Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πως τον προσεγγιζω;

Recommended Posts

Γεια σας,με λενε Κατερινα και ειμαι 15 ετων.Ας παρω τα πραγματα απο την αρχη.Φετος μετακομισα τον Σεπτεμβρη απο την πολη στο χωριο.Μιλαμε για ενα χωριο μικρο,μακρια απο ολους και απο ολα.Στο σχολειο που πηγαινα ηταν γυμνασιο κ λυκειο μαζι 30 ατομα.Για να μην τα πολυλογω λοιπον ηρθαμε οικογενειακως στην πολη τον σεπτεμβρη και πηγα σε ενα σχολειο τεραστιο.Μεχρι τα χριστουγεννα ηταν τα παντα ΑΠΑΙΣΙΑ.Τι να πρωτοπω,ειχα φοβερες ζαλαδες ενα αγχος που πλησιαζε τα ορια της τρελας νομιζα οτι τα ειχα χασει τελειως,ετρωγα συνεχως χωρις να πειναω μπηκα στο νοσοκομειο με ορο ηθελα να μην ξαναδω το σχολειο ποτε μου.Μετα τα χριστουγεννα ομως δεν ξερω τι αλλαξε εβγαλα καλυτερους βαθμους ξεκινησα λιγη γυμναστικη για να χασω να κιλα που εβαλα,ακουγα μουσικη που την ειχα κοψει τελειως.Αρχες του μαρτη λοιπον που λετε δεν ξερω πως ξεκινησε,μου αρεσε ενα αγορι απο την ιδια ταξη αλλα απο διαφορετικο τμημα.Μετα απο πολλες σκεψεις αποφασισα να τον κανω add στο facebook και με δεχτηκε.Δεν ειχαμε μιλησει ως τοτε.Τωρα τον απριλη ειχε γενεθλια και του ειπα χρονια πολλα σε μηνυμα απαντησε και ανταλλαξαμε το πολυ 5 μηνυματα.Εκεινος ομως δεν με γνωριζει και λογικο ειναι να μην συνεχισει την κουβεντα.Στις διακοπες του Πασχα δεν τον εχω συναντησει πουθενα οσες φορες εχω παει για καμια βολτα με την φιλη μου.Δεν τολμω να πω οτι ειμαι ερωτευμενη γιατι δεν μπορω να χρησιμοποιησω μια τοσο πολυτιμη λεξη γιατι μπορει να ειναι και ενα απλο κολλημα.Τωρα στις διακοπες τον σκεφτομαι συχνα αλλα ψαχνω διαρκως αλλα πραγματα να κανω για να μην τον εχω μεσα στο μυαλο μου συνεχως.Θεωρω ομως πως εαν τον δω στο σχολειο παλι θα χαζογελαω κ θα μου φτιαχνει την διαθεση εστω και εαν ανταλλαζουμε ενα βλεμμα την ημερα.Περιττω να πω πως δεν ειχα ποτε μου αγορι και πραγματικα εγω πελαγωσει και δεν ξερω τι να κανω.Πολλοι μου λενε οτι πρεπει να σταματησω να τον σκεφτομαι και πως δεν ειναι αυτα της ηλικιας μου και τα λοιπα και τα λοιπα.Εγω ομως δεν το κανω επιτηδες ετσι μου ερχεται στο νου μου μονος του.Το ερωτημα μου ειναι πως να τον προσεγγισω;Ειμαι ντροπαλη η αληθεια ειναι.Η φιλη μου μου λεει πως εχω δυνατοτητες και πως πρεπει να παω να του μιλησω απο κοντα αλλα δεν ξερω κατι με ποιανει κ παγωνω...Ευχαριστω για τον χρονο σας!! :D

Διαφημίσεις

Γεια σας,με λενε Κατερινα και ειμαι 15 ετων.Ας παρω τα πραγματα απο την αρχη.Φετος μετακομισα τον Σεπτεμβρη απο την πολη στο χωριο.Μιλαμε για ενα χωριο μικρο,μακρια απο ολους και απο ολα.Στο σχολειο που πηγαινα ηταν γυμνασιο κ λυκειο μαζι 30 ατομα.Για να μην τα πολυλογω λοιπον ηρθαμε οικογενειακως στην πολη τον σεπτεμβρη και πηγα σε ενα σχολειο τεραστιο.Μεχρι τα χριστουγεννα ηταν τα παντα ΑΠΑΙΣΙΑ.Τι να πρωτοπω,ειχα φοβερες ζαλαδες ενα αγχος που πλησιαζε τα ορια της τρελας νομιζα οτι τα ειχα χασει τελειως,ετρωγα συνεχως χωρις να πειναω μπηκα στο νοσοκομειο με ορο ηθελα να μην ξαναδω το σχολειο ποτε μου.Μετα τα χριστουγεννα ομως δεν ξερω τι αλλαξε εβγαλα καλυτερους βαθμους ξεκινησα λιγη γυμναστικη για να χασω να κιλα που εβαλα,ακουγα μουσικη που την ειχα κοψει τελειως.Αρχες του μαρτη λοιπον που λετε δεν ξερω πως ξεκινησε,μου αρεσε ενα αγορι απο την ιδια ταξη αλλα απο διαφορετικο τμημα.Μετα απο πολλες σκεψεις αποφασισα να τον κανω add στο facebook και με δεχτηκε.Δεν ειχαμε μιλησει ως τοτε.Τωρα τον απριλη ειχε γενεθλια και του ειπα χρονια πολλα σε μηνυμα απαντησε και ανταλλαξαμε το πολυ 5 μηνυματα.Εκεινος ομως δεν με γνωριζει και λογικο ειναι να μην συνεχισει την κουβεντα.Στις διακοπες του Πασχα δεν τον εχω συναντησει πουθενα οσες φορες εχω παει για καμια βολτα με την φιλη μου.Δεν τολμω να πω οτι ειμαι ερωτευμενη γιατι δεν μπορω να χρησιμοποιησω μια τοσο πολυτιμη λεξη γιατι μπορει να ειναι και ενα απλο κολλημα.Τωρα στις διακοπες τον σκεφτομαι συχνα αλλα ψαχνω διαρκως αλλα πραγματα να κανω για να μην τον εχω μεσα στο μυαλο μου συνεχως.Θεωρω ομως πως εαν τον δω στο σχολειο παλι θα χαζογελαω κ θα μου φτιαχνει την διαθεση εστω και εαν ανταλλαζουμε ενα βλεμμα την ημερα.Περιττω να πω πως δεν ειχα ποτε μου αγορι και πραγματικα εγω πελαγωσει και δεν ξερω τι να κανω.Πολλοι μου λενε οτι πρεπει να σταματησω να τον σκεφτομαι και πως δεν ειναι αυτα της ηλικιας μου και τα λοιπα και τα λοιπα.Εγω ομως δεν το κανω επιτηδες ετσι μου ερχεται στο νου μου μονος του.Το ερωτημα μου ειναι πως να τον προσεγγισω;Ειμαι ντροπαλη η αληθεια ειναι.Η φιλη μου μου λεει πως εχω δυνατοτητες και πως πρεπει να παω να του μιλησω απο κοντα αλλα δεν ξερω κατι με ποιανει κ παγωνω...Ευχαριστω για τον χρονο σας!! :D

Γειά σου κορίτσι μου! Καλώς ήρθες! Για ποιο πράγμα ακριβώς σε λένε μικρή? Για να σου αρέσει κάποιο αγόρι? Για να φτερουγίσει η καρδούλα σου? Για να νιώθεις όμορφα όταν κάποιος που σου αρέσει σου μιλήσει? Ευτυχώς που έχεις αυτό το ενδιαφέρον και βγήκες από το τέλμα κοπέλα μου! Στο φεις δλδ δεν ξέρει ποια είσαι, δεν ξέρει με ποια μιλάει? Το σχολείο τελειώνει σε λίγο, και προκειμένου να χαθείτε, καλό θα ήταν να βρεις το θάρρος να του μιλήσεις, να τον χαιρετίσεις, να του πεις οτι μιλάτε στο φεις, βρες κάτι......αν του αρέσεις κι εσύ και ενδιαφέρεται κι εκείνος, μπορείτε να πάτε ένα σινεμά, μια βόλτα μαζί, να γνωριστείτε.....να κάνετε παρέα, να γίνετε φίλοι πρώτα απ όλα, λόγω ηλικίας δε θα σου πω για δεσμό....δεν είναι ντροπή να σου αρέσει κάποιος, φτάνει να ξέρεις τι θέλεις και που βαδίζεις και να μην παρασύρεσαι από το τι θέλουν οι άλλοι.

Σας ευχαριστω παρα πολυ που απαντησατε!!!!Λοιπον νομιζω πως εχει καταλαβει ποια ειμαι στο facebook και συγγνωμη αν δεν εγινα κατανοητη αθελα μου!Ναι το σχολειο τελειωνει σε λιγο καιρο και εγω νομιζω πως με πιεζει ο χρονος αλλα δεν θελω να κανω βιαστικες κινησεις!Πιστευετε πως πρεπει να παω να του μιλησω;Δηλαδη δεν θα γινω ρεζιλι με αυτο ε?.. :)

Σας ευχαριστω παρα πολυ που απαντησατε!!!!Λοιπον νομιζω πως εχει καταλαβει ποια ειμαι στο facebook και συγγνωμη αν δεν εγινα κατανοητη αθελα μου!Ναι το σχολειο τελειωνει σε λιγο καιρο και εγω νομιζω πως με πιεζει ο χρονος αλλα δεν θελω να κανω βιαστικες κινησεις!Πιστευετε πως πρεπει να παω να του μιλησω;Δηλαδη δεν θα γινω ρεζιλι με αυτο ε?.. :)

Koπέλα μου ένα θα σου πω....πιο συντηρητικούρα από μένα δε θα βρεις......και το εννοώ.....είμαι πολύ παλαιών αρχών, τόσο που χαίρομαι που δεν έκανα κόρη γιατί θα την έπρηζα με τα πρέπει και τα δεν πρέπει......αλλά όχι και να είσαι μικρή για να φλερτάρεις!!! Στην ηλικία σου άλλες ρωτάνε αν μπορούν να κάνουν έκτρωση! Δεν το λέω για καλό, έτσι??? Μακριά εσύ από τέτοια μπλεξίματα, προς Θεού! Σου αρέσει ένα παιδί, τι πιο φυσιολογικό και πιο όμορφο, δεν είπα να πας να του πεις "καλημέρα, μου αρέσεις" αλλά κάτι νορμάλ, να τον χαιρετίσεις, ή να του πεις στο φεις κάτι και να πιάσετε κουβέντα.....ρεζίλι να γίνεις για ποιο λόγο, δεν πας να του τα ρίξεις.....

Απλά να έχεις το μυαλό στο κεφάλι σου, και να μη βιάζεσαι.......Αν κοροϊδέψει κάτι τέτοιο, ότι θα του μιλήσεις δλδ, δεν αξίζει να ασχολείσαι μαζί του.

Ναι καταλαβαινω απολυτα!Εχετε δικιο ειναι κριμα να εχω τετοιους ενδοιασμους,απλως δεν ξερω ισως να ειναι το σκαρι μου τετοιο και δεν ειμαι πολυ ανοιχτη..Οσο για τις εγκυμοσυνες και τα συναφη,βλεπω τι γινεται και μενω αναυδη!Εδω ντρεπομαι να του μιλησω,εγκυος θα μεινω?Το εχω το μυαλο μεσα στο κεφαλι και ελπιζω να μην το χασω ποτε μου!Ναι δεν εχω προθεση να βιαστω θελω να τον γνωρισω καλα πρωτα!Δεν λενε ομως συνηθως οτι τα αγορια κανουν την πρωτη κινηση?..

Διαφημίσεις

Γεια σου Κατερίνα μου!!Γλυκιά μου,μακάρι όλα τα κορίτσια της ηλικίας σου να ήταν τόσο ώριμα όπως εσύ!!Η La Latina σου τα είπε από κάτω πολύ καλά,ακριβώς τέτοια πράγματα να κανείς.Δεν είναι ανάγκη αμέσως να πάει για σχέση κτλπ.Να κάνετε παρέα, να γίνετε φίλη,να νιώθει πως μπορεί να σου μιλήσει κ να σε εμπιστευτεί!μένει κοντά σου??

Αν,ναι,ακόμα καλύτερα!

Εγώ συνάντησα τον τώρα πια άντρα μου κ πατέρα της μικρής μου όταν ήμασταν 6!!!Μας συνέδεε βέβαια η ίδια άσχημη κατάσταση αλλά η σχέση μας άρχισε από τέτοια:παρέα, σινεμά κτλπ κ περίπου στην ηλικία σου άρχισε η σοβαρή ας πούμε σχέση.Δεν έκανε εκείνοςούτε εγώ την πρώτη κίνηση,αυθορμητα έγινε!Οπότε μην ανησυχείς,όταν έρθει η στιγμή η κατάλληλη θα γίνει το πράγμα από μόνο του ( εφόσον κανείς αυτά που γράψαμε)!!

Μην έχεις άγχος κ ολα θα πάνε καλά!!!

Η Σεμέλη μου είναι η ηλιαχτίδα της ζωής μου:Νοέμβριος 2013!!!

Ναι εχω καταλαβει,θα τα εφαρμοσω ολα οταν τον ξαναδω..:-D Αισθανομαι τοσο ομορφα μονο και μονο με την παρουσια του απορω πως ενα ατομο γινεται να μου καθοριζει ολοκληρη την διαθεση!Ειναι τοσο πρωτογνωρα ολα για εμενα..εε δεν μενουμε και πολυ κοντα ειναι ενα τεταρτακι με τα ποδια δεν ειμαι σιγουρη που ακριβως ειναι το σπιτι του μονο την οδο γνωριζω..Να σας ζησει η μικρουλα σας!!!:DΕχω και εγω μια αδερφουλα 3 χρονων..Σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας!Ποιος ξερει μπορει και εκεινος να ντρεπεται δεν εχουμε κοινες παρεες,θα δειξει!Σας ευχαριστω και παλι!

Ναι εχω καταλαβει,θα τα εφαρμοσω ολα οταν τον ξαναδω..:-D Αισθανομαι τοσο ομορφα μονο και μονο με την παρουσια του απορω πως ενα ατομο γινεται να μου καθοριζει ολοκληρη την διαθεση!Ειναι τοσο πρωτογνωρα ολα για εμενα..εε δεν μενουμε και πολυ κοντα ειναι ενα τεταρτακι με τα ποδια δεν ειμαι σιγουρη που ακριβως ειναι το σπιτι του μονο την οδο γνωριζω..Να σας ζησει η μικρουλα σας!!!:DΕχω και εγω μια αδερφουλα 3 χρονων..Σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας!Ποιος ξερει μπορει και εκεινος να ντρεπεται δεν εχουμε κοινες παρεες,θα δειξει!Σας ευχαριστω και παλι!

Καταλαβαινω ακριβως πως νιωθεις γιατι κι εμενα θα μου ηταν δυσκολο να πλησιασω και να μιλησω, εστω και φιλικα, καποιον που μου αρεσει τοσο , και γιατι παντα ημουν κι εγω της αποψης να κανει ο αντρας το πρωτο βημα, αλλα και γιατι θα φοβομουν πως θα καταλαβει τι νιωθω και θα εκτεθω και μπορει να φαω και απορριψη. Αν ημουν λοιπον στην θεση σου(και υπηρξα αρκετες φορες στο παρελθον) θα τσεκαριζα πρωτα λιγο την κατασταση. Τι πιο ωραιο απο το στημενο τυχαιο λοιπον? Τι εννοω...Βρισκεις κατι( παρτυ, κοινο γνωστο και καφε σε παρεα που τυχαια θα βρεθειτε κι οι δυο, καποια σχολικη δραστηριοτητα, αθλητικη, οτιδηποτε!..) και τσουπ ξαφνικα ειστε στον ιδιο χωρο και μιλατε τυχαια, οχι γιατι πηγες να του μιλησεις, αλλα γιατι ετυχε να συναντηθειτε στον ιδιο χωρο,παρεα κτλ. Ετσι, πρωτον εκ του ασφαλους, δεν κινδυνευεις να εκτεθεις αφου αυτος δεν ξερει οτι το επιδιωξες,δευτερον, επιτελους του μιλας , οποτε εχεις χρονο να τσεκαρεις αν ενδιαφερεται χωρις να ρισκαρεις απορριψη, και τριτον και κυριοτερον, αφου δεν ξερει κι εσυ εισαι καλυμμενη απο ολες τις πλευρες, εχεις λιγοτερο αγχος αρα και μικροτερες πιθανοτητες να τα χασεις ή να κολλησεις και πολυ μεγαλυτερες να πανε ολα αργα και καλα! Εξαλλου μην ξεχνας, ακομα κι εμεις οι πιο συντηρητικες , παλαιων αρχων ισως, εχουμε παντα τροπους να πετυχουμε αυτο που θελουμε χωρις να αλλαξουμε τους κλασσικους ρολους του αντρα και της γυναικας. Δηλ, μπορεις να του την πεσεις εσυ, κι αυτος μεχρι το τελος της ζωης του να νομιζει οτι αυτος εκανε το πρωτο βημα! Καλη επιτυχια!

JU4zp3.png

Χαίρομαι τόσο που στις μέρες μας υπάρχουν ακόμα κορίτσια σαν εσένα.

Το να προσεγγίζει μια κοπέλα 15ετών ενα θεμα σαν αυτο με τόσο γλυκό,ταπεινό και ταυτόχρονα ώριμο τρόπο είναι δυστυχώς κάτι σπάνιο.

Σε σύγκριση με τα περισσότερα κορίτσια τις ηλικίας σου αυτές οι ιδιότητες σε κανουν ξεχωριστή...

Καθε αγόρι θα έπρεπε να θεωρεί μεγάλη τύχη το να γνωρίσει ενα κορίτσι σαν εσένα.

Οι συμβουλές που γράφτηκαν ειναι πολυ σωστές,πανω απο ολα να κρατάς την αξιοπρέπεια σου και όχι βεβιασμένες κινήσεις..,οπως σωστα ειπες να γνωριστείτε καλα.

Ενα χαμόγελο ή ενα απλο για οταν τον δεις μπορεί να κανει την αρχή!

τωρα αν είναι τοσο ανώριμος να κοροϊδέψει το οτιδήποτε...ε τότε λυπάμαι για λογαριασμό του.Καλη σου επιτυχία !!!

Όντως πολύ ώριμο παιδί και μπράβο σου. Αυτο που λέει η πένυ, ακόμα πιο ασφαλές.......αλά Βουγιουκλάκη "ωωωωωω, με συγχωρείτε ήταν τυχαίο" :P:p:p και δε ρισκάρεις κιόλας! Τέλεια ιδέα!

Διαφημίσεις

Όντως πολύ ώριμο παιδί και μπράβο σου. Αυτο που λέει η πένυ, ακόμα πιο ασφαλές.......αλά Βουγιουκλάκη "ωωωωωω, με συγχωρείτε ήταν τυχαίο" :P:p:p και δε ρισκάρεις κιόλας! Τέλεια ιδέα!

Χαχαχαχα....πολυ καλο! Αλα Βουγιουκλακη οντως!

JU4zp3.png

Μια φιλη μου σκεφτηκε κατι παρομοιο.Να με σπρωξει και να πεσω υποτιθεται πανω του...αλλα ντραπηκα να το κανω και αυτο με εσπρωξε η Μαρια αλλα απλως τον ακουμπησα και εφυγααα χαχαχαχα..Υπαρχει μια εκδηλωση του σχολειου στις 15 Μαιου και σκεφτομαι να παω,γνωριζω πως και εκεινος θα ειναι εκει επειδη χορευει,ειχα παει μια φορα στις προβες του επειδη ειχα κενο και δεν μπορουσα να παρω τα ματια μου απο πανω του,το θεμα ειναι οτι οι πεταχτουλες του σχολειου του την πεφτουν(συγνωμη και για την εκφραση)στα ψυχρα,πραγμα που εμενα μου κανει τεραστια εντυπωση και δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να εχουν τοσο θαρρος!Ευχαριστω πολυ για ολα οσα γραψατε με βοηθησατε πολυ!!:D

Μια τέτοια εκδήλωση είναι πολύ καλή ευκαιρία,όταν τελειώσει πχ να πας να του πεις πως χόρεψε πολυ ωραία κ τέτοια...Καλό είναι όμως να έχει προηγηθεί μια επαφή.Μην δείξεις όμως πως είσαι αγχωμένη!!!

Όσο για τις πεταχτουλες....αν είναι καλό παιδί σοβαρό κ ώριμο όπως κ εσύ δεν νομίζω πως θα δώσει σημασία σε τέτοιες "εκδηλώσεις θαυμασμού",αλλιώς κορίτσι μου τι να πω...Το "δεν αξίζει να ασχολείσαι μαζί του" κ το "θα βρεις κάποιον άλλον" είναι λίγο σκληρά ειδικα απ'την στιγμή που μας περιγράφεις το πόσο σου αρέσει,θα σου πω όμως να μην σκέφτεσαι απόλυτα αυτόν μην στο τέλος απογοητεύτεις...

Καλή επιτυχία σου εύχομαι κ να μας πεις νεα!!

Μια φιλη μου σκεφτηκε κατι παρομοιο.Να με σπρωξει και να πεσω υποτιθεται πανω του...αλλα ντραπηκα να το κανω και αυτο με εσπρωξε η Μαρια αλλα απλως τον ακουμπησα και εφυγααα χαχαχαχα..Υπαρχει μια εκδηλωση του σχολειου στις 15 Μαιου και σκεφτομαι να παω,γνωριζω πως και εκεινος θα ειναι εκει επειδη χορευει,ειχα παει μια φορα στις προβες του επειδη ειχα κενο και δεν μπορουσα να παρω τα ματια μου απο πανω του,το θεμα ειναι οτι οι πεταχτουλες του σχολειου του την πεφτουν(συγνωμη και για την εκφραση)στα ψυχρα,πραγμα που εμενα μου κανει τεραστια εντυπωση και δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να εχουν τοσο θαρρος!Ευχαριστω πολυ για ολα οσα γραψατε με βοηθησατε πολυ!!:D

Για πλάκα το είπα βρε κοπέλα μου!:P:p:p Επειδή απ΄ότι κατάλαβα σου αρέσει ο γόης του σχολείου (για να του την πέφτουν οι πεταχτούλες κλπ) να σου πω ένα μόνο. Να είσαι ο εαυτός σου, έχεις απίστευτη ωριμότητα για την ηλικία σου. Αν ενδιαφερθεί , καλώς. Μακάρι και σου το εύχομαι. Αν όχι, πάλι καλώς. Μην απογοητευτείς, γιατί ένα αγόρι της ίδιας ηλικίας δεν είναι τόσο ώριμο όσο ένα κορίτσι, ειδικά όταν γύρω του ...ζουζουνίζουν πολλές μελισσούλες!

Δεν ξερω αν ειναι ο γοης του σχολειου γιατι σε μερικες φιλες που εχω πει οτι ειναι ωραιος με μουτζωνουν...απλως οι κοπελες αυτες δεν ειναι γυρω απο αυτον μονο,τρεχουν γενικοτερα πισω απο ολα τα αγορια του σχολειου!τι να σας πω δεν ξερω γουστα ειναι αυτα!:DΠιστευω πως εκεινος ειναι πολυ καλο παιδι και το βλεπω πως εχει και χιουμορ μιλαει με καθηγητες με ολους,πραγμα που μου δινει περισσοτερη αυτοπεποιθηση για να παω να του μιλησω με την πρωτη ευκαιρια;)Εγω θα προσπαθησω να τον πλησιασω και ελπιζω πως ολα θα πανε καλα!Αλλωστε στο κατω κατω εγω θα ξερω πως προσπαθησααα!:P

Διαφημίσεις

Σίγουρα κορίτσι μου ακούγεται καλό παιδί δεν φαντάζομαι εσύ να ένιωθες έτσι για κανένα ανώριμο ή σαχλό παιδί.Απλά όπως σου λέει κ η la Latina τα αγοράκια σε αυτές τις ηλικίες δεν είναι σαν εμάς τόσο ώριμα και σοβαρά (κ αρκετά κορίτσια επίσης δεν είναι!!). Εδώ εμένα ο άντρας μου είναι στην ηλικία μου,21, κ η ωριμότητα κ ο τρόπος σκέψης του δεν συγκρίνεται όχι απλά με το δικό μου,αλλά ούτε με δωδεκαχρονου κοριτσιου!!

Όσο για το τάγμα των κοριτσιών που τον κυνηγάει...μάλλον σαν μόδα μου ακούγεται,που μάλλον θα περάσει!!Μου θυμίζει αυτό που κάναν τα κορίτσια της τάξης μου στην πέμπτη δημοτικού:μαζευονταν όλα μαζί κ κυνηγούσαν τα αγόρια κ τα φιλαγανε!!Οποία φιλούσε τα περισσότερα,κέρδιζε!!!Τα καημένα τα αγόρια τσιριζαν σαν υστερικά κ προσπαθουσαν να ξεφύγουν,αλλά του κακου!!!

Ότι κ να γίνει,εσύ να παραμείνεις ο εαυτός σου!!!Κανένα αγόρι δεν αξίζει να αλλάξεις εσύ συμπεριφορα,κ αυτό ισχύει σε όλες τις φιλίες/σχέσεις!!

Ας γινουμε καλοι φιλοι πρωτα και βλεπουμε μετα πως θα αντιδρασει σε οτιδηποτε!:DΓια αρχη εγω θα του μιλησω και με τον καιρο θα καταλαβω και τον χαρακτηρα του,δεν μπορω να κρινω χωρις να το ξερω το παιδι,ναι μαλλον θα ειναι καποια μοδα η οποια ειναι δυσκατανοητη σε μενα..:-PΕιμαι προετοιμασμενη για οποιαδηποτε να ανωριμοτητα και εαν δω κατι να παω στραβα θα φυγω αυτο ειναι δεδομενο!Θα ανεβασουμε και ενα θεατρικο με θεμα την ελενη του ευριπιδη και αυτος θα κανει τον θεοκλυμενο εγω ειμαι η σκηνοθετης μαζι με μια φιλη μου,κατι πηγε στραβα ομως και η καθηγητρια πλεον παιρνει μονο τους "ηθοποιους" και δεν φωναζει τους υπολοιπους 2 προβες εχουμε κανει ολες κ ολες αλλα την τελευταια παρασκευη πριν κλεισουμε για πασχα η καθηγητρια μας φωναξε και μας ειπε οτι θα μας φωναζει καθε φορα ;):D

Δισκατανοητη???Κ λίγα λες!!Πόσες άπειρες τέτοιες μόδες υπάρχουν???

Μπράβο σου ομως μέχρι στιγμής το σχεδιάζεις πολύ καλά το όλο θέμα!,κ πάλι καλά που υπάρχουν τετοια πράγματα οπως το θέατρο,οι πρόβες κτλπ που σας φέρνουν πιο κοντά!!

Καλή επιτυχία κ με το έργο!!Της γ'γυμνασίου δεν είναι??

Αχχχ πραγματικα δεν ξερω!!Ειναι ολες λες και βγαινουν απο το ιδιο εργοστασιο καθημερινα!Αντιγραφη η μια με την αλλη!Αλλα τελος παντων δεν θα κατσω να ασχοληθω με εκεινες!;)Παλι καλα δεν λετε τιποτα!Σκεφτηκα και για το θεατρικο να του ανοιξω κουβεντα,αναλογως τις ορεξεις!Χαχαχαχαχα ολοκληρο σχεδιο εχω μεσα στο μυαλο μου αφηστε!:DΝαι ειναι της γ' γυμνασιου απο τα ομηρικα επη!Στην προβα του χορευε ζειμπεκικο...Τι να πω και τι να αφησω μην τα συζηταμε καθολου!Εχω φαει γερο κολλημα και το θεμα ειναι πως δεν θελω να ξεκολησω!Ελπιζω οταν θα γνωριστουμε να ειναι τοσο καλος οσο φαινεται γιατι αλλιωωως,κλαφτα χαραλαμπε!

Ακριβώς όπως τα λες είναι...Κάποιος δημιουργεί την ιδέα κ όλοι πάνε κ κολλάνε,έπειτα από λίγο καιρό όμως αδιαφορούν πλήρως!!Μόδες παιδί μου!!!Κ κουλτουριαρης,ε??Μακάρι!!Κ είναι κ ωραίο θέμα συζήτησης μιας κ σας συνδέει κ τους δυο!!

Ναι την θυμάμαι την Ελένη μου άρεσε πολύ το μάθημα γιατί είχαμε κ καλή καθηγητρια!!Το θέμα ήταν όμως πως ενώ είναι τραγωδία,εμείς σκαγαμε στα γέλια με τις μιμησεις (ειδικά του Θεοκλυμενου!!!) του έργου!

Να ρωτήσω κάτι??Είπες πως ήρθες στο σχολείο το Σεπτεμβρη,ε?Αυτός έδειξε κΆποιο ενδιαφέρον,κάποια αντιδραση τελοσπαντων στο ότι ήρθες?Ρώτησε εσένα ή κάποιον άλλον πχ από που μας ήρθες ή οχι??

Ναι ειναι ετσι ακριβως αλλα τι να τις κανουμε;Ο καθενας οτι μπορει..Μωρεεε απο ολα ειναι αυτοοοοος!Ειναι φοβερο μαθημα η ελενη και εμενα μου αρεσει!Καλα στην προβα εγινε χαμος,απιστευτο γελιο!!Τι να σας πω τωρα..Δεν ξερω μπορει και ναι μπορει και οχι..Εγω ημουν σε μια κατασταση που δεν ηθελα να μιλαω σε κανεναν οχι να κοιτουσα αν θα μου μιλουσε αυτος,λογικα σαν η καινουρια σε ολους θα τραβηξα την προσοχη,τωρα δεν ξερω αν ο συγκεκριμενος ειπε τιποτα παραπανω,αφηστε που ειμαστε σε διαφορετικα τμηματα,μου ειπε μια φιλη μου που ειναι σε αυτο το τμημα οτι μιλουσαν για καποια καινουρια αλλα ηρθε κ αλλη κοπελα στην 3η και παλι δεν ειμαι σιγουρη για τιποτα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...