Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αναζητηση Βρεφονηπιακου Σταθμου-θεσσαλονικη

Recommended Posts

Γεια σας . Λοιπον αυτες τις ημερες θα στειλουμε αιτηση για βρεφονηπιακο σταθμο μεσω ΕΣΠΑ. Λοιπον εχω βρει 4 σταθμους σχετικα κοντα στο σπιτι μας.

Θα ηθελα να απαντησει μονο οποιος εχει εμπειρια ( εχει στειλει το παιδιακι του σε καποιον απο τους 4) .

1. Συννεφουλα

2. Ονειρουπολη

3. Αγιος Στυλιανος

4. Πιγκουινοι

Επισης και κατι αλλο σχετικα με τις κενες θεσεις που εχουν οι σταθμοι...

Να δηλωσουμε εκει που εχουν πιο πολλες κενες θεσεις η δεν παιζει ρολο στην υποθεση ;

Ευχαριστω πολυ !

Διαφημίσεις

κι εγώ θα ήθελα πληροφορίες για τονΑγιο Στυλιανό και για το Κιβωτός 2. Αλλα η αλήθεια είναι πως στο forum δεν παιζει η θεσσαλονικη. Τον αγιο στυλιανό τον σκεφτομαι μονο και μονο για την αυλη του. Δεν ξερω τι να αποφασισω.... Ο αγιος στυλιανός εχει 30 θεσεις στο εσπα. Πολλες δεν είναι;; ποσα παιδια θα είναι στο τμήμα; αν μπορεί καποιος(!!!) να μας ενημερώσει για τις εγκατασεις του και για το προγραμμα

vaisp2.png

xrxup2.png

• 1 month later...

Τελικα τον πήραν στον αγιο στυλιανο και είμαι πολυ ευχαριστημενη! Καλό φαγητό που δε χρειάζεται να το ετοιμαζω εγω, μεγαλη αυλή με παιδικη χαρα για ν απαιζουν και να τρεχουν , καλες δασκαλες, ευρύχωρο κτίριο που δεν σου φερνει κλειστοφοβια. Ευτυχώς τελικά που μας πήραν εκει γιατι ήταν η δευτερη επιλογή μου. Αν όλα πάνε καλα του χρόνου θα είναι η πρωτη επιλογή. Ας δωσει και κανενας άλλος τις εντυπωσεις του για σταθμου του κεντρου.

vaisp2.png

xrxup2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...