Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

απλως...περιοδος χωρις συμπτωματα??

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!!!ειμαι νεο μελος...λοιπον να ξεκαθαρισω πως αν ερθει παιδακι θα χαρω παρα πολυ λογω σταθερης σχεσης κ μεγαλου ερωτος...αν οχι ακομα δεν πειραζει καθως ειμαι μονο 20 χρονων...παντως δεν χρειαζεται μα μου πειτε κατι για την ηλικια μου...το ξερω πως το θελω;)

Στο θεμα μου λοιπον...εδω κ τεσσερεις μηνες εχουμε εντελως ελευθερες επαφες με προσοχη αρκετες μερες πριν κ μετα την ωορρηξια γιατι λογω πενθους(η γιαγια μου :cry: ) δεν θα γινονταν ολα οπως τα θελουμε...στις 23/7 ομως δηλαδη κοντα στην ωορρηξια μου (αδιαθετησα στις 8/7 και εχω σταθερο κυκλο 30 ημερων) τελειωσε μεσα μμ γιατι νιωσαμε οτι το θελαμε πολυ...λοιπον...εγω περιμενω περιοδο τωρα κ δεν εχω κανενα συμπτωμα μονο ενα "τραβηγμα" χαμηλα στην κοιλια σημερα τ απογευμα το οποιο κρατησε περιπου 5 δευτερολεπτα...το στηθος μου παντα πρηζεται ακομα και 2 εβδομαδες πριν, τωρα ισα που ειναι πιο ευαισθητο...δεν το λες πρησμενο...

Τι λετε?περιοδος χωρις συμπτωματα ή εγκυμοσυνη που τ ξερω οτι παιζει...παντως στην πρωτη-δευτερη μερα καθυστερησης θα παω για χωριακη...αλλα να το δουμε..

ΥΓ:χθες.κ σημερα τ βραδυ νιωθω ναυτια χωρις να κανω εμμετο και εχω θερμοκρασια 37...

Ηρθες στις 16/4/2015 και εισαι απλα υπεροχη!!! Σ'αγαπαω καρδουλα μου!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!!ειμαι νεο μελος...λοιπον να ξεκαθαρισω πως αν ερθει παιδακι θα χαρω παρα πολυ λογω σταθερης σχεσης κ μεγαλου ερωτος...αν οχι ακομα δεν πειραζει καθως ειμαι μονο 20 χρονων...παντως δεν χρειαζεται μα μου πειτε κατι για την ηλικια μου...το ξερω πως το θελω;)

Στο θεμα μου λοιπον...εδω κ τεσσερεις μηνες εχουμε εντελως ελευθερες επαφες με προσοχη αρκετες μερες πριν κ μετα την ωορρηξια γιατι λογω πενθους(η γιαγια μου :cry: ) δεν θα γινονταν ολα οπως τα θελουμε...στις 23/7 ομως δηλαδη κοντα στην ωορρηξια μου (αδιαθετησα στις 8/7 και εχω σταθερο κυκλο 30 ημερων) τελειωσε μεσα μμ γιατι νιωσαμε οτι το θελαμε πολυ...λοιπον...εγω περιμενω περιοδο τωρα κ δεν εχω κανενα συμπτωμα μονο ενα "τραβηγμα" χαμηλα στην κοιλια σημερα τ απογευμα το οποιο κρατησε περιπου 5 δευτερολεπτα...το στηθος μου παντα πρηζεται ακομα και 2 εβδομαδες πριν, τωρα ισα που ειναι πιο ευαισθητο...δεν το λες πρησμενο...

Τι λετε?περιοδος χωρις συμπτωματα ή εγκυμοσυνη που τ ξερω οτι παιζει...παντως στην πρωτη-δευτερη μερα καθυστερησης θα παω για χωριακη...αλλα να το δουμε..

ΥΓ:χθες.κ σημερα τ βραδυ νιωθω ναυτια χωρις να κανω εμμετο και εχω θερμοκρασια 37...

καλημερα meloula, ετσι οπως τα περιγραφεις εχεις αρκετες πιθανοτητες να εισαι εγκυος,,,, ασε το χρονο κ θα δειξει,,, οπως ειπες κ εσυ,,, με τις πρωτες μερες καθυστερησης κανε μια χωριακη κ σου ευχομαι ολοψυχα να ειναι θετικη!!!

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση:D

Τελικα μετρουσα χθες τις περιοδους μμ κ εχω κυκλο 29 ημερων...τ χαζη που ειμαι..μετρουσα την πρωτη μερα κ για τριακοστη κ για πρωτη:shock:αρα σημερα αναμενω περιοδο..

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση:D

Τελικα μετρουσα χθες τις περιοδους μμ κ εχω κυκλο 29 ημερων...τ χαζη που ειμαι..μετρουσα την πρωτη μερα κ για τριακοστη κ για πρωτη:shock:αρα σημερα αναμενω περιοδο..

Μετρησα σε ημερολογιο και οπως ειπες στις 6/8 επρεπε να ειχε ερθει η ακατανομαστη

εχεις πολλες πιθανοτητες θα περιμενεις 1-2 μερουλες για καθυστερηση και μετα θα μπεις στην διαδικασια τεστ ή χοριακης...και μην ξεχασεις να περνεις την θερμοκρασια σου το πρωι πρεπει να μενεινει ενεβασμενη..Ετσι μου ειχε γινει και μενα παρολο που ειχα και μετα την αναμενομενη ημερα περιοδου δεκατα εκανα τεστ αρνητικο μετα απο λιγες μερες καραμπαμ θετικο...Στο ευχομαι ολοψυχα...και μην ανυσηχεις η ηλικια δεν παιζει κανενα ρολο εσεις αμα ειστε ετοιμη για ενα τοσο μεγαλο βημα ολα θα πανε καλα...Και εγω παντρευτηκα 20 χρονων απο μεγαλο ερωτα και τωρα στα 22 μου ειμαι εγκυος και δεν το αλλαζω με τιποτα αλλο στον κοσμο...Θα μπαινω καθε μερα να βλεπω νεα σου, αγωνιω μαζι σου!!!

dwTUp3.png

wmFfp3.png

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω παρα πολυ!!χαρηκα απιστευτα οταν ειδα την υπογραφη σ...με την εγκυμοσυνη....με το καλο να ερθει γερο το παιδακι σου..λοιπον αυτο δεν το ηξερα...θα μετρησω τ πρωι τοτε κ θα σημειωσω...ναι στην ουσια εχω(μια πολυ μικρη ομως)καθυστερηση....για να δουμε...;)οσο το σκεφτομαι το θελω...δεν θα το επιδιωξω...δλδ κ αυτο το μηνα δεν ηταν προγραμματισμενο...αλλα το θελουμε και οι δυο:Dθα γραψω νεα παλι...

• 3 εβδομάδες μετά...

Τελικα και τουμπανο εγινε το στηθος μου και η περιοδος δεν ηρθε ποτε.... :P ειμαι εγκυος και πολυ πολυ ευτυχισμενη..τ εμαθα απο την αρχη αλλα τωρα βρηκα χρονο να γραψω εδω...απλως δειτε το τικερακι μου :D;)

Μπράβο κορίτσι μου! Να έχεις μια ήρεμη εγκυμοσύνη, να την χαρείς..είναι μια πολύ ξεχωριστή περίοδος! Με το καλό σου εύχομαι...Και φρόντισε ολο αυτό το διάστημα να περοετοιμαστείς για την γέννα, τον θηλασμό (αν θες να θηλάσεις) και γενικα για την φροντίδα του μωρού. Εχεις πολύ δρόμο μπροστά σου, εκμεταλλεύσου το!

y9qxp2.pngGgOLp3.png

Σε ευχαριστω πολυ!!!αχ ανυπομονω να κρατησω το μωρακι μου στην αγκαλια μου,να το θηλασω βεβαιως,να το ακουσω και πολλα πολλα αλλα...!!!

Ναι θα προετοιμαστω...προς το παρον φτιαχνουμε το σπιτι κτλ..για τη γεννα να συζητησω με τη γιατρο μου ε?το ειδος του τοκετου ας πουμε?

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...