Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Ξέρω ότι υπάρχουν ήδη ένα σωρό ίδια θέματα στο forum, αλλά δε βλέπω κανένα πρόσφατο, με αποτέλεσμα τα όσα έχουν ειπωθεί εν έτει 2008 να μην ισχύουν πλέον (δοκίμασα μέχρι και τηλέφωνα καταστημάτων, αλλά δεν ισχύουν πια -προφανώς έχουν κλείσει).

Θα ήθελα να με βοηθήσετε διότι σκοπεύω να βαπτίσω τη μικρή μου τον Ιούνιο και έχω σπάσει το κεφάλι μου να βρω μέρος για το τραπέζι μετά. Ο άντρας μου είναι αντίθετος στην όλη ιδέα - εκείνος μου είπε να μην κάνουμε τίποτα μετά- αλλά εμένα δε μου αρέσει η ... "βάφτιση ξεροσφύρι" και θέλω και κάτι για μετά, αλλά πολύ οικονομικό, της τάξεως των 15-20 ευρώ ανά άτομο, γιατί με περισσότερα δε βλέπω να πείθεται!!! χιχιχι

Έχετε καμία ιδέα; Μέχρι τώρα όπουέχω ρωτήσει θέλουν λενα σωρό χρήματα -μέχρι και καφετέρια σε πάρκο μου ζήτησε 22 ευρώ το άτομο!!!!-

Προτιμώ να είναι σε εξωτερικό χώρο με δέντρα, σε κανένα πάρκο ή κάτι τέτοιο, αλλά όχι σε αιθουσα.

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


στα δεδομενα που αναφερεις δυο ειναι τα σεναρια στο δικο μου μυαλο..η' θα κανετε κατι κατευθειαν μετα τη βαφτιση εξω απο την εκκλησια...ενα κερασμα δηλαδη με μικρα μεζεδακια και ενα γλυκο..στο ορθιο δηλαδη..η' μπορεις να βρεις ενα παρκο να σου αρεσει..να ειναι λιγο οργανωμενο..δυο που μου ερχινται στο μυαλο ειναι στα βριλησσια το παρκο μπακογιαννη και το αλλο στο γουδι..και τα δυο ειναι υπεροχα για τα ελληνικα δεδομενα..στο δευτερο μαλιστα εχω παει σε γενεθλια παιδιου..στη δευτερη περιπτωση δεν θα εχετε περισσοτερα απο 30 ατομα..οχι οτι απαγορευεται..αλλα για να μη ειστε ενας λοχος διασπαρτος..αντε και 40..αυτο που μπορειτε να κανετε ειναι να γραψετε πανω στην προσληση οτι θα μαζευτευτειτε στο ταδε παρκο.. και αν εισαι μερακλου και καταπιανεσαι,μπορεις να κανονισεις εσυ ενα μενου σπιτικο με ευκολα φαγητακια..τυροπιτακια..κεφτεδακια..μπομπες..κοτοπουλακια..κ ολα τα σχετικα..να φερετε δυο μεγαλα τραπεζια..να απλωσεις εκει οτι εχεις φτιαξιε..αγοραζεις πλαστικα τα παντα..οποτε πανε κατευθειαν ανακυκλωση..ουτε πλυσιματα ουτε τιποτα...αλλιως κανεις παραγγελια σε κειτερινγκ η΄' σε σουβλατζιδικο η'σε πιτσαρια..η ιδεα του παρκου γενικα μαρεσει πιο πολυ..και αντε αν δειτε οτι σας παιρνει κανονιζετε την ταδε ωρα..να εχετε φαει ας πουμε..να ερθει παγωτατζης..θα εχεις φουσκωσει πολλα μπαλονια..κορδελες στα δεντρα..γαζες..

Link to comment
Share on other sites

Αυτό με το πάρκο το σκέφτηκα κι εγώ,αλλά δεν ξέρω αφενός αν επιτρέπεται να στήσω κέτερινγκ σε πάρκο (μη μου κάνουν καμιά καταγγελία και έρθει αστυνομία και γίνουμε ρεζίλι) και αφετέρου τί γίνεται σε περίπτωση που κάποιος θέλει να πάει τουαλέτα κλπ, μιας και δε θα έχει.

Το πάρκο Μπακογιάννη θα το κοιτάξω. Έχει κανένα αναψυκτήρο εκεί;

Link to comment
Share on other sites

κοιτα συνηθως τα μεγαλα παρκα εχουν αναψυκτηριο αρα και τουαλετες...το μπακογιαννη εχει αναψυκτηριο και κατα 90% τουαλετες..οσο για καταγγελια δεν θα κανεις κατι τρελο..και το κειτερινγ δεν θα ειναι πληρες...εγω το λεω μονο για φαγητο..δηλαδη να παραγγελεις και απλως να στα φερουν εκει κ εσυ απλα να βαλεις τα κουτια σε ενα δυο τραπεζια..ειδικα στο μπακογιαννη εχει και τραπεζια με παγκακια..θα ειναι σαν πικ νικ..δηλαδη αν πας για ενα παρτακι η' πικ νικ θα κανουν καταγγελια???δεν ξερω..τι να πω..

Link to comment
Share on other sites

με το καλο η βαφτιση του μωρου σου.....το ειχα γραψει και σε αλλο θεμα...μπορεις να βρεις και ενα ωραιο παραλιακο μαγαζι (τυπου ψαροταβερνα-μεζεδοπωλειο), πανω στο κυμα και να κανεις κατι εκει....εχω γνωστη μου φιλη στην αρτεμιδα πανω στο κυμα και ζηταγε περυσι 13ευρω....δεν ξερω βεβαια αν σε βολευει σαν περιοχη αλλα μπορεις να ψαξεις και αυτη την λυση....

καθε μερα ολο και περισσοτερες εκπληξεις....

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εμείς κάναμε τη βάφτιση στη Μονή Πεντέλης, και μετά catering σε έναν πάρα πολύ όμορφο χώρο που έχει πιο πίσω, υπαίθριο, με κάτι σαν μικρό θεατράκι, πολύ ατμοσφαιρικό. Αν θυμάμαι καλά πληρώσαμε για τη χρήση του χώρου (δε θυμαμαι το ποσό), αλλά μας είχε βγει φθηνότερα από μαγαζί, υπήρχε άθφονος χώρος για να καθίσουν οι καλεσμένοι, και ήταν πρωτότυπη επιλογή. Επίσης δε χρειάστηκε κανείς να ξεπαρκάρει για να πάει σε άλλο χώρο, αυτό το βρήκαν όλοι πολύ βολικό.

Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results.

Albert Einstein

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Καλημέρα στο forum,

 

είμαι νέος σ' αυτό και απ'ότι βλέπω επί του θέματος « τραπέζι βάπτισης », υπάρχουν ουκ ολίγες αναρτήσεις. Επειδή όμως αναζητώ κάτι πιο πρόσφατο θα ήθελα να με διαφωτίσετε σχετικά, εάν κάποιος γνωρίζει για χώρους εκδηλώσεων στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή των Ιλισσίων, Καισαριανής, Παγκρατίου, Βύρωνα, αφού η βάφτιση γίνεται τέλη Ιουνίου στον Ι.Ν Αγίου Γεωργίου Ριζαρείου Σχολής.

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...