Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μήκος τραχήλου στα όρια (23η εβδομάδα)

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ super girl !!! Να σαι καλά και να σου ζήσει το μωρακι σου , καλότυχο να ναι . Έχεις δίκιο με προσοχή ολα καλός θα πανε . Δεν εχω σταματήσει ακόμα την δουλειά , αλλά 5 Σεπτέμβριου που εχω την Β επιπέδου αν δω οτι κάτι δεν πάει καλά , εννοείται οτι θα πάω άδεια . Προσπαθώ τουλάχιστον τα απογεύματα που ειμαι σπίτι να ξεκουράζομαι όσο μπορώ , το μονο άσχημο ειναι οτι έχουμε σκαλιά γιατί ειναι μονοκατοικία κ οσο να ναι αυτό το πάνω κάτω πιστεύω οτι επηρεάζει . Εσύ supergirl δούλευες κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης ;;; ΄Η είχες πάρει άδεια απο την αρχή ;

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 62
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ τώρα θα κάνω το β επιπέδου στον γιατρό μου που είναι και πιστοποιημένος με υπερήχους και μου είπε θα μετρήσουμε και τράχηλο για πρόωρο τοκετό

το όριο πόσο πρεπει να είναι του τραχηλου;

Ευχαριστώ πολύ super girl !!! Να σαι καλά και να σου ζήσει το μωρακι σου , καλότυχο να ναι . Έχεις δίκιο με προσοχή ολα καλός θα πανε . Δεν εχω σταματήσει ακόμα την δουλειά , αλλά 5 Σεπτέμβριου που εχω την Β επιπέδου αν δω οτι κάτι δεν πάει καλά , εννοείται οτι θα πάω άδεια . Προσπαθώ τουλάχιστον τα απογεύματα που ειμαι σπίτι να ξεκουράζομαι όσο μπορώ , το μονο άσχημο ειναι οτι έχουμε σκαλιά γιατί ειναι μονοκατοικία κ οσο να ναι αυτό το πάνω κάτω πιστεύω οτι επηρεάζει . Εσύ supergirl δούλευες κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης ;;; ΄Η είχες πάρει άδεια απο την αρχή ;

Να 'σαι καλά, κι εσύ με το καλό να το δεχτείς. Δούλευα μέχρι τις αρχές του 6ου μήνα, παρά τις προτροπές όλων να σταματήσω, ένιωθα όμως μια χαρά και το είχα δει λιγάκι εγωιστικά, ότι δε θα βρω την εγκυμοσύνη ως αφορμή για να πάρω άδεια και να λουφάρω χωρίς λόγο. Όταν προέκυψε ο λόγος όμως δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά, σταμάτησα απ' την επόμενη μέρα της Β' Επιπέδου!

alexandraxristo δεν είναι πολύ σαφή τα "όρια", μάλλον είναι ανάλογα με τα πρωτόκολλα που ακολουθεί κάθε γιατρός και το ιστορικό κάθε μέλλουσας μητέρας. Καλύτερα να σ' ενημερώσει ο γιατρός σου...:)

27pzp3.png

qIUIp2.png

Να 'σαι καλά, κι εσύ με το καλό να το δεχτείς. Δούλευα μέχρι τις αρχές του 6ου μήνα, παρά τις προτροπές όλων να σταματήσω, ένιωθα όμως μια χαρά και το είχα δει λιγάκι εγωιστικά, ότι δε θα βρω την εγκυμοσύνη ως αφορμή για να πάρω άδεια και να λουφάρω χωρίς λόγο. Όταν προέκυψε ο λόγος όμως δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά, σταμάτησα απ' την επόμενη μέρα της Β' Επιπέδου!

alexandraxristo δεν είναι πολύ σαφή τα "όρια", μάλλον είναι ανάλογα με τα πρωτόκολλα που ακολουθεί κάθε γιατρός και το ιστορικό κάθε μέλλουσας μητέρας. Καλύτερα να σ' ενημερώσει ο γιατρός σου...:)

Supergirl ευχαριστώ για την απάντηση !! Έκανα β επιπεδου προχθές ολα ειναι καλα με την μπεμπούλα μου . Δόξα το θεό . Μου μέτρησε τον τραχήλο κ ειναι 3 εκ. Μου ειπε ολα μια χαρα κ ο γυναικολόγος το ίδιο, δεν ξέρω εγω εχω αγχωθεί λιγο γιατί οταν είχα ξανακάνει υπέρηχο στις 17+3 ήταν 3.8 εκ . Τωρα ειμαι 22 εβδομάδων αλλά βέβαια όλο αυτί το μεσοδιάστημα κουράστηκα αρκετά . Τωρα σκέφτομαι μήπως σε κανά 2 εβδομάδες σταματήσω την δουλεια κ δεν το τραβήξω μεχρι 15 Νοέμβριου που ξεκινάει η άδεια εγκυμοσυνης. Θα δούμε ! Φιλιά σε σένα κ το μωράκι σου !

Supergirl ευχαριστώ για την απάντηση !! Έκανα β επιπεδου προχθές ολα ειναι καλα με την μπεμπούλα μου . Δόξα το θεό . Μου μέτρησε τον τραχήλο κ ειναι 3 εκ. Μου ειπε ολα μια χαρα κ ο γυναικολόγος το ίδιο, δεν ξέρω εγω εχω αγχωθεί λιγο γιατί οταν είχα ξανακάνει υπέρηχο στις 17+3 ήταν 3.8 εκ . Τωρα ειμαι 22 εβδομάδων αλλά βέβαια όλο αυτί το μεσοδιάστημα κουράστηκα αρκετά . Τωρα σκέφτομαι μήπως σε κανά 2 εβδομάδες σταματήσω την δουλεια κ δεν το τραβήξω μεχρι 15 Νοέμβριου που ξεκινάει η άδεια εγκυμοσυνης. Θα δούμε ! Φιλιά σε σένα κ το μωράκι σου !

Να 'σαι καλά κούκλα μου, χάρηκα πολύ που όλα είναι εντάξει. Όντως στα 3 εκ. απ΄ όσο ξέρω δεν υπάρχει ανησυχία. Με ξεκούραση πάντως το μήκος του τραχήλου μπορεί να αυξηθεί ξανά, προσπάθησε να μην κουράζεσαι πολύ!

27pzp3.png

qIUIp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπερα,

εγώ έκανα β' επιπέδου στις 05/09 (22εβδομάδων) και ο τράχηλος ήταν 40mm , οπότε οκ! Στην πρώτη εγκυμοσύνη στην ίδια εβδομάδα ήταν 36mm και πάλι δεν μου είχαν αναφέρει κάτι. Ξέχασα να σας πω ότι με είδε και κολπικά για να μετρήσει καλύτερα και τον τράχηλο και τον πλακούντα. Εμένα μου είπε ότι ο πλακούντας είναι χαμηλά , τώρα δεν θυμάμαι το πόσο, αλλά μου είπε να προσεχω τα βάρη και την κούραση. Τι να πω, μακάρι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος και να γεννήσουμε όλες με το καλό τα μωράκια μας !

Κορίτσια καλησπερα,

εγώ έκανα β' επιπέδου στις 05/09 (22εβδομάδων) και ο τράχηλος ήταν 40mm , οπότε οκ! Στην πρώτη εγκυμοσύνη στην ίδια εβδομάδα ήταν 36mm και πάλι δεν μου είχαν αναφέρει κάτι. Ξέχασα να σας πω ότι με είδε και κολπικά για να μετρήσει καλύτερα και τον τράχηλο και τον πλακούντα. Εμένα μου είπε ότι ο πλακούντας είναι χαμηλά , τώρα δεν θυμάμαι το πόσο, αλλά μου είπε να προσεχω τα βάρη και την κούραση. Τι να πω, μακάρι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος και να γεννήσουμε όλες με το καλό τα μωράκια μας !

Σούπερ είσαι, μακάρι να συνεχίσεις έτσι! Το μήκος του τραχήλου μόνο με ενδοκολπικό υπέρηχο μετριέται, να ξέρεις.. ;)

27pzp3.png

qIUIp2.png

• 1 χρόνο μετά...

Καλησπέρα κορίτσια.Ειμαι 17+4βδ... Γυρισα απο γιατρό λιγουλι αγχωμένη. Πηγα έκτακτα γιατί αισθανόμουν βάρος απο κάτω (κολπικά) και εδω κ λίγες μέρες σαν σφίξιμο και πονακια στην κοιλιά χαμηλα κανα δυο φορές την ημέρα..

Μου μετρησε τον τράχηλο και από 5 cm πριν 1 μήνα πήγε 3.16cm. Μου είπε είναι αρκετη μείωση απότομα..Μου σγστησε ξεκούραση, όχι βάρη, μου είπε μη μειωθεί άλλο και χρειαστεί περιδεση.βασικα να κανω τα βασικά κ οχι βόλτες, δουλειες, σηκωματα κλπ

εγω θελω να βαλω τα κλάματα γιατί το πρώτο μου παιδάκι ζωή να εχει δεν παλεύεται. ...και δεν ξέρω πως θα την βγάλω

s0g0p2.png

5wRrp2.png

• 1 month later...

κ μετα τη λαθοε μετρηη του γιατρου μου ειμαι με 1,9 τραχηλο ως 2,5 εχει μετρηθει...αχ δεν ξερωωω ..ξαπλα σε ακινησια εδω κ εναμιση μηνα με 3 ουτρο κ 2 μαγνησια.ποσες φτασατε στο τελος με ακινησια?????

s0g0p2.png

5wRrp2.png

• 7 months later...
κ μετα τη λαθοε μετρηη του γιατρου μου ειμαι με 1,9 τραχηλο ως 2,5 εχει μετρηθει...αχ δεν ξερωωω ..ξαπλα σε ακινησια εδω κ εναμιση μηνα με 3 ουτρο κ 2 μαγνησια.ποσες φτασατε στο τελος με ακινησια?????

Πολυ θελω να μαθω πως πηγες τελικα; τα καταφερες; εκανες περιδεση; ειμαι τωρα στη θεση σου 21εβδ με μολις 1,2εκ τραχηλο. Ακινησια vasclor μαγνησιο. Εχω αγωνια αν θα παει ετσι μεχρι τελος...

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα!κι εγώ είχα θέμα με τον τραχηλο!απο 4.6 πήγε 3.8 σε 2 εβδομάδες. Κάπου στη 18η εβδομάδα. Με πολύ ξάπλα και καθόλου έξω πχ περπάτημα σε 2 εβδομάδες ξαναπηγε 4.3!!θαύματα κάνει η ξεκούραση!α!σταμάτησαμε και κάτι ψιλό επαφές που είχαμε *τυπικά μας τις έχει απαγορεύσει εντελώς που την αρχή της εγκυμοσύνης λόγω διδυμων.

[sIGPIC][/sIGPIC]

I'm in LOVE with two babies I haven't yet met...

• 5 months later...

Καλησπερα κοριτσια, με το καλο τα μπεμπακια μας καταρχας!!☺😚θα ηθελα τη γνωμη σας. .ειμαι 30εβδομ κ 2 ημερων με τραχηλο 29mm και το μωρακι ζυγιζει 1600.ειναι καλη η τιμη του τραχηλου? Εκανα nst και μου πε ο γιατρος οτι εχω καποιες ελαφρυες συσπασεις γιατι το μωρακι προσπαθει να γυρισει να παρει θεση.

• 3 months later...
On 27 Οκτωβρίου 2016 at 8:28 ΜΜ, Ταρτακι είπε:

Πολυ θελω να μαθω πως πηγες τελικα; τα καταφερες; εκανες περιδεση; ειμαι τωρα στη θεση σου 21εβδ με μολις 1,2εκ τραχηλο. Ακινησια vasclor μαγνησιο. Εχω αγωνια αν θα παει ετσι μεχρι τελος...

Κι εγώ πολύ θα ήθελα να μάθω τι έγινε με εσένα τελικά..

Εχω κι εγώ κοντό τράχηλο.. Κατω των 2,50 εκ. Εβαλα πεσσό στο τέλος της 22ης εβδομαδας. Τώρα ξάπλα, ξεκούραση, οχι βάρη, κλπ..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...