Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πιπίλισμα αντίχειρα 3μηνών

Recommended Posts

Just now, Ilaeira είπε:

Διάβασα και τα προηγούμενα ποστ, αλλά πραγματικά δεν πιστεύω ότι είναι κακό. Το αντίθετο, είναι απόλυτα φυσιολογικό γι' αυτήν την ηλικία. Δες τι λέει κι ο Παπαβέντσης σχετικά (δεν βάζω λινκ γιατί θα αργήσει να εγκριθεί).

Αλήθεια ; Οκ θα το δω ευχαριστω παρά πολύ 

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,νομίζω πως είναι φυσιολογικό,θυμάμαι και ο γιος μου το έκανε όταν ήτανε 2-3 μηνών,κάποια στιγμή το σταμάτησε,μάλιστα μου λέγανε να του βγάζω το δάχτυλο από το στόμα να μην του μείνει συνήθεια,φυσικά και δεν το έκανα.

• Thanks 1

Είναι απόλυτα φισιολογικο για αυτή την ηλικία, τα βρεφοι σε αυτή την ηλικία με τον μόνο τρόπο που ανακαλύπτουν τον κόσμο είναι τα χέρια τους...!! Ο μεγάλος μου γιος πιπιλιζε το δάχτυλο του με μανία την ώρα του ύπνου κ το έκοψε μόνος του 4,5 ετών.. (να πω, πως κ εγώ σαν παιδί πιπιλιζα το δάχτυλο μου κ μου το έκοψαν οι γονείς μου με άδοξο τρόπο στην ηλικία των 6 χρόνων κ ακόμα το θυμάμαι)  κ ο μικρός πιπιλιζε δάχτυλο μέχρι ενος χρόνον το έκοψε από μόνος του... 

• Like 1
  • Thanks 1

1 hour ago, Super.mum said:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Ο μικρός μου γιος που είναι τώρα 2 μηνών και κάτι ξεκίνησε μια συνήθεια που από όσο κατάλαβα δεν είναι και ότι καλύτερο. Πιπιλαει με μανία τον αντίχειρα του και ενώ παίρνει πιπιλα. Στην ουσία πολλές φορές μέσα στην μέρα φτύνει την πιπιλα και πιπιλαει το δάχτυλο. Λέω έτσι είσαι κάτσε να του βάλω γαντακια στα χέρια. Του βάζω γαντακια και τσιρίζει γιατί δεν μπορεί να πιπιλίσει. Από όσο καταλαβαίνω τον χαλαρώνει πολύ αυτό. Βάζει το δάχτυλο στο στόμα κ αμέσως ηρεμεί και κλείνει ματάκια να κοιμηθεί. Δεν ξέρω εσείς τι λέτε για αυτή την συνήθεια ; Είναι όντως τόσο κακό ; Και πως το κόβουμε τώρα αυτό που είναι νωρίς ; 

Μην του βάζεις γαντακια. Είναι αναπτυξιακο στάδιο μας είχε πει η παιδίατρος, ανακαλύπτει τον κόσμο αισθητηριακα

• Like 1
  • Thanks 1

πρίν από 31 λεπτά , xaroumenh mama είπε:

Είναι απόλυτα φισιολογικο για αυτή την ηλικία, τα βρεφοι σε αυτή την ηλικία με τον μόνο τρόπο που ανακαλύπτουν τον κόσμο είναι τα χέρια τους...!! Ο μεγάλος μου γιος πιπιλιζε το δάχτυλο του με μανία την ώρα του ύπνου κ το έκοψε μόνος του 4,5 ετών.. (να πω, πως κ εγώ σαν παιδί πιπιλιζα το δάχτυλο μου κ μου το έκοψαν οι γονείς μου με άδοξο τρόπο στην ηλικία των 6 χρόνων κ ακόμα το θυμάμαι)  κ ο μικρός πιπιλιζε δάχτυλο μέχρι ενος χρόνον το έκοψε από μόνος του... 

Έκλεισε τα τρία κ ακομη πιπίλα.κι εγω το έκανα.γθα να το θυμάμαι θα ήμουν μεγαλη.

• Thanks 1

Διαφημίσεις

Πω πω κορίτσια πραγματικά ευχαριστω για τις απαντήσεις σας !! Δεν θα του βάζω άλλο γαντακια απλά διάβασα κάτι άρθρα του 2014 και προφανώς από τότε μέχρι τώρα έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα. Και εμένα δεν μου φάνηκε τόσο ωραίο να του το σταματήσω έτσι ... εφόσον το έχει ανάγκη για να ηρεμεί τον εαυτό του