Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Επιπλα απο καρυδια & μαυρη λακα - καθαρισμα

daisy.3

Recommended Posts

καλημερα σας! τα επιπλα μου ειναι απο καρυδια κ μαυρη λακα δυστυχως... με το παραμικρο μενουν δαχτυλιες οι οποιες δε φευγουν με τιποτα. οταν επιχειρω να τις καθαρισω γινονται χειροτερα... χρησιμοποιω βρεγμενο πανι κ μετα με στεγνο απο πανω κ μενουν ασπροι λεκεδες κ θαμπαδες μετα το σκουπισμα. εχω σαλταρει δεν ξερω αν φταιει το λουστρο τους απο το εργοστασιο η πρεπει να χρησιμοποιω κατι αλλο για το ξεσκονισμα τους κ τις δαχτυλιες. ακουω τις συμβουλες σας SOS!

Διαφημίσεις

καλημερα σας! τα επιπλα μου ειναι απο καρυδια κ μαυρη λακα δυστυχως... με το παραμικρο μενουν δαχτυλιες οι οποιες δε φευγουν με τιποτα. οταν επιχειρω να τις καθαρισω γινονται χειροτερα... χρησιμοποιω βρεγμενο πανι κ μετα με στεγνο απο πανω κ μενουν ασπροι λεκεδες κ θαμπαδες μετα το σκουπισμα. εχω σαλταρει δεν ξερω αν φταιει το λουστρο τους απο το εργοστασιο η πρεπει να χρησιμοποιω κατι αλλο για το ξεσκονισμα τους κ τις δαχτυλιες. ακουω τις συμβουλες σας SOS!

Νεράκι και λίγο μαλακτικο ρούχων. Πέρασέ τα σφιχτά με ενα πανακι. Στα δικά μου τουλάχιστον ¨πιάνει ¨ αυτό.

Νεράκι και λίγο μαλακτικο ρούχων. Πέρασέ τα σφιχτά με ενα πανακι. Στα δικά μου τουλάχιστον ¨πιάνει ¨ αυτό.

σκετο νερο βαζω κ αφηνει το πανι ασπριλες κ θαμπαδα κ θα βαλω κ μαλακτικο;; φοβαμαι.. τι αναλογια δλδ νερο κ μαλακτικο κ τι πανι; οταν λες σφιχτα να τριψω; συγνωμη που κανω τοσες ερωτησεις αλλα πραγματα δεν τολμαω να τ αγγιξω πια...

εγω στη θεση σου θα ρωτουσα στο επιπλαδικο που το πηρα γιατι καμια φορα το λουστρο χαλαει...μην βαλεις οτι ναναι πανω...

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

σκετο νερο βαζω κ αφηνει το πανι ασπριλες κ θαμπαδα κ θα βαλω κ μαλακτικο;; φοβαμαι.. τι αναλογια δλδ νερο κ μαλακτικο κ τι πανι; οταν λες σφιχτα να τριψω; συγνωμη που κανω τοσες ερωτησεις αλλα πραγματα δεν τολμαω να τ αγγιξω πια...

η αναλογία δεν είναι ακριβής. Θα σου έλεγα σε 500 ml νερού 1/4 από το καπάκι του μαλακτικου.

κοιτα ζημια δεν πρόκειται να προκαλέσεις. Το πολυ πολυ να μην διορθώσει το πρόβλημα. Και όχι δεν τρίβουμε την επιφάνεια,απλά την

περνάμε με ένα κατά προτίμηση μαλακό πανί.

Διαφημίσεις

η αναλογία δεν είναι ακριβής. Θα σου έλεγα σε 500 ml νερού 1/4 από το καπάκι του μαλακτικου.

κοιτα ζημια δεν πρόκειται να προκαλέσεις. Το πολυ πολυ να μην διορθώσει το πρόβλημα. Και όχι δεν τρίβουμε την επιφάνεια,απλά την

περνάμε με ένα κατά προτίμηση μαλακό πανί.

σ ευχαριστω! θα δοκιμασω σε μια μικρη γωνιτσα πρωτα κ βλεπουμε! μετα περνας απο πανω με στεγνο πανι; η μονο το υγρο πανι;

σ ευχαριστω! θα δοκιμασω σε μια μικρη γωνιτσα πρωτα κ βλεπουμε! μετα περνας απο πανω με στεγνο πανι; η μονο το υγρο πανι;

μόνο με το υγρό πανί που είναι βουτηγμένο στο μίγμα "νερο-μαλακτικό" και ενώ θα το εχεις στιψει καλα. Σε όλα τα έπιπλα του σπιτιού μου αφαιρεί τις δαχτυλιες εκτός από ένα όπου μια κύρια που είχα φερει για καθάρισμα κάποτε,έριξε πάνω του αζαξ για τα τζαμια. Σ'αυτο ο,τι και να κανω δεν "πιάνει" τίποτα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...