γυναικα και εκανε και παιδι. Δικαιουται να τον βλεπουν, οποια ωρα επιθυμουν. Προσεχε γιατι ηδη η κατασταση θα ειναι επιβαρυμενη με το μωρακι που ερχεται και που θα χρειαστει ιατρικη φροντιδα. Θα τρεχει και αυτος μαζι σου.. και εννοειται οτι πρεπει να τρεχει .. μωρο του ειναι και οπως εχει αποδειξει με τα αλλα του παιδια, ενδιαφερεται πραγματικα για τα παιδια που φερνει στον κοσμο. Φαντασου λοιπον να εχει την στεναχωρια του, να εχει το τρεξιμο του, το αγχος του για να γινει το παιδι του καλα και εσενα να του λες να μην αφιερωνει χρονο για τα αλλα του παιδια, ή να του βαζεις οριο. Ηδη ειναι αρκετο που δεν του επιτρεπεις να τα φερνει σπιτι. Θα απηυδησει και θα σηκωθει να φυγει και μετα οντως θα μεινεις μονη... Στο λεω με ολη την καλη διαθεση.. Σκεψου και εκεινα τα παιδια που εχουν αναγκη τον μπαμπα τους.. επειδη κανει αλλο παιδι δεν σημαινει οτι πρεπει να τα ξεγραψει. Εαν αυριο μεθαυριο κατι δεν παει καλα μεταξυ σας και φυγει.. θα σου αρεσε να μην βλεπει το παιδι σας? Ας βαλουμε στην ακρη τους εγωισμους μας και ας κοιταξουμε το καλο του καθε παιδιου. Ηρεμησε γιατι δεν κανεις καλο και στην δικη σου κατασταση και στο μωρο σας.

Συγνωμη αλλα σκεφτεσαι τελειως λαθος. Τα παιδια εχουν αναγκη και την μαμα και τον μπαμπα. Σε οποια κατασταση και να ειναι, ειτε εχουν θεμα υγειας ειτε οχι. Δικαιουται τον ιδιο χρονο. Δεν ειναι δικο τους λαθος που ο μπαμπας τους εφυγε απο το σπιτι και παντρευτηκε με μια αλλη γυναικα και εκανε και παιδι. Δικαιουται να τον βλεπουν, οποια ωρα επιθυμουν. Προσεχε γιατι ηδη η κατασταση θα ειναι επιβαρυμενη με το μωρακι που ερχεται και που θα χρειαστει ιατρικη φροντιδα. Θα τρεχει και αυτος μαζι σου.. και εννοειται οτι πρεπει να τρεχει .. μωρο του ειναι και οπως εχει αποδειξει με τα αλλα του παιδια, ενδιαφερεται πραγματικα για τα παιδια που φερνει στον κοσμο. Φαντασου λοιπον να εχει την στεναχωρια του, να εχει το τρεξιμο του, το αγχος του για να γινει το παιδι του καλα και εσενα να του λες να μην αφιερωνει χρονο για τα αλλα του παιδια, ή να του βαζεις οριο. Ηδη ειναι αρκετο που δεν του επιτρεπεις να τα φερνει σπιτι. Θα απηυδησει και θα σηκωθει να φυγει και μετα οντως θα μεινεις μονη... Στο λεω με ολη την καλη διαθεση.. Σκεψου και εκεινα τα παιδια που εχουν αναγκη τον μπαμπα τους.. επειδη κανει αλλο παιδι δεν σημαινει οτι πρεπει να τα ξεγραψει. Εαν αυριο μεθαυριο κατι δεν παει καλα μεταξυ σας και φυγει.. θα σου αρεσε να μην βλεπει το παιδι σας? Ας βαλουμε στην ακρη τους εγωισμους μας και ας κοιταξουμε το καλο του καθε παιδιου. Ηρεμησε γιατι δεν κανεις καλο και στην δικη σου κατασταση και στο μωρο σας.[/quote

lathos katalabes kai esy.ego pote den tou apagoreusa na ta fernei.o idios tou pire auth thn apofash gt o dikos mou eniothe poli asxhma oti tou pernoun t apexnidia thn mama tou kai ton xoro tou.

otan pire thn apofash auth tou eipa oti ne eine kalitera etsi gt tha apofigoume tous kaugades afou den ta brskoun t apedia k egw tha kourazome ligotero.

den afise kamia gineka o adras mou gia na eine mazi mu.h proi tou ton keratose kai ton ediokse.meta 7 xronia me gnorise emena.

pados lathos katalabate oles.o adras mou tis teleutes 15 meres emene me ta pedia tou ples meres kai ego eimoun olomonaxh.

den to exei ksana kanei auto k ew ton exo anagh tora perisotero apo pote.telos padon tora eine perisotero mazi mou k exo hremisei.stamathsan na trexoun ta matia mou kai na ta blepo la maura.mou dinei dinamh h parousia tou.

Τα εχεις μπερδεψει στο μυαλο σου και αλλα μας λες την μια και αλλα την αλλη και αναλογα σου απανταμε.. Αλλα δεν νομιζω οτι εχει νοημα. Αφοσιωσου στο μωρο που περιμενεις.. καλη συνεχεια.

Διαφημίσεις

Τα εχεις μπερδεψει στο μυαλο σου και αλλα μας λες την μια και αλλα την αλλη και αναλογα σου απανταμε.. Αλλα δεν νομιζω οτι εχει νοημα. Αφοσιωσου στο μωρο που περιμενεις.. καλη συνεχεια.

den thimame na egrapsa kati alo.mono oti den thelo k alla 2 pedia na koitao.alla de apagoreusa na ta fernei.seuxarhstw kalh sinexia episis.

lathos egrapsa.epsaksa kai eida oti egrapsa oti tou eipa na mhn fernei ta pedia tou.to egrapsa lathos.o adras mou to apofasise auto kai eg dektika k eipa kalitera eine etsi.

eime poli agxomenh ores ores me pianei trelh apelpisia.thelo na paw na agoraso ta pragmata tou morou alla me pianei thlipsh kai tromos oti den tha prolabei na ta foresei oti adika tha ta agorasoume.oti tha ta blepo kai tha klew gt den tha iparxei moro.:(

όταν θα πλησιάζουν οι μέρες να πας Αθήνα πήγαινε να αγοράσεις τα απαραίτητα για το μωρο. Κ όταν με το καλό γεννήσεις αναλογα με τις ανάγκες του μωρου τα ψωνίζεις τότε.

όταν θα πλησιάζουν οι μέρες να πας Αθήνα πήγαινε να αγοράσεις τα απαραίτητα για το μωρο. Κ όταν με το καλό γεννήσεις αναλογα με τις ανάγκες του μωρου τα ψωνίζεις τότε.

ne kaps etsi skeutome na to kano.

o adras mou fantazome meta thn ena tha prepei na ne sinexia koda mou sthn athina mexri na exiristei kai na anarosh to mwro ka na to paroume kato krhth an ola pane kala.

Kατερινα γεια σου! καταρχας κανε κατι πολύ βασικό. ξεχωρισε τα προβληματα στο μυαλο σου .εχεις κατι πολύ σοβαρο να σε απασχολει και αυτο ειναι η υγεια του παιδιου σου( ΚΑΝΟΝΙΚΑ μονο αυτο θα επρεπε να σε απασχολει ) και ταυτοχρονα λεσ ο αντρας μου βλεπει και τα παιδια του μερες και μου το στερουν κλπ κλπ. Εγω δεν θελω να σε κρινω αλλα να σε βοηθησω για αυτο θα σου πω το εξησ.

1. για το θέμα των παιδιων του αντρα σου θα πω μονο να σκεφτεις οτι αν η ζωη καποια στιγμη τα φερει και ο αντρας σου ειναι με μια αλλη συντροφο θα ήθελες να την ακουσεις να λεει δεν θελω να την βλεπεις τοσο την κατερινα μου κλεβει χρονο χωρο κλπ.

2. για την κόρη σου ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΟΥ και καντο ΤΩΡΑ. Αστα ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ και κοίτα την ΥΓΕΙΑ του παιδιού σου. Αν θες απο παιδοκαρδιολογο εχω και εγω εναν πολύ καλό που παρακολουθούσε τον γιο μου.

3. Μην λες πραγματα και λεξεις που θα μετανοιωσεισ μετα για σενβα το λέω. θυμωσα οταν διαβασα ΣΑΚΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ. Ειναι δυνατον ειναι το παιδι σου και σε χρειάζεται ΤΩΡΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...

Συγνωμη αν σου μιλάω σκληρα αλλα νομιζω πρεπει να ταρακουνηθεις...

Διαφημίσεις

Kατερινα γεια σου! καταρχας κανε κατι πολύ βασικό. ξεχωρισε τα προβληματα στο μυαλο σου .εχεις κατι πολύ σοβαρο να σε απασχολει και αυτο ειναι η υγεια του παιδιου σου( ΚΑΝΟΝΙΚΑ μονο αυτο θα επρεπε να σε απασχολει ) και ταυτοχρονα λεσ ο αντρας μου βλεπει και τα παιδια του μερες και μου το στερουν κλπ κλπ. Εγω δεν θελω να σε κρινω αλλα να σε βοηθησω για αυτο θα σου πω το εξησ.

1. για το θέμα των παιδιων του αντρα σου θα πω μονο να σκεφτεις οτι αν η ζωη καποια στιγμη τα φερει και ο αντρας σου ειναι με μια αλλη συντροφο θα ήθελες να την ακουσεις να λεει δεν θελω να την βλεπεις τοσο την κατερινα μου κλεβει χρονο χωρο κλπ.

2. για την κόρη σου ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΟΥ και καντο ΤΩΡΑ. Αστα ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ και κοίτα την ΥΓΕΙΑ του παιδιού σου. Αν θες απο παιδοκαρδιολογο εχω και εγω εναν πολύ καλό που παρακολουθούσε τον γιο μου.

3. Μην λες πραγματα και λεξεις που θα μετανοιωσεισ μετα για σενβα το λέω. θυμωσα οταν διαβασα ΣΑΚΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ. Ειναι δυνατον ειναι το παιδι σου και σε χρειάζεται ΤΩΡΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...

Συγνωμη αν σου μιλάω σκληρα αλλα νομιζω πρεπει να ταρακουνηθεις...

epeidh apo 22 xronon megalosa ton gio mou apo moro monh auth thn fora thelo o adras mou na einai koda mou perisotero apo oti sta prota pedia tou.ego nomizo ot agapaei perisotero t prota pedia tou.sinexos mou leei den exoun auto,den exoun ekeino,as tous parei.mipos na tous paro ego rouxa kai papoutsia?mou leei episis oti h proin tou trabaei peines k den exei na ths sinisferei.eg ti ftew?

ego ton thelo koda mou apla oso perisotero ginete exoume to problima me to moro eimaste NIOPADROI den nomizo na zhtao kati paralogo.as blepei ta pedia tou kathe sabb/ko p simfonisan sto dikastirio.

oso gia thn beba mou estila tis eksetaseis kai se enan alo kardoxeirourgo kai aurio tha exo apadiseis.tha skasw eos aurio.:(

epeidh apo 22 xronon megalosa ton gio mou apo moro monh auth thn fora thelo o adras mou na einai koda mou perisotero apo oti sta prota pedia tou.ego nomizo ot agapaei perisotero t prota pedia tou.sinexos mou leei den exoun auto,den exoun ekeino,as tous parei.mipos na tous paro ego rouxa kai papoutsia?mou leei episis oti h proin tou trabaei peines k den exei na ths sinisferei.eg ti ftew?

ego ton thelo koda mou apla oso perisotero ginete exoume to problima me to moro eimaste NIOPADROI den nomizo na zhtao kati paralogo.as blepei ta pedia tou kathe sabb/ko p simfonisan sto dikastirio.

oso gia thn beba mou estila tis eksetaseis kai se enan alo kardoxeirourgo kai aurio tha exo apadiseis.tha skasw eos aurio.:(

Το καταλαβαινω οτι θα σκάσεις και νοιωθω την αγωνια σου και τον φόβο σου για το μωρό . κανε τον σταυρό σου βρες εναν καλό γιατρο που να εχει καλες συστάσεις και που θα εμπιστευεσαι και ολα θα πάνε κάλα. τα αλλα αστα στην άκρη.

Δεν φταις εσυ σε κατι για τα άλλα παιδάκια. αλλα ειναι παιδάκια και κυρίως ειναι τα παιδιά του. και εσυ εισαι μανούλα. Αν ο γιος σου δεν μεγάλωνε μαζί σου και ηξερες οτι σε χρειάζεται ή ήθελε να σε βλέπει πιο συχνα απο ότι καθόρισε ενασ δικαστης τι θα έκανες? θα έλεγες α οχι εγω ειμαι νιοπανρτη αστον τωρα θα τον δβω το σκ. η αγαπη στα παιδια δεν μετριεται γλυκεια μου η εν πάση περιπτωση δεν θα έπρεπε. τι θα πει αγαπάει περισσότερο τα πρώτα απο τα δεύτερα κλπ. Εμενα αν ο αντρας μου ειχε παιδια από άλλη συντροφο και δεν τα έβλεπε παντως δεν θα ήταν αντρας μου και ξερεις γιατι ? Γιατι οποιος δεν αγαπάει τα παιδια του δςν αγαπαει κανέναν. ελα τωρα τι λέμε με τι απασχολεις το μυαλο σου? εισαι πολύ ταλαιπωρημένη κοιτα να ηρεμήσεις γιατι δεν βοηθας το μωρό σου έτσι.

Και καπου διαβασα οτι νομίζεις οτι δενσε αγαπάει αρκετα ο συζυγος γιατι έβαλε την θρησκεια πάνω απο σένα και δεν προχωρήσατε σε διακοπή? Εσυ δηλαδή δεν το ήθελες το μωρό? ελα ομως που το μωρούλι υπάρχει και ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΥΝΑΤΟΥΣ . αφηστε τα αυτά για οταν γίνει καλά. και τότε θα δείτε τι θα κένετε . αλλα όχι τώρα για ονομα του θεου...

Το καταλαβαινω οτι θα σκάσεις και νοιωθω την αγωνια σου και τον φόβο σου για το μωρό . κανε τον σταυρό σου βρες εναν καλό γιατρο που να εχει καλες συστάσεις και που θα εμπιστευεσαι και ολα θα πάνε κάλα. τα αλλα αστα στην άκρη.

Δεν φταις εσυ σε κατι για τα άλλα παιδάκια. αλλα ειναι παιδάκια και κυρίως ειναι τα παιδιά του. και εσυ εισαι μανούλα. Αν ο γιος σου δεν μεγάλωνε μαζί σου και ηξερες οτι σε χρειάζεται ή ήθελε να σε βλέπει πιο συχνα απο ότι καθόρισε ενασ δικαστης τι θα έκανες? θα έλεγες α οχι εγω ειμαι νιοπανρτη αστον τωρα θα τον δβω το σκ. η αγαπη στα παιδια δεν μετριεται γλυκεια μου η εν πάση περιπτωση δεν θα έπρεπε. τι θα πει αγαπάει περισσότερο τα πρώτα απο τα δεύτερα κλπ. Εμενα αν ο αντρας μου ειχε παιδια από άλλη συντροφο και δεν τα έβλεπε παντως δεν θα ήταν αντρας μου και ξερεις γιατι ? Γιατι οποιος δεν αγαπάει τα παιδια του δςν αγαπαει κανέναν. ελα τωρα τι λέμε με τι απασχολεις το μυαλο σου? εισαι πολύ ταλαιπωρημένη κοιτα να ηρεμήσεις γιατι δεν βοηθας το μωρό σου έτσι.

Και καπου διαβασα οτι νομίζεις οτι δενσε αγαπάει αρκετα ο συζυγος γιατι έβαλε την θρησκεια πάνω απο σένα και δεν προχωρήσατε σε διακοπή? Εσυ δηλαδή δεν το ήθελες το μωρό? ελα ομως που το μωρούλι υπάρχει και ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΥΝΑΤΟΥΣ . αφηστε τα αυτά για οταν γίνει καλά. και τότε θα δείτε τι θα κένετε . αλλα όχι τώρα για ονομα του θεου...

den katalaba ti egrapses?den ta blepei ta pedia tou o adras sou;egw mexri kai fai exo stilei poles fores kai sta pedia tou kai sthn mana tous.

auta exoun thn bash tous as minoun ekei bas kai boresoume na anikoume spitiko me ton adra mou parolo p exoume tosa problimata.

kai o pneumatikos mas ta idia tou eipe.ta alla sou pedia eine megala eipe.h gineka sou trabaei megala zoria mhn thn afineis monh ths to moro sas exei problima prepei na eise koda tous!tora ine perisotero koda mou kai ton euxarhstw me xilious tropous.

an eixe sidromo down ego tha thela na kano diakoph gt mas eipan kai gia sidromo down k dosame 710 euro kai kaname amnio kai moriako kariotipo kai bgike mia xara.o adrs mou elege oti an exei sidromo(kapio sidromo apo ta pola pou iparxoun) kai to ebgaza tha me xorize.giauto eipa oti gia thn thriskia tou thisiazei ta pada.

ksereis ti me enoxlei perisotero?pou exei tixei poles fores na exo ta pedia tou kai na sinadaw thn mana tous ston dromo kathoa kanei boltes.

kai pou exei arxisei na ferete orea ston adra mou gt fobate mhn ton xasei tora kai den th exei na afinei ta pedia ths kapou gi na girnaei me ton gomenos ths.

den katalaba ti egrapses?den ta blepei ta pedia tou o adras sou;egw mexri kai fai exo stilei poles fores kai sta pedia tou kai sthn mana tous.

auta exoun thn bash tous as minoun ekei bas kai boresoume na anikoume spitiko me ton adra mou parolo p exoume tosa problimata.

kai o pneumatikos mas ta idia tou eipe.ta alla sou pedia eine megala eipe.h gineka sou trabaei megala zoria mhn thn afineis monh ths to moro sas exei problima prepei na eise koda tous!tora ine perisotero koda mou kai ton euxarhstw me xilious tropous.

an eixe sidromo down ego tha thela na kano diakoph gt mas eipan kai gia sidromo down k dosame 710 euro kai kaname amnio kai moriako kariotipo kai bgike mia xara.o adrs mou elege oti an exei sidromo(kapio sidromo apo ta pola pou iparxoun) kai to ebgaza tha me xorize.giauto eipa oti gia thn thriskia tou thisiazei ta pada.

ειπα οτι ΑΝ ο αντρασ μου δεν έβλεπε τα παιδια του θα ειχα πρόβλημα γιατι θεωρω οτι όλα τα πιαδιακια του κοσμού χρειάζονται τους γονείς τους.

Να σε ρωτήσω και κάτι οχι οτι εχει και ιδιαιτερη σημασια. ποσο χρονων ειναι τα άλλα παιδάκια?

παντως σου ξαναλεω ΗΡΕΜΗΣΕΕΕΕ. Το μωρό χρειαζεται καποιον που να παταει ΓΕΡΑ και να ειναι ΔΥΝΑΤΟΣ

ειπα οτι ΑΝ ο αντρασ μου δεν έβλεπε τα παιδια του θα ειχα πρόβλημα γιατι θεωρω οτι όλα τα πιαδιακια του κοσμού χρειάζονται τους γονείς τους.

Να σε ρωτήσω και κάτι οχι οτι εχει και ιδιαιτερη σημασια. ποσο χρονων ειναι τα άλλα παιδάκια?

παντως σου ξαναλεω ΗΡΕΜΗΣΕΕΕΕ. Το μωρό χρειαζεται καποιον που να παταει ΓΕΡΑ και να ειναι ΔΥΝΑΤΟΣ

ta alla pedakia eine 9 kai 11 eton.ma kai egw an einai kati pou me trabikse koda tou einai auto.h megalh agaph tou gia ta pedia tou,kati pou o proin adrs mou den ekane me ton gio mas.alla oxi an afieronei perisotero xrono se auta kai oxi se emena pou eime ethmogenh,me ena embrio me 3 problimata sthn kardia kai me katathlipsh ego.edo kai 1 mhna me exei piasei katathlipsh kleo xoris logo sinexos kai ola mou fenode maura.h parousi tou mou dinei terastia dinmh.

Ωραιος πνευματικος.. ΠΡωτη φορα συνανταω πνευματικο που να προτρεπει πατερα να παρατησει τα παιδια του....

den tou eipe n ta parathsei alla na afieronei perisoteo xrono se mena mias kai ta pedia tou den eine 3-4 xronwn.

Κατερινα 9 κ 11 τα παιδια δεν ειναι μεγαλα. Ουτε ειναι μονο η μανα τους υποχρεωμενη να τα μεγαλωνει. Ανεξαρτητα των δικων σου προβληματων, των δικων σας.. ειναι και πατερας δυο μικρων παιδιων. Ειναι υποχρεωμενος να τους παρεχει οτι μπορει. Ειναι υποχρεωμενος απεναντι και στα 3 παιδια του. Εαν καλη μου εχει καταθλιψη, πηγαινε να το κοιταξεις γιατι μετα την γεννα τα πραγματα θα χειροτερεψουν.

den tou eipe n ta parathsei alla na afieronei perisoteo xrono se mena mias kai ta pedia tou den eine 3-4 xronwn.

Ασε μας βρε Κατερινα. Κοιταξε τον εαυτο σου και το μωρο και παρα τα αλλα παιδια. Βγαζεις τρομερη κακια και εγωισμο. Κοιταξε πως θα κανετε το καλυτερο με την ιατρικη φροντιδα του μωρου σου και ασε τα αλλα παιδια να χαιρονται και τον πατερα τους. Τα ηξερε απο την αρχη, τα δεχτηκες τωρα μην τρωγεσαι.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...