Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδικος σταθμος Λιλιπουπολη στην Πετρουπολη - παιδικοι στις γυρω περιοχες

Recommended Posts

καλημέρα, εγώ είχα παει στη φωτεινου στο καματερο, είναι πολύ ακριβό για αυτό που είναι. παρουσιάζεται ένας ωραίος χώρος ( κατά τη γνώμη εμπορικός) αλλά δεν αξίζει. στον ηλιότοπο δεν ήμουν ευχαριστημένοι που πήγαινα τα παιδιά μου, κάποιες δασκάλες είναι καλές αλλά η φιλοσοφία του σταθμού είναι απαράδεκτη το είδα αφού είχαν μείνει καιρό τα παιδιά εκεί. για τη φροντίδα και αγωγή εμένα δεν μου άρεσε καθόλου η ιδιοκτήτρια και ο τρόπος που μιλούσε για το σταθμό και επίσης και το κτίριο δεν μου θύμιζε παιδικό σταθμό για παιδιά μικρά. στη λιλιπούπολη δεν πήγα καν γιατί μου είπαν αρνητικά σχόλια όσοι πήγαν. όντως και εγώ στο σχολείο που πήγα τα παιδιά στο greenschool πήρα το γιο μου 4,5 ετών μαζί μου στο πρώτο ραντεβού και απλά ξετρελάθηκε.

φαντάσου ότι τους πήρα από τον αλλον που πηγαίναν το καλοκαίρι παρασκεύή και δευτέρα ξεκίνησαν στο greenschool και δεν πέρασαν καν προσαρμογή σε τίποτα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα, εγώ είχα παει στη φωτεινου στο καματερο, είναι πολύ ακριβό για αυτό που είναι. παρουσιάζεται ένας ωραίος χώρος ( κατά τη γνώμη εμπορικός) αλλά δεν αξίζει. στον ηλιότοπο δεν ήμουν ευχαριστημένοι που πήγαινα τα παιδιά μου, κάποιες δασκάλες είναι καλές αλλά η φιλοσοφία του σταθμού είναι απαράδεκτη το είδα αφού είχαν μείνει καιρό τα παιδιά εκεί. για τη φροντίδα και αγωγή εμένα δεν μου άρεσε καθόλου η ιδιοκτήτρια και ο τρόπος που μιλούσε για το σταθμό και επίσης και το κτίριο δεν μου θύμιζε παιδικό σταθμό για παιδιά μικρά. στη λιλιπούπολη δεν πήγα καν γιατί μου είπαν αρνητικά σχόλια όσοι πήγαν. όντως και εγώ στο σχολείο που πήγα τα παιδιά στο greenschool πήρα το γιο μου 4,5 ετών μαζί μου στο πρώτο ραντεβού και απλά ξετρελάθηκε.

φαντάσου ότι τους πήρα από τον αλλον που πηγαίναν το καλοκαίρι παρασκεύή και δευτέρα ξεκίνησαν στο greenschool και δεν πέρασαν καν προσαρμογή σε τίποτα.

Καλημέρα,

Μπορείς να μου πεις τι δεν σου άρεσε?

Για την αγωγή και φροντίδα, το ίδιο και έμενα δεν μου άρεσε η ιδιοκτήτρια,

και το πόσα χρήματα ζητούσε εξτρα.

Το greenschool δεν το ξέρω άρα δεν μπορώ να πω κάτι.

Πάντως, στην προσχολική αγωγή φωτεινού, μπορεί να μην κάνουν εξτρα πράγματα αλλά θεωρώ ότι το αγαπάνε πολύ. Ελπίζω να μη έχω πέσει τόσο

έξω.

ΥΓ:Γι'αυτό σε ρωτάω τι δεν σου άρεσε!!!!

20/05/2011 - 25/07/2014

Καινούργια Κεφάλαια στην Ζωή μου!

Τα Καλύτεραααααα!!!!!!!!!!

Babycoming τι σου ειπαν για τη λιλιπουπολη; αν θες μου στελνεις προσωπικο μηνυμα. Αυτοι που στα ειπαν ειχαν στειλει εκει τα παιδια τους η ειχαν παει απλα για ενημερωση και κατι δεν τους αρεσε. Και αυτο θελω να το μαθω αλλα ρωταω γιατι ακομα δεν εχω καταφερει να βρω καποιον με εμπειρια απο μεσα.Ευχαριστω

καλημέρα, καταρχήν για την φωτεινού δεν είπα οτι δεν μου άρεσε, ήταν πολύ ωραίος ο χώρος και η κυρια που είδαμε πολυ ευγενική αλλα δεν μου εκανε κλικ. το να κανει κατι παραπανω εννοω να κάνει κατι διαφορετικό. επίσης μου είχε πει μια φίλη μου ότι στις τηλεορασεις έβαζαν πριν 3 χρόνια παιδικά στα παιδιά και έβλεπαν. όταν την ρώτησα μου είπε ότι δεν βλεπουν και έχουν μόνο ντοκυμαντερ. δεν το πιστεύω με 2 τηλεοράσεις!!! και επίσης ήταν πολύ ακριβος....

στη λιλιπούπολη, δεν τα πάει η κοπελά που μου είπε τα σχόλια της αλλά της φάνηκε πολύ εμπορικός και επίσης απο συζητήσεις στις κούνιες οι μαμάδες δεν τους έκανε καλή εντύπωση.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

έκανα αυτή την έρευνα το προηγούμενο καλοκαίρι γιατί από Σεπτέμβρη έπρεπε να αρχίσει η κόρη μου παιδικό σταθμό. Έψαχνα για την χρυσή τομή στην αναλογία ποιότητας και τιμής.

Πήγα σε αρκετούς σταθμούς αλλά οι περισσότεροι ήταν απαγορευτικοί λόγω τιμής. Δεν είχα την δυνατότητα να δίνω 350 και βάλε συν εγγραφές συν υλικά συν θέατρα συν στολές για γιορτές κτλ κτλ.

Εν τέλει καταλήξαμε στα "φιλαράκια μας" και δεν το έχω μετανιώσει. Κάτω από 300 ευρώ, με μεταφορά, βολικά ωράρια, προσεγμένη διατροφή και αρκετά καλό πρόγραμμα. Βέβαια, βάζουν και dvd με τραγούδια και ζουζούνια 2 φορές την εβδομάδα, Εμένα δεν με ενοχλεί γιατί και στο σπίτι θα της βάλω να δει όταν το θελήσει. Αν δεν σας ενοχλεί κάτι τέτοιο σας προτείνω ανεπιφύλακτα να κάνετε μια επίσκεψη.

Amygdalitsa τι ακριβως ειχες ακουσει για τη λιλιπουπολη; απο γονεις που ειχαν τα παιδια τους εκει; αν θελεις μου στελνεις και προσωπικο μηνυμα. Για τη μιλελα εχω ακουσει κι απο αλλου καλα λογια αλλα κακα για οικονομικα- εξτρα χρεωσεις που ζητανε συνεχεια. Το ιδιο και για αγωγη και φροντιδα (ολα καλα αλλα ζητανε συνεχως εξτρα π.χ. για dvd εορτων, στολες, γραφικη υλη μεγαλη και δωρο χριστουγεννων και πασχα! Ισχυει;

για την λιλιπουπολη ακουσα δυστυχως απο ατομο που δούλευε μέσα ...

σε όσους ρώτησα εγώ τουλάχιστον υπάρχουν έξτρα χρεώσεις για στολές ή για DVD κλπ... αλλά αν θέλεις τα αγοράζεις ή συμμετέχεις. δεν σε χρεώνουν αν δεν ενδιαφέρεσαι να συμμετέχει το παιδί σε γιορτή π.χ χριστουγεννιάτικη και χρειάζεται στολή. Δώρο Χριστουγέννων και Πάσχα ούτε μου έχουν ζητήσει ούτε έχω ακούσει κάτι τέτοιο .

όσο για τα χρήματα σε όσους πήγα ζητούσαν το ίδιο . π.χ. αγωγή και φροντίδα το ίδιο χωρίς σχολικό αν θέλεις σχολικό είναι έξτρα

και εγω σε ολους τους παιδικους που πηγα ειχα μαζι την μικρη! παιζει μεγαλο ρολο το πως θα πλησιασουν το παιδι και πως αυτό θα αντιδράση!

εννοείται κι εγώ τον έπαιρνα μαζί και κοίταζα να δω πως θα πλησιάσουν το παιδί και αν το ίδιο θέλει να κάτσει μέσα ή να φύγει.

στη μιλένα ήταν το μόνο που δεν έτρεχε στην πόρτα ... έπαιξε και αυτό το ρόλο του γιατί τον πλησίασε πολύ όμορφα και ήθελε από την αρχή να είναι στην αγκαλιά της ...

να σημειώσω ότι δεν έχω και το πιο εύκολο παιδί στον κόσμο δεν πάει σε κανέναν ...

Διαφημίσεις

Κι εγώ ψάχνω παιδικό σταθμό για τον 2.5 ετων γιο μου και μάλιστα πρέπει να βρω άμεσα. Περιοχές Ίλιον-Πετρούπολη-Καματερό. Απ' οτι διαβάζω γενικά παίζουν πολύ οι:

Αγωγή και Φροντίδα

Μαγικός Κόσμος

Ηλιότοπος

Τον greenschool πρώτη φορά τον ακούω.

Zavolaki εχεις καταλήξει?

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Στη Λιλιπουπολη και στην αγωγη και φροντιδα μου αρεσε πολυ η παρουσιαση του προγραμματος και το γεγονος οτι εχουν γιατρο συχνοτερα (στη λιλιπουπολη ειναι μονιμος μεσα, στην αγωγη και φροντιδα υπαρχει συχνη παρακολουθηση και επισης η ιδιοκτητρια ειναι σχετικη, οποτε σε εκτακτες καταστασεις μπορει να υπαρξει αμεση επεμβαση μεχρι να φτασει ο γονιος. Παντα συμφωνα με αυτα που λενε, δεν εψαξα να βρω τον γιατρο). Φαινονται γενικα επαγγελματιες. Το αρνητικο σε αυτους τους παιδικους ειναι οτι δινουν μια εντυπωση επιχειρησης (που ειναι δηλαδη, ολοι οι ιδιωτικοι, οκ. Αλλα αντιλαμβανεσαι πως το λεω. Του αρμεγματος. Οποτε συχνα αναρωτιεσαι αν τα κανουν οντως αυτα που λενε, ως επαγγελματιες και οποτε καλως χρεωνουν γι αυτα, η κοβουν απο παντου οταν δε βλεπεις, για το κερδος. Δεν εχω παρει απαντηση σε αυτο απο κανεναν. Για την αγωγη και φροντιδα δεν εχω ακουσει αρνητικα σχολια περαν των οικονομικων (ισως θα ελεγα εγω και του εξωτερικου χωρου παιχνιδιου). Επισης δε μου αρεσε το γεγονος οτι δε σε αφηνουν να εχεις ελευθερη προσβαση ολες τις ωρες. Σου λενε μονο μεσω μονιτορ,αν θες, για λογους ασφαλειας. Οκ, δεν ξερω, μπορει να εχουν και δικιο αλλα δε μου αρεσε. Κατα τα αλλα ωραιο προγραμμα. Για τη λιλιπουπολη εχω ακουσει μερικα σχολια τυπου αρνητικα αλλα οσες φορες ρωτησα συγκεκριμενα να μου πουν το γιατι, κανεις δεν μου απαντησε. Οποτε δε με βοηθησαν ουσιαστικα. Επισης δε μου ειπε γι αυτον τον σταθμο σχολια κανενας που να εχει στειλει εκει το παιδι του.

Τελος, πηγα και στο greenschool στο καματερο, το οποιο μου φανηκε συμπαθεστατο και ως χωρος και ως φιλοσοφια. Δεν εχει αυτα που λενε οι αλλοι π.χ. διαδραστικους πινακες κλπ αλλα μου φανηκε πιο ανθρωπινος, η αυλη δεν ειχε τσουλιθρες και κουνιες κλπ αλλα ηταν η μοναδικη ουσιαστικη αυλη που ειδα, μεγαλη και με χωμα, οπου τα παιδια φυτευουν κλπ, δε χρεωνει αναλογα με τις ωρες αλλα ειναι η ιδια τιμη για οποιο προγραμμα διαλεξεις (το ιδιο και στην αγωγη και φροντιδα), τα παιδακια που δεν εχουν βγαλει την πανα τα πλενουν, δεν τα καθαριζουν απλως, ταιζουν απογευματινο ολα τα παιδια, ακομα και αυτα που δεν κοιμουνται εκει, που φευγουν δηλαδη 2.30-3.00 (αυτο το ειδα με τα ματια μου) και τελος, οσον αφορα τα οικονομικα ειχαν την πιο τιμια αντιμετωπιση. Θελω τοσα για ολο τον χρονο αλλα δεν ζητησαν εξτρα τιποτα. Ουτε εγγραφη, ουτε γραφικη υλη και βλακειες, πανες, στολες για γιορτες κλπ. Μονο οταν πανε θεατρο η μουσειο, το εισητηριο π.χ. Αυτο εγω το θεωρω μεγαλυτερο επαγγελματισμο (οταν δεν προσπαθουν να στα παρουν πλαγιως αντιμετωπιζοντας σε ως βλακα που δεν θα το καταλαβεις). Το αρνητικο σε αυτον τον σταθμο θα ελεγα ειναι μονο το οτι δεν εχει -οπως καταλαβα-αμεση επεμβαση παιδιατρου σε εκτακτες περιπτωσεις (τα βλεπει καθε μηνα), εκτος και αν υπαρχει δυνατοτητα να τον καλουν εκτακτως. Παντως δε μου ειπαν κατι τετοιο.

Ειδα και αλλους σταθμους αλλα σου γραφω τους επικρατεστερους. Οπως καταλαβες, δεν κατεληξα ακομα γιατι δεν μου εχουν απαντησει ειλικρινα για τη λιλιπουπολη π.χ. Ας μου απαντησει καποιος παρακαλω, αλλα πιο πολυ συμπαθησα το greenschool (σαν αισθηση μιλαω, δεν ξερω, μπορει οι αλλοι να ειναι καλυτεροι). Αυτο που μενει πια, ειναι να ξαναπαω σε αυτους τους τρεις μαζι με το παιδι, να δω πως θα αντιδρασει και αυτο. Εχουν διαισθηση τα παιδια.

Συγγνωμη για το τεραστιο μηνυμα αλλα κι εγω ετσι αναλυτικα θα ηθελα τις πληροφοριες και οχι γενικολογα σχολια, αλλιως δεν μπορει κανεις να καταλαβει τιποτα.

Ξαναλεω, οποιος εχει την καλοσυνη να μου πει κατι συγκεκριμενο για τη λιλιπουπολη, θα με υποχρεωσει αν το κανει, αν θελει με προσωπικο μηνυμα. Ευχαριστω.

Ξαναλεω, οποιος εχει την καλοσυνη να μου πει κατι συγκεκριμενο για τη λιλιπουπολη, θα με υποχρεωσει αν το κανει, αν θελει με προσωπικο μηνυμα. Ευχαριστω.

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να σε ρωτήσω γιατί επιμένεις έτσι για την Λιλιπούπολη.

Αν έχεις την παραμικρή αμφιβολία μην γράψεις το παιδί σου εκεί.

Θα είσαι συνέχεια μέσα στο άγχος.

Μην με παρεξηγείς για αυτό που σε ρωτάω, αλλά εγώ προσωπικά

δεν θα περιμένα να μου επιβεβαιώσει κάποιος κάτι αρνητικό που διέκρινα ή

μου χτύπησε!!!

Πότε υπολογίζεις να γράψεις το μικρό σου στο παιδικό?

20/05/2011 - 25/07/2014

Καινούργια Κεφάλαια στην Ζωή μου!

Τα Καλύτεραααααα!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Προσωπικα δεν ειδα κατι που να μη μου αρεσει (περαν των οικονομικων που ειναι γενικο προβλημα). Αλλα επειδη ολα τα σχολια τα αρνητικα ηταν πολυ αοριστα, χωρις κανεις να πει συγκεκριμενο προβλημα, επιμενω μηπως κανεις μου πει συγκεκριμενη εμπειρια. Ειτε καλη ειτε κακη. Αλλιως δεν μπορεις να ξερεις αν τα σχολια ειναι ειλικρινη η μονο φημες. Επειδη ειμαι στη φαση της ερευνας δε θελω νσ αποκλεισω καποιον σταθμο χωρις λογο. Και επιμενω σε αυτον γιατι μονο γι αυτον δεν εχω ακουσει σχολια απο καποιον που να τον δοκιμασε. Συγκεκριμενα σχολια εννοω. Για τους αλλους εχουν μιλησει μαμαδες που τους εχουν δοκιμασει. Αυτα, αν και εχω πει πλεον ποια ειναι η προτιμηση μου, ωστοσο μου αρεσουν τα καθαρα σχολια.

Κι εγώ ψάχνω παιδικό σταθμό για τον 2.5 ετων γιο μου και μάλιστα πρέπει να βρω άμεσα. Περιοχές Ίλιον-Πετρούπολη-Καματερό. Απ' οτι διαβάζω γενικά παίζουν πολύ οι:

Αγωγή και Φροντίδα

Μαγικός Κόσμος

Ηλιότοπος

Τον greenschool πρώτη φορά τον ακούω.

Zavolaki εχεις καταλήξει?

Παιδική Ακαδημία σουπερ....

Προσωπικα δεν ειδα κατι που να μη μου αρεσει (περαν των οικονομικων που ειναι γενικο προβλημα). Αλλα επειδη ολα τα σχολια τα αρνητικα ηταν πολυ αοριστα, χωρις κανεις να πει συγκεκριμενο προβλημα, επιμενω μηπως κανεις μου πει συγκεκριμενη εμπειρια. Ειτε καλη ειτε κακη. Αλλιως δεν μπορεις να ξερεις αν τα σχολια ειναι ειλικρινη η μονο φημες. Επειδη ειμαι στη φαση της ερευνας δε θελω νσ αποκλεισω καποιον σταθμο χωρις λογο. Και επιμενω σε αυτον γιατι μονο γι αυτον δεν εχω ακουσει σχολια απο καποιον που να τον δοκιμασε. Συγκεκριμενα σχολια εννοω. Για τους αλλους εχουν μιλησει μαμαδες που τους εχουν δοκιμασει. Αυτα, αν και εχω πει πλεον ποια ειναι η προτιμηση μου, ωστοσο μου αρεσουν τα καθαρα σχολια.

Θα σου πώ εγώ συγκεκριμένα πράγματα αν και αυτό ειναι προσωπικό του καθε γονιού αν του αρέσει η Λιλιπούπολη....μπορεί σε σενα να ειναι σούπερ αλλα για μενα ειναι ΑΙΣΧΟΣ.....

Λοιπόν ασε τι σου λένε για το ετήσιο οικονομικό...έχει κρυφές χρεώσεις τις οποίες σου τις βγάζει μετά αφού γράψεις τι παιδί σου....

ΠΟΤΕ δεν σου λένε την αλήθεια για το τι γίνετε με το παιδί σου και ότι γενικως αφορά διαπαιδαγώγηση και εκπαίδευση....η ξαδέρφη μου δούλευε γραμματέας για ενα εξάμηνο και τα έβλεπε και άκουγε όλα...δλδ όλες οι δασκάλες είναι πολύ καλες αλλα τους έχουν πει απο την διευθυνση να κανουν οτι τους λενε και ποτε να μην αποκαλύπτουν τι συμβαινει μεσα εκει....

λένε οτι κάθε τμήμα έχει το πολύ μέχρι 15 παιδιά....αυτο δεν γίνετε ποτέ....βάζουν κρυφά παιδιά πάνω απο 20 σε κάθε τμήμα....και παρουσιάζουν οτι εχουν 15....

βέβαια πολύ καλες εγκαταστάσεις αλλα τι να της κανεις???????????

κληρώθηκα με εσπα και ενω το πρόγραμμα ειναι 11 μηνες μέχρι Ιούλιο αυτος ο γιος τους μου ζηταγε 300ε για τον Αυγουστο κι ας μην πηγενε το παιδί εφόσον θα το έστελνα στο χωριο με τον παππού...ΕΠΡΕΠΕ να προπληρώσω κι ας μην τον πηγενα το Αυγουστο....

κι άλλες πολλές λαμογιές....βέβαια το ξαναλέω μπορεί εσυ να πας το παιδί σου και να τα βλέπεις τελείως διαφορετικα οτι είναι ο πιο καλός παιδικός..... αλλα σε διαβεβαιώ οτι πολλές μαναδες εχουν ξεγραψει τα παιδιά τους...όπως εγω οπου έστειλα τον γιο μου στην Παιδική Ακαδημία.....καλή επιλογη

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να σε ρωτήσω γιατί επιμένεις έτσι για την Λιλιπούπολη.

Αν έχεις την παραμικρή αμφιβολία μην γράψεις το παιδί σου εκεί.

Θα είσαι συνέχεια μέσα στο άγχος.

Μην με παρεξηγείς για αυτό που σε ρωτάω, αλλά εγώ προσωπικά

δεν θα περιμένα να μου επιβεβαιώσει κάποιος κάτι αρνητικό που διέκρινα ή

μου χτύπησε!!!

Πότε υπολογίζεις να γράψεις το μικρό σου στο παιδικό?

Μαλλον απο Σεπτεμβρη. Επιμενω γι αυτον επειδη μονο γι αυτον μονο δεν εχει μιλησει κανεις που να τον εχει δοκιμασει(αυτο ψαχνω) και γιατι τα μεχρι τωρα σχολια ειναι ολα γενικολογα. Κανεις δεν εχει πει συγκεκριμενα τι εχει ακουσει. Οποτε δεν μπορω να ξερω αν αυτα που κυκλοφορουν ειναι αληθεια η μονο φημες που θα μπορουσε να τις διαδιδουν π.χ. ακομα και αντγωνιστες. Δεδομενου οτι οταν πηγα δεν ειδα κατι αρνητικο που να μου χτυπησε, οπως λες, εκτος του οικονομικου πουυ ειναι γενικο φαινομενο, αλλα την πραγμτικοτητα μπορεις να την μααθεις μονο απο καποιον που τα εχει δει απο μεσα τα πραγματα. Και αυτο ψαχνω. Γιατι παρολο που εχω δηλωσει πια μαλλον την προτιμηση μου σε σταθμο, μετα την προσωικη μου ερευνα, δε θα ηθελα να αποκλεισω εναν σταθμο που ισως να ειναι καλος, μονο απο φημες. Αν ισχυουν, φυσικα. Απλα μου αρεσουν τα καθαρα σχολια.

Amygdalitsa τι σου ειπε η κυρια που δουλευε στη λιλιπουπολη; σε παρακαλω αν θες στειλε μου προσωπικο μηνυμα. Με ενδιαφερει πολυ.

συγνώμη για την καθυστέρηση δεν μπαίνω πολύ συχνά στο forum ...

μου είπε ότι είχαν πολλά παιδιά ανά παιδαγωγό και δεν προλάβαιναν, βέβαια στους γονείς έλεγαν ότι ήταν δύο ανά 12 παιδιά ενώ ήταν 18 παιδιά με μία κοπέλα. επίσης το κτήριο που είχαν τα μικρότερα ήταν παλιό και σκοτεινό κλπ...

συγνώμη για την καθυστέρηση δεν μπαίνω πολύ συχνά στο forum ...

μου είπε ότι είχαν πολλά παιδιά ανά παιδαγωγό και δεν προλάβαιναν, βέβαια στους γονείς έλεγαν ότι ήταν δύο ανά 12 παιδιά ενώ ήταν 18 παιδιά με μία κοπέλα. επίσης το κτήριο που είχαν τα μικρότερα ήταν παλιό και σκοτεινό κλπ...

ότι σας είπα κι εγώ....οχι 18 αλλα πάνω απο 20 παιδάκια...!!!!!!!!!!!1

• 3 months later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...