Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρόβλημα με προλακτίνη!

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια;;;;Τι κανετε;;;Σας ελειψα;;;Φανταζομαι πως ναι!!!:lol::lol::lol:Ποσο καιρο εχουμε να τα πουμε..πωπω!!!Ειμαι απαραδεκτη το ξερω!!!:roll::roll::roll:Λοιπον..με εμενα τα πραγματα εχουν ως εξης:την προλακτινη μου εχω να την μετρησω απο τον Μαιο κι αυτο γιατι μου την εδωσε που ηταν ανεβασμενη...:evil::evil::evil:Τα dostinex τα εχω στο ραφακι μου και απλα τα κοιταω:rolleyes::rolleyes:Να τα παρω ή να μη τα παρω;;Δεν τα εχω παρει ακομα και μαλλον θα το σκεφτω πολυ αν θα τα ξαναπαρω για τον λογο που προαναφερουν οι φιλες μου παραπανω.Βλ.ΣΟΦΗ και katespes!!!Δεν θελω να ξαναπερασω αυτα που περασα οσο τα επαιρνα.Ισως το λεω γιατι εχω ηδη ενα παιδακι αλλα πιστεψτε με θελω παρα πολυ και ενα ακομη.Βλεπετε ο καθενας με τον πονο του:lol::lol::lol:Βεβαια εχει παρα πολυ καιρο να τρεξει το στηθος μου γαλα και ειμαι πολυ χαρουμενη γι'αυτο:lol::lol::lol:Αλλα κραταω και λιγο την χαρα μου μη υτχον και ξανατρεξει!Παντως εμενα ο γιατρος μου ειχε πει οτι και να ειμαι εγκυος και να παρω το χαπι δεν ειναι και κατι το τραγικο πια,απλα θα ακολουθησουμε αλλη διαδικασια και παραπανω εξετασεις!Θα τα ξαναπουμε κοριτσαρες φιλακια πολλα!!!katespes τι κανει το κοριτσακι σου;Με την ΣΟΦΗ τα λεμε...!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια;;;;Τι κανετε;;;Σας ελειψα;;;Φανταζομαι πως ναι!!!:lol::lol::lol:Ποσο καιρο εχουμε να τα πουμε..πωπω!!!Ειμαι απαραδεκτη το ξερω!!!:roll::roll::roll:Λοιπον..με εμενα τα πραγματα εχουν ως εξης:την προλακτινη μου εχω να την μετρησω απο τον Μαιο κι αυτο γιατι μου την εδωσε που ηταν ανεβασμενη...:evil::evil::evil:Τα dostinex τα εχω στο ραφακι μου και απλα τα κοιταω:rolleyes::rolleyes:Να τα παρω ή να μη τα παρω;;Δεν τα εχω παρει ακομα και μαλλον θα το σκεφτω πολυ αν θα τα ξαναπαρω για τον λογο που προαναφερουν οι φιλες μου παραπανω.Βλ.ΣΟΦΗ και katespes!!!Δεν θελω να ξαναπερασω αυτα που περασα οσο τα επαιρνα.Ισως το λεω γιατι εχω ηδη ενα παιδακι αλλα πιστεψτε με θελω παρα πολυ και ενα ακομη.Βλεπετε ο καθενας με τον πονο του:lol::lol::lol:Βεβαια εχει παρα πολυ καιρο να τρεξει το στηθος μου γαλα και ειμαι πολυ χαρουμενη γι'αυτο:lol::lol::lol:Αλλα κραταω και λιγο την χαρα μου μη υτχον και ξανατρεξει!Παντως εμενα ο γιατρος μου ειχε πει οτι και να ειμαι εγκυος και να παρω το χαπι δεν ειναι και κατι το τραγικο πια,απλα θα ακολουθησουμε αλλη διαδικασια και παραπανω εξετασεις!Θα τα ξαναπουμε κοριτσαρες φιλακια πολλα!!!katespes τι κανει το κοριτσακι σου;Με την ΣΟΦΗ τα λεμε...!!

Ναι, βρε ΧΕΛΙΔΟΝΙ, μας έλειψες. Αλλά βλέπω, ηθικό ακμαιότατο. Μπράβο και μην φοβάσαι, θα έρθουν και πάλι μωρά στην αγκαλιά μας. Πού θα πάει;:P;) Μήπως, όμως, να έκανες εκείνη την εξέταση για την προλακτίνη; Μήπως έχει πέσει, αφού δεν τρέχει τίποτα από το στήθος;:-P

Το κοριτσάκι μου μια χαρά είναι. Πάει και μπαλέτο. Σε ευχαριστώ πολύ. Μην ξεχνάς, θέλουμε νέα κι από το Χελιδονάκι.

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα, κορίτσια!!!!

Η Kathrin9 έχει δίκιο. Πού είστε και τι κάνετε;;;

Εσύ, κορίτσι, πώς είσαι; Μην ξεχνάς τα Χριστούγεννα έρχονται.

Φιλιά σε όλες. Πάντα τα καλύτερα.

:P

Καλημέρα!!!

Ανάμεσα σε δουλειές , ιώσεις και υποχρεώσεις χαθήκαμε λίγο.Αλλά δεν σας ξεχνάω ποτέ.

Εγώ δεν έκανα επαναληπτική πρώτον γιατί θα την έκανα μαζί με άλλες εξετάσεις αλλά αρρώστησα και δεν πήγα(είπα θα πάω αργότερα).Δεύτερον αφού δεν θέλω να ξαναπάρω χάπια και αφού (φτου φτου) έχω περίοδο μιας που το πρόβλημα μου από εκεί ξεκίνησε και πήγα στον γιατρό , δεν τρελαίνομαι να ξαναμετρηθώ. Ξέρω ότι είναι ανεβασμένη , πιστεύω ότι ήταν , είναι και θα είναι ,κυρίως λόγω οργανισμού και χαρακτήρα.Επομένως η επιβεβαίωση ίσως είναι περιττή.Βλέποντας και κάνοντας λοιπόν........

Από εκεί και πέρα κάνω γενική στο σπίτι και προσπαθώ να περνάω τις μέρες μου όσο καλύτερα γίνεται.Προσπαθώ να αποβάλω τις κακές σκέψεις ,τον αρνητισμό και να προσέχω τον εαυτό μου γιατί τον είχα παραμελήσει και ταλαιπωρήσει πολύ στο παρελθόν και δεν του άξιζε:roll:Ίσως αυτό να έχουμε πραγματικά ανάγκη κορίτσια και όλα τα άλλα να έρθουν μετά.......

Περιμένω νέα σας.

kathrin πες μας τα δικά σου.Και όπως είπε η katesps τα Χριστούγεννα έρχονται!!!!

PMNYp3.png

Διαφημίσεις

Προσπαθώ να αποβάλω τις κακές σκέψεις ,τον αρνητισμό και να προσέχω τον εαυτό μου γιατί τον είχα παραμελήσει και ταλαιπωρήσει πολύ στο παρελθόν και δεν του άξιζε:roll:Ίσως αυτό να έχουμε πραγματικά ανάγκη κορίτσια και όλα τα άλλα να έρθουν μετά.......

Κορίτσια, αυτό που γράφει η ΣΟΦΗ, νομίζω ότι είναι το κλειδί της επιτυχίας. Εάν δεν φροντίσουμε και δεν περιποιηθούμε εμείς οι ίδιες τον εαυτό μας, πώς αυτός θα αντέξει ό,τι τον φορτώνουμε; Νομίζω ότι μας χρειάζεται και τον χρειαζόμαστε κι όλα τα άλλα θα έρθουν. Ε, εντάξει με λίγο κόπο παραπάνω, αλλά το αποτέλεσμα σίγουρα θα μας αποζημιώσει.

Κορίτσια γεια σας, έχω μια παλίνδρομη στο ενεργητικό μου, πάει σχεδόν ένας χρόνος. Μέτρησα την προλακτίνη πρώτη φορά πριν περίπου 9 μήνες και είχα γύρω στο 1000 διπλάσιο δηλ. του κανονικού, λίγες μέρες μετά είχα 350 εντος δηλ. φυσιολογικών ορίων. Μέχρι σήμερα έχω κάνει ακόμη 4-5 μετρήσεις κάποιε ψηλές, με ψηλότερο το 940 και κάποιες εντός φυσιολογικών ορίων και μάλιστα στη μέση του ορίου. Φοβήθηκα περισσότερο για την πιθανότητα να ΄'εχω κάτι στον εγκέφαλο και έχω πανικοβληθεί. Με φοβίζει και η μαγνητική γιατί παλιά από λάθος καθοδήγηση γιατρού έκαν πολλές άχρηστες ακτινογραφίς, αξονική και μαγνητική και δεν θα ήθελα να επιβαρυνθώ περαιτέρω κυρίως γνωρίζοντας ότι περαιτέρω επιβάρυνση δική μου δυνατό να έχει επίπτωση στο έμβρυο.Έχει άλλο τρίοπο αποκλεισμού αδενώματος. Είχε κάποια από σας τέτοιες διακυμάνσεις. Νομίζω πως δεν με έχει επηρεάσει στο θέμα γονιμότητα αφού τη προηγούμενη φορά είχα συλλάβει με τη πρώτη και από τότε δεν έχω ξαναπροσπαθησει.

Κορίτσια γεια σας, έχω μια παλίνδρομη στο ενεργητικό μου, πάει σχεδόν ένας χρόνος. Μέτρησα την προλακτίνη πρώτη φορά πριν περίπου 9 μήνες και είχα γύρω στο 1000 διπλάσιο δηλ. του κανονικού, λίγες μέρες μετά είχα 350 εντος δηλ. φυσιολογικών ορίων. Μέχρι σήμερα έχω κάνει ακόμη 4-5 μετρήσεις κάποιε ψηλές, με ψηλότερο το 940 και κάποιες εντός φυσιολογικών ορίων και μάλιστα στη μέση του ορίου. Φοβήθηκα περισσότερο για την πιθανότητα να ΄'εχω κάτι στον εγκέφαλο και έχω πανικοβληθεί. Με φοβίζει και η μαγνητική γιατί παλιά από λάθος καθοδήγηση γιατρού έκαν πολλές άχρηστες ακτινογραφίς, αξονική και μαγνητική και δεν θα ήθελα να επιβαρυνθώ περαιτέρω κυρίως γνωρίζοντας ότι περαιτέρω επιβάρυνση δική μου δυνατό να έχει επίπτωση στο έμβρυο.Έχει άλλο τρίοπο αποκλεισμού αδενώματος. Είχε κάποια από σας τέτοιες διακυμάνσεις. Νομίζω πως δεν με έχει επηρεάσει στο θέμα γονιμότητα αφού τη προηγούμενη φορά είχα συλλάβει με τη πρώτη και από τότε δεν έχω ξαναπροσπαθησει.

Ειχα προβλημα με την προλακτινη και ο ενδοκρινολογος μου ειπε να κανω "μετρηση ρυθμου προλακτινης" δηλ. μετρηση της καθε 20 λεπτα για 1 ωρα.

Δεν ειναι τιποτα απλως πρεπει να διαθεσεις1 ωρα στο μικροβιολογικο,ετσι φαινεται αν υπαρχει προβλημα στην υποφυση και αν ειναι καθοδικη η πορεια της γλιτωνεις τη μαγνητικη.

Εγω τελευταια μετρηση πριν το ρυθμο προλακτινης ειχα 40 με ανωτατο οριο το 35,οσο για το ρυθμο οι τιμες κυμανθηκαν απο 26 εως 20(η τελευταια μετρηση στη 1 ωρα).

Πριν από πάάάρα πολλά χρόνια , την πρώτη φορά που τυχαία ανακάλυψα ότι έχω πρόβλημα με την προλακτίνη , μου συνέβαινε ακριβώς το ίδιο,δηλαδή στην μια εξέταση ανεβασμένη(τότε όχι πολύ , μέχρι το διπλάσιο έφτασε) πότε φυσιολογική.Αυτό συνέβαινε αρκετό καιρό και ο γιατρός τότε μου είπε(και είχε δίκιο) ότι είναι θέμα άγχους για αυτό αυξομειώνεται η προλακτίνη.Και για αυτό δεν χρειάστηκε να κάνω τότε θεραπεία.Τότε είχα κάνει όλες τις εξετάσεις εκτός από μαγνητική υπόφυσης. Την μαγνητική την έκανα πριν από 3 χρόνια περίπου και αυτό γιατί η προλακτίνη μου ξέφυγε(με φυσιολογικές τιμές 3 έως 23 έφτασα 125 δηλαδή 6 φορές πάνω από το ανώτατο όριο).Και πάλι δεν είχα αδένωμα:mrgreen:

Τις περισσότερες φορές, όταν υπάρχει αδένωμα ,η προλακτίνη είναι πάρα πολύ υψηλή και μόνιμα ανεβασμένη.Για αυτό πιστεύω πως δεν έχεις πρόβλημα αδενώματος(χωρίς να είμαι γιατρός , από τις εμπειρίες μου και όλα όσα έχω μάθει).

Το πιθανότερο να είναι από το άγχος.Το έχουμε πει πολλές φορές , η προλακτίνη αυξάνεται από το άγχος.Εγώ στην θέση σου θα το άφηνα πίσω μου , θα προσπαθούσα να χαλαρώσω , και ύστερα από κατά διαστήματα θα έκανα εξετάσεις απλώς για να παρακολουθώ που βρίσκεται.

Τώρα ,για να ξέρεις απλά , ο μόνος σίγουρος τρόπος για να ξέρεις αν έχεις αδένωμα ή όχι είναι μόνο η μαγνητική υπόφυσης..........

Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά(με την προλακτίνη ειλικρινά πιστεύω πως δεν έχεις πρόβλημα αδενώματος ) και σύντομα με μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!!!!

PMNYp3.png

κορίτσια καλησπέρα!!!να ρωτήσω κάτι αλλά μη με μπουφλίσετε!ειμαι τελείως άσχετη...όταν η προλακτίνη είναι ανεβασμένη πρήζεται το στήθος μετά την ωορρηξία? έχει τελοσπάντων κάποια σχέση με πρήξιμο στο στήθος όταν αυξάνεται?:oops::oops:

Διαφημίσεις

κορίτσια καλησπέρα!!!να ρωτήσω κάτι αλλά μη με μπουφλίσετε!ειμαι τελείως άσχετη...όταν η προλακτίνη είναι ανεβασμένη πρήζεται το στήθος μετά την ωορρηξία? έχει τελοσπάντων κάποια σχέση με πρήξιμο στο στήθος όταν αυξάνεται?:oops::oops:

Καλέ γιατί να σε μπουφλίσουμε?Ρωτάμε για να μαθαίνουμε........;)

Ένα σημάδι ανεβασμένης προλακτίνης είναι το πρησμένο στήθος.Επίσης μπορεί από το στήθος να βγαίνει και λίγο γαλατάκι.

Όμως το πρησμένο στήθος δεν είναι απαραίτητα σημάδι προλακτίνης.Μετά την ωορρηξία περιμένουμε περίοδο(σε 14 μέρες). Μπορεί για αυτό να πρήζεται το στήθος.Πρώτη φορά σου συμβαίνει?Μήπως απλά τώρα το παρατήρησες?Πάντως το να δεις αν η προλακτίνη σου είναι ανεβασμένη,απλά για να σου φύγει η ιδέα, μια αιματολογική στον μικροβιολόγο και περίπου 20 με 25 ευρώ για την εξέταση:D

PMNYp3.png

σε ευχαριστώ σόφη για την απάντηση!!είχα κάνει πριν 2 χρόνια και ήταν 45 και καπάκι με έβαλε ο γιατρός να ξανακάνω και ήταν 24,75?είναι αυξημένη παρόλα αυτά ε?πρέπει λες να πάρω κανένα φάρμακο?δεν μου είχε δώσει πάντως κάτι.

σε ευχαριστώ σόφη για την απάντηση!!είχα κάνει πριν 2 χρόνια και ήταν 45 και καπάκι με έβαλε ο γιατρός να ξανακάνω και ήταν 24,75?είναι αυξημένη παρόλα αυτά ε?πρέπει λες να πάρω κανένα φάρμακο?δεν μου είχε δώσει πάντως κάτι.

Ο γιατρός προφανώς σε ξαναέβαλε να κάνεις την εξέταση να δει κατά πόσο τα πρώτα αποτελέσματα οφείλονταν σε πρόβλημα ή σε άγχος ή κάποιον άλλο παράγοντα που επηρέασε την μέτρηση.Αφού η δεύτερη εξέταση βγήκε φυσιολογική ,άρα όλα καλά.Αλλιώς θα σου έλεγε να κάνεις θεραπεία....

PMNYp3.png

ναι έτσι είναι!άρα συνειδητοποιώ πόσο επηρεάζει το άγχος!μπορεί να εκτοξεύσει τα νεύρα μου, την προλακτίνη και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς!!!!!:P:p γιαυτό πρέπει να ηρεμήσουμε λίγο....ουφφφφφ

κοριτσακια μου εχω νεα.....

εκανα εξετασεις, ολο το πακετακι του προγενητικου ελεγχου και φυσικα τη φιλεναδα μας τη προλακτινη. ολες οι απαντησεις μεχρι στιγμης ειναι καλες, εκτος της καλλιεργειας που δεν την εχω παρει ακομα, και η προλακτινη μου............ναι ειναι εντος φυσιολογικων οριων!!!

ηθελα να το μοιραστω μαζι σας αυτο το αξιοθαυμαστο γεγονος οπως καταλαβαινετε!!

βεβαια απο την αλλη δε πρεπει να χαιρομαι και τοσο πολυ γιατι ειναι μολις εναμιση μηνας που σταματησα το dostinex (απο την αποξεση) οποτε δεν εχει προλαβει προφανως να αποσυντονιστει πολυ ακομα. να δω τι θα μου πει ο ενδοκρινολογος που υποτιθεται θα εκανα εξεταση και θα τον επαιρνα να του πω το αποτελεσμα για να μου ξαναορισει τη δοση του dostinex για να το ξαναρχισω σε 6 εβδομαδες απο τη παλινδρομη.

και ναι κatesp μου το ξερω οτι φτανουν τα χριστουγεννα και ειμαι καλα και ευχομαι να ειναι ομορφα για ολες μας.....

Διαφημίσεις

Κορίτσια, καλημέρα!!!

kathrin9, πολύ ωραία νέα. Μπράβο, κοριτσάκι. Κι η προλακτίνη μια χαρά είναι.

cindy, η προλακτίνη έχει άμεση σχέση με το άγχος. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι η προλακτίνη και το άγχος βαδίζουν χεράκι - χεράκι, αγαπημένοι και δεμένοι. Για το στήθος που γράφεις, θα σου δώσω ένα παράδειγμα: το πρόβλημα με την προλακτίνη ήρθε μετά τη γέννηση του παιδιού μου και συγκεκριμένα το κατάλαβα, όταν δεν μπορούσα να συλλάβω δεύτερο μωρό. Με τη βοήθεια των κοριτσιών εδώ κι επειδή έχω θυροειδή, μίλησα στην ενδοκρινολόγο, μου έδωσε εξετάσεις κι είδε ότι ήταν και παραμένει οριακά αυξημένο. Το στήθος μου παραμένει βαρύ και τρέχει κι υγρό (γάλα), όταν το πιέζω (αυτό να το αποφεύγεις όσο μπορείς), η αλήθεια είναι ότι αν και τώρα έχει μειωθεί σημαντικά η έκκρισή του, για μένα είναι σαν να μην έχω σταματήσει να θηλάζω, από την ημέρα της γέννας. Το παιδάκι μου τώρα είναι 4 χρονών.

Και για οποιαδήποτε παρανόηση: δεν έχω μετανιώσει ούτε μία στιγμή που θήλασα το παιδάκι μου, κι αν η Παναγία με αξίωσει να κρατήσω άλλο ένα μωράκι, ό,τι κι αν λένε οι γιατροί πάλι θα θηλάσω, έστω και λίγο.

Κορίτσια, πάντα τα καλύτερα.

κοριτσακια μου εχω νεα.....

εκανα εξετασεις, ολο το πακετακι του προγενητικου ελεγχου και φυσικα τη φιλεναδα μας τη προλακτινη. ολες οι απαντησεις μεχρι στιγμης ειναι καλες, εκτος της καλλιεργειας που δεν την εχω παρει ακομα, και η προλακτινη μου............ναι ειναι εντος φυσιολογικων οριων!!!

ηθελα να το μοιραστω μαζι σας αυτο το αξιοθαυμαστο γεγονος οπως καταλαβαινετε!!

βεβαια απο την αλλη δε πρεπει να χαιρομαι και τοσο πολυ γιατι ειναι μολις εναμιση μηνας που σταματησα το dostinex (απο την αποξεση) οποτε δεν εχει προλαβει προφανως να αποσυντονιστει πολυ ακομα. να δω τι θα μου πει ο ενδοκρινολογος που υποτιθεται θα εκανα εξεταση και θα τον επαιρνα να του πω το αποτελεσμα για να μου ξαναορισει τη δοση του dostinex για να το ξαναρχισω σε 6 εβδομαδες απο τη παλινδρομη.

και ναι κatesp μου το ξερω οτι φτανουν τα χριστουγεννα και ειμαι καλα και ευχομαι να ειναι ομορφα για ολες μας.....

Μπράβο βρε κοπελιά!!!!!!!!!

Τα νέα σου είναι υπέροχα!!!Σου εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ να παραμείνουν όλα στα φυσιολογικά επίπεδα για πάντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!Φρόντισε να έχεις πάντα(κατά δύναμη) καλή ψυχολογία.Είναι το καλύτερο φάρμακο σε όλα τα προβλήματα!!!!!

PMNYp3.png

Και για οποιαδήποτε παρανόηση: δεν έχω μετανιώσει ούτε μία στιγμή που θήλασα το παιδάκι μου, κι αν η Παναγία με αξίωσει να κρατήσω άλλο ένα μωράκι, ό,τι κι αν λένε οι γιατροί πάλι θα θηλάσω, έστω και λίγο.

Κορίτσια, πάντα τα καλύτερα.

Όχι αν............όταν;):D

PMNYp3.png

• 1 month later...
Κορίτσια της προλακτίνης, πού είστε και πώς είστε;;;

Ετοιμάζεστε για τις γιορτές;;;

Σας εύχομαι Καλές Γιορτές και Καλή Χρονιά.

Όντως χαθήκαμε με τα κορίτσια!!!!!

Κοπελιές ελπίζω να είστε όλες καλά και σας εύχομαι ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!!!!!!!

PMNYp3.png

κοριτσια της προλακτινης (οπως ειπε μια ψυχη πιο πάνω χι χι!)

Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α και απο μενα

καλα χριστουγεννα να εχουμε ολες

και καλη χρονια με .....καινουρια "δωρα"

• 5 εβδομάδες μετά...

Γεια σας κι απο εμενα την ξεχασμενη...Καλη χρονια να εχουμε ολες και οπως επιθυμουμε!Χωρις προλακτινη δηλ.:lol::lol::lol:Διαβαζω εδω τα νεα και αλλα μ'αρεσουν αλλα παλι οχι..Τα δικα μου νεα δεν εχουν αλλαξει και πολυ...Τωρα τις γιορτες που ανεβηκα Θεσ/νικη δεν εκανα καμμια εξεταση...ναι ναι πως το διαβαζετε!Μονο γυναικολογο πηγα για τεστ παπ και μου ειπε να κανω εξεταση προλακτινης την τριτη με πεμπτη μερα απο την ημερα που θα μου ερθει περιοδος.Ξερω κι εγω μωρε;Ο ενδοκρινολογος μου ειπε οτι δεν εχει καμμια σχεση η περιοδος.Θ το κανω κι αυτο ομως για να δουμε τι ακριβως παιζει γιατι η περιοδος ειναι αφαντη.Ναι αφαντη;););)μου ηρθε μετα απο 2 μηνες και κρατησε μια μερα!Μη χειροτερα..τι να κανω ουτε που ξερω!Ειπα κι εγω να το αφησω στο χαλαρο αλλα αυτο παραχαλαρωσε:roll::roll::roll: katespes η μικρουλα σου καλα;ΣΟΦΗ εσενα σε βλεπω....!!!Φιλακια πολλα!

• 2 εβδομάδες μετά...

μιας και εχει μεινει μονο και ερημο το clubακι μας ας γραψω εγω τα νεα μου μπας και σας μαζεψω....

αυτο το μηνα πηγαινα στο γιατρο για υπερηχους για να με βοηθησει να βρω μερα ωορηξιας. αφου λυπον ηταν οργανωμενο το....εγκλημα και αφου εχω προλακτινη και τα λοιπα ρυθμισμενα, ειχαμε πολλους λογους να ελπιζουμε. αρχισα ενιωθα συμπτωματα χαιρομουν εγω, ε δεν αντεξα πηγα νωρις για χωριακη, καταλαβαινετε που να περιμενεις!! και.... 29 η καλη σου!! μικρη αλλα αναλογικα με τη μερα που την εκανα φυσιολογικη, δοκιμασια κυησης θετικη εγραφε και απο κατω μες στη καλη χαρα εγω!!! λογω της προσφατης παλινδρομης ομως ημουν αρκετα προσγειωμενη και δε το ειπα σε κανεναν, ουτε καν στον αντρα μου!! μετα απο 2 ημερες παω να την ξανακανω, οπως ηξερα θα ζητησει ο γιατρος (και επειδη με την χωριακη την ειχα πατησει και την αλλη φορα που δε μεγαλωνε) και τι βλεπω???.... 28 χοριακη. ξαναεπεσα απο τα συνεφα. ηξερα πολυ καλα πλεον οτι χοριακη που δε μεγαλωνει δεν εξελισεται φυσιολογικα. ηταν σαββατο που τη πηρα περιμενα τη δευτερα να μιλησω με το γιατρο, μες στη φρικη μου ερχεται και περιοδος τη δευτερα ελαφρως καθυστερημενη πλεον παει τελειωσε εκει η ιστορια μου.

το μονο που με παρηγορει αφανταστα ειναι οτι τελειωσε η ιστορια με περιοδο και "καθαρισε" οτι ειχε προλαβει να γινει, τιποτα δηλαδη τοσο νωρις και δεν κατεληξα παλι να τρεχω για αποξεσεις.

ειχα μαθει την παλινδρομη κυηση και τωρα εμαθα και τη βιοχημικη κυηση!!

και η φοβερη ατακα του γιατρου μου "τι θα κανω εγω με σενα? εσυ κανεις συληψη αλλα δε τα κρατας" και το αποκορυφωμα ολων "ο οργανισμος σου δημιουργει αντισωματα κατι σαν αμυνα και αποβαλει το ξενο σωμα" πειτε μου ρε κοριτσια πως γινεται δηλαδη εγω να θελω τοσο πολυ ενα μωρακι και ο οργανισμος μου να μη θελει ας μου πει καποιος?????? :shock::confused:

Katrhin9 γεια σου!

Κοριτσάκι μου, πολλές φορές μία παλύνδρομη κύηση δεν είναι τόσο "τυχαίο συμβάν" όσο νομίζουμε. Και για να μην παρεξηγηθεί αυτό που λέω ΔΕΝ φταίει η εγκυμονούσα!! όμως, πιθανόν οι συνθήκες κατά τις οποίες έγινε η σύλληψη (κύριως τα επίπεδα των ορμονών κατά την σύλληψη) το περιβάλλον της μήτρας, το pH και πολλά πολλά άλλα "τυχαία " συμβάντα.

Εγώ επειδή για τα δικά μου προβλήματα επί πολλά χρόνια έχω ακούσει πολλές... βλακείες από άσχετους, (κοινώς: έπαθα και έμαθα) θα ρωτήσω το εξής και μην με παρεξηγήσεις. Αυτό με τα αντισώματα το έχεις σίγουρέψει με αποτελέσματα βιοχημικών εξετάσεων??? Αν ναι, τότε ΟΚ. Αν όχι, στη θέση σου θα έπερνα και μια δεύτερη γνώμη. (και αν μου έλεγε για ψυχολογικούς παράγοντες, και τα μυστήρια του σύμπαντος που συνωμοτούν κατά της εγκυμοσύνης μου... θα έπερνα και τρίτη γνώμη (if you know what I mean!:wink:)

Φιλάκια!! σου εύχομαι σύντομα να έχεις ευχάριστα νέα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...