Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

φοβάμαι οτι επαθα πρόπτωση μήτρας!

Tsitsimai

Recommended Posts

Γεια σας θα ήθελα* την βοήθεια σας σε ενα θέμα που με τρώει εδώ και*

Πόλυ Καιρο άλλα φοβάμαι να ρωτησω. Πρίν ένα μήνα περίπου είχα μια*

αποβολή στην 12η εβδομαδα μετα απο 20 ημερες μου ήρθε αίμα άλλα μονο*

για 2 ημερες, μετα απο 3 παλι αίμα για 1 ημερα και μετα απο 2 παλι αίμα*

για 1 ημερα, έκλεισα ραντεβού στον γυναικολόγο μου για την αλλη*

εβδομαδα αλλά με έχει φαει η αγωνιά και το άγχος, φοβάμαι για πρόπτωση*

μήτρας.έχω ήδη ένα κοριτσάκι 15 μηνών και φοβάμαι οτι θα την αφήσω*

μοναχοπαίδι!

Διαφημίσεις

Καλημερα!Ψαχνοντας λιγο για το θεμα που σε απαχολει,δεν διαβασα πουθενα ως συμπτωμα της προπτωσης μητρας την αιμοραγια με τον τροπο που περιεγραψες.Σου παραθετω εδω μια σελιδα που εχει και εικονες και αναλυει αρκετα την κατασταση που (αδικα πιστευω) φοβασαι. http://www.poulakis-urology.com/proptosi-mitras Πιθανον να ειναι απο την διακοπη κυησης που ειχες.Σου καθαρισε τη μητρα ο γιατρος μετα την αποβολη?

Ναι μου την καθάρισε, όσες φορές μου ήρθε αίμα προηγουμένος είχα σηκώσει βαρος, δηλαδή κοιμιζα την μικρή μου πολύ ωρα. Φοβάμαι μην έχω κανει γενικά κάποια ζημία στην μήτρα μου και δεν μπορω να ξάνα μείνω έγκυος.

Το έχω διαβάσει και έχω πόλλα απο αυτά που λέει, όπως συχνό ουρία, αίσθημα πιεσεις. Με πρόπτωση μήτρας ξάνα μενεις εγκυος η είναι αδυνατον?

Το έχω διαβάσει και έχω πόλλα απο αυτά που λέει, όπως συχνό ουρία, αίσθημα πιεσεις. Με πρόπτωση μήτρας ξάνα μενεις εγκυος η είναι αδυνατον?

Αχ καλή μου και εγώ είχα μια παλίνδρομη κύηση και έκανα απόξεση και είχα τους ίδιοιυς φ'οβους με εσένα!!!Εγώ να φανταστείς έχω συνέχεια αίμα λίγο απο εκείνη την ημέρα, και τις τρεις τελευταίες μέρες έχω πολύ σαν ροή περιόδου δεύτερης μέρας. Τα καθαρίσματα λογικά είναι. Αποβάλει ο οργανισμός σου ότι έχει μείνει, γιατί ο γιατρός δεν σε "καθαρίζει" τελείως για να μην τραμματίσει την μήτρα. Εγώ να δείς φόβο που είχα και έντονους πόνους περιόδου.... Δύσκολη κατάσταση... Δεν φτάνει η απώλεια έχεις και αυτά να ανχώνεσαι. Υπομονή να κάνεις όσο μπορείς και θα περάσει ο καιρος. Να πάρεις όμως και τον γιατρό σου να τον ρωτήσεις. Εγώ μες σε 20 μέρες τον πήρα δυο φορές γιατί ανησυχούσα, αυτος ξέρει καλύτερα γιατί κάθε περίπτωση είναι και διαφορετική!!! Υπομονη και περαστικά σου!!!

VH6Dp2.png

ivf7p2.png

Διαφημίσεις

Εγω εχω προπτωση.Την εμφανισα μετα την πρωτη εγκυμοσυνη και μετα την δευτερη (μαζι με τα αβρη των παιδιων και την ηλικια) χειροτερευσε. Δεν με εμποδισε να μεινω εγγυος δευτερη φορα και μαλιστα μετα το 1ο τριμηνο ανεβηκε.

Τα συμπτωματα της προπτωσης οπως τα ζω εγω ειναι οτι η μητρα μου πλεον εξεχει και δεν μπορω να κρατησω το πιπι καθολου. Αιμοραγια ομως δεν εχω απο αυτο. Καλα κανεις και πας στο γιατρο.Σιγουρα θα σε ηρεμισει

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...