Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Γεια σας. Εχω ενα αγορακι 14 μηνων κ σκεφτηκα αν υπαρχουν κ αλλες μανουλες που εχουν σε αυτη την ηλικια παιδακια να δουμε τι κανει το καθενα. Λοιπον ο δικος μου ειναι παααρα πολυ ζωηρο παιδι δεν ησυχαζει δευτερολεπτο. Τρεχει σκαρφαλωνει σε καναπεδες καρεκλες κρεβατια...λεει μαμα μπαμπα παπ(παππους) απα μαμ.τον ρωταω πως κανει το μηχανακι του παππου μου λεει ζζζζζζζζ..τουνλεω πως κανει το μπιστολακι της μαμας μου λεει ςςςςςςς.γενικα καταλαβαινει τα παντα του λεω φερε τα παπουτσια σου να τα φορεσουμε παει κ τα φερνει,του λεω θανπαμε απα παει στο καλογερο κ παιρνει το μπουφαν του.του λεω ελα να μαζεψουμε τα τουβλακια γιατι θα κανουμε νανι κ μαζευουμε τα παιχνιδια παρεα. Ξερει κ δειχνει που ειναι τα κακα του(τωρα μαθαινουμε να καθομαστε κ στο γιο κανουμε τσισα κ κακα καμια φορα) ξερει την τηλεοραση,ξερει βαζει μονος του τραγουδια στο dvd.χορευει τα καγκελια(ημαστε για πολλα γελια) μονο που οταν μας μιλαει δεν μας λεει μαμα κ μπαμπα λεει ε ε ε ε μεχρι να του μιλησουμε αλλα αν τουνπω πεσε μαμα το λεει δηλαδη δεν μας φωναζει μαμα κ μπαμπα μονο ε ε ε ε η α α α α α απο φωνη αλλο τιποτα.κανει κ την καμπανα ολη μερα νταν νταν νταν ολη μερα.ξερει ολα τα παιχνιδια με ονομα τους οχι να τα λεει να μας τα φερνει οταν του λεω φερε το τρενο..ειναι 11 κ κατι κιλα κ 84 υψος περιπου. Αααα κανει κ την φωκια..πολυ γελιο ολα τα ζω του λεω κ δεν τα κανει μονο με την φωκια κολλησε που τουντην εμαθε ο μπαμπας του....αυτα..αν θυμηθω κ αλλα σας λεω.περιμενω τα δικα σας..

Διαφημίσεις

Να συμπληρωσω μερικα και εγω, αλλα ειμαστε 20 μηνων, πειραζει???

Εμενα η μικρουλα μου κανει οοολα αυτα που ανεφερες, ειναι υπερκινητικη και στον ξυπνιο της και στον υπνο της, και οοολη την ημερα κραταει στο χερι της μια τσαντα και κανει σφεντονα τα κοκαλακια που τις φοραω στα μαλλια :mrgreen:. Κυκλοφορει μονιμως με μια καλτσα η με 2 στο 1 ποδι :mrgreen: και φυσικα χωρις ρουχα, παρα μονο με το κορμακι της, τι και αν τις τα φοραω 100 φορες!!!

Γενικα αντιλαμβανεται τα παντα αλλα στην ομιλια μας ειμαστε λιιιγο τεμπελες, λεμε μονο μαμα, μπαμπα, παππου, γαβ-γαβ, chio (τσαουυυ), τα-τα, γαλα-κακαουυυ (ασχετα που πινει σκετο γαλα), κουκλα και οταν θελει και αλλο λεει "κιαουυυ" :D. Καθως επισης οταν την ρωταω τι κανει η μαμα οταν παει τουαλετα??? μου λεει "τσιιιιιιις" και συνεχιζω και την ρωταω, τι κανει ο μπαμπας οταν παει τουαλετα και σφιγγεται σαν να ζοριζεται :oops: ελπιζω να καταλαβατε...τι εννοει η μικρουλα μου :D.

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Καλησπέρα κορίτσια. Εμείς είμαστε 15 μηνών, διορθωμενη σχεδόν 13. Είμαστε προωράκια, δίδυμα κοριτσάκια που γεννήθηκαν 29 εβδομάδων! Λοιπόν νοητικα είμαστε απταιστες αλλα κινητικα ειμαστε λιγους μηνες πισω. Μονο καθομαστε. Το περπατημα το βλεπω σε 5-6 μηνες. Λεμε μάμμα παπά παππού γιαγιά τετε τατα κακα λαλα κοκο ναι ελα γεια. Κανουμε τον τιγρη την κοτουλα και τα παπακια. Επισης κανουμε byeee μαι χεραιτουμε, κουλουρακια παλαμακια, κρυβομαστε με την κουβερτα, τραβαμε τα μαλλια η μια της αλλης, δαγκωνουμε και τσιμπαμε κιόλας. Αλλα κινητικα ειμαστε πισω. Ρε κοριτσια τελικα το περπατημα ειναι κ κληρονομικο? Η μανα μ κ ο αδερφος μου περπατησαν στα 2. Και τα μωραμου θα αργησουν να περπατησουν αλλα δεν εχουν κατι παθολογικο... βαριουνται να κινηθουν. Μονο μεσα στην στρατα τους χαλανε τα παντα στο περασμα τους. Οταν τις βαλω καθιστες κατω στο χαλι μενουν καθιστες εκει δεν κινουντε, και αν πεσουν πισω δεξια αριστερα εκει θα μεινουν μεχρι να της σηκωσουμε. Μιλαμε για πολλη βαρεμαρα.....:D

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Εμείς είμαστε 15 μηνών, διορθωμενη σχεδόν 13. Είμαστε προωράκια, δίδυμα κοριτσάκια που γεννήθηκαν 29 εβδομάδων! Λοιπόν νοητικα είμαστε απταιστες αλλα κινητικα ειμαστε λιγους μηνες πισω. Μονο καθομαστε. Το περπατημα το βλεπω σε 5-6 μηνες. Λεμε μάμμα παπά παππού γιαγιά τετε τατα κακα λαλα κοκο ναι ελα γεια. Κανουμε τον τιγρη την κοτουλα και τα παπακια. Επισης κανουμε byeee μαι χεραιτουμε, κουλουρακια παλαμακια, κρυβομαστε με την κουβερτα, τραβαμε τα μαλλια η μια της αλλης, δαγκωνουμε και τσιμπαμε κιόλας. Αλλα κινητικα ειμαστε πισω. Ρε κοριτσια τελικα το περπατημα ειναι κ κληρονομικο? Η μανα μ κ ο αδερφος μου περπατησαν στα 2. Και τα μωραμου θα αργησουν να περπατησουν αλλα δεν εχουν κατι παθολογικο... βαριουνται να κινηθουν. Μονο μεσα στην στρατα τους χαλανε τα παντα στο περασμα τους. Οταν τις βαλω καθιστες κατω στο χαλι μενουν καθιστες εκει δεν κινουντε, και αν πεσουν πισω δεξια αριστερα εκει θα μεινουν μεχρι να της σηκωσουμε. Μιλαμε για πολλη βαρεμαρα.....:D

Φυσιολογικό με πρόωρα :-)

Μπορείς αν θες να πας σε ενα ορθοπεδικό να δεις αν έχουν χαλαρές αρθρώσεις (hypermobility) ειναι συνηθως ένας απο τους λόγους που αργούν... Αλλα αν ειναι πρόωρα μην ανυσηχεις ειναι φυσιολογικό :-)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...