Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΙΤΙΑΣ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤα / LOCUS MEDICUS ...Γνώμες ;

Recommended Posts

Καλα έγραψα δυο σελίδες για διατροφή και εσυ εμεινες σε μια αναφορά στην αντιβιωση; Αυτή ήταν δική μου εμπειρία, που βοήθησε πολυ και αν κανεις και εσυ κάποια έρευνα και μιλήσεις σε ουρολογους κοπέλα μου θα δεις τι έχουν να πούνε επι το θέμα

Οσο για τις βιταμίνες ήμαρτον δεν ειναι φάρμακα βιταμίνες ειναι!!! Προέρχονται απο το φαγητο που τρώμε απο λαχανικά και φρούτα

Πήρα αμέτρητα μυνηματα για αυτά που έγραψα απο κοπέλες που θέλουν να βοηθηθούν και τα οποία τα έγραψα για να βοηθήσω ονομα κοςμο μεςα απο τις εμπειρίες μου, τις έρευνες μου και μετα απο χιλιάδες που ξόδεψα σε γιατρούς διατροφολόγο θα κλπ

Δεν χρειάζεται καθόλου να τα ακολουθήσεις, νομίζεις οτι εχω κλινικη και ζητώ λεφτά η εχω κανένα συμφέρον; Εσυ να κάτσεις να κανεις αυτά που ξερεις!!

Baby Cute θα μας επιτρεψεις λοιπόν να συμβουλευτουμε κι εμείς ουρολογους, γυναικολογους και διατροφολογους όπως πολυ σωστά έκανες και εσυ μέχρι να βρεις αυτο που ταίριαζε σε σένα !

Πίστεψε με δεν θα γκαστρωθουμε όλες μαζί ταυτόχρονα στο φορουμ αν κάνουμε τα ίδια με σένα !!!! :mrgreen:

Νομίζω επίσης ότι θα ήταν πιο εύχρηστο αν ανοιγες ένα ξεχωριστό θέμα στο φόρουμ με θέμα την Διατροφή και υπογονιμοτητα γιατι η συγκεκριμένη ενότητα έχει άλλο θέμα.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 280
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κικα αν μετα απο όσα έγραψα για διαιτροφολογους, ουρολογους και γιατρούς που με βοήθησαν σε όλες αυτές τις πληροφορίες εσυ λες οτι εγω προτείνω στις αναγνώστριες να φάνε σερβικοβοτανο αυτο ειναι πρόβλημα δικό σου και οχι δικό μου!

Δεν με ενδιαφέρει να λόγομαχησω μαζί σου εγω το απέκτησα το θαύματακι μου

Αυτο το θέμα δεν ειναι δικό σου, δεν ανήκει σε σενα και σιγουρα το ταξίδι της υπογονημοτητας ειναι δύσκολο αλλα Don't hate! Peace! Και αν μάθεις κάτι που βοηθάει κοςμο να το λες ειναι καλο!!

Τα φόρουμ και τα social media δεν ειναι για σενα μάλλον!

Ελπίζω να αποκτήσεις μωρα κι σύντομα!

Εγω παλι θα ηθελα να ευχαριστησω την Βabycate που μοιραστηκε μαζι μας τις οδηγιες που της εδωσε ο εξωσωματικος της .

Ειναι πολυ χρησιμο να ακουγονται αποψεις κοριτσιων που δεν ζουν στην Ελλαδα και κυριως αυτων που ζουν σε χωρες που ειναι μπροστα σε θεματα ερευνας πανω στην γονιμοτητα.

Η αποψη της πηγαζει απο την προσωπικη της εμπειρια, οπως και ολων μας φυσικα, γιατι δεν ειναι καμια μας γυναικολογος.

Η κοπελα τα εγραψε αυτα ορμουμενη απο την δικη της επιτυχια να μεινει εγκυος φυσιολογικα μετα μαλιστα και απο εξωσωματικη, και γεματη χαρα μας εδωσε μερικες συμβουλες που βασιζοταν σε αποψεις των γιατρων της, με σκοπο να βοηθησει και αλλες κοπελες.

Επισης οταν ανοιγεται ενα θεμα δεν ανηκει στην θεματοθετρια. Ειναι δημοσιο forum, υπαρχει δημοκρατια και ο καθενας λεει ελευθερα την αποψη του.

Απο εκει και μετα ο καθενας κρινει , συμβουλευεται γυναικολογο, διατροφολο, ενδοκρινολογο η ανοσιολογο..........

Επισης πολλα απο αυτα που εγραψε η κοπελα, τα συναντας σε πολλα site γραμμενα και απο Ελληνες εξειδικευμενους γυναικολογους. Οπως οτι η ζαχαρη, το αλκοολ, ο καφες, το επιπλεον βαρος επιβαρυνουν την γονιμοτητα της γυναικας.

Ομως σχετικα με το γαλα και το ωμο σπανακι για την ευεργετικη επιδραση στην ποιοτητα των ωαριων σε αντιθεση με το ψωμι ειναι κατι που δεν το ειχα ξαναακουσει και ειναι πολυ εντυπωσιακο.

Σχετικα με ειδικες πολυβιταμινες εκει , ολες γνωριζουμε οτι πρεπει να συμβουλευομαστε τους αρμοδιους , πριν ξεκινησουμε κατι, γιατι μια ουσια μπορει την μια κοπελα να την ωφελησει ενω την αλλη να την βλαψει, γιατι οι ορμονες μας εχουν λεπτες ισορροπιες

Εγω παλι θα ηθελα να ευχαριστησω την Βabycate που μοιραστηκε μαζι μας τις οδηγιες που της εδωσε ο εξωσωματικος της .

Ειναι πολυ χρησιμο να ακουγονται αποψεις κοριτσιων που δεν ζουν στην Ελλαδα και κυριως αυτων που ζουν σε χωρες που ειναι μπροστα σε θεματα ερευνας πανω στην γονιμοτητα.

Η αποψη της πηγαζει απο την προσωπικη της εμπειρια, οπως και ολων μας φυσικα, γιατι δεν ειναι καμια μας γυναικολογος.

Η κοπελα τα εγραψε αυτα ορμουμενη απο την δικη της επιτυχια να μεινει εγκυος φυσιολογικα μετα απο εξωσωματικη, και γεματη χαρα μας εδωσε μερικες συμβουλες..

Επισης οταν ανοιγεται ενα θεμα δεν ανηκει στην θεματοθετραι. Ειναι δημοσιο forum, υπαρχει δημοκρατια και ο καθενας λεει ελευθερα την αποψη του.

Απο εκει και μετα ο καθενας κρινει , συμβουλευεται γυναικολογο, διατροφολο, ενδοκρινολογο η ανοσιολογο.

Επισης πολλα απο αυτα που εγραψε η κοπελα, τα συναντας σε πολλα site γραμμενα και απο Ελληνες εξειδικευμενους γυναικολογους. Οπως οτι η ζαχαρη, το αλκοολ, ο καφες, το επιπλεον βαρος επιβαρυνουν την γονιμοτητα της γυναικας.

Ομως σχετικα με το γαλα και το ωμο σπανακι για την ευεργετικη επιδραση στην ποιοτητα των ωαριων ειναι κατι που δεν το ειχα διαβασει.

Σχετικα με τις πολυβιταμινες εκει ολες γνωριζουμε οτι πρεπει να συμβουλευομαστε τους ειδικους , πριν ξεκινησουμε κατι, γιατι μια ουσια μπορει την μια κοπελα να την ωφελησει ενω την αλλη να την βλαψει, γιατι οι ορμονες εχουν λεπτες ισορροπιες

Ευχαριστω αγάπη μου!!

Αν θες και έχεις εμαιλ, μπορω να σου στείλω τις σημειώσεις της διατροφολόγου μου, εξειδικεύεται στην υπογονημοτητα, ειναι απο τους top εδώ, πολλές κοπέλες είχαν φυσική σύλληψη μετα που την είδαν, και την πλήρωσα και μια περιουσία αλλα με ευχαρίστηση στα στέλνω.. Στείλε μου πμ αν τις θες!

Φιλια

Νομίζω ότι έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα αντιπαράθεσης χωρίς να είναι πρόθεση κανενός μέλους.

Έχω ζήσει τουλάχιστον 15 χρονια στο Λονδίνο και ο σύζυγος μου είναι Γαλλος οπότε με βεβαιότητα μπορώ να πω ότι οι Ελληνες γιατροί δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα απο αυτούς του εξωτερικού. Απεναντίας θεωρώ ότι είναι κορυφαίοι. Έτσι θεωρώ ότι δεν διαβασαμε στισ αναρτησεισ κάποια νέα προσέγγιση προερχόμενη απο το εξωτερικό η οποία να θεωρείται πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα.

Θα έλεγα ότι μάλλον αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση.

Οσο για τα σκευάσματα που προτείνονται το σχολιο αφορούσε την χρήση τους μετα απο την σύμφωνη γνώμη των γιατρών που μας παρακολουθούν.

Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος ο οποίος θα εξέφραζε αντίρρηση σε αυτο.

Επίσης σαφώς και δεν αποτελεί ο χώρος του φόρουμ ιδιοκτησία μου !!!

Αν λοιπόν πραγματικά θεωρείς ότι η ελεύθερη "συνταγογραφηση " / προταση σκευασματων και αντιβιωσησ μέσω ενός φόρουμ αποτελεί έκφραση δημοκρατίας τότε απλά έχουμε διαφορετική αντίληψη αυτής της έννοιας .

Τέλος θα ήθελα απλά να σου αναφέρω μια πολύ οδυνηρή εμπειρία μου.

Ο καλύτερος μου φίλος κάποια στιγμή έπαιρνε ένα σκευάσμα υγιεινής διατροφής κλπ ξέρεις αυτά που φαίνονται και γράφουν ότι είναι εντελώς ακίνδυνα...τα φυτικά κλπ

Μετα απο σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα ένιωσε κάποια ενόχληση στην κοιλιά. Νόμιζε ότι απλά ήταν μια αδιαθεσία ... Μέσα σε μια μερα μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου διαπιστώθηκε ρήξη λεπτού εντέρου .

Έμεινε στο νοσοκομείο για 6 μήνες , του αφαιρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος του λεπτού εντερου .. Έχει μείνει ένα μικρό κομμάτι ... Αποτελεί ιατρικο φαινόμενο το γεγονός ότι επέζησε.

Ακόμη ζει αλλα είναι η σκιά του εαυτού του...Ζει ο,τι εχει απομεινει απο αυτον....και όλο αυτο απο ένα ακίνδυνο σκευάσμα στα ματια όλων μας...

Οι γιατροί κατέληξαν ότι απλά κάτι απο αυτο το σκευάσμα πυροδότησε τον οργανισμό του.. Το ίδιο σκευάσμα όμως για κάποιον άλλον οργανισμό ίσως ήταν ευεργετικό ....

Αυτή λοιπόν είναι η προσωπική μου εμπειρία και για αυτόν τον λόγο επιμένω ότι οφείλουμε να συμβουλευομαστε τον γιατρό μας πριν καταναλωσουμε ο,τιδηποτε..

Σε σχέση με αυτο οι γιατροί τουλαχιστον στην Αγγλία και στην Γαλλία όπου έχω ζήσει είναι αδιαπραγμάτευτοι ...

Διαφημίσεις

Κικα αν μετα απο όσα έγραψα για διαιτροφολογους, ουρολογους και γιατρούς που με βοήθησαν σε όλες αυτές τις πληροφορίες εσυ λες οτι εγω προτείνω στις αναγνώστριες να φάνε σερβικοβοτανο αυτο ειναι πρόβλημα δικό σου και οχι δικό μου!

Δεν με ενδιαφέρει να λόγομαχησω μαζί σου εγω το απέκτησα το θαύματακι μου

Αυτο το θέμα δεν ειναι δικό σου, δεν ανήκει σε σενα και σιγουρα το ταξίδι της υπογονημοτητας ειναι δύσκολο αλλα Don't hate! Peace! Και αν μάθεις κάτι που βοηθάει κοςμο να το λες ειναι καλο!!

Τα φόρουμ και τα social media δεν ειναι για σενα μάλλον!

Ελπίζω να αποκτήσεις μωρα κι σύντομα![/QUOT

Όλα αυτα που εγω έμαθα και νομίζω ότι θα μπορούσαν να βοηθήσουν κάποια κοπέλα τα έχω ήδη μοιραστεί !

Πρότεινα κάποιο κεντρο για εξειδικευμένες εξετάσεις και κάποιους γιατρούς . Απο εκεί και πέρα δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω !

Για να είμαι ειλικρινής δεν γνώριζα αρχικα ότι έχεις παιδι !

Οπότε απο το σχολιο σου καταλαβαίνω ότι μάλλον θεωρήσες την αντίρρηση μου στην δική σου προσέγγιση ως hate ;;;;

Εγω απλα το βλέπω ως αντιδιαμετρικα αντίθετες απόψεις και μέχρι εκεί !

Hate ???? Hate ??? Wooow !!! I'm speechless !!!

Μα τι γίνεται τελικά;; Οι γυναίκες που αποκτούν παιδι νομίζουν ότι οι υπόλοιπες τις μισούν ;;;; :)

Σε ευχαριστώ για την ευχή σου ! Καλοδεχούμενη ! :)

Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να συνεχιστεί αυτή η στιχομυθία, ειδικά όπως σωστά ανέφερε η Κίκα , σε ένα τόπικ που αφορά ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ, (σε καμμία περίπτωση δεν τέθηκε δέμα ιδιοκτησίας του τόπικ!) αν είναι δυνατόν!

Εφόσον η babaycute έχει μιλήσει με γιατρούς και το παίρνει πάνω της, την πρόταση για κάθε αντιβίωση ή πρωτεινη , μπορεί να προτείνει ότι θέλει και όποια κοπέλα τα ακολουθεί.

Κανένας δε είπε άλλωστε ότι αυτά που γράφονται από όλες μας δεν είναι καλοπροαίρετα και με την καλή καρδιά να βοηθήσουμε τις υπόλοιπες κοπέλες.

Και από τη μεριά της η baby cute και από τη μεριά μου να πω την δική μου γνώμη για προσοχή το τι επιλέγουμε να βάλουμε στο στομάχι μας!

Κίκα κοπέλα μου εχω ενα παιδι ήδη και αν διάβαζες καλα αυτά που έγραψα θα είδες και πως το απέκτησα και ποιος ο λόγος που γράφω εδώ

Λοιπόν για να μην το τρέλλανουμε το θέμα, το οτι εμεινες Αγγλία δεν θέλω να σε προσβαλω αλλα δεν μου λέει τίποτα, στην αγγλικά υπάρχουν οι τέλειοι γιατροι που πληρώνεις τη λιγότερο 20-25 χιλιαρικακια για μια εξωσωματικη και υπάρχουν και οι οχι τόσο τέλειοι που πληρώνεις 5 χιλιαρικακια

ΟΛΑ εξαρτούνται απο το ποιους ειδικούς επισκέφτηκες και πίστεψε με οι δικοί μου δεν ήταν οι φθηνοί! Χθες έδωσα τις σημειώσεις της διατροφολόγου μου σε μια κοπέλα του φορούμ που μου κόστισαν 300 ευρώ για να τις αποκτήσω! ΟΛΕΣ οι πληροφορίες μου ειναι απο τους καλύτερους ειδικούς της χώρας και αν και μερικές τις βρήκα με πολυ κόπο και έρευνα απο αλλα φόρουμ υπογονιμότητας απο γυναίκες που αποκτήσαμε τα θαύματακια τους, ειναι όλες πιστιποιημενες απο ειδικούς και με πολυ ΧΑΡΑ μου τις μοιράστηκαν εδώ!

Λοιπόν αν εσένα δεν σου αρέσει αυτο που κανω μπορείς άνετα να μην τα ακολουθήσεις! Αλλα αν ζητάς με καθε συμβουλή που δίνει ο καθένας εδώ να βάλουμε και μια προειδοποίηση δίπλα 'πάντα επισκεφτείτε τον ειδικό' ειναι εντελως τρελό και καθόλου απαραίτητο την στιγμή που όλοι σε αυτο το φόρουμ και σε διαφορετικές ενότητες ιδίως της οικογένειας και των παιδιών οι κοπέλες εδώ δίνουν συμβουλές! Η νομίζεις οτι η υπογονημοτητ ειναι πιο σημαντική απο τ θέματα της οικογένειας και των παιδιών;

Προειδοποίηση με καθετί που γράφει ο άλλος ειναι αδιανόητο να υπάρξει και υποτίμει τον σκοπό του φόρουμ και την διανοητική ικανότητα των αναγνωστών

Έτσι ειναι τα φόρουμ και έτσι λειτουργούν

Και ναι λέω hate γιατι αυτο που έγραψες βγήκε ως κακιά - δες το και απο την πλευρά μου

Ολα να σου πανε καλα

Κίκα κοπέλα μου εχω ενα παιδι ήδη και αν διάβαζες καλα αυτά που έγραψα θα είδες και πως το απέκτησα και ποιος ο λόγος που γράφω εδώ

Λοιπόν για να μην το τρέλλανουμε το θέμα, το οτι εμεινες Αγγλία δεν θέλω να σε προσβαλω αλλα δεν μου λέει τίποτα, στην αγγλικά υπάρχουν οι τέλειοι γιατροι που πληρώνεις τη λιγότερο 20-25 χιλιαρικακια για μια εξωσωματικη και υπάρχουν και οι οχι τόσο τέλειοι που πληρώνεις 5 χιλιαρικακια

ΟΛΑ εξαρτούνται απο το ποιους ειδικούς επισκέφτηκες και πίστεψε με οι δικοί μου δεν ήταν οι φθηνοί! Χθες έδωσα τις σημειώσεις της διατροφολόγου μου σε μια κοπέλα του φορούμ που μου κόστισαν 300 ευρώ για να τις αποκτήσω! ΟΛΕΣ οι πληροφορίες μου ειναι απο τους καλύτερους ειδικούς της χώρας και αν και μερικές τις βρήκα με πολυ κόπο και έρευνα απο αλλα φόρουμ υπογονιμότητας απο γυναίκες που αποκτήσαμε τα θαύματακια τους, ειναι όλες πιστιποιημενες απο ειδικούς και με πολυ ΧΑΡΑ μου τις μοιράστηκαν εδώ!

Λοιπόν αν εσένα δεν σου αρέσει αυτο που κανω μπορείς άνετα να μην τα ακολουθήσεις! Αλλα αν ζητάς με καθε συμβουλή που δίνει ο καθένας εδώ να βάλουμε και μια προειδοποίηση δίπλα 'πάντα επισκεφτείτε τον ειδικό' ειναι εντελως τρελό και καθόλου απαραίτητο την στιγμή που όλοι σε αυτο το φόρουμ και σε διαφορετικές ενότητες ιδίως της οικογένειας και των παιδιών οι κοπέλες εδώ δίνουν συμβουλές! Η νομίζεις οτι η υπογονημοτητ ειναι πιο σημαντική απο τ θέματα της οικογένειας και των παιδιών;

Προειδοποίηση με καθετί που γράφει ο άλλος ειναι αδιανόητο να υπάρξει και υποτίμει τον σκοπό του φόρουμ και την διανοητική ικανότητα των αναγνωστών

Έτσι ειναι τα φόρουμ και έτσι λειτουργούν

Και ναι λέω hate γιατι αυτο που έγραψες βγήκε ως κακιά - δες το και απο την πλευρά μου

Ολα να σου πανε καλα

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αδυνατώ να αντιληφθώ πώς ένα τόσο ενδιαφέρον θέμα, που προσεγγιζεi την υπογονιμότητα από την πλευρά των ανοσολογικών παραμέτρων και της διατροφής, ζητήματα αλληλένδετα κατά τη γνώμη μου, "στράβωσε" έτσι. Κρίμα!!

Προσωπικά έμαθα πάρα πολλά τόσο για τις ανοσολογικές εξετάσεις όσο και για το θέμα της διατροφής, που μετά από δύο εξωσωματικές που δεν προχώρησαν και ένα σωρό εξετάσεις και φάρμακα, πιστεύω ότι είναι εξίσου σημαντική στην προσπάθεια για ένα μωράκι. Μάλιστα, είχα ζητήσει από την BabyCute να μου δώσει όσο περισσότερες λεπτομέρειες μπορούσε, και η κοπέλα το έκανε και την ευχαριστώ ιδιαιτέρως γι'αυτό. Τώρα βέβαια, έτσι όπως πήγε η ιστορία, σκέφτομαι ότι ίσως έπρεπε να της είχα στείλει πμ.

Πιστεύω πάντως ότι το ζητούμενο σε όλα τα θέματα του φόρουμ είναι να καταθέτει ο καθένας την προσωπική του εμπειρία και τις όποιες πληροφορίες έχει, με την ελπίδα ότι και οι άλλοι θα βοηθηθούμε με κάποιο τρόπο. Ακόμη περισσότερο, όταν κάποιος μοιράζεται πράγματα που έκανε (δεν τα άκουσε απλώς ή δεν τα διάβασε) και τα οποία "δούλεψαν" για αυτόν, η αξία τους για εμένα είναι σαφώς πολλαπλάσια.

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια, μην πυροβολείτε την Babycute, η κοπέλα να βοηθήσει θέλει!

Εξάλλου, η babycute, ότι έγραψε, το έγραψε ήπια και με χάρη, χωρίς επιθετικότητα και στόμφο!

Γιατί λέτε ότι έχουμε λαμπρούς επιστήμονες και θα μας συμβουλέψουν? Αν μας συμβούλευαν, θα ξημεροβραδιάζαμε στο φόρουμ?

Δυστυχώς η πράξη και σε μένα και σε πολύ κόσμο, έδειξε ότι όταν έχεις ένα πρόβλημα, δεν πρέπει να δείχνεις τυφλή εμπιστοσύνη σε κανέναν "ειδικό" και να το ψάχνεις και μόνος σου!

Εχω καταλάβει επίσης, ότι είμαστε η γενιά που θα αποτελέσει αντικείμενο στατιστικών από καινούργιες τεχνικές για την υποβοήθηση της υπογονιμότητας, οπότε είναι στην κρίση της κάθε μιάς να βοηθήσει τον εαυτό της!

Εγώ έχω πάει σε καθηγηταράδες (και για άλλα θέματα) και κανένας δεν σε συμβουλεύει και όλοι μιλάνε μέσα από τα δόντια τους λες και τους χρωστάς!

Επίσης, το να τονιστεί ότι η καλή διατροφή και κάποια συγκεκριμένα στοιχεία βοηθάνε, δεν είναι κακό, γιατί ενώ είναι αυτονόητα ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ και τρώμε ότι νάναι!

Από την άλλη μεριά, σε καταλαβαίνω Kika που λόγω προσωπικής εμπειρίας δεν θέλεις να ακούς για σκευάσματα και δεν έχεις και άδικο, αλλά μήπως θα έπρεπε να μας πεις τί είναι αυτό που έκανε ζημιά στο φίλο σου, για να το αποφύγουμε?

Τέλος, επειδή σε γνωστή μου που της σταμάτησε η περίοδος, συστήθηκαν βιταμίνες και βότανα από γυναικολόγο ειδική σε διατροφή και η περίοδος της ξαναήρθε, ενστικτωδώς και θέλω να πιστεύω ότι παίζουν ρόλο είναι ίσως μία καλή εναλλακτική λύση στο "πρόβλημά" μας!

Papaki και marina κούκλες ξέρετε την φράση 'don't bother '??

Papaki μην μετανοιωνεις που έγραψες εδώ και μην σε κανει κανένας και τίποτα να νοιωθεις άσχημα για κάτι που έκανες... Δεν ξερεις ποιον μπορει να βοηθήσες στο μεταξύ επειδή αρχίσες αυτήν την συζήτηση! :-) :-) :-) και μην ξεχνάς τα πάντα γίνονται για κάποιο λόγο!

By the way απάντησα και στο πμ σας

Φιλια

Καταρχήν θα ήθελα να σας πω ότι λυπάμαι αν δημιουργήθηκε ένταση και ξεφύγαμε από το θέμα μας.

Όπως έχω ήδη γράψει σε ανάρτηση μου ποτέ δεν αμφισβήτησα ότι το κίνητρο της BabyCute για να μοιραστεί μαζί μας όλες αυτές τις πληροφορίες που ανέρτησε ήταν η καλοσύνη.

Πολύ περισσότερο όταν έχοντας η ίδια παιδιά ( και σαφώς περιορισμένο χρόνο φαντάζομαι ) ξοδεύει και το μοναδικό πολύτιμο λεπτό χρόνου για να μοιραστεί όλα αυτά τα στοιχεία μαζί μας .

Και μόνο για αυτό ( ανεξαρτήτως των δικών μου αντιρρήσεων) νομίζω ότι σου οφείλω μια συγνώμη Baby Cute αν σε στενοχώρησα η εκνεύρισα εκφράζοντας την δική μου σκοπιά...

Τώρα πολύ σύντομ θα σας πω τι ακριβώς με "πυροδότησε" σε σχέση πάντα με την προσωπική μου εμπειρία...

Μην νομίζετε ότι έχω αφεθεί στους γιατρούς....Κι εγώ ψάχνομαι και προσπαθώ να καταλάβω και να φιλτράρω αυτά που διαβάζω...

Σίγουρα η επικοινωνία μαζί σας άλλαξε τον τρόπο που βλέπω πολλά πράγματα.

Δεν πάω πλέον σαν χαζό στους γιατρούς...μαθαινω από τις εμπειριες σας και δεν φοβάμαι να ανοιξω διάλογο και αντίλογο με έναν γιατρό...όλες μου έχετε προσφέρει πάρα πολλά !!!

Διάβασα λοιπόν και την ανάρτηση της Baby Cute στην οποία ανέφερε κάποια σκευάσματα μεταξύ των οποίων το Pycnogenol...

Έψαξα να δώ τι είναι αυτό γιατί σε καμμία περίπτωση δεν είχα πρόθεση να ακυρώσω ευθύς εξ αρχής τις προτάσεις της Baby Cute...

Διάβασα τις χρήσεις...όλα καλά μέχρι εκεί !!

Γράφει ότι μπορούν να το καταναλώσουν και όσοι ασκούνται για να αυξήσουν την αντοχη τους...

(mproved endurance in athletes. Young people (age 20-35) seem to be able to exercise on a treadmill for a longer time after taking pycnogenol daily for about a month.)

Πάμε τώρα στις παρενέργειες τις οποίες τις παραθέτω όπως της βρήκα...

PYCNOGENOL SIDE EFFECTS & SAFETY

Pycnogenol is POSSIBLY SAFE when taken in doses of 50 mg to 450 mg daily for up to 6 months. Pycnogenol can cause dizziness, gut problems, headache, and mouth ulcers.

Special Precautions & Warnings:

Pregnancy and breast-feeding: Preliminary research suggests pycnogenol might be safe in late pregnancy. But until more is known, pycnogenol should be avoided by women who are pregnant or breast-feeding.

“Auto-immune diseases” such as multiple sclerosis (MS), lupus (systemic lupus erythematosus, SLE), rheumatoid arthritis (RA), or other conditions: Pycnogenol might cause the immune system to become more active, and this could increase the symptoms of auto-immune diseases. If you have one of these conditions, itʼs best to avoid using pycnogenol.

Έχω τονίσει τα σημεία που εγώ πρόσεξα και στην ουσία με πυροδότησαν έτσι ώστε να εκφραστώ τόσο έντονα γεγονός για το οποίο λυπάμαι...

Τα μεταφράζω :

Το pycnogenol είναι ΠΙΘΑΝΩΣ ΑΣΦΑΛΕΣ σε δόσεις 50 μλγ....

" Αυτοάνοσες ασθένειες όπως σηληρωσις, Λύκος, Ρευματοειδής αρθρίτιδα και

άλλες...

ΠΡΟΣΟΧΗ !! Υπάρχουν και άλλες αυτοάνοσες ασθένειες όχι τόσο σπάνιες όπως...

Σακχαρώδης διαβήτης, Δερματίτιδες, Θυρεοδειδής Χασιμότο, Ψωρίαση, Ελκώδης κολίτιδα κλπ...

Συνεχίζω την μετάφραση....

Το Pycnogenol ίσως προκαλέσει το ανοσοποιητικό σύστημα να γίνει πιο ενεργό και αυτό θα μπορούσε να αυξήσει τα συμπτώματα των αυτοάνοσων ασθενειών.

Αν έχετε μια από αυτές τις αυτοάνοσες ασθένειες είναι καλύτερα να αποφύγετε το Pycnogenol.

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Ο καλύτερος μου φίλος λοιπόν, ο Γιάννης, είχε μια μορφη δερματίτιδας ( λεύκη νομιζω την λένε ). Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας.

Δεν έπινε, δεν κάπνιζε...υπέρμαχος της υγιεινού τρόπου ζωής...ασκουνταν τακτικά ..τρέξιμο και ποδηλασία τα Σαβ/κα...

Μέχρι που κατανάλωσε ένα αντίστοιχο υγιεινό και ακίνδυνο σκέυασμα .

( Όχι αναβολικά !! )

Κατέληξε μέσα σε λίγο καιρό και εντελώς ξαφνικά στο ΚΑΤ με ρήξη λεπτού εντέρου. Αφαίρεσαν το μεγαλύτερο μέρος του. Εμεινε 2 μήνες στην εντατικη και 6 μήνες συνολικά στο ΚΑΤ.

Οι γιατροί μετά από έρευνα που έκαναν καυέληξαν ότι αυτό το σκεύασμα πυροδότησε τον οργανισμό του σε συνδυασμό με το αυτοάνοσο που είχε...

Ακόμη μπαινοβγαίνει με τα διάφορα προβλήματα που έχει ....

Ζει με σακουλάκι εξωτερικό συνδέδεμένο με το στομάχι του.

Έχει μείνει η σκιά του...Η ζωή του δεν είναι ίδια ούτε θα επανέλθει ποτέ !

Έκλεισε την επιχειρησή του και σταμάτησε την καριέρα του πάνω στην εκτόξευση της...ήταν σχεδιαστής κοσμησμάτων και είχε επιλεγεί αρκετές φορές να εκπροσωπήσει την χώρα μας σε διεθνής διαγωνισμούς και εκθέσεις...

Ήταν ένας άνθρωπος με έμπνευση και όνειρα και τώρα δεν έχει απομείνει τίποτα από αυτόν...

Όλες οι παραπάνω αυτοάνοσες ασθένειες δεν είναι τόσο σπάνιες !!!

Η αδερφή μου είχε θυρεοειδή Χασιμότο που μάλιστα της είχε δημιουργήσει εξοφθαλμο...

Από όσο θυμάμαι η Penny75 έχει αντιμετωπίσει την Χασιμότο...

εγώ έχω δερματίτιδα...

Μα θα μου πείτε πάλι ...Ρε Κίκα, οι αναγνώστριες του φόρουμ χαζές είναι να πάρουν κάτι πριν το ψάξουν ????

Κι εγώ πάλι λέω !!! Οχι δεν είμαστε χαζές !!

Ίσως να είμαστε εύθραστες, κουρασμένες να προσπαθούμε για κάτι που σε άλλους έρχεται έτσι απλά...ανεμπόδιστα...φυσιολογικά...χαζές πάντως δεν είμαστε...

ΑΝ όμως ΑΝ ...έστω και μία κοπέλα που διαβάσει τις αναρτήσεις μας, δεν το ψάξει η δεν μιλάει καλά αγγλικά για να ψάξει αυτά στο ίντερνετ και έχει κάτι αυτοάνοσο ( τόσο απλό όσο μια δερματίτιδα ) τότε τι γίνεται ???

Θα καταλήξει σαν τον Γιάννη ???

Εγώ τον παιδικό μου φίλο τον έχασα, αλλά δεν έχω ούτε την ευκαιρία να θρηνήσω και να τον αποχαιρετήσω γιατί "τυπικά" είναι εν ζωή...

Αυτό λοιπόν με πυροδότησε και για αυτό τον λόγο και μόνο επέμεινα να μην γράφουμε για οποιαδήποτε σκευάσματα στο φόρουμ ή έστω όταν γράφουμε

ή προτείνουμε κάτι να ενθαρρύνουμε όλους να μην τα καταναλώνουν πριν συμβουλευτούν τον γιατρό τους για το συγκεκριμένο σκεύασμα....

Αυτό με πυροτότησε και όχι η κακία για το γεγονός ότι εγώ δεν έχω αποκτήσει παιδί ενώ η BabyCute έχει ...οπως πάντα η ίδια έγραψε ...και σε αυτό η αντιδραση μου είναι :mrgreen::mrgreen:

Φίλη μου σεβαστό αλλα το pyconegol ειναι για άντρες και οχι γυναίκες :-) :-)

Οπότε για ποιες αυτονοσους και ανοςοποιητικο μιλάμε;

Στην γυναίκα αυτο δεν κανει τίποτα εγω δεν το πήρα ποτε!

αντιθετως στον άντρα άπειρες έρευνες δειξανε οτι αυξάνει την μορφολογία μέχρι και 40% αν πάρει 200 mg την η μερα

Ο δικός μου ειχε σοβαρό πρόβλημα με μορφολογία που κάναμε μικρογονιμόποιηση για το πρώτο μου

Πήρε τρεις μήνες απο αυτο και τα αποτελέσματα ήταν τρέλα οταν κάναμε ανάλυση - και πέρα απο την ανάλυση είδαμε και το αποτέλεσμα δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο

Δεν θα βρεις ουρολογο και διατροφολόγο που να μην το προτείνει.. Απλα το μεγάλο πρόβλημα ειναι οτι ειναι πανάκριβο, μια καλή μάρκα (solgar) κοστίζει γύρω στο 70 ευρώ και κρατάει μονο κανά μήνα!

Οσο για τις παρενέργειες ... Και η vitamin C εχει παρενέργειες .. Η μήπως ειςαι εναντίον;

Φίλη μου σεβαστό αλλα το pyconegol ειναι για άντρες και οχι γυναίκες :-) :-)

Οπότε για ποιες αυτονοσους και ανοςοποιητικο μιλάμε;

Στην γυναίκα αυτο δεν κανει τίποτα εγω δεν το πήρα ποτε!

αντιθετως στον άντρα άπειρες έρευνες δειξανε οτι αυξάνει την μορφολογία μέχρι και 40% αν πάρει 200 mg την η μερα

Ο δικός μου ειχε σοβαρό πρόβλημα με μορφολογία που κάναμε μικρογονιμόποιηση για το πρώτο μου

Πήρε τρεις μήνες απο αυτο και τα αποτελέσματα ήταν τρέλα οταν κάναμε ανάλυση - και πέρα απο την ανάλυση είδαμε και το αποτέλεσμα δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο

Δεν θα βρεις ουρολογο και διατροφολόγο που να μην το προτείνει.. Απλα το μεγάλο πρόβλημα ειναι οτι ειναι πανάκριβο, μια καλή μάρκα (solgar) κοστίζει γύρω στο 70 ευρώ και κρατάει μονο κανά μήνα!

Οσο για τις παρενέργειες ... Και η vitamin C εχει παρενέργειες .. Η μήπως ειςαι εναντίον;

Οκ !!! Το θέμα είναι αν γίνεται χρήση από άνδρα ή γυναίκα ?

Αυτοάνοση ασθένειες παρουσιάζονται και στα δύο φύλλα...

Τότε ίσως υποστεί παρενέργειες ο σύζυγος της κάθε κοπέλας που διαβάζει το φόρουμ !!!

Δεν θα τα χαλάσουμε εκει !!!! :mrgreen::mrgreen:

You know something ??? You just DON'T get it !!! So I'm done with you ! ;)

You use the sense of Democracy and freedom of speech but you miss one point.

Democracy may come with freedom of speech but it also comes with a great

sense of RESPONSIBILITY...and it is so obvious that you lack it !!!

Διαφημίσεις

PYCNOGENOL SIDE EFFECTS & SAFETY

Pycnogenol is POSSIBLY SAFE when taken in doses of 50 mg to 450 mg daily for up to 6 months. Pycnogenol can cause dizziness, gut problems, headache, and mouth ulcers.

Special Precautions & Warnings:

Pregnancy and breast-feeding: Preliminary research suggests pycnogenol might be safe in late pregnancy. But until more is known, pycnogenol should be avoided by women who are pregnant or breast-feeding.

“Auto-immune diseases” such as multiple sclerosis (MS), lupus (systemic lupus erythematosus, SLE), rheumatoid arthritis (RA), or other conditions: Pycnogenol might cause the immune system to become more active, and this could increase the symptoms of auto-immune diseases. If you have one of these conditions, itʼs best to avoid using pycnogenol.

Kika καταρχήν πληροφορίες για τις παρενέργειες καλύτερα να παίρνουμε απο ειδικούς, για το συγκεκριμένο ουρολογους, και οχι απο το Ίντερνετ!! Δεν θα σου ξαναπώ οτι οι πληροφορίες μου ειναι απο κορυφαίο ουρολογο, ειμαι σιγουρη οτι το διαβάσες και καταντάει πια βαρετό

Δεύτερον ο τρόπος που μιλάς ειναι απαράδεκτος και άκρως επιθετικός

Απο δω και πέρα σε παρακαλώ μην απευθύνεσαι άλλο σε μένα

Γεια σου Smamy!

To agnus castus που σου βελτίωσε τον κύκλο, σου το πρότεινε γιατρός ή ομοιπαθητικός? Το συνεχίζεις? Λέει ότι είναι καλό για την κατάπτωση, είδες διαφορά? Λες να είναι καλό για την ποιότητα των ωαρίων?

Γεια σου Smamy!

To agnus castus που σου βελτίωσε τον κύκλο, σου το πρότεινε γιατρός ή ομοιπαθητικός? Το συνεχίζεις? Λέει ότι είναι καλό για την κατάπτωση, είδες διαφορά? Λες να είναι καλό για την ποιότητα των ωαρίων?

γεια σου marina,

το είχα πάρει για 3 μήνες και τώρα θα το ξαναρχίσω για 2 μήνες σίγουρα, πριν τη 2η εμβρυομεταφορά που θα κάνω (τέλη Μαίου-αρχές Ιουνίου). Μου το πρότεινε ομοιοπαθητικός.

Δεν ξέρω αν βελτιώνει την ποιότητα, αυτό δεν μπορούσα να το ελέγξω, αλλά σίγουρα βοήθησε στο να γίνει ωορηξία μια και κάναμε υπέρηχο και μετρήσαμε την προγεστερόνη που το επιβεβαίωσαν. Επίσης, με βοήθησε στην πάχυνση του ενδομητρίου, με το οποίο στη φάση της 1ης εξωσωματικής/εμβρυομεταφοράς, είχα ένα θεματάκι.

Τι εννοείς "είναι καλό για την κατάπτωση;" συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα τι ρωτάς.

Φιλιά

γεια σου marina,

το είχα πάρει για 3 μήνες και τώρα θα το ξαναρχίσω για 2 μήνες σίγουρα, πριν τη 2η εμβρυομεταφορά που θα κάνω (τέλη Μαίου-αρχές Ιουνίου). Μου το πρότεινε ομοιοπαθητικός.

Δεν ξέρω αν βελτιώνει την ποιότητα, αυτό δεν μπορούσα να το ελέγξω, αλλά σίγουρα βοήθησε στο να γίνει ωορηξία μια και κάναμε υπέρηχο και μετρήσαμε την προγεστερόνη που το επιβεβαίωσαν. Επίσης, με βοήθησε στην πάχυνση του ενδομητρίου, με το οποίο στη φάση της 1ης εξωσωματικής/εμβρυομεταφοράς, είχα ένα θεματάκι.

Τι εννοείς "είναι καλό για την κατάπτωση;" συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα τι ρωτάς.

Φιλιά

Γεια σου Smamy! Χαίρομαι που σε "ξαναακούω"!

Το wikipedia λέει ότι βοηθάει στην "κατάπτωση" δηλαδή την κούραση και επειδή συχνά αισθάνομαι έτσι, γιαυτό σε ρωτάω αν σε βοήθησε!

Ο ομοιπαθητικός σου σε βοηθάει και για θέματα γυναικεία-γονιμότητας? Είναι καλός, δώσε μας το όνομά του, γιατί θέλουμε κι άλλες από Θεσ/νίκη να πάμε σε ομοιπαθητικό, μια που οι γιατράρες μας, μας μπουμπουνίζουν μόνο φάρμακα!

Φιλιά και σου εύχομαι καλή επιτυχία και με το καλό η εμβρυομεταφορά!

Γεια σου Smamy! Χαίρομαι που σε "ξαναακούω"!

Το wikipedia λέει ότι βοηθάει στην "κατάπτωση" δηλαδή την κούραση και επειδή συχνά αισθάνομαι έτσι, γιαυτό σε ρωτάω αν σε βοήθησε!

Ο ομοιπαθητικός σου σε βοηθάει και για θέματα γυναικεία-γονιμότητας? Είναι καλός, δώσε μας το όνομά του, γιατί θέλουμε κι άλλες από Θεσ/νίκη να πάμε σε ομοιπαθητικό, μια που οι γιατράρες μας, μας μπουμπουνίζουν μόνο φάρμακα!

Φιλιά και σου εύχομαι καλή επιτυχία και με το καλό η εμβρυομεταφορά!

marina κι εγώ χαίρομαι που τα ξαναλέμε, αν και θα χαρώ πιο πολύ αν τα πούμε σε άλλο τόπικ ως εγκυμονούσες!:D

Δεν θυμάμαι αν με βοήθησε στην κούραση...βέβαια εκείνο το διάστημα έκανα πολλά πράγματα μαζί και θυμάμαι ότι ήμουν dourasel!:D μπορεί...

Όσον αφορά τον ομοιοπαθητικό, όπως διάβασες κι εγώ δεν απέφυγα τα φάρμακα των "γιατράρων"! Αλλά τουλάχιστον με το agnus castus είχα τη χαρά να δω το σώμα μου να ανταποκρίνεται χωρίς πολλά φάρμακα. Δεν πηγαίνω συστηματικά σε ομοιοπαθητικό, είχα κάνει ένα ραντεβού, μου πρότεινε αυτό και αν ένιωθα ότι έχω χρόνο μπροστά μου (τον Ιούνιο κλείνω τα 39) θα συνέχιζα με αυτόν τον εναλλακτικό τρόπο. Θα κοιτάξω τα στοιχεία του και θα σου πω.

• 4 months later...
καλησπερα!!!Μια φιλη μου μου συστησε τον Τσιλιβακο διοτι μετα απο αποτυχημενες εξωσωματικες εμεινε φυσιολογικα εγκυος!!Διαβαζω εδω οτι εχει βοηθησει κοπελες καποια εμπειρια σε κοπελα με πολυκυστικες??Σας βοηθησε?

Καλησπέρα,

δεν ξέρω αν έχεις ήδη βρει λύση στο πρόβλημά σου αλλά θα ήθελα να σ'ενημερώσω ότι στο LOCUS MEDICUS με γιατρούς τους κκ. Τσιλιβάκο (για το θέμα με τα ΝΚ που βρήκε ότι είχα) και με τον γυναικολόγο κο Καπετάνιο για τις πολυκυστικές που επίσης βρήκε ότι είχα, στα 39 μου έμεινα έγκυος χωρίς εξωσωματική κι έφερα στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι 18 μηνών πλέον! Οι άνθρωποι είναι εκπληκτικοί στη δουλειά τους αλλά και σαν άνθρωποι γενικότερα! Ειχα παλλίνδρομες στο παρελθόν και ο παλιος γιατρός μου δεν είχε βρει καν ότι έχω πολυκυστικές και μου ζητούσε επίμονα να κάνω εξωσωματική. Επειδή οι άνθρωποι είναι πραγματικοί επιστήμονες, τους συστήνω ανεπιφύλακτα!

• 2 εβδομάδες μετά...
Καλησπέρα,

δεν ξέρω αν έχεις ήδη βρει λύση στο πρόβλημά σου αλλά θα ήθελα να σ'ενημερώσω ότι στο LOCUS MEDICUS με γιατρούς τους κκ. Τσιλιβάκο (για το θέμα με τα ΝΚ που βρήκε ότι είχα) και με τον γυναικολόγο κο Καπετάνιο για τις πολυκυστικές που επίσης βρήκε ότι είχα, στα 39 μου έμεινα έγκυος χωρίς εξωσωματική κι έφερα στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι 18 μηνών πλέον! Οι άνθρωποι είναι εκπληκτικοί στη δουλειά τους αλλά και σαν άνθρωποι γενικότερα! Ειχα παλλίνδρομες στο παρελθόν και ο παλιος γιατρός μου δεν είχε βρει καν ότι έχω πολυκυστικές και μου ζητούσε επίμονα να κάνω εξωσωματική. Επειδή οι άνθρωποι είναι πραγματικοί επιστήμονες, τους συστήνω ανεπιφύλακτα!

Esperance καλημερα!!Τωρα ειδα το μηνυμα σου!!Δυστυχως δε βρηκα ακομη λυση στο προβλημα μου...Πηγαμε στον Τσιλιβακο εκανα ολες τις εξετασεις ευτυχως δε βρηκε κατι μονο πολυκυστικες που εχω...Μου εδωσε glucophage αλλα μου χαλασε τον κυκλο ακομη περισσοτερο..Δε ξερω γιατι!!Στον αντρα μου εδωσε θεραπεια αλλα δεν εκανε κατι..Εμεινα ευχαριστημενη βεβαια απο την αντιμετωπιση αλλα δεν καταλαβα γιατι μου χαλασε τον κυκλο το glucoohage!!Σου εχει τυχει εσενα??Κατι αλλο που βοηθαει στις πολυκυστικες??

rmYGp3.png

• 4 months later...

Απο προσωπικη μου εμπειρια θα συνιστουσα σε ολους/ες που εχουν καποιο προβλημα υπογονιμοτητας να επισκεφτουν ενα ενδοκρινολογο

να με συγχωρεσουν οι ουρολογοι αλλα απο υπογονιμοτητα δεν ξερουν την τυφλα τους!!!! με εβαλαν να κανω κιρσοκηλη ενω ειχα προβλημα ορμονων.

2 ορμονες ευθυνονται για την παραγωγη σπερματοζωαριων FSH + LH. ο εγκεφαλος δινει εντολη μεσω των ορμονων αυτων να παραχθουν τα σπερματοζωαρια+η κινηση τους. θα ξεκινησω θεραπεια με ενεσεις που διαρκουν 3 εως 6 μηνες.

αυτο που μου αρεσε ειναι οτι ειπε οτι ειναι κατα των εξωσωματικων εαν δεν εξαντηθουν ΟΛΑ τα περιθωρια...οι ορμονες παιζουν πρωταγωνιστικο ρολο στην γονιμοτητα....

ολες οι γυναικες + αντρες πρεπει να ελεγξουν τις ορμονες τους προτου καταφυγουν σε εξωσωματικη. μπορει να λυθει με αλλο τροπο...

ευχαριστω.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...