Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σταφυλοκοκκος και μυκοπλασμα

Recommended Posts

Μόλις πήρα τα αποτελέσματα της καλιεργειας κολπικων υγρών και έδειξε σταφυλοκοκκο και μυκοπλασμα :shock: θα μπω στην 16 βδομάδα και έχω αγχωθει κορίτσια τι είναι ο σταφυλοκοκκος θεραπεύεται με αντιβίωση; Μπορεί να βλάψει το μωρό μου; Κάποια κοπελλα με αναλογη εμπειρία που το έχει ξεπεραςει θα με βοηθούσε

Διαφημίσεις

τα θετικοποιησες κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης;

δεν ειχες κανει καλλιεργεια οταν εμαθες την εγκυμοσυνη σου;

Δυστυχώς όχι διότι μόλις έμεινα έγκυος είχα αλλά προβλήματα είχα αιμοραγια λόγω μικρής αποκόλλησης και δεν μπορούσα να κάνω την καλλιέργεια και την έκανα τωρα που σταμάτησε το αίμα.. Περιμένω τωρα τηλεφώνημα απο τον γιατρό να δω αν και τι αντιβίωση θα πάρω αλλά έχω αγχωθει

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας προς το παρόν, είπε ο γιατρός μου. Έχω κι εγώ, είμαι τώρα στην 20η εβδομάδα και είπε πως θα ξανακάνουμε καλλιέργεια στο 3ο τρίμηνο, ίσως και στον 9ο μήνα.

Ο κίνδυνος για το μωρό υφίσταται κατά τη διάρκεια του τοκετού, οπότε κάνεις εξετάσεις κανένα μήνα νωρίτερα και παίρνεις τότε αντιβίωση. Την ώρα μάλιστα που μπαίνεις στο χειρουργείο μου είπε πως το ξαναελέγχουν κι αν δεν έχει εξαλειφθεί, σου βάζουν εκείνη την ώρα ορό με αντιβιωτικό.

Εμένα με καθησύχασε αρκετά. Εξάλλου είπε πως δεν έχει νόημα να πάρεις νωρίτερα αντιβίωση, γιατί μπορεί ανά πάσα στιγμή να ξανακολλήσεις (από τουαλέτα ή βρώμικα χέρια), οπότε ...

Ελπίζω να βοήθησα.:)

27pzp3.png

qIUIp2.png

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας προς το παρόν, είπε ο γιατρός μου. Έχω κι εγώ, είμαι τώρα στην 20η εβδομάδα και είπε πως θα ξανακάνουμε καλλιέργεια στο 3ο τρίμηνο, ίσως και στον 9ο μήνα.

Ο κίνδυνος για το μωρό υφίσταται κατά τη διάρκεια του τοκετού, οπότε κάνεις εξετάσεις κανένα μήνα νωρίτερα και παίρνεις τότε αντιβίωση. Την ώρα μάλιστα που μπαίνεις στο χειρουργείο μου είπε πως το ξαναελέγχουν κι αν δεν έχει εξαλειφθεί, σου βάζουν εκείνη την ώρα ορό με αντιβιωτικό.

Εμένα με καθησύχασε αρκετά. Εξάλλου είπε πως δεν έχει νόημα να πάρεις νωρίτερα αντιβίωση, γιατί μπορεί ανά πάσα στιγμή να ξανακολλήσεις (από τουαλέτα ή βρώμικα χέρια), οπότε ...

Ελπίζω να βοήθησα.:)

Μόλις γύρισα απο τον γιατρό μου, μου είπε ότι οι μονάδες που δείχνει ότι έχω δεν είναι στα αποδεκτά όρια για να θεωρείται μόλυνση δηλαδή είναι ελαφριάς μορφής αλλά θα μου δώσει κάποια αντιβίωση τωρα να πιω αλλά μου είπε δεν είναι κάτι το σοβαρό ... Εύχομαι με το καλό το μωρακι σου φιλια

Διαφημίσεις

Μόλις γύρισα απο τον γιατρό μου, μου είπε ότι οι μονάδες που δείχνει ότι έχω δεν είναι στα αποδεκτά όρια για να θεωρείται μόλυνση δηλαδή είναι ελαφριάς μορφής αλλά θα μου δώσει κάποια αντιβίωση τωρα να πιω αλλά μου είπε δεν είναι κάτι το σοβαρό ... Εύχομαι με το καλό το μωρακι σου φιλια

Να 'σαι καλά, και σ' εσένα εύχομαι ό,τι καλύτερο!

27pzp3.png

qIUIp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...