Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καφε-κόκκινα υγρα και ροζ σταγόνες στην 16η εβδομάδα!!!

Recommended Posts

Κορίτσια χρειάζομαι οπωσδήποτε γνώμες από παθούσες η κοπέλες που γνωρίζουν γιατί πάει να σπάσει το κεφάλι μου...:confused::confused:

Βρίσκομαι στην 16η εβδομάδα κύησης σε δίδυμα μετά από εξωσωματική,όλα πήγαιναν κάτι παραπάνω απο τέλεια μέχρι που πήγα στο νοσοκομείο για καλλιέργεια κολπικού υγρού(είχα πολλά λευκά υγρά)δεν ξέρω γιατί μου πήραν και ουρά από την ουρήθρα κάτι που με πόνεσε πολύ και όλη μέρα δεν μπορούσα να πάω τουαλέτα και έβλεπα στο χαρτί κοκκινοπορτοκαλί υγρά τα οποία μου είπαν ότι είναι το betadin που έβαλαν(αν και άκουσα την νοσοκόμα να λέει ότι μάτωσε)αυτά τα έβλεπα για 3 μέρες και της επόμενες 4 βλέπω καφε-κόκκινα υγρά και ροζ σταγόνες αίμα,τρόμαξα πολύ και πήγα στον γιατρό μου ο οποίος μου εκανε και κοιλιάκο και κολπικό υπέρηχο,με έβαλε και στο μπούμ και είδε τον κόλπο αλλά δεν βλέπει ούτε αίμα ούτε συσπάσεις ούτε αποκόλληση τίποτα...μου ξεκίνησε μαγνήσιο και μου είπε τα utrogestan που έπινα να τα κάνω κολπικά και σκέφτομαι μήπως με έχουν ερεθίσει αυτά αλλά ο γιατρός μου επιμένει πως κολπικά βοηθάνε περισσότερο τα μωρά μου.Κορίτσια πως γίνετε εγώ κάθε μέρα που βάζω τα κολπικά τα βλέπω αίμα στο δάχτυλο και εκείνος να μην βλέπει οποτε πάω τίποτα??οι εξετάσεις βγήκαν σήμερα και είναι και εκείνες καλές δεν έχω κάποιο μικρόβιο...όσες έχετε ανάλογη εμπειρία η γνωρίζετε θα μου ήταν κάτι παραπάνω από πολύτιμη η συμβουλή σας!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...