Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βουλωμένη μύτη και καταρροή χωρίς κρύωμα

Recommended Posts

Διαβασα στο baby center, what to expect και αλλα πως ειναι φυσιολογικο να εχουμε βουλωμενη μυτη και καταρροη στην εγκυμοσυνη και συνηθως αμα σου αρχισει δεν περναει μεχρι να γεννησεις! Εμενα μου αρχισε χτες, ξυπναω με βουλωμενη μυτη, την φυσα συνεχεια και μετα απο λιγο αρχιζει να τρεχει συνεχεια. Χαλαω ενα ρολλο χαρτι σε μυξομαντηλα την ημερα! Με ολο αυτο το φυσημα βγαζω και λιγο αιμα και απο την δυσκολια αναπνοης φταρνιζομαι κιολας. Ομως δεν νιωθω κρυωμενη ουτε να εχω αλλεργια σε κατι (ποτε δεν ειχα). Μου ξεκινησε χτες και αν εχουν δικιο τα site, θα μου κανει παρεα αλλους 6 μηνες! :shock:

Διαφημίσεις

Διαβασα στο baby center, what to expect και αλλα πως ειναι φυσιολογικο να εχουμε βουλωμενη μυτη και καταρροη στην εγκυμοσυνη και συνηθως αμα σου αρχισει δεν περναει μεχρι να γεννησεις! Εμενα μου αρχισε χτες, ξυπναω με βουλωμενη μυτη, την φυσα συνεχεια και μετα απο λιγο αρχιζει να τρεχει συνεχεια. Χαλαω ενα ρολλο χαρτι σε μυξομαντηλα την ημερα! Με ολο αυτο το φυσημα βγαζω και λιγο αιμα και απο την δυσκολια αναπνοης φταρνιζομαι κιολας. Ομως δεν νιωθω κρυωμενη ουτε να εχω αλλεργια σε κατι (ποτε δεν ειχα). Μου ξεκινησε χτες και αν εχουν δικιο τα site, θα μου κανει παρεα αλλους 6 μηνες! :shock:

Καλημέρα! Συμπάσχουσα καί στις δυο εγκυμοσύνες μου! Έτσι με πήγαν μέχρι τέλους (και τώρα ακόμα μπουκωμένη είμαι). Είχα κάποιες περιόδους διαύγειας αλλά δεν κρατούσαν πολύ :) Και γενικά σαν άτομο δεν υπέφερα ποτέ από αλλεργίες ώστε να πεις ότι είναι κάτι τέτοιο. Ούτε κρυώματα δικαιολογούνται τόσο συχνά. Μόλις γέννησα τον πρώτο έφυγε και το μπούκωμα. Ελπίζω τώρα που θα γεννηθεί και το δεύτερο, να φύγει πάλι άμεσα! Υπομονή!! ;)

dxF6p2.png

Oxkbp2.png

Είναι η ρινίτιδα της εγκυμοσύνης! Την είχα κι εγώ καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και εξαφανίστηκε μετά τον τοκετό ως δια μαγείας! Δεν είναι ανησυχητικό. Μην αγχώνεσαι! :)

:cool:

Συμπασχουσα κι εγω και στις δυο εγκυμοσυνες. Καλα στην πρωτη ηταν μαρτυριο γιατι ειχα και πολυποδες και δεν επαιρνα ανασα καθολου. Αυτο ομως που με κουραζει ειναι οτι αηδιαζω με αυτο που τρεχει πισω απο τη μυτη μου και δεν μπορω να φαω. Μου ερχεται ταση για εμετο αν δεν φυσαω τη μυτη μου ή βηξω και το κανω σε μονιμη βαση :?

..μαμα τωρα ξερω..

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...