Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΓΟΝΟΣ ( ΠΑΤΡΙΟΣ) ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ

Recommended Posts

Καλησπερα σας αγαπητα μελη

Θα ηθελα την γνωμη σας σε ενα μειζον προβλημα που εχω.

Ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη............

Πριν πεντε χρονια γνωρισα μια κοπελα (παντρεμενοι και οι δυο τοτε) χωριζουμε απο τις οικογενειες που ειχαμε (ο καθενας με τα δικα του προβληματα στην σχεση του) ειχαμε δεσμο 3 χρονια και τα δυο τελευταια παντρευτηκαμε και αποκτησαμε μια κορη .

Η συζυγος ειχε απο τον πρωτο γαμο 2 παιδια ηλικας τωρα 13 το αγορι και 10 το κοριτσι και εγω μια κορη 26 σημερα και ενα γιο 24.

Το διαζυγιο το δικο μου βγηκε πολυ γρηγορα χωρις δυσκολιες με την συγκαταθεση και των δυο πλευρων, της συζυγου ομως εγινε με αγωγες και δικαστηρια μιας και ο πρωιν συζυγος της δεν το εδινε και κατοπιν δεν εχει δωσει ποτε διατροφη με την αιτιολογια οτι ας τα φροντιζει ο καινουργιος σου συζυγος απο την στιγμη που παιρνει εσενα και τα παιδια μαζι.

Τα δικα μου μενουν με την μητερα τους

Αγορασα ενα σπιτι για να μεινουμε σαν οικογενεια ολοι μαζι και για μεγαλο διαστημα δεν επετρεπε η γυναικα μου τα παιδια της να βλεπουν τον πατερα τους εξ αιτιας της διατροφης (να σημειωσω ειμαι υπαλληλος και τα οικονομικα μου ειναι της ταξεως των 350 ευρω τωρα συν το δανειο του σπιτιου που ειχα παρει )

πριν περιπου εναμιση χρονο αρχισε δειλα δειλα να του τα δινει μιας και το ζητουσαν τα παιδια παρα πολυ . εκτοτε ομως και ενω ειχαμε μια πολυ υγειη σχεση η οικογενεια αρχισαν τα <ο μπαμπας μας πηγε εκει μας εκανε αυτο ξοδεψε τοσα> οποτε μιλανε στο τηλεφωνο πηγαινουν σε σημεια οπου δεν τους ακουει κανενα αρχιζει τις ερωτησεις και του δινουν πληρη αναφορα σε οτι γινετε μεσα στο σπιτι και γνωριζοντας και τα δυο οτι ο πατερας τους δεν δινει φραγγο για το μεγαλωμα τους και ολα τα βαρυ ειναι πανω μου , και ενω τους εχει πει η μητερα τους οτι οτι γινετε στο σπιτι δεν του τα λεμε (ενα παραδειγμα του ποιος ειναι , οταν γεννηθηκε η κορη μου γυρναει και τους λεει αυτη δεν ειναι αδελφη σας γιατι δεν ειναι απο εμενα ).

Ο μεγαλος αρχιζει σιγα γιγα και μπαινει στην εφηβια με πολυ αμιδρες βεβαια αντιδρασεις του στυλ οχι δεν το κανω η γιατι εγω και οχι η αδελφη μου ...

Το προβλημα το δικο μου ειναι οτι απο τοτε που τα παιδια αρχισανε να εχουν πολυ συχνη επαφη με το πατερα τους αρχισαν να απομακρινονται εν μερι απο εμενα και να ειμαι απλα ο συζυγος της μαμας τους και εγω αρχισα να παγωνω αρκετα και να μην με ενδιαφερει διαβασαν δεν διαβασαν πηγαν βολτα με ενοχλουν οι ζημιες που κανουν και γενικα σταματισα μεσα μου να ασχολουμε, μιας και εχω σφιξει το ζωναρι μου οσο παει για να μην μας λειπει τιποτα και να τα βγαζουμε περα με τα καθημερινα μας εξοδα και πιστευωντας οτι ειχαμε γινει μια οικογενεια.Η συζυγος στο συγκεκριμενο θεμα δεν ξερει τιποτα αλλα εγω καιγομαι μεσα μου

Διαφημίσεις

Αγαπητε δυσκολα τα πραγματα.. δεν θα στο παιξω ειδικος ,ουτε την γνωμη μου θα συ πω γιατι ειναι παρακινδυνευμενο να εκφερουμε αποψη ετσι "κατα την γνωμη μας"! Θα σου πω ομως να οαρεις τηλ στην γραμμη μαζι για το παιδι, οπου δωρεαν, χωρις κανενα περιορισμο, θα σε συμβουλευσει ειδικος. Εδω μπορει να γραφτουν απο σωστα, ολοσωστα εως και πολυ λαθος πραγματα, που μπορει να μπερδεψουν την κριση σου συμφωνα με το οτι "μας βολευει". Γιαυτο μιλα με τους ειδικους γιατι εινσι πολυπλοκο και περιτεχνο το θεμα και χρειαζεσαι αμεση λυση πριν μπλεχτουν η ξεφυγουν κι αλλο τα πραγματα. Σας ευχομαι καλη τυχη και να χαιρεστε με την συζυγο την τα 5 παιδακια σας!

Το να σε αποδεχθουν τα παιδια αλλου πατερα ειναι εξαρχης μια δυσκολη αποστολη.

Για να επιτευχθει θα πρεπει να δωθεις σε αυτα τα παιδια ολοψυχα,χωρις ορους και αστερισκους.Θα πρεπει να αγνοησεις και να μην ασχολεισαι με το τι κανει ή δεν κανει ο βιολογικος πατερας τους και να μην περιμενεις αναγνωριση ή δικαιωση παρα μονο σε μεγαλο βαθος χρονου και αν!

Ολα αυτα by the book,γιατι κατα τα αλλα συμμεριζομαι απολυτα τις δυσκολιες και την περιπλοκοτητα της καταστασης.Αλλωστε σημερα ειναι ετσι η κατασταση,αυριο για Χ,Υ λογους ο βιολογικος πατερας μπορει να απομακρυνθει παλι.Στην χειροτερη περιπτωση,με τα παιδια ας ειστε απλως συγκατοικοι που σεβεστε απολυτα ο ενας τον αλλον,προσπαθηστε να μην γινετε ξενοι γιατι αυτο μπορει να οδηγησει σε προβληματα και στην συζυγικη σχεση.

νομιζω οτι νοιωθεις λιγακι ο μ@$#@@ς της υποθεσης γιατι σκιζεσαι να τα βγαλεις περα και δεν το εκτιμαν σωστα?κοιτα ο πατερας τους εχει καθε δικαιωμα να τα βλεπει και να τους παιρνει οτι θελει και τα σχετικα...οπως επισης να δινει διατροφη(κακως που η γυναικα σου δεν το κυνηγαει αυτο...)απο κει και περα με το να κανεις και εσυ οτι και τα παιδια δεν βγαζει νοημα...εσυ εισαι ο ενηλικας και δεν πρεπει να κανεις μουτρα στα παιδια γιατι θα τα κανεις χειροτερα....απο οτι καταλαβαινω το προβλημα ξεκιναει απο τα οικονομικα και προφανως ο βιολογικος τους μπαμπας σε κανει να αισθανεσαι "οχι αρκετος"...πρωτα πρωτα μιλα με τη γυναικα σου και διεκδικηστε τη διατροφη που πρεπει να παρει για τα παιδια και δευτερον συμβουλεψου ειδικο πως σου συνεστησε η Ρυζακι,μαζι με την γυναικα σου ομως!τωρα τα κακεντρεχη σχολια για το παιδακι που απεκτησες με την πρωην γυναικα του,ασε τον να λεει οτι θελει,δικο του προβλημα.τα παιδια δεν ειναι χαζα.......

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησης σας , εκανα μια αρχη στο τηλεφωνο με το <μαζι για το παιδι> αλλα το συμπερασμα ειναι οτι ειναι καθαρα στην κριση των παιδιων για τον ποιον βλεπουν σαν πατερα ασχετα με το εαν ιδιος ενδιαφερεται για αυτα η οχι .

Ειναι παζλ για δυνατους λυτες, και χρειαζεται χειρουργικη ακριβεια στο χειρισμο, για να μην χαθουν οι ισοροποιες, και ισος καποτε μεγαλονοντας καταλαβουν την διαφορα, αλλα σε προσωπικο επιπεδο βλεπω οτι πολυ ψυχοφθρο για την οικογενειακη μας καθημερινοτητα.

Ιδωμεν...........

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησης σας , εκανα μια αρχη στο τηλεφωνο με το <μαζι για το παιδι> αλλα το συμπερασμα ειναι οτι ειναι καθαρα στην κριση των παιδιων για τον ποιον βλεπουν σαν πατερα ασχετα με το εαν ιδιος ενδιαφερεται για αυτα η οχι .

Ειναι παζλ για δυνατους λυτες, και χρειαζεται χειρουργικη ακριβεια στο χειρισμο, για να μην χαθουν οι ισοροποιες, και ισος καποτε μεγαλονοντας καταλαβουν την διαφορα, αλλα σε προσωπικο επιπεδο βλεπω οτι πολυ ψυχοφθρο για την οικογενειακη μας καθημερινοτητα.

Ιδωμεν...........

Στα αληθεια τι περιμενες να διαλυθουν δυο οικογενειες και να ζησετε ολοι μαζι αγαπημενοι σαν μια? Δεν το νομιζω ,θα περασουν χρονια και ισως να μην τα καταφερεις ,στα ματια,στα τρυφερα ματια ,αυτων των παιδιων θα εισαι παντα αυτος που χωρισε την μαμα κπο τον μπαμπα ,αυτος που τους στερησε την καθημερινη επαφη μαζι τους.

Συγνωμη που στα λεω ετσι αλλα αυτα πιστευω ,και τον ουρανο να τους δωσεις θα ειναι λιγο,πρεπει να κανεις υπομονη και να μην επειδιωξεις να παρεις τη θεση του πατερα τους,προσπαθησε να γινεις φιλος τους .

Καμμια φορα πρεπει να μπουμε στην θεση του αλλου για να καταλαβουμε τι καναμε,φαντασου να σε χωριζε εσενα η γυναικα σου για καποιον αλλο και ξαφνικα εσυ να μην υπηρχες και μην ησουν πατερας κανενος,να μην λειπεις σε κανενα,θα σου αρεσε?

Λυπαμαι αλλα εκνευριζομαι που στο ονομα της αγαπης πληγωνονται παιδια.

Α! Και συγχαρητηρια στη πρωην γυναικα σου ,πραγματικη κυρια,μπραβο της.

ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ

Στα αληθεια τι περιμενες να διαλυθουν δυο οικογενειες και να ζησετε ολοι μαζι αγαπημενοι σαν μια? Δεν το νομιζω ,θα περασουν χρονια και ισως να μην τα καταφερεις ,στα ματια,στα τρυφερα ματια ,αυτων των παιδιων θα εισαι παντα αυτος που χωρισε την μαμα κπο τον μπαμπα ,αυτος που τους στερησε την καθημερινη επαφη μαζι τους.

Συγνωμη που στα λεω ετσι αλλα αυτα πιστευω ,και τον ουρανο να τους δωσεις θα ειναι λιγο,πρεπει να κανεις υπομονη και να μην επειδιωξεις να παρεις τη θεση του πατερα τους,προσπαθησε να γινεις φιλος τους .

Καμμια φορα πρεπει να μπουμε στην θεση του αλλου για να καταλαβουμε τι καναμε,φαντασου να σε χωριζε εσενα η γυναικα σου για καποιον αλλο και ξαφνικα εσυ να μην υπηρχες και μην ησουν πατερας κανενος,να μην λειπεις σε κανενα,θα σου αρεσε?

Λυπαμαι αλλα εκνευριζομαι που στο ονομα της αγαπης πληγωνονται παιδια.

Α! Και συγχαρητηρια στη πρωην γυναικα σου ,πραγματικη κυρια,μπραβο της.

διαφωνω...πρωτων δεν ξερεις κατω απο ποιες συνθηκες χωρισαν εξαρχης τα ζευγαρια,οποτε πολυ ασχημο αυτο που λες....

για μενα αν και εσυ το επιθυμεις δειξε στα παιδια πως τα νοιαζεσαι και μην σχολιασεις ποτε μα ποτε θεματα που αφορουν εκεινα και τον βιολογικο τους πατερα....δεν γινεται να αντικαταστησεις τον πατερα τους,αυτο ειναι δεδομενο,γινεται η νυν γυναικα σου να αντικαταστησει τη μητερα των παιδιων σου?δεν γινεται,μπορειτε ομως να εχετε καλες σχεσεις και να τα κανεις να σε εμπιστευονται...ειναι και αρκετα μεγαλα παιδια δεν ειναι μωρα να μην καταλαβαινουν.....

επισης γνωμη μου ειναι να ρυθμισει μονη της η γυναικα σου θεματα διατροφης και να προσπαθησει να εχει οσο γινεται καλυτερες σχεσεις με το πρωην γιατι δυστυχως ολα τα λουζονται τα παιδια.....δεν βρισκω καλο να μιλατε για τον πατερα τους υποτιμητικα και να σχολιαζετε...θα μου πεις καλυτερα να βοηθουσε ως οφειλε παρα να τα παει μια βολτα και να τους παρει βλακειες,αλλα και παλι δεν γινεται να επεμβεις...

μην περιμενεις αμεσα να εκτιμησουν αυτα που κανεις εσυ,ποσο μαλλον απτη στιγμη που εισαι ο θετος πατερας,αλλα ειναι σιγουρο πως αν μεινεις ψυχραιμος και το χειριστεις σωστα,σε βαθος χρονου τα παιδια θα στο ανταποδωσουν!

διακδικηστε τη διατροφη αμεσα...και 100ε το μηνα να δινει ειναι κατι,γιατι οι διτροφη βγαινει παντα σε σχεση με το εισοδημα ξερεις.....

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

Το προβλημα το δικο μου ειναι οτι απο τοτε που τα παιδια αρχισανε να εχουν πολυ συχνη επαφη με το πατερα τους αρχισαν να απομακρινονται εν μερι απο εμενα και να ειμαι απλα ο συζυγος της μαμας τους και εγω αρχισα να παγωνω αρκετα και να μην με ενδιαφερει διαβασαν δεν διαβασαν πηγαν βολτα με ενοχλουν οι ζημιες που κανουν και γενικα σταματισα μεσα μου να ασχολουμε, μιας και εχω σφιξει το ζωναρι μου οσο παει για να μην μας λειπει τιποτα και να τα βγαζουμε περα με τα καθημερινα μας εξοδα και πιστευωντας οτι ειχαμε γινει μια οικογενεια.Η συζυγος στο συγκεκριμενο θεμα δεν ξερει τιποτα αλλα εγω καιγομαι μεσα μου

Αν τα παιδιά διαπιστώσουν ότι δεν προσπαθείς να αντικαταστήσεις τον πατέρα τους, αλλά παράλληλα τα αγαπάς και τα νοιάζεσαι, να είσαι σίγουρος ότι θα δεθούν περισσότερο μαζί σου.

Οπότε μην τα εμποδίζεις να τον βλέπουν, μην μιλάς άσχημα για αυτόν (ακόμα και αν το αξίζει), δείξε υπομονή μαζί τους και παράλληλα ενδιαφέρον κτλ. Πιστεύω ότι είναι μια φάση. Δηλαδή ξαφνικά άρχισαν να τον βλέπουν περισσότερο, ίσως αυτό τους ξύπνησε συναισθήματα και νοσταλγία για το παρελθόν. Εσύ νιώθεις ότι απομακρύνονται και δεν εκτιμούν ότι κάνεις για αυτά, οπότε απομακρύνεσαι και εσύ, εκείνα το εισπράττουν και είναι ένας φαύλος κύκλος. Κάνε σαν να μην συμβαίνει τίποτα και οπωσδήποτε μίλα με τη γυναίκα σου ώστε να προσέχει και εκείνη τους χειρισμούς της. πχ μπορεί έμμεσα να τους καθησυχάζει τυχόν ανασφάλειες κτλ

διαφωνω...πρωτων δεν ξερεις κατω απο ποιες συνθηκες χωρισαν εξαρχης τα ζευγαρια,οποτε πολυ ασχημο αυτο που λες....

για μενα αν και εσυ το επιθυμεις δειξε στα παιδια πως τα νοιαζεσαι και μην σχολιασεις ποτε μα ποτε θεματα που αφορουν εκεινα και τον βιολογικο τους πατερα....δεν γινεται να αντικαταστησεις τον πατερα τους,αυτο ειναι δεδομενο,γινεται η νυν γυναικα σου να αντικαταστησει τη μητερα των παιδιων σου?δεν γινεται,μπορειτε ομως να εχετε καλες σχεσεις και να τα κανεις να σε εμπιστευονται...ειναι και αρκετα μεγαλα παιδια δεν ειναι μωρα να μην καταλαβαινουν.....

επισης γνωμη μου ειναι να ρυθμισει μονη της η γυναικα σου θεματα διατροφης και να προσπαθησει να εχει οσο γινεται καλυτερες σχεσεις με το πρωην γιατι δυστυχως ολα τα λουζονται τα παιδια.....δεν βρισκω καλο να μιλατε για τον πατερα τους υποτιμητικα και να σχολιαζετε...θα μου πεις καλυτερα να βοηθουσε ως οφειλε παρα να τα παει μια βολτα και να τους παρει βλακειες,αλλα και παλι δεν γινεται να επεμβεις...

μην περιμενεις αμεσα να εκτιμησουν αυτα που κανεις εσυ,ποσο μαλλον απτη στιγμη που εισαι ο θετος πατερας,αλλα ειναι σιγουρο πως αν μεινεις ψυχραιμος και το χειριστεις σωστα,σε βαθος χρονου τα παιδια θα στο ανταποδωσουν!

διακδικηστε τη διατροφη αμεσα...και 100ε το μηνα να δινει ειναι κατι,γιατι οι διτροφη βγαινει παντα σε σχεση με το εισοδημα ξερεις.....

Λυπαμαι ανα καταλαβες πως σας ειρωνευτηκα,καμμια σχεση ,αλλα δεν εμαθα στην ζωη μου να χαιδευω αυτια .Ναι δεν με ενδιαφερει με ποιες συνθηκες χωρισαν τα ζευγαρια ,αλλα υπαρχει αμαχος πληθυσμος ,δεν ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι κανω 2-3 παιδια και μετα γνωριζω καποιον αλλο και τα τοιναζω ολα στον αερα.Και αντε τα δικα σου ειναι μεγαλα και λογικα θα πρεπει να αντιλαμβανονται τι συμβαινει,αλλα τα αλλα ειναι πολυ μικρα και ειναι απολυτα φυσικο να προσπαθουν να καταλαβουν τι συμβαινει γυρω τους .

ΑΥΤΟ που σου ειπα στο ειπα σαν συμβουλη και οχι σαν επικριση ,προσπαθησε να γινεις φιλος τους και οχι πατερας τους,ΠΑΝΤΑ θα εισαι αυτος που τους τον στερησες οσο και να το αρνησε .

Τα πραγματα πλεον καταλαβες οτι δεν ειναι σαν τα σιριαλ χωριζουμε και ζουμε αγαπημενα ,κανουμε και δικα μας παιδια και ολα καλα ,αντιθετα μαλιστα.

Αληθεια σε ενοχλει η αληθεια? Δεν ηθελα να σε προσβαλλω απλα προσπαθησα ως μητερα 3 παιδιων να μπω στην θεση τους .Τι θα γινοταν αν αυριο τα επερνα σε ενα αλλο σπιτι με εναν αλλο αντρα ,ειναι δυνατον να εχω την απαιτηση να τον αγαπησουν?Μην εχεις αυταπατες ,ασε τα χρονια να περασουν και ισως τοτε να τα καταφερετε.

Αληθεια μεσα απο την καρδια μου ευχομαι να τα καταφερετε.

Αν ησουν φιλος μου ,Αδελφος μου παλι ετσι θα σου τα ελεγα με συγχωρεις αν ακουγομαι επικριτικη αλλα δεν χαιδευω αυτια ,εσεις ανσαστατωσατε την ζωη τους ,αρα εσεις θα τα φτιαξετε ξανα ολα,ακομα και αν χρειαστεις να σφειξεις και αλλο το ζωναρι ,ακομα και αν βρεις και δουλειες του ποδαριου,ολα θα τα κανεις,ειμαι σιγουρη γι αυτο

Και να σου πω κατι δεν εισαι μονος ,ολοι στερουμαστε για τα παιδια μας ,για εμας δεν κανουμε τιποτα ,αλλα γι αυτα τα παντα.

Και παλι με συγχωρεις για το υφος,ο γραπτος λογος ειναι παντα πιο σκληρος.

Λυπαμαι ανα καταλαβες πως σας ειρωνευτηκα,καμμια σχεση ,αλλα δεν εμαθα στην ζωη μου να χαιδευω αυτια .Ναι δεν με ενδιαφερει με ποιες συνθηκες χωρισαν τα ζευγαρια ,αλλα υπαρχει αμαχος πληθυσμος ,δεν ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι κανω 2-3 παιδια και μετα γνωριζω καποιον αλλο και τα τοιναζω ολα στον αερα.Και αντε τα δικα σου ειναι μεγαλα και λογικα θα πρεπει να αντιλαμβανονται τι συμβαινει,αλλα τα αλλα ειναι πολυ μικρα και ειναι απολυτα φυσικο να προσπαθουν να καταλαβουν τι συμβαινει γυρω τους .

ΑΥΤΟ που σου ειπα στο ειπα σαν συμβουλη και οχι σαν επικριση ,προσπαθησε να γινεις φιλος τους και οχι πατερας τους,ΠΑΝΤΑ θα εισαι αυτος που τους τον στερησες οσο και να το αρνησε .

Τα πραγματα πλεον καταλαβες οτι δεν ειναι σαν τα σιριαλ χωριζουμε και ζουμε αγαπημενα ,κανουμε και δικα μας παιδια και ολα καλα ,αντιθετα μαλιστα.

Αληθεια σε ενοχλει η αληθεια? Δεν ηθελα να σε προσβαλλω απλα προσπαθησα ως μητερα 3 παιδιων να μπω στην θεση τους .Τι θα γινοταν αν αυριο τα επερνα σε ενα αλλο σπιτι με εναν αλλο αντρα ,ειναι δυνατον να εχω την απαιτηση να τον αγαπησουν?Μην εχεις αυταπατες ,ασε τα χρονια να περασουν και ισως τοτε να τα καταφερετε.

Αληθεια μεσα απο την καρδια μου ευχομαι να τα καταφερετε.

Αν ησουν φιλος μου ,Αδελφος μου παλι ετσι θα σου τα ελεγα με συγχωρεις αν ακουγομαι επικριτικη αλλα δεν χαιδευω αυτια ,εσεις ανσαστατωσατε την ζωη τους ,αρα εσεις θα τα φτιαξετε ξανα ολα,ακομα και αν χρειαστεις να σφειξεις και αλλο το ζωναρι ,ακομα και αν βρεις και δουλειες του ποδαριου,ολα θα τα κανεις,ειμαι σιγουρη γι αυτο

Και να σου πω κατι δεν εισαι μονος ,ολοι στερουμαστε για τα παιδια μας ,για εμας δεν κανουμε τιποτα ,αλλα γι αυτα τα παντα.

Και παλι με συγχωρεις για το υφος,ο γραπτος λογος ειναι παντα πιο σκληρος.

καλε δεν παρεξηγηθηκε κανεις ...το ειπε ο ανθρωπος οτι αρχικα ειχαν καλη σχεση απλα ετσι που το λες οτι "θα εισαι παντα ο ανθρωπος που χωρισε τους γονεις τους" εμενα προσωπικα σαν αναγνωστρια μου εκατσε καπως......ο ανθρωπος ειπε

"πριν περιπου εναμιση χρονο αρχισε δειλα δειλα να του τα δινει μιας και το ζητουσαν τα παιδια παρα πολυ . εκτοτε ομως και ενω ειχαμε μια πολυ υγειη σχεση η οικογενεια αρχισαν τα <ο μπαμπας μας πηγε εκει μας εκανε αυτο.........."

"Τα πραγματα πλεον καταλαβες οτι δεν ειναι σαν τα σιριαλ χωριζουμε και ζουμε αγαπημενα ,κανουμε και δικα μας παιδια και ολα καλα ,αντιθετα μαλιστα.

Αληθεια σε ενοχλει η αληθεια?"

και παλι βρισκω λιγο σκληρη τη σταση σου απεναντι σε εναν ανθρωπο που δεν γνωριζεις...............ουτε εγω τον γνωριζω αλλα σε βρισκω λιγο επικριτικη...λες να ειχε κανεις σκοπο να παιζει με τις ζωες των παιδιων του?για να φτασει προφανως ενας ανθρωπος να ξενοκοιταξει και να δυαλυσει μια οικογενεια υπαρχουν και λογοι...κανεις ικανοποιημενος απο τη συζυγικη του σχεση δεν τα τιναζει ολα στον αρεα ετσι.......γιαυτο λοιπον επειδη δεν ξερεις τι εχει γινει,και δεν μας αφορα στη τελικη,θα μπορουσες να εισαι λιγακι πιο επιεικης με τους ανθρωπους ..δεν εκανε και κανενα εγκλημα ο ανθρωπος ,προσπαθει να εχει μια υγειη σχεση με τα θετα του παιδια,που ειναι το κακο?.......

Διαφημίσεις

καλε δεν παρεξηγηθηκε κανεις ...το ειπε ο ανθρωπος οτι αρχικα ειχαν καλη σχεση απλα ετσι που το λες οτι "θα εισαι παντα ο ανθρωπος που χωρισε τους γονεις τους" εμενα προσωπικα σαν αναγνωστρια μου εκατσε καπως......ο ανθρωπος ειπε

"πριν περιπου εναμιση χρονο αρχισε δειλα δειλα να του τα δινει μιας και το ζητουσαν τα παιδια παρα πολυ . εκτοτε ομως και ενω ειχαμε μια πολυ υγειη σχεση η οικογενεια αρχισαν τα <ο μπαμπας μας πηγε εκει μας εκανε αυτο.........."

"Τα πραγματα πλεον καταλαβες οτι δεν ειναι σαν τα σιριαλ χωριζουμε και ζουμε αγαπημενα ,κανουμε και δικα μας παιδια και ολα καλα ,αντιθετα μαλιστα.

και παλι βρισκω λιγο σκληρη τη σταση σου απεναντι σε εναν ανθρωπο που δεν γνωριζεις...............ουτε εγω τον γνωριζω αλλα σε βρισκω λιγο επικριτικη...λες να ειχε κανεις σκοπο να παιζει με τις ζωες των παιδιων του?για να φτασει προφανως ενας ανθρωπος να ξενοκοιταξει και να δυαλυσει μια οικογενεια υπαρχουν και λογοι...κανεις ικανοποιημενος απο τη συζυγικη του σχεση δεν τα τιναζει ολα στον αρεα ετσι.......γιαυτο λοιπον επειδη δεν ξερεις τι εχει γινει,και δεν μας αφορα στη τελικη,θα μπορουσες να εισαι λιγακι πιο επιεικης με τους ανθρωπους ..δεν εκανε και κανενα εγκλημα ο ανθρωπος ,προσπαθει να εχει μια υγειη σχεση με τα θετα του παιδια,που ειναι το κακο?.......

Βρε κανινα μου γιατι μου επιτιθεσαι,δεν τον κρινω τον ανθρωπο,τη γνωμη μου λεω .λυπαμαι αλλα ειναι διαφορετικη απο τη δικη σου.Δεν μπορω ρε παιδια να μην λυπηθω τα παιδια ,σε θεματα διαζυγιου.

Βιωσα ενα διαζυγιο σε φιλη κολλητη και ειδα απο κοντα ποσο επωδυνο ειναι για τα παιδια.Οι ενηλικες εχουν την ευθυνη των πραξεων τους ,τα παιδια ομως?

Τελος παντων λεω να μην συνεχισω αλλο γιατι θα παρεξηγηθω τελειως,οπως ανεφερα και σε αλλο μηνυμα ευχομαι στο ανθρωπο μεσα απ την καρδια μου να τα καταφερει.

Βρε κανινα μου γιατι μου επιτιθεσαι,δεν τον κρινω τον ανθρωπο,τη γνωμη μου λεω .λυπαμαι αλλα ειναι διαφορετικη απο τη δικη σου.Δεν μπορω ρε παιδια να μην λυπηθω τα παιδια ,σε θεματα διαζυγιου.

Βιωσα ενα διαζυγιο σε φιλη κολλητη και ειδα απο κοντα ποσο επωδυνο ειναι για τα παιδια.Οι ενηλικες εχουν την ευθυνη των πραξεων τους ,τα παιδια ομως?

Τελος παντων λεω να μην συνεχισω αλλο γιατι θα παρεξηγηθω τελειως,οπως ανεφερα και σε αλλο μηνυμα ευχομαι στο ανθρωπο μεσα απ την καρδια μου να τα καταφερει.

συμφωνω σε αυτο ππου λες...ο τροπος που το λες ειναι καπως.....

Η αληθεια ειναι οτι και στις δυο πρωιν οικογενειες και ειδικα της γυναικας μου τα πραγματα ηταν δραματικα με ενα συζυγο που δεν ενδιαφεροταν για τιποτα και κανεναν, απλα να εχει καποια στο σπιτι να του μαγειρευει να πλενει και να εκπληρωνει τα συζυγικα της καθηκοντα, οσο για μενα το γιαλι ειχε ραγισει αρκετα χρονια πριν με φταιξιμο και τον δυο , αλλα το καθυστερουσαμε λογω των παιδιων, μεχρι που βρηκαμε ο καθενας το ταιρι του και χωρισαμε.

για μενα παντα φταινε και οι 2 σε μια σχεση που χαλαει,για μενα ευθυνονται και οι 2 αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο.οταν η καθημερινοτητα γινεται μαρτυριο για ολους τοτε καλυτερα ο καθενας τον δρομο του απλα με οσο γινεται καλυτερες σχεσεις ειδικα οταν υπαρχουν παιδια.κι εγω ξερω περιπτωσεις σαν τη δικη σου που ναι αρχικα ηταν δυσκολο για τα παιδια(οπως λεει και η 1 μανουλα) αλλα επειδη οι ανθρωποι χωρισαν φιλικα και οι 2 ξαναφτιαξαν τη ζωη τους και τα παιδια το αποδεχτηκαν καλα και δεν υπηρξε ποτε προβλημα μεε τους θετους γονεις..ξερω και περιπτωση που εγινε ακριβως το αντιθετο..το πως θα χειριστειτε τη κατασταση ειναι που αλλαζει το αποτελεσμα.ολες οι περιπτωσεις δεν ειναι ιδιες ουτε και οι ανθρωποι ειναι ιδιοι.το θεμα δεν ειναι τι ειχε γινει τοτε,οτι εγινε εγινε,το θεμα ειναι το τωρα και πραγματικα δεν υπαρχει λογος να αναλυσεις τους λογους των χωρισμων............να εισαι ψυχραιμος και να δειχνεις αγαπη στα παιδια και ολα θα παρουν το δρομο τους!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...