Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αχονδροπλασια!

real thing

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημέρα και χρόνια πολλά!

είναι μια πάθηση που σχετίζεται με μη σωστή ανάπτυξη των οστών και η κλινική εικόνα του παιδιού είναι αυτή του νανισμού με υδροκέφαλο.

δεν υπάρχει νοητική υστέρηση.

Διαφημίσεις

Μακάρι κ σε ευχαριστώ αν κ δύσκολο...

Η κολλητή μου φίλη έχει αχονδροπλασία. Το μοναδικό πρόβλημα είναι το ανάστημά της. Καλα αποτελέσματα!

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Μέχρι ένα 1,20.έχω ξεσκονισει όλα τα ιατρικά σάιτ.δυστυχώς είναι δύσκολα.ένα 8 % πεθαίνει τον πρωτο χρόνο κ πολλοί την Τετάρτη με πεμπτη δεκαετία της ζωής τους.είναι πολλά.

w7ENp3.png

Διαφημίσεις

Περπατάνε μετά τα δύο συνήθως,έχουν προβλήματα με την ακοή τους,σκελετικα,κυφωση,λορδωση κτλ κ αναπνευστικά όταν γεννιούνται.απλά ήθελα να μάθω αμ εχει βρεΘεό άλλη κοπέλα σε παρόμοια θέση κ Ποια ήταν τα ευρήματα.

w7ENp3.png

στη β επιπεδου ειχαμε δει μηριαιο βραχιονιο κοντα στα κατωτατα ορια.δενανησυχησαμε αλλα ορισαμε επανεξεταση των μακρων οστων σε 11 μερες για να βεβαιωθουμε οτι μεγαλωνουν σωστα,δυστυχως οχι απλαδεν μεγαλωανσωστα αλλα πεσαμε θεση κ στα τεσσερα ακρα.καναμε αμνιοπαρακεντηση καυριοη μεθαυριο τα αποτελεσματα.το κεφαλι κ ο κορμος αναπτυσσονται φυσιολογικα.

w7ENp3.png

Δηλαδη για τι υψος μιλαμε νικη αντωνια??? κατα τα αλλα, οι αναλογιες, ειναι καλες??

1.20 όπως έγραψε και η θεματοθέτρια. Έχει κοντά άκρα και γενικά είναι ένας μικρόςωμος αλλά τετραπέρΑτος άνθρωπος με τεράστια δύναμη ψυχής που εγώ δεν έχω.

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Ευχομαι πολύ κουραγιο στη θεματοθετρια. Όταν εχετε

τα αποτελέσματα να ερθετε σε επαφη και με γενετιστή για να διευκρινιστεί ( εάν όντως επιβεβαιωθεί η νόσος) η τακτική που θα ακολουθήσετε σε επόμενη κύηση ( αν πρόκειται πχ για τυχαια μετάλλαξη ή είστε εσυ και ο αντρας σου φορείς υπολλειπόμενων γονιδίων).

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...