Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Xeforapid

gemini1982

Recommended Posts

• 1 month later...

Διαφημίσεις

Τόσες κοπέλες έχετε μπει και δει το θέμα , μία δεν ξέρει να μου απαντήσει αν το χάπι αυτό σου κάνει δύσκολη την σύλληψη για παιδάκι;;;:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

καλησπερα.

Εγω το επαιρνα σε περιοδο ασχετη απο προσπαθεια συλληψης.

Αλλα ετσι και αλλιως ειναι αντιφλεγμονωδες που το παιρνεις για λιγες μερες. Εσυ ποσο καιρο το παιρνεις?? Εχεις ρωτησει το γυναικολογο σου?

Λογικα οταν σταματησεις το φαρμακο μετα απο λιγες μερες πρεπει να καθαριζει και ο οργανισμος. Δεν ξερω βεβαια και πολλα.

Το παίρνει κάποια από εσάς στην περίοδο;;Οι παρενέργειες που έχει για δύσκολη σύλληψη ισχύουν;;;:confused: :confused: :confused: :confused:

Αν πονάς στην περίοδο (αν εννοείς αυτό) και γιαυτό το παίρνεις εκείνες τις μέρες, υπάρχουν κι άλλα ισχυρά αντιφλεγμονώδη που δεν δημιουργούν κανένα θέμα με 1-2 που θα πάρεις για τον πόνο. π.χ. mesulid, algofren 600mg κ.α.

Εγώ το παίρνω εδώ και χρόνια! Σε κάθε περίοδο παίρνω 2-3 συνολικά! Η αλήθεια είναι ότι έχω δυσκολία στη σύλληψη αλλά όχι γι'αυτό το λόγο! Έχω φραγμένο τράχηλο και θυροειδή, οπότε δε θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να κατηγορήσω το χάπι γι'αυτό!

Όλα στη ζωή γίνονται για κάποιο λόγο...:P

Διαφημίσεις

καλησπερα.

Εγω το επαιρνα σε περιοδο ασχετη απο προσπαθεια συλληψης.

Αλλα ετσι και αλλιως ειναι αντιφλεγμονωδες που το παιρνεις για λιγες μερες. Εσυ ποσο καιρο το παιρνεις?? Εχεις ρωτησει το γυναικολογο σου?

Λογικα οταν σταματησεις το φαρμακο μετα απο λιγες μερες πρεπει να καθαριζει και ο οργανισμος. Δεν ξερω βεβαια και πολλα.

Το παίρνω μόνο στην περίοδο επειδή πονάω πολύ. Τον έχω ρωτήσει και μου έχει πει ότι δεν ισχύει αλλά το ένστικτο μου δεν συμφωνεί. 2 χάπια παίρνω μόνο. Αυτό το μήνα δεν το πήρα.

Αν πονάς στην περίοδο (αν εννοείς αυτό) και γιαυτό το παίρνεις εκείνες τις μέρες, υπάρχουν κι άλλα ισχυρά αντιφλεγμονώδη που δεν δημιουργούν κανένα θέμα με 1-2 που θα πάρεις για τον πόνο. π.χ. mesulid, algofren 600mg κ.α.

Το παίρνω μόνο στην περίοδο επειδή πονάω πολύ. Το mesulid με έχει στείλει στο νοσοκομείο.Την τελευταία φορά που το πήρα έκανα εμετό και λιποθύμησα. Το άλλο δεν το γνώριζα. Σε ευχαριστώ.

Εγώ το παίρνω εδώ και χρόνια! Σε κάθε περίοδο παίρνω 2-3 συνολικά! Η αλήθεια είναι ότι έχω δυσκολία στη σύλληψη αλλά όχι γι'αυτό το λόγο! Έχω φραγμένο τράχηλο και θυροειδή, οπότε δε θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να κατηγορήσω το χάπι γι'αυτό!

Έχεις σκεφτεί να το σταματήσεις μήπως δεις κάποια αλλαγή;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...