Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΥΚΛΟΥ!(ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ)

Recommended Posts

Καλησπέρα, συγνώμη αν βάζω το θέμα μου σε λάθος σημείο, αλλά δε βρίσκω που θα ήταν το κατάλληλο μέρος και πραγματικά χρειάζομαι τη βοήθεια σας! Το πρόβλημά μου έχει ως εξής: Απ'την πρώτη φορά που μου ήρθε περίοδος έχω σταθερότατο κύκλο 28 ημερών και με διάρκεια 7 ημερών (4-5 μέρες κανονική ροή και 2 καφέ)! Τον προηγούμενο μήνα όμως μου ήρθε στις 14 αντί για 17 που περίμενα και κράτησε μόνο 3 μέρες! Αυτό τον μήνα πάλι τα ίδια! Ήρθε στις 10 και πάλι 3 μέρες.. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να είναι αυτό;; Να συμπληρώσω ότι ποτέ μα ποτέ δεν είχα την παραμικρή διαταραχή στον κύκλο μου! Και επίσης, με το σύντροφο μου έχουμε ελεύθερες επαφές αλλά πάντα πλένομαι μετά! Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο μενα........ το οτι πλενεσαι μετα απο καθε ελευθερη επαφη δεν σημαινει οτι προκειται να προλαβεις πιθανη εγκυμοσυνη....αυτο δεν θεωρηται προφυλαξη.Τωρα οσο για τον ξαφνικο ασχετο κυκλο επειδη το επαθα περυσι τον οκτωβριο σε ελενχο που εκανα στο γυναικολο μου βρεθηκε πολυποδας στην μητρα οχι ομως οτι μπορει να εχεις αυτο...απλα μια επισκεψη στον γιατρο σου θα σου λυσει ολες τις απορεις

καλησπερα και απο μενα........ το οτι πλενεσαι μετα απο καθε ελευθερη επαφη δεν σημαινει οτι προκειται να προλαβεις πιθανη εγκυμοσυνη....αυτο δεν θεωρηται προφυλαξη.Τωρα οσο για τον ξαφνικο ασχετο κυκλο επειδη το επαθα περυσι τον οκτωβριο σε ελενχο που εκανα στο γυναικολο μου βρεθηκε πολυποδας στην μητρα οχι ομως οτι μπορει να εχεις αυτο...απλα μια επισκεψη στον γιατρο σου θα σου λυσει ολες τις απορεις

Κοίτα, για το θέμα της εγκυμοσύνης ξέρω πως δεν είναι καμιά τρελή προφύλαξη, αλλά αν έρθει θα ήταν καλοδεχούμενο, απλά δε το κυνηγάω! Και να ρωτήσω κάτι άλλο; Πρέπει να κάνω υπέρηχο ή κάποια άλλη εξέταση;;

Και εγώ το ελπίζω αυτό, απλά δεν νομίζω ότι πολύ ισχύει γιατί γενικά από μικρή έχω τραβήξει διάφορα με τον οργανισμό μου γνωρίζω πάρα πολύ καλά πότε κάτι δεν είναι φυσιολογικό!! Και όσο κουλό και αν ακούγεται αυτή τη φορά ξέρω ότι δεν είναι φυσιολογικό για μένα αυτή η αλλαγή.. Απλά ελπίζω να 'ναι κάτι απλό και να μην τρέχω με θεραπείες κτλ πάλι γιατί έχω κουραστεί! Αύριο θα κλείσω ραντεβού! Μόλις έχω νέα θα ενημερώσω! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...