Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

υστεροσαλπιγγογραφια τι,πως που?οεο?

Recommended Posts

νομίζω παίζει ρόλο κ είναι κάτι που δε το ξέρεις από πρίν...βέβαια η Ελίνα μας είχε άλλη εμπειρία αλλά οι περισσότερες (που έχω διαβάσει...αλλά κ μια ξαδέρφη μου που μου έχει πεί)που είχαν βουλωμένες πονέσανε πολύ...

κι εμένα μου φάνηκε παράξενο για τα 40ευρώ γιατί σου είπα αλλού τί ζητάγανε κ γι'αυτό έκλεισα εκεί γιατί ήταν πιό φτηνά...τώρα τί να σου πώ θα δείξει....

Υ.Γ.το προηγούμενο μήνα είχα πάει να τη κάνω

εαν επιτρεπεις που την είχες κανει? γιατι τα χειροτερα σχολια τα εχω ακουσει γαι το αλεξανδρα που εχει μεινει στο 16ο αιωνα. σου κρατανε τα ποδια, εχεις 3 γιατρους μεσα κτλ.... εγω ειχα μονο τον γιατρο μεσα ο οποιος ηταν αξιολατρευτος.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 120
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχεις δικιο. Δεν ειναι και λιγο αυτο που περασες.. κανε μεθη να εισαι ηρεμη κι ευχομαι καλα αποτελεσματα😃😃

σ'ευχαριστώ Ελινάκι μου να είσαι καλά κοπέλα μου κι εσύ να χαίρεσαι τη κορούλα σου....και να έχεις την ίδια επιτυχία κ στο δεύτερο!!!!:):):)

εαν επιτρεπεις που την είχες κανει? γιατι τα χειροτερα σχολια τα εχω ακουσει γαι το αλεξανδρα που εχει μεινει στο 16ο αιωνα. σου κρατανε τα ποδια, εχεις 3 γιατρους μεσα κτλ.... εγω ειχα μονο τον γιατρο μεσα ο οποιος ηταν αξιολατρευτος.

δε ξέρω αν μπορώ να το πώ δημόσια αν θές στο στέλνω σε πμ πάντως ήταν σε ιδιωτικό διαγνωστικό....κ γι'αυτό μετά έψαχνα δε δημόσιο νοσοκομείο αλλά πρώτον δεν έβρισκα διαθέσιμο ραντεβού με τίποτα κ δεύτερον δε δέχονται να σου κάνουν μέθη...έτσι έκλεισα σε ιδιωτικό "νοσοκομείο-μαιευτήριο" τουλάχιστον ότι κ να συμβεί θα ξέρουν πώς να το αντιμετωπίσουν τα διαγνωστικά απ'ότι φαίνεται είναι μόνο για καμιά εξέταση αίματος...

όσο για τα πόδια....δεν είχαν κάν στηρίγματα κ μου έλεγε να τα κρατάω εγώ και έλα πιό έξω πιό έξω κόντευα να πέσω κάτω γι'αυτό δε μπορούσε να το περάσει μάλλον

σ'ευχαριστώ Ελινάκι μου να είσαι καλά κοπέλα μου κι εσύ να χαίρεσαι τη κορούλα σου....και να έχεις την ίδια επιτυχία κ στο δεύτερο!!!!:):):)

Σ'ευχαριστω Κατερινακι μου γλυκο! Ευχομαι και στις δυο μας αλλα και σε οσες κοπελες το θελουν να αποκτησουν γρηγορα μπεμπακι!

Διαφημίσεις

Σ'ευχαριστω Κατερινακι μου γλυκο! Ευχομαι και στις δυο μας αλλα και σε οσες κοπελες το θελουν να αποκτησουν γρηγορα μπεμπακι!

σ'ευχαριστώ πολύ, εύχομαι......να πιάσει η ευχή σου:D:D:D

Γεια σας κορίτσια!!! Διάβασα τη συζήτηση σας και έχω να πω οτι μεγάλο ρολο παιζει ο γιατρός σου.εκανα πριν 3 χρονια σαλπιγγογραφια σε πολύ γνωστό μαιευτήριο που το όνομα του αρχίζει από ι....οι κοπέλες που έκαναν την όλη διαδικασία ηταν ευγενεστατες και εξυπηρετικες. Συμπασχουν στον πόνο σου.Αν και οι σάλπιγγες μου ηταν καθαρές, υπεφερα γιατί η καλη μου η γιατρός μου είπε απλά να πάρω ενα παυσίπονο μια ωρα πριν την εξεταση.οπότε καταλαβαίνετε τι επαθα. Άσε που αυτή δεν εμφανίστηκε ποτέ στην εξέταση...για αυτό με γαλή προσοχή στο γιατρό.έχω καεί....

Γεια σας κορίτσια!!! Διάβασα τη συζήτηση σας και έχω να πω οτι μεγάλο ρολο παιζει ο γιατρός σου.εκανα πριν 3 χρονια σαλπιγγογραφια σε πολύ γνωστό μαιευτήριο που το όνομα του αρχίζει από ι....οι κοπέλες που έκαναν την όλη διαδικασία ηταν ευγενεστατες και εξυπηρετικες. Συμπασχουν στον πόνο σου.Αν και οι σάλπιγγες μου ηταν καθαρές, υπεφερα γιατί η καλη μου η γιατρός μου είπε απλά να πάρω ενα παυσίπονο μια ωρα πριν την εξεταση.οπότε καταλαβαίνετε τι επαθα. Άσε που αυτή δεν εμφανίστηκε ποτέ στην εξέταση...για αυτό με γαλή προσοχή στο γιατρό.έχω καεί....

έχεις δίκιο...δεν έχω όμως τη δυνατότητα να πάω εκεί που είναι ο γιατρός μου...

kalispera! ego ixa travmatiki ebiria stin salpigografia dioti afti pou mou tin ekane itan asxeti! prospathouse epi mia ora na perasi ton salpigografo! mia olokliri ora....ekane giro stis 4 prospathies nomizo! toso pou meta to proto misaoro arxisan na tremoun ta podia mou dioti fovomoun na min mou kanoun ke kamia zimia! afou ide ke apoide, fonakse enan alo o opios ton perase amesos! ke san na min eftane afto fevgodas mou ipan oti tha exo malon provlima ke stin emvriometafora logo anatomias! anisixisa ke fovithika apistefta! piga vevea ston giatro mou ke mou ekane prova et ke itan ola mia xara! na simioso oti tin ekana se gnosti idiotiki meeftiki kliniki! den ponasa sxedon katholou omos...tipota pou na min adexete apo thema ponou! ki as imoun ke se athlia psixoligia ke poli sfigmeni meta apo tosi taleporia! ke epidi ke ego provlimatizomoun gia tin methi....an xriazotan na ksanakano pali xoris methi tha ekana! alou vevea....!!!!!!

kalispera! ego ixa travmatiki ebiria stin salpigografia dioti afti pou mou tin ekane itan asxeti! prospathouse epi mia ora na perasi ton salpigografo! mia olokliri ora....ekane giro stis 4 prospathies nomizo! toso pou meta to proto misaoro arxisan na tremoun ta podia mou dioti fovomoun na min mou kanoun ke kamia zimia! afou ide ke apoide, fonakse enan alo o opios ton perase amesos! ke san na min eftane afto fevgodas mou ipan oti tha exo malon provlima ke stin emvriometafora logo anatomias! anisixisa ke fovithika apistefta! piga vevea ston giatro mou ke mou ekane prova et ke itan ola mia xara! na simioso oti tin ekana se gnosti idiotiki meeftiki kliniki! den ponasa sxedon katholou omos...tipota pou na min adexete apo thema ponou! ki as imoun ke se athlia psixoligia ke poli sfigmeni meta apo tosi taleporia! ke epidi ke ego provlimatizomoun gia tin methi....an xriazotan na ksanakano pali xoris methi tha ekana! alou vevea....!!!!!!

γειά σου μάγισσα...μπορείς να μου στείλεις με πμ το όνομα της κλινικής;

Διαφημίσεις

εμένα στις 2 προσπάθειες να τον περάσει μου τραυμάτησε το τράχηλο κ σταμάτησε η εξέταση...

Κατερινα μου εγω 6 μηνες πριν την εξωσωματικη ξεκιναω εξετασεις,διατροφη κ.τ,λ. Ξεκινησα τωρα παλι για να κανω τον Σεπτεμβρη-Οκτωμβρη πρωτα ο Θεος. Αστα πολυ τρεξιμο και εξετασεις 2 τομους! Αλλα μωρε αξιζε το αποτελεσμα γι αυτο το ξανακανω😊😊

Κατερινα μου εγω 6 μηνες πριν την εξωσωματικη ξεκιναω εξετασεις,διατροφη κ.τ,λ. Ξεκινησα τωρα παλι για να κανω τον Σεπτεμβρη-Οκτωμβρη πρωτα ο Θεος. Αστα πολυ τρεξιμο και εξετασεις 2 τομους! Αλλα μωρε αξιζε το αποτελεσμα γι αυτο το ξανακανω😊😊

φυσικά κ αξίζει δε το συζητώ αλλά εγώ προσωπικά οικονομικά είμαι λίγο χάλια τώρα οπότε δε μπορώ να τα κάνω όσο γρήγορα θα ήθελα κ πάμε με ρυθμούς χελώνας...αν είχα λεφτά ξέρω τί θα έκανα για να ξενοιάσω κ να'μαι τουλάχιστον σχεδόν σίγουρη ότι δεν έχω κάτι κ ότι είναι μόνο θέμα χρόνου... αλλά τί να κάνουμε όπως μπορούμε θα πορευτούμε...

apofasisa na to po dimosios giati afta prepi na legode bas ke glitosi kamia kopela apo ta xeria ton asxeton!!!! sto gea tin ekana (iatriko)! mono pou vgika xoris kapio sovaro travmatismo apo eki mesa ine thavma!

έχεις δίκιο απλά έχω ακούσει ότι αν αναφέρεις τέτοια μπορεί να σε αποκλείσουν απ'το φόρουμ...δε ξέρω αν ισχύει σίγουρα...γι'αυτό...κ δε θα το ήθελα γιατί μ'αρέσει εδώ...απ'ότι έχω καταλάβει όταν μιλάς για τέτοια θέματα δίνεις πληροφορίες μόνο μέσω πμ....έτσι δεν είναι;

Διαφημίσεις

έχεις δίκιο απλά έχω ακούσει ότι αν αναφέρεις τέτοια μπορεί να σε αποκλείσουν απ'το φόρουμ...δε ξέρω αν ισχύει σίγουρα...γι'αυτό...κ δε θα το ήθελα γιατί μ'αρέσει εδώ...απ'ότι έχω καταλάβει όταν μιλάς για τέτοια θέματα δίνεις πληροφορίες μόνο μέσω πμ....έτσι δεν είναι;

Εγώ προσωπικά δεν αναφέρω ονόματα γιατρών δημοσίως! Αλλα για να προστατέψω καποιες κοπέλες δεν θεωρω κακο να αναφέρω την μαιευτική στην οποια δεν έμεινα ευχαριστημενη απο το τμήμα των υπερήχων ! Αν θεωρούν οι διαχειριστές οτι αυτο που εκανα ειναι μεμπτό θα μου κανουν παρατήρηση υποθετω!!! Εγω θεωρω χρέος μου να το πω!!!

Εγώ προσωπικά δεν αναφέρω ονόματα γιατρών δημοσίως! Αλλα για να προστατέψω καποιες κοπέλες δεν θεωρω κακο να αναφέρω την μαιευτική στην οποια δεν έμεινα ευχαριστημενη απο το τμήμα των υπερήχων ! Αν θεωρούν οι διαχειριστές οτι αυτο που εκανα ειναι μεμπτό θα μου κανουν παρατήρηση υποθετω!!! Εγω θεωρω χρέος μου να το πω!!!

σου είπα έχεις δίκιο απλά λέω τί κάνω εγώ,δε το κατακρίνω κι εγώ δεν έχω πρόβλημα να πώ απλά δε ξέρω μήπως με πετάξουν απ'το θέμα γι'αυτό... τέσπα...

Μάγισσα μου τι σου έκαναν! Πόσο στεναχωρηθηκα με αυτά που διάβασα.έχεις απόλυτο δίκιο να θέλεις να τους "κραξεις".είναι πολύ οδυνηρό εσύ να έχεις τον πόνο σου και να περνάς τα πάνδεινα και να υπάρχουν άνθρωποι που το μόνο που τους νοιάζει είναι να βγάλουν χρήματα από εσένα. Δυστυχώς!!! Το έχω περάσει επανειλλημένα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό.

Μάγισσα μου τι σου έκαναν! Πόσο στεναχωρηθηκα με αυτά που διάβασα.έχεις απόλυτο δίκιο να θέλεις να τους "κραξεις".είναι πολύ οδυνηρό εσύ να έχεις τον πόνο σου και να περνάς τα πάνδεινα και να υπάρχουν άνθρωποι που το μόνο που τους νοιάζει είναι να βγάλουν χρήματα από εσένα. Δυστυχώς!!! Το έχω περάσει επανειλλημένα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό.

Ευτυχώς πάει πέρασε!!!! Παμε γι αλλα...τι να κανουμε υπαρχουν και άσχετοι!!!! Αφου δεν εγινε καμια ζημιά....!!!! Ολα καλα!!!

εγω παντως στο αρεταιειο δεν καταλαβα τιποτα κ υπ'οψιν δεν μου ειπαν να παρω παυσιπονο οποτε κ δεν πηρα..κ δεν πονεσα καθολου .παντως ξαναπηγα αρεταιειο για τεστ παπ κ καλλλιεργεια(κολποσκοπηση εχω κ ολοκληρωνω τις εξετασεις μου)σε αλλο τμημα με ειδικευομενους?φοιτητες?ενταξει με πεθαναν.ααα για οσες ενδιαφερονται στο προγεννητικο ελεγχο ζητουν κ εξεταση στα χλαμυδια στο αρεταιειο ομως, εχουν λεει ενα νεο υπερυγχρονο τροπο ν ατα εξεταζουν ο οποιος δεν συνταγογραφεται κ κοστιζει 70 ευρω,οποτε ζητηστε στο γιατρο αν θελετε να κανετε εκει καποιες απο τις εξετασεις σας να τις γραψει ξεχωριστα κ να πατε αλλου για χλαμυδια .

• 5 χρόνια μετά...

Πήγα στο Αρεταίειο και στο Αλεξάνδρα και δεν την κάνουν την σαλπιγγογραφια πλέον. Πήγα και στο Ελενα (μου είπαν ότι είναι δωρεάν αν στο γράψει γιατρός) αλλά φυσικά δεν είχαν ραντεβού. Ξέρετε άλλο νοσοκομείο στην Αθήνα που να κάνει σαλπιγγογραφια; επείγομαι! 

Δε μπορώ με τίποτα να πάω σε ιδιωτικό, δεν έχουμε πληρωθεί ακόμη. 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...