Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

clexane και αιμα στα ουρα!

Recommended Posts

κοριτσια την την πεμπτη που μας περασε εκανα ενεση pregnil (προκληση ωορηξιας) την δευτερα το πρωι εκανα την clexane 0,4. παλιοτερα εκανα την ivor. δευτερα λοιπον το απογευμα βλεπω αιμα στα ουρα! επαθα πλακα! παιρνω τηλ τον ανοσολογο και μου ειπε οτι πολυ πιθανον να εκανα μεγαλη ωορηξια και με συνδιασμο pregnil και clexane προκληθηκε αυτο. εκανα ομως και υπερηχο νεφρων και ουροδοχου κυστης. ολα καθαρα! το χρωμα αρχισε να φτιαχνει αποτην τριτη το βραδυ. εκανα και γενικη ουρων και καλιεργεια. ολα καλα! μονο ανεβασμενα ερυθρα αιμοσφαιρια εχω. φυσικο ομως γιατι την δευτερα τα ουρα δεν ηταν καθαρα. ειχε καποια κοπελα αναλογη παρενεργεια; εννοηται οτι μολις ακουσε ο ανοσολογος για αιμα στα ουρα, μου ειπε κοψε αμεσως την ενεση. επισης μου ειπε οτι αν ολα ειναι καλα απο τις εξετασεις, θα προχωρησουμε με μικροτερη δοση... θα τον παρω το απογευμα τηλ, να μου πει τελικα πως θα προχωρησουμε. για πειτε βρε κοριτσια....εμπειριες.....

Διαφημίσεις

κοριτσια την την πεμπτη που μας περασε εκανα ενεση pregnil (προκληση ωορηξιας) την δευτερα το πρωι εκανα την clexane 0,4. παλιοτερα εκανα την ivor. δευτερα λοιπον το απογευμα βλεπω αιμα στα ουρα! επαθα πλακα! παιρνω τηλ τον ανοσολογο και μου ειπε οτι πολυ πιθανον να εκανα μεγαλη ωορηξια και με συνδιασμο pregnil και clexane προκληθηκε αυτο. εκανα ομως και υπερηχο νεφρων και ουροδοχου κυστης. ολα καθαρα! το χρωμα αρχισε να φτιαχνει αποτην τριτη το βραδυ. εκανα και γενικη ουρων και καλιεργεια. ολα καλα! μονο ανεβασμενα ερυθρα αιμοσφαιρια εχω. φυσικο ομως γιατι την δευτερα τα ουρα δεν ηταν καθαρα. ειχε καποια κοπελα αναλογη παρενεργεια; εννοηται οτι μολις ακουσε ο ανοσολογος για αιμα στα ουρα, μου ειπε κοψε αμεσως την ενεση. επισης μου ειπε οτι αν ολα ειναι καλα απο τις εξετασεις, θα προχωρησουμε με μικροτερη δοση... θα τον παρω το απογευμα τηλ, να μου πει τελικα πως θα προχωρησουμε. για πειτε βρε κοριτσια....εμπειριες.....

Voula εγω οταν το έπαιρνα ειχα αιμα απο την μύτη οχι τα ουρά (το έπαιρνα για πολυ καιρό σε όλη την εγκυμοσυνη) .. Εδώ πάντως λέει οτι συμβαίνει αρκετα συχνά http://www.nhs.uk/medicine-guides/pages/MedicineSideEffects.aspx?condition=Blood%20clotting&medicine=Enoxaparin

κοριτσια καλημερα! εγω επαιρνα στις προηγουμενες εγκυμοσηνες την ivor την ενεση. με παρακολουθει τωρα ο ανοσολογος, γιατι η αιματολογος που ειχα δεν με προσεξε καθολου. ο ανοσολογος λοιπον μου βρηκε τα ανεβασμενα ΝΚ, και οτι επρεπε να κανω 2 ενεσεις ηπαρηνης και οχι μια. ετσι λοιπον με θεραπεια κατεβασαμε τα ΝΚ, και προχωρησαμε....μου ειπε λοιπον ο ανοσολογος οτι το αιμα που ειδα στα ουρα, ηταν ο συνδιασμος pregnil με την ενεση clexane.εκανα λεει μεγαλη ωορηξια. αφου λοιπον βγηκαν καλες οι εξετασεις ουρων, μου ειπε να συνεχισω την ενεση 0,2, και οχι 0,4. να κανω μιση το πρωι και την αλλη μιση το βραδυ(αφου ειχα παρει ειδη 15 κουτια ο,4). δοξα το Θεο κοριτσια ολα καλα τωρα.

Διαφημίσεις

Voula εγω οταν το έπαιρνα ειχα αιμα απο την μύτη οχι τα ουρά (το έπαιρνα για πολυ καιρό σε όλη την εγκυμοσυνη) .. Εδώ πάντως λέει οτι συμβαίνει αρκετα συχνά http://www.nhs.uk/medicine-guides/pages/MedicineSideEffects.aspx?condition=Blood%20clotting&medicine=Enoxaparin

σοβαρα μιλας; ακου απο την μυτη... θα διαβασω αυτο που μου εστειλες.. σε ευχαριστω!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...